/spanien/barcelona/forum/9959.aspx/spanien/barcelona/forum/9959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:38
@Gabriel:


Nej, nu missförstår du mig. Jag påstod inte att Montoya är kapabel att ersätta Dani, åtminstone inte nu och troligtvis aldrig fullt ut. Jag menade bara att Montoya i det långa loppet skulle bli ett acceptabelt alternativ på högerbacksplatsen.

Att sälja ut Afellay och kanske även Villa ger inte så stora pengar och jag misstänker att ledningen vill han in rejält med deg och Alves är en sådan spelare som ett fåtal klubbar skulle betala rejält för.

Jag tycker inte att det är okej att sälja Alves, men om han själv inte har några problem med att tjäna ännu mer pengar, vilket jag misstänker han gärna gör, so be it. Jag kan leva med att det även om jag knappast skulle bli överförtjust över det.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Animo Abidal
4/26/2012 19:38
Om pep stannar ett år till och vi förlorar nästan allt nästa säsong och han inte orkar nå mer då får han lämna. Jag menar det skulle vart för mycket för honom
Barcelonistas
4/26/2012 19:36
Tack för allt Guardiola!
Barcelona Illusionista
4/26/2012 19:34
Lite sen? Isåfall bättre sen än aldrig!

Först och främst förlorar Barcelona mot Chelsea pga den ineffektiva perioden laget befinner sig i just nu.. Med alla lägen man missat så får man helt enkelt skylla sig själv. D. Villa har saknats han också! Men men sån är fotbollen och inte kan man alltid vinna!

Angående länken: Om det stämmer så vill jag passa på att tacka Guardiola för de OTROLIGA åren! Han förtjänar alla hyllningar om inte mer! 13 av 16 möjliga titlar talar sitt tydliga språk.

Vem skall ta över? Enligt mig råder det ingen tveka när det kommer till vem som skall ta över.. Marcelo Bielsa!!

Nyförvärv?

Kanske är jag tidigt ute men:

- en ny mittback som kan hålla en hög lägsta nivå säsongen ut!
- vänsterback - Jordi Alba eller Alaba från Munchen, blev lite förälskad i killen igår.
- en spelare som kan hota lag som spelar som Chelsea, varför inte ta med sig F. Llorente herr Bielsa?!

Vi får hoppas och vi får se! Men vi skall aldrig aldrig aldrig glömma vad GRANDE GUARDIOLA gjort för klubben! Legend innan han ens tog över som tränare och nu? Han är på en helt annan nivå nu!
Barcelona Vamos Blaugrana
4/26/2012 19:34
Kolla hemsidan det är det verkligen blir officiellt, jag var dum som inte kolla där först..
Barcelona Gabriel
4/26/2012 19:29
Rambla~

Det du skriver har du en poäng i men jag förstår inte riktigt hur du får ihop det i våran diskussion? Vad jag reagerade på var enbart det faktum att du tycker att det är okej att sälja Alves. Nu fick jag mitt svar på att du anser att Montoya är fullt kapabel till att ersätta honom, något som jag absolut inte är beredd att hålla med om.

Men om så blir fallet så får gärna Montoya motbevisa mig, även om jag hoppas av hela mitt hjärta att Alves stannar då jag är övertygad om att det vore ett grovt misstag att sälja honom.
Barcelona God is a five letter word - Messi
4/26/2012 19:29
Hellre sälja Keita, Afellay & kanske någon mer istället för Alves. Vissa här måste sluta inbilla sig massor. INGEN kan spela lika bra högerback i detta Barca. Hans samarbete med Messi är bland det bästa vi har; samtidigt är dem bra vänner och det hade gjort Messi lite deprimerad också. Han är alltid i toppen av assistligan och skrev precis på nytt kontrakt - ALVES SKA INGENSTANS!
Barcelona Classy Lady
4/26/2012 19:26
Är det verkligen officiellt ?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:20
@Mido:


Det är FORTFARANDE inte officiellt.
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:19
Gabriel

Jag diskuterar inte om vad som är bäst. Gjorde jag det, vill jag drömma mig tillbaka till året 2009. Varför kan inte allting i truppen, harmoni, spelet osv var som det var då? Vad fan ska Piqué börja krångla för? Varför kan man inte fortsätta på det spåret man startade? Allt blir tyvärr inte alltid som man vill. Pep är säkert en ganska så krävande tränare gissar jag. Ställer du dig inte snällt in i ledet så får du problem. Kolla Ibra, kolla Samu.

Jag skrev bara vad jag tror finns risk kan komma att hända. Jag kan acceptera att man säljer Alves även om jag innerst inne inte vill det. Montoya är inte lika bra men jag gillar honom och tror ändå att han kan göra ett bra jobb efter ett tag, kanske inte genast.
Barcelona Mido
4/26/2012 19:19
Nu e d officiellt att pep lämnar, vilken tuff tid vi har framför oss.... Nån måste ha Barca blod för att klara uppgiften
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:15
Speciellt det där med att styelsen vill att Messi ska kasta ut Pep. Lol!
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
4/26/2012 19:14
''Messi ska bli pappa''

:)
Barcelona Gabriel
4/26/2012 19:14
Rambla~

Nu handlar det inte om vad vi förväntar oss eller tror att Rosell kommer att göra utan snarare om vad VI anser är bäst. Det är knappast det bästa enligt mig att ersätta Alves med Montoya, men men.

Håller med Hetfield, finns andra spelare som man bör fokusera sig på att sälja först och främst.
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:13
@Hetfield:


Precis. Varför har vi inte fått höra om dessa problem mellan Pep och spelarna förrän nu? Varför inte när de blev kända för den där twittaren? :P
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:12
@Gabriel:


I dagsläget är det självklart ett nerköp men i framtiden kan det bara bli bättre. Montoya är lovande. Är vi riktigt ärliga, har inte Alves gått ner sig lite denna säsong? Visst, varför skulle han inte trots det kunna göra en kanonsäsong nästa kan ju någon kontra med och jag kan inte säga emot. Det handlar tyvärr också om ekonomi. Rosell kommer att dra åt tumskruvarna, speciellt när det gäller löner, var så säker. Rosell är ekonom. :)
Barcelona Hetfield
4/26/2012 19:10
Är det inte intressant hur vissa har så detaljerade kunskaper och information om händelser som ingen annan har pratat om?

Jag tror bara att det är media och främst Madrid baserade tidningar som sitter och onanerar åt turbulensen, så ska de givetvis lägga på mer bränsle. Ta det lugnt nu.
Barcelona Cuule * Thiago Alcantara
4/26/2012 19:09
Hoppas detta inte stämmer !
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:09
el Flaco

Chockerande att uppgifterna kommer från Punto Pelota. :D
Barcelona Més que un Esport
4/26/2012 19:07
@Rambla~:


Sammanfattar lite av mina tankar ganska bra.

Summa summarum (lol?) så är det helt rätt beslut av Pep att lämna om han inte är 100% fokuserad/laddad. Det blir aldrig bra med en skipper som kör halvhjärtat.
Naj.
4/26/2012 19:07
Rambla Ville bara snurra till det i bollen för er. Lyckades tydligen. Tagga ner. Och tala för dig själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
4/26/2012 19:06
Rambla~

Montoya? Nog för att jag tror på killen men inte på långa vägar tror jag så mycket på honom att jag anser att han är bra nog för att ersätta Alves under en hel säsong.

Herregud nej!
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:06
@Naj.:


Vad är officiellt för dig? För oss andra är det när klubben går ut med det officiellt.
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
4/26/2012 19:05
Punto Pelota avslöjade igår en massa twittermeddelanden från en journalist vid namn Xabi Barrena som jobbar för el Periódico de Catalunya. Enligt barrena ska stämningen i Can Barça vara allt annat än bra.

För det första har konflikten mellan Pep Och Piqué skapat en spricka i omklädningsrummet. Mittbacken har bl.a. stöd från Cesc och Valdés och menar att fotbollen inte alltid är det viktigaste, förmodligen en rättfärdig mot de som kritiserar honom för att inte vara fokuserad hela tiden.

Guardiola ska även ha haft problem med Messi. Efter elimineringen i onsdags skrek argentinaren på sin tränare och gav honom skulden för uttåget i Champions League.

Barrena avslöjade även fler detaljer kring den kyliga relationen mellan Pep och Rosell. Styrelsen ska ha meddelat att man ska göra nedskärningar i spelarlönerna och vill att Pep ska ta hand om det. Spelrna ska ha protesterat till detta. Dessutom vill styrelsen att Messi blir den som slänger ut Pep från klubben då vissa enkäter som säger att Messi är mer untouchable bland medlemmarna än tränaren.

Slutligen har Barrena twittrat att Rosell försöker smutsa ner Peps rykte då han vet att Guardiola kommer bli hans stora utmanare i nästa presidentval.

För mycket info för att smälta på en gång...
Barcelona Vamos Blaugrana
4/26/2012 19:05
Faaaaaaaaaaaaaaaaaan Guardiola!
Naj.
4/26/2012 19:03
Guardiola lämnar efter säsongen. Officiellt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
4/26/2012 19:02
Gabriel

Montoya?

Alves är nog den man kan tänka sig avvara och samtidigt få extremt bra betalt för, tex av den där galna ryska klubben som köpte Samu Eto'o.
Barcelona Hetfield
4/26/2012 19:00
Varför ska man sälja Alves när man har Villa och Afellay som lika gärna kan dra? Det finns absolut ingen logik i att sälja Alves som man inte ens kan ersätta.
Barcelona Gabriel
4/26/2012 18:59
Rambla~

Och vem ska spela på Alves plats anser du då? För då behövs det någon ersättare till honom. Ser inte en enda möjlig ersättare till honom som hade gjort det lika bra som Alves.

Låt oss inte skjuta oss i foten av ännu ett försäljningsmisstag.
Barcelona Rambla~
4/26/2012 18:55
LeoMessi

En ny vänsterback och mittback kostar pengar. Jag tror inte att klubben har så mycket att röra sig med. Skulderna måste minska och det lär inte bli några stora utsvävningar denna sommar. Kan man få riktigt bra betalt för Alves ser jag inte felet i att sälja honom. Självklart ser jag gärna att han själv väljer att stanna.
Annons: