/spanien/barcelona/forum/992.aspx/spanien/barcelona/forum/992.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 16:23
Barca and Valencia agreed to announce Alcacer and Munir deals at the same time and this will happen soon enough. [cadenacope] #fcblive Jag fick svar på min fråga, det är Munirs transfer som drar ut på tiden... Och när fan är "soon enough"? :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 16:21
[QUOTE=Rambla~]Jag tror att han har skrivit på i samband med läkarundersökningen men de måste invänta det officiella från både Valencia och Barca innan de släpper bilder på när han skriver på kontraktet. Tror det dröjer innan Munirs lån/försäljning är helt klar. Fan vad det ska dra ut på tiden. [/QUOTE] Jo möjligt fast jag läste det här. Paco Alcacer has passed his medicals, only the paperwork from Valencia remains so the Player hasn't signed his contract yet. [@gerardromero] Och nu har han ju åkt till Spaniens landslagssamling? Dock rapporterarade Catalunya Radio och Radio Marca det motsatta. Paco Alcácer has passed his medical tests. He is now a Barcelona player. Presentation will be next week. [catrádio] Vad är det som dröjer???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-29 16:13
Lionel Messi is undergoing medical tests at the club after getting many knocks in yesterday's game against Bilbao #fcblive (md) According to cat radio, he will not be available with his national team due to muscle discomfort #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-29 16:09
Bittra jävlar
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 16:08
Valencia fans using #PipesPaAlcacer hashtag predicting Alcacer's talent will be destroyed on bench at Barca. [sport] LOL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 15:54
Martin Arevalo (Argentine reporter): "Messi has a muscle discomfort but still would travel with the national team." [@arevalo_martin] Så dum är han inte... right?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-29 15:51
Man kan ju undra hur Barcas försäsongs träning har fungerat.
Redan nu fyra stycken muskelskador. Messi, Iniesta, Marcherano och Mathieu.
Hmmmm!
Barcelona Rambla~
2016-08-29 15:47
@Blaugrana91:


Jag tror att han har skrivit på i samband med läkarundersökningen men de måste invänta det officiella från både Valencia och Barca innan de släpper bilder på när han skriver på kontraktet. Tror det dröjer innan Munirs lån/försäljning är helt klar. Fan vad det ska dra ut på tiden.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 15:33
Men Paco är ju uppenbarligen ej kvar i Barca så vi kommer inte ens få se den officiella fotograferingen. Har han ens skrivit på kontraktet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 15:32
[QUOTE=Tiki-Taka]Valencia's signing of Munir is done. All that is left is whether there will be a buy-back option or a full transfer. [radio esport] Affären offentliggörs säkerligen på kvällen! [/QUOTE] Mm hoppas det, vill att det blir klart allt. Har ingen lust att klubben ska sitta sista dagen och få klart något... Sånt får andra klubbar ägna sig åt (läs Arsenal).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 15:30
[QUOTE=Blaugrana91]Messi will not be included in Argentina's September fixtures due to muscle discomfort. Further tests to be taken. [cat radio] Kanske lika bra? [/QUOTE] Bra nyheter ju!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-29 15:27
Valencia's signing of Munir is done. All that is left is whether there will be a buy-back option or a full transfer. [radio esport]

Affären offentliggörs säkerligen på kvällen!
Barcelona Rambla~
2016-08-29 15:15
@Tiki-Taka:


Valencia vill ha en köpoption på Munir efter lånet, något Barca troligtvis inte vill gå med på. Det hoppas jag verkligen inte det gör och i så fall är det minst 15m som gäller. Där Barca ska se till att försäkra sig om en återköpsklausul de första två säsongerna.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 15:02
Messi will not be included in Argentina's September fixtures due to muscle discomfort. Further tests to be taken. [cat radio] Kanske lika bra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-08-29 14:59
Messi finished the game vs Bilbao with pain.
Barça doctors are doing a medical test now to examine the injury (MD)

Jaha...
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 14:05
Meanwhile...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 14:02
[QUOTE=Tiki-Taka]Transfer should be closed today or tomorrow. Determining the fee for the included purchase option is the only thing that remains [md] ............... [/QUOTE] Det syftar på Munirs transfer till Valencia. Paco ska vara klar men vi har inte bekräftat det..
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-29 13:50
Transfer should be closed today or tomorrow. Determining the fee for the included purchase option is the only thing that remains [md]

...............
Barcelona Vampíro
2016-08-29 13:43
Ibland är fotboll fantastisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-29 13:04
Gabriel

Grande Ter Stegen for the president!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 13:00
[QUOTE=Blaugrana91]Barca lär bekräfta det officiellt inom någon timme. [/QUOTE] Hur lång tid kan det ta?...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-29 12:37
Bosketts Grande Denis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-29 12:29
[QUOTE=Kröjff]Mido "Ta en Toy" är bara ett gammaldags sätt att säga "chilla". Så i just det avseendet vågar jag nog säga att vi befinner oss på samma nivå, även om det var du som började..... [/QUOTE] Missförstod dig, ber om ursäkt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-29 12:20
Och för att utöka mitt tidigare inlägg kring ter Stegen och hans misstag så vill jag även passa på att påpeka att en av ter Stegens "misstag" vad gäller passningsspelet, närmare bestämt det som friställde Beñat, faktiskt snarare är ett misstag från Busquéts än från ter Stegen. I länktips hittar ni highlights från matchen och spolar ni till 1:32 så ser ni början av den sekvensen, när Umtiti passar tillbaka till ter Stegen, som sedan väljer att (försöka) passa till Busquéts. Busquéts påbörjar sin löpning mot ter Stegen för att visa att han minsann är beredd på att ta emot en passning, och han tittar dessutom bakåt mot sin vänstra axel för för att märka den pressande Beñat, men trots det väljer Busi att inte accelerera och springa snabbare mot den passande bollen från MaTs, utan håller istället kvar sin fart och på ett väldigt nonchalant sätt antar att han hinner fram till bollen snabbare än sin motståndare. Så i det här fallet gjorde ter Stegen helt rätt, som väljer att fortsätta på sin egna spelstil och Barcelonas spelidée, men Busquéts, som för övrigt spelat rätt så uselt under både försäsongen och inledningen av den här säsongen, var nonchalant och struntade i pressen från Beñat. Så nej, ter Stegen var inte den som stod för misstaget i den sekvensen, utan snarare Busquéts. Man kan ju tycka att Busquéts som är en av de mest erfarna och rutinerade i laget borde föregå med ett bättre exempel och inte sätta ter Stegen i en sådan situation, för nu såg vi själva hur det blev. Det blev ter Stegen som fick kritik istället för Busi (som borde ha den). Men Busi är ju en hemmafödd son av Barcelona och La Masia så det är lättare att rikta sin kritik mot en utländsk målvakt som dessutom nyligen mer eller mindre tvingat iväg den målvakt man själv gillat bättre (Bravo).
Barcelona Bosketts
2016-08-29 12:15
Visst, Denis hade kanske inte sin bästa dag igår och hade en del otur (framförallt med domaren...), men då han fått en del (oförtjänt i mina ögon) kritik de senaste dagarna vill jag bara lyfta fram en liten godbit från dagens match. Denis är en oerhört smart fotbollsspelare. Jag står fast vid att han i mitt tycke är en komplett mittfältare. Han behöver rutin och självförtroende, men besitter alla egenskaper en världsmittfältare bör ha. Igår var han högst delaktig i målet utan att ens nudda bollen. Se länktipset: När Suarez (Luis) får bollen på mittplan sticker Denis direkt i djupet. Inte för att få en pass, utan för att öppna upp för Arda på kanten. Turken får därefter bollen och förbereder ett inlägg. Det ser den unge och intelligente Denis som snabbt löper fram mot Arda för att öppna upp luckan bakom sig och dra med sig de två mittbackarna, och vips så har vi 1-0. För oss som studerar spelet utan boll är detta fotbollsporr. Som taget är en skolbok och ett fint litet bevis på Denis speluppfattning och mognad.
Barcelona Kröjff
2016-08-29 12:14
Mido

"Ta en Toy" är bara ett gammaldags sätt att säga "chilla". Så i just det avseendet vågar jag nog säga att vi befinner oss på samma nivå, även om det var du som började.....
Barcelona Mido
2016-08-29 12:03
[QUOTE=Kröjff]Menar du att han inte var på topp och att det heller inte är något vi ska förvänta oss? Och att Bilbao satte honom på prov genom att rada upp målchanser? Då såg vi nog inte samma match. Chilla? Varför då? Jag är ju lugn som en filbunke. Ta en Toy. [/QUOTE] Ta en en Toy? Är det på det viset du diskuterar med folk? Har jag skrivit något respektlöst? Tänker inte ta mig till en lägre nivå. Ha en bra dag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-29 11:24
(Avslutning på föregående inlägg, eftersom det av någon anledning inte går att få in det i ett och samma inlägg)

Själv så förbereder jag mig för en säsong med mycket kritik riktandes till ter Stegen för lika säker som jag är på att MaTs är "one of a kind" och att han inte kommer att ändra sitt sätt att spela på, är jag också relativt säker på att han kommer att stå för fler misstag än de igår kväll den här säsongen under tiden han utvecklas. Sen är kritik aldrig fel att dela ut emellanåt, det har även jag haft my fair share of. Gällande vår tyska målvakt och hans "riskabla spel" med fötterna är helt enkelt vissa mer villiga att acceptera det här än andra, but that's just life, och ett forum hade för övrigt dessutom varit jäkla trist om alla tyckte exakt likadant.
Barcelona Gabriel
2016-08-29 11:18
Sedan Luchos tid och era börjat i Can Barça har culés på svenskafans delats in i två läger: Camp ter Stegen & Camp Bravo, och bara för att den sistnämnde inte längre är en del av klubben så innebär inte det att hans trotjänare och soldater valt att lägga ner striden mot de som föredrar den kvarstående målvakten av de båda. För oavsett vem man väljer och valde att stötta mellan de båda så är det tydligt att culés från de olika lägren mellan de båda målvakterna vinklar situationer till deras egna favoriserades fördel. För medans Bravos insläppta frisparksmål förra helgen mot Betis tydligen inte ska ha varit en målvaktstavla (utan att isånnafall ifrågasätta hur många av Leo Messis alla briljanta frisparkar som faktiskt också går att lägga på målvakternas konto) så räknas Beñats frispark igår som en av "fyra anmärkningsvärda misstag" av ter Stegen, och om den seglat några centimeter mer till vänster, så hade det varit en rejäl blunder från tyskens sida - åtminstone om man får lov att tolka att "han står stilla som ett hopplöst frastfruset kylskåp" som en "blunder", men det kanske man inte ska, bör eller får göra. Vad vet jag. Hur som haver så har denna interna "culé-konflikt" pågått i över 2 års tid och för de som valt att belägra sig i Camp ter Stegen är det bara att räkna med att de personer som befann sig i det andra lägret kommer att räkna varenda misstag från tyskens sida och blåsa upp det till så överdrivna proportioner att man skulle kunna tro att det var Fabian Barthez dagar som en "Red Devil" vi fortfarande lever i, för skam den som ger sig och släpper på sin egna tro. Men sen finns det åsikter och felaktiga påståenden och av dessa 2 olika fack kan man faktiskt utan en sekunds minsta tvivel lägga in ett av det saker som sades i ett visst inlägg så sent som igår kväll i det sista facket. För visst fick MaTs ändå stå för åtminstone "en kvalificerad räddning", närmare bestämt när han räddade friläget från Beñat efter hans egna misstag och felpassning, men det ska kanske inte räknas som en "kvalificerad räddning" eftersom det var målvakten i fråga som från första början faktiskt bjöd på målchansen? Det kanske inte ska räknas som en räddning över huvud taget? Då kan man ju isånnafall undra varför ter Stegen helt enkelt inte bara valde att kliva åt sidan och tillät Beñats skott att nudda nätmaskorna istället för att nudda och ta emot ett skott med sitt ansikte som räddningsvertyg, för även om han inte visade ens en snudd av reaktion och att hans smärttröskel verkar vara "out of this world" så vågar jag ändå gissa på att det inte kan va varit speciellt skönt att ta emot bollen i fejjan efter ett relativt hårt skott. Det kunde han ju som sagt lika gärna ha struntat i den gode MaTs, för räddningen räknas ju uppenbarligen inte ändå. Det här med att vinkla saker var det ja. Och om man fortsätter på det spåret så hittar man även nästa åsikt beträffande ter Stegens alla passningar och hur dessa igår kväll, i resultat av att man ska vilja försvara sin åsikt att det var rätt att Bravos fick lämna klubben, ska ha varit mer fantastiska än hans tidigare matcher. Det här blir svårare för mig att bedöma och avgöra då jag personligen inte sitter fastklistrad med mobilen i handen för att se varenda inlägg som skrivs på Les Rambles under matchernas gång, utan väljer att faktiskt titta på den själva matchen istället (för att sen hinna med någon snabb kommentar, utan att missa något, när något jag finner extra anmärkningsvärt händer). Men om andra prioriterar svenskafans före matcherna, eller faktiskt har den begåva och förmåga jag själv inte besitter, att kunna göra 2 saker samtidigt (som att titta ostört på en match och samtidigt hinna med att läsa varenda inlägg som skrivs under matchens gång) så får jag väl helt enkelt utgå från att så var fallet här inne igår kväll. Sen är jag inte lika övertygad om att dessa alla hyllningar som öste in i ter Stegens namn är direkt relaterade till Bravo, utan tror väl personligen mer på att man på ett sätt, mer eller mindre, fascineras av en målvakt som spelar fotboll på det sätt som ter Stegen gör. Pep hade blivit nyförälskad om han såg matchen igår, och good luck med att övertala självaste Pep att hans nyförälskelse egentligen är missplaced, bara att nämna något. Det är allt jag väljer jag att säga om just det och tänker inte uttala mig mer gällande påståendet huruvida alla dessa hyllningar om hur mycket mer extra fantastiska passningar ter Stegen stod för igår har o göra med att man vill lyfta fram sin egna rätt gentemot att Bravo fick lämna. Men jag kan väl nöja mig med att säga att det absolut inte är något fel med utkast - istället för utsparkar, och hade det varit så att det var tillåtet att plocka upp bollen med händerna vid tillbakapassningar så hade vi förmodligen även sett bollkåta ter Stegen ta upp bollen med händerna vid mer än 1 händelse igår kväll, en situation han för övrigt också kritiseras för och som även det räknas in som ett av de "fyra anmärkningsvärda misstag" han stod för. Men eftersom majoriteten av alla hans bolltouch faktiskt kommer via tillbakaspel från medspelare så blir det direkt omöjligt, utan att riskera en indirekt frispark i eget straffområde. Sen vet jag inte om det bara är jag, men mig veterligen så är det få i laget som bemästrar de långa passningarna lika bra som våran tyska målvakt, om så inte ens självaste Piqué som målas ut som en lika bra utövare av detta fenomen, men som jag själv anser ofta har alldeles för höga och långsamma kross-och långbollar för att de ska nå sin rätta adress utan att motståndarspelaren hinner dit först (något som faktiskt hände igår vid åtminstone en av Piqués krossbollar). Det är väl inte för intet som vår allra största spelare genom tiderna och passningsgeniet himself, Leo Messi under en träning, ansett att ter Stegen passar bollen inte bara bättre än han själv, utan dessutom mycket bättre tom (åtminstone om man ska tro på 'El Pais'). Sen får ju var och en tycka vad de själva vill om det, men det säger ändå en hel del att få sånt beröm från the greatest himself. Sen att det är extra anmärkningsvärt att det är en målvakt som står för detta spel med fötterna och att det också är därför det uppmärksammas extra mycket trodde jag redan var införstått (vilket det förmodligen även är, trots att man själv ogillar det och försöker dra ner betydelsen och vikten av det faktumet).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-29 10:38
Barca lär bekräfta det officiellt inom någon timme. Dock får vi enligt MD vänta tills nästa vecka innan han presenteras på Camp Nou iförd i Barcatröjan, anledningen är ju att han kallats upp till Spaniens landslagssamling. Han kommer dock idag skriva på kontraktet samt fotograferas vid Barca emblemet. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: