/spanien/barcelona/forum/993.aspx/spanien/barcelona/forum/993.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LennyRomario
2016-07-06 09:59
@enkos:
Fast jag förstår inte hur det skulle gått till. Det är ju registrerat att han är född 1997, det är vi överens om. Fast de registrerade honom 2002, fem år tillbaka i tiden. Ett officiellt födelsebevis, som stat, myndigheter osv har tillgång till. Så då skulle han i själva verket vara född 1992. Men registreras när han är 10 år, som 5-åring. Så två år senare, när han är 12, så blir han alltså kallad att börja första klass? Det faller ju på sin egen orimlighet. Han är ju född och uppvuxen i Portugal där det ändå är en viss ordning på papper och dylikt. Att de inte registrerat honom direkt ger visserligen ett utrymme för fusk av några år hit och dit. Men fem, helt orimligt. Och det är ingen tillfällighet att det spekuleras i att han skulle vara fem år äldre. Det hör ju naturligtvis samman med att han registrerades när han var fem år. Jag tror att det är dålig översättning bara.
Barcelona neymar JR
2016-07-06 07:19
Lucas Perez (27) could be one of surprise signings with the cost of €12m. He'll join as backup to Barca' attacking trident. #fcblive [sport] Helt okej värvning trots att jag föredrar vietto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-06 06:27
Både Koulibaly och Bailly kostar alltså 40 miljoner. Två mittbackar som inte bevisat ett skvatt i de större sammanhangen, förståeligt då de spelat i relativt små klubbar. Deras spelstil och öde kan liknas vid David Luiz och Boateng, de kan med andra ord floppa totalt sett till sin prislapp eller bli en av är världens bästa mittbackar. Samtidigt tar det lång tid för en sådan spelare att bli bekväm med sin position. Vad de saknar i intelligens får de ta igen med rutin, något Boateng lyckats med men som Luiz fortfarande saknar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-06 05:06
Florentino Perez has senselessly accused Barca for EU sanction of €18M as the decision was made in a firm in Barcelona. [Diario Sport]

Jävla smuts
Barcelona Gabriel
2016-07-06 03:14
Kan ni förstå att Napoli sägs vilja ha 40M€ för Koulibaly, som verkar hamna i Chelsea med Conte. Sälja Arda = abracadabra så kan man få den bjässen. Men tyvärr. Som så många gånger förr...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 02:59
El pistolero Att André Gomez är en duktig fotbollsspelare tänker jag absolut inte betvivla, jag är bara inte lika övertygad som dig att han är värd de summorna som det pratas om. Utöver det så får man också med Jorge Mendes att göra, något man kanske borde passa sig för och tänka igenom en eller tom två gånger extra. Men precis som du säger så verkar det vara Luis Enrique som krävt/kräver den värvningen - något han kanske också borde vara lite försiktig med beträffande hans egna CV när det kommer till värvningar. Så sent som för bara 1 år sen köpte vi loss Arda och löste turkens klausul på Luchos önskan. Och nu vill han (liksom merparten) göra sig av med honom. Det vänder snabbt. Men visst, André Gomes är 22 år gammal och kommer att fortsätta att utvecklas. Men jag har en hel del frågetecken gällande den värvningen som gör att jag hoppas att den inte blir av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 01:30
[QUOTE=Gabriel]Så idéen är alltså att göra sig av med en spelare som kostade oss 40M€ och lägga de pengarna på André Gomez som kommer att kosta ännu mer. Ogillar den iden, även om jag vill att vi gör oss av med Arda. Men de pengarna kan man investera klokare isåfall, som en högerback eller varför inte förstärka med ytterliggare en mittback, vänsterback för att avlasta Alba. Men nej, det måste vara en mittfältare såklart - skitsamma att vi har täckning på mittfältet. Ska det värvas en mittfältare så får det vara Verratti, alla andra mittfältsvärvningar är jag emot. [/QUOTE] Fast hur många centrala mittfältare har vi som gör sig bäst lite längre bak som Iniesta o Rakitic? Rafinha o Denis Suarez ser jag som mittfältare som gör sig bäst lite längre fram på mittfältet samt ytterpositionerna i anfallet. Säsongen 14/15 såg vi ju hur vilsen Rafinha var på Rakitic position, likaså Arda förra säsongen. Jag tror (veta kan man ju inte) André Gomes kan göra det riktigt bra på Rakitic position. Han är dessutom bara 22 år gammal, så det är en värvning för framtiden o inte en Gameiro-värvning. Blir det en försäljning av Arda o en värvning av André Gomes så har Lucho krävt det av en anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 01:06
@El Pistolero #9:


Så idéen är alltså att göra sig av med en spelare som kostade oss 40M€ och lägga de pengarna på André Gomez som kommer att kosta ännu mer. Ogillar den iden, även om jag vill att vi gör oss av med Arda. Men de pengarna kan man investera klokare isåfall, som en högerback eller varför inte förstärka med ytterliggare en mittback, vänsterback för att avlasta Alba.

Men nej, det måste vara en mittfältare såklart - skitsamma att vi har täckning på mittfältet. Ska det värvas en mittfältare så får det vara Verratti, alla andra mittfältsvärvningar är jag emot.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 01:00
Sport front cover - Andre for Arda Arda Turan's exit is key for signing Andre Gomes (Valencia). Club would have money and a free position | Sport | Jag vet, it's Sport men hoppas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-07-06 00:22
the cameroonians Låt oss hoppas angående Vermaalen :) Läste på Twitter att Gabriel Jesus verkar ha bestämt sig för Inter och att han ska ansluta i Januari. Något rykte sa att Ronaldo hade övertygat honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 00:02
Susana Monje (Vice-president): "Can Rigalt case wont effect club's signings budget" | CatalunyaRadio | Iallafall positivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-05 23:52
Är det inte lite märkligt att spela match mot Samdoria den 10 augusti och sedan supercipfinalen mot Sevilla bara två dagar senare den 12 augusti? Då är Neymar inte med pga OS ?

PS. När börjar Barca med träningarna på riktig och när ansluter de sista?
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 23:38
@Gabriel:

¨
Det var aldrig tänkt att han, vid ett köp, skulle gå direkt in i truppen utan endera stanna i Palmeiras eller bli utlånad till en klubb i Spanien.

Eftersom Barcelona haft ett par direktörer i Brasilien i samband med förhandlingarna med Neymar samtidigt som Gabriel gjort en explosionsartad start i ligan så tog nog Barcelona chansen att höra sig för och förklara sitt intresse.

Samtidigt har hans agent i Europa försökt att trigga någon form av budgivning som agenter så gärna gör, men huruvida det är sant att någon klubb lagt ett bud på spelaren ifråga är väl trots allt tveksamt.
Barcelona enkos
2016-07-05 23:20
– Han säger att han är 18, men jag kan försäkra er om att han är 23 eller 24, säger förre tränaren Guy Roux.
Barcelona Gabriel
2016-07-05 23:14
Lucas Perez gjorde det väldigt bra i år, se mycket hellre honom än Gameiro. Vad händer med Gabriel Jesus? Senaste jag läste var att han själv sa att han stannar.
Tiki-Taka
2016-07-05 22:58
Perez eller Vietto? Vem hade ni valt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 21:48
Barca4life98 Ja, ett betydligt trevligare rykte än det om Gameiro, känns som att Perez är lite mer kreativ än fransmannen - och dessutom ett par år yngre. Angående Vermaelen så är även ett lån med köpoption ff ett alternativ om jag förstod ryktet från Italien rätt. Får vi €10 miljoner kommer jag att hoppa högt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-07-05 21:37
the cameroonians Har du hört ryktet om att vi har kontakt Lucas Perez och att han ska ha gett klartecken att agera 4:e forward. Perfekt tycker jag vad tycker du och alla andra? Umtiti, Denis, Lucas och en hb (tror dock att Vidal/Roberto kan klara det ganska bra). Bra fönster. Vermaalen ryktas bli såld till Roma för 10 miljoner euro också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 21:08
meanwhile in Frankrike; Umtiti pluggar katalanska och lär sig Barças hymn utantill. Grande Samuel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 20:41
Susana Monje bekräftar att de €47 miljonerna från markäffären kommer att belasta säsongen 15/16. Hon säger att det kommit som en väldigt tråkig överraskning eftersom kontraktet härstammar ända sedan 2005. Tydligen har det inte funnits något datum för själva affären, exakt vad detta innebär vet jag dock inte, men det verkar ha inneburit problem i själva tolkningen. Källa: Cadena Ser live
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-07-05 20:39
@koeman92:
Sampaoli tog över som tränare för Sevilla nyligen. Edit. Sägs dock ha en klausul som tillåter honom att ta över Argentinska landslaget ifall de vill ha honom.
Barcelona koeman92
2016-07-05 20:38
@Vlom:


Gud vad bra! Hoppas att jobbet går till Jorge Sampaoli.
Vlom
2016-07-05 20:20
Officiellt: Tata Martino lämnar jobbet som förbundskapten för Argentina.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-05 19:27
[QUOTE=enkos]Tyskland är hårt skadedrabbat inför Frankrike. Gomez , Khedira, Swaistaiger (stavning) och Hummels alla missar matchen. Luktar som om Frankrike ska till final på samma sätt som Portugal genom drömvägen hela vägen. [/QUOTE] Skillnaden är dock att Frankrike vunnit sina matcher efter 90 till skillnad från Portugal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 19:19
Gabriel

Tack.. I guess... :-)

Ska dock skriva i tillägg till mitt förra inlägg att ledningen faktiskt kan ha agerat i markfrågan till skillnad mot vad jag skrev.

I bokslutet för säsongen 14/15 satte de nämligen av €11 miljoner som "förlorat" utan att mer specifera vad de avsåg.

Efter skiljedomen kommer klubben nu att vara skyldig ränta och skatt på de €35,4 miljoner som marken såldes för. Gissa vilken summa det blir. Sa någon €11 miljoner...

Men som sagt, ska inte måla fan på väggen...

Barcelona Gabriel
2016-07-05 19:03
Känns rätt så ironiskt och lustigt i sig att skribenten och forumsprofilen "the cameroonians" för tillfället är en av de väldigt få ljuspunkter jag relaterar FC Barcelona med (även om han själv inte har någon egentlig roll inom klubben). Det är den finaste av komplimanger jag kan ge honom, men också en väldigt stor smäll i käften till klubben jag älskar när jag har så svårt att hitta något positivt just nu.

Mer förvirrad gällande mina känslor för FC Barcelona har jag aldrig varit.
Barcelona enkos
2016-07-05 18:46
Tyskland är hårt skadedrabbat inför Frankrike. Gomez , Khedira, Swaistaiger (stavning) och Hummels alla missar matchen. Luktar som om Frankrike ska till final på samma sätt som Portugal genom drömvägen hela vägen.
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 17:22
@the cameroonians:


Tydligen fick klubben vetskap om ärendet i december 2012 och har alltså suttit på saken i 3,5 år utan att göra något åt det mer än att under 2013/14 konstatera att risken att få en dom emot sig var "väldigt låg".

Känns mönstret igen?
Samma sak med FIFA-banen, de satt på saken i 13 månader utan att göra något åt det.

Nåja, sista ordet är väl inte sagt kring detta än. Ska inte måla fan på väggen...
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 15:49
Enligt källor till Edu Polo på Cadena Ser visste Barça om skiljedomen i markäffären redan i april men lyckades skjuta upp domen till efter 30 juni för att inte belasta förra säsongens bokslut. Intressant. Detta borde innebära att transferbudgeten inte påverkas nämnvärt i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-05 15:45
Arda kopplas ihop med en flytt till Dortmund efter att Mkhitaryan ju lämnat för United. Innan ni hoppar av glädje så kan jag berätta att källan tyvärr är Sport...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: