/spanien/barcelona/forum/985.aspx/spanien/barcelona/forum/985.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 20:53
Oj jäklar! Härligt Atletico!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-27 20:53
Hej då Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-27 20:53
Vilket mål hahahahahaha daamn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-27 20:51
Oj vad atletico dödar dom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-27 20:47
Xabi Alonso ensam gör ju att det är svårt att känna någon form av sympati för Bayern, oavsett att Pep eller Tiago är där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-27 20:47
Kommer vi se repris från igår, alltså 0-0 ?
Bayern elva imponerar inte på mig. Sämre lag än dem vi möte ifjol.
Barcelona Rambla~
2016-04-27 20:45
Chrisicito Du kan hälsa dina romapolare att det där var första steget av förbundet till att leda RM till guldet och inte hjälpa Barca. Nästa steg kan bli redan till helgen när Barca möter Real Betis borta. Vi räknar inte med att mycket kommer dömas till Barcas fördel i den matchen. Det började redan med skumma straffar för Barca mot Sporting i en match som nog redan ändå var avgjord. Nu Simeones 3 matcher långa och märkliga avstängning. Det kommer ske fler underliga beslut innan det här är över, var så säker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-27 20:37
Vampiro Nja, han bidrog nog inte så lite till att deras försvar kan hålla sånt fokus. En ledare i försvaret, nog så viktigt nu när även Jimenez var skadad. Vem tror du ungtuppen Lucas valde och hålla i handen när det blåste som värst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-27 20:27
@Vampíro:

Boateng...
Barcelona Vampíro
2016-04-27 20:19
[QUOTE=Rambla~]Lägg till Godin nyligen skadad, så passande. I mötet mot Barca kom han just tillbaka från en skada. Det är de där små detaljerna det hänger på ibland. [/QUOTE] Fast ändå inte eller? Tror knappast Godin är den enda anledningen till att Barça knappt kunde skapa en målchans på V. Calderon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-27 20:14
Lägg till Godin nyligen skadad, så passande. I mötet mot Barca kom han just tillbaka från en skada. Det är de där små detaljerna det hänger på ibland.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 20:11
[QUOTE=Vampíro]På FC Bayerns bänk: Benatia, Ribéry, Götze, Müller och Kimmich. Lägg till att Robben är skadad... [/QUOTE] Oh jävlar vad Bartomeu ska få jobba i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-27 20:08
På FC Bayerns bänk: Benatia, Ribéry, Götze, Müller och Kimmich. Lägg till att Robben är skadad...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-27 20:04
Varför startar inte Bayerns bästa spelare Muller? Ikväll håller jag på Atletico då dom är bättre lämpade att möta Real i en final än Bayern som passar Real som handen i handsken. Så mycket hat som Pep fått från Bayern supportrarna så hoppas jag att han skiter på klubben för han kommer aldrig få erkännande.
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 20:04
Usch irriterande att uppleva att vi slogs ut...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-27 20:02
Finns det verkligen ingen bättre "expert" än Bojan i Sverige år 2016?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-27 19:52
Atlético Madrids startelva: Oblak; Juanfran, Gimenez, Savic, Filipe Luis; Augusto, Gabi, Koke, Saul; Griezmann, Torres.
-

Bayern Münchens startelva: Neuer; Lahm, Martinez, Alaba, Bernat; Alonso, Vidal, Thiago; Costa, Coman, Lewandowski.
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-27 19:38
Simeone är en vidrig person. Kommer att hålla på Pep ikväll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 19:25
Jag kommer faktiskt hålla på Atletico ikväll och jag hoppas även dem vinner allt. Anledningen är att jag tror dem hade stått upp ännu bättre än Bayern mot Real i en ev. final, skulle City sedan slå ut Real hade det varit otroligt kul med en på förhand helt otänkbar final mellan Atletico och City. Och visst Atletico spelar fult och tråkigt, men med tanke på vad dem presterat under dem senaste åren så kan jag faktiskt tycka att dem förtjänar en CL- vinst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-27 19:04
Reymar Och sen när har Marquinhos "nobbat" Barcelona för att gå till PSG? Inte direkt samma situation. Marquinhos har alltid visat sig villig att komma, redan när han spelade för Roma men Barcelona kom aldrig till skott utan stirrade sig istället blinda på Thiago Silva allt för gäves. Sen passade PSG på och tog Marquinhos och vips så hade man båda två. Historielektion gratis till dig eftersom du verkar ha fått allt om bakfoten. U're welcome!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-27 18:49
Om jag visste att Atletico skulle vinna CL hade jag hejat på dem ikväll trots allt. Men eftersom jag tror att Bayern har större chans mot Real så hoppas jag ju på Bayern. Vill bara inte att Real ska vinna.. i rangordning de som jag vill ska vinna. Atletico Bayern City Real Vinner Atletico så vore det en knytnävsslag mot alla La Liga hatarna då det skulle betyda att tre olika spanska lag vann CL tre år i rad. Samtidigt hade de4 varit extra hård slag mot Real och Perez att gå titellösa ännu en säsong medan Barca vinner ligan och Atletico CL. Real fansen skulle hänga Perez.
Barcelona enkos
2016-04-27 18:31
@Reymar:

Skillnad att döma lika tonåringar som de äldre och rutinerade.
Barcelona Katalano
2016-04-27 18:26
Chrisicito

Detta är det enda "bevis" jag sett på vad som hände.
Barcelona Chrisicito
2016-04-27 17:51
Bollen som kastades in i Atleti matchen, kan ngn som sett den berätta lite? Jag är Romavictory på Roma forumet (håller på dem sen några år tillbaka, men började hålla på Barca ngn gång tidigt 90 tal tror jag. Hade en Romario tröja och lillebrorsan Stoichkov när vi var små :D ). Var ngn som skrev på Roma forumet:

"Diego Simone blir avstängd resten av säsongen efter kastat in bollen mot Malaga. Självklart, allt för att ge Barca chansen till att vinna ligan. Inte bara Serie A som är smutsig"

Så kan ni se mitt svar till personen där inne om ni vill. Hur som helst, jag såg inte matchen själv, men för mig att jag hört att bollen kastades in när Málaga kontrade /skulle kontra. Stämmer det?
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 17:43
[QUOTE=Reymar]Ser att vissa inte vill ha Thiago Silva för att han "blåste" sin chans och valde pengarna för att i nästa mening yrka på ett köp av Marquinhos som är minst lika "vidrig". Hyckleri när den är som allra bäst.. [/QUOTE] Problemet är ju det uttalande Silva gjorde om varför det inte blev Barca... Enligt honom har han en familj att försörja som behöver mat på bordet... Jag personligen tycker det är ett äckligt uttalande, en människa som redan tjänar miljoner i veckan säger alltså något sådant... Jag tror nog han hade kunnat slänga upp mat på bordet till sin familj även om han hade spelat i Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-27 17:28
Ser att vissa inte vill ha Thiago Silva för att han "blåste" sin chans och valde pengarna för att i nästa mening yrka på ett köp av Marquinhos som är minst lika "vidrig". Hyckleri när den är som allra bäst..
Barcelona the cameroonians
2016-04-27 17:18
Apropå omklädningsrum och sammanhållning så var hela truppen och tränarstaben ute på lunch tillsammans idag för att tillsammans ladda inför de återstående fyra matcherna. Antar att det inte blev ett BBQ á la Tata...
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 17:02
Thiago Silva hade sin chans att få spela i världens bästa klubb, men han valde pengarna, hur var det han sa? Han hade ju en familj att försörja... Fullständigt vidrig kommentar från någon som redan tjänar miljoner varje månad... Så Thiago Silva nej tack. Vi behöver hitta en yngre mittback typ Laporte eller Marquinhos. I övrigt behöver mittfältet förstärkas med Veratti och Denis Suarez, samtidigt får Arda gärna säljas. Vi behöver även värva någon som kan ersätta MSN, för det funkar inte att dem spelar hela tiden och aldrig vilar. Blir en dyr sommar, men gör vi inte ovanstående investeringar så kan vi glömma någon titel nästa säsong, känslan är att våra konkurrenter kommer satsa nämligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-27 16:50
Liunil Masse

Därför att allt har gått på räls med de 39(?) matcherna utan förlust och spelarna har kört på utan att reflektera och tänka konsekvenser.

Sen handlar det såklart om andra saker, t ex Neymar. När det inte blev något sponsoravtal med QA i oktober strandade kontraktsförhandlingarna vilket gjorde att Neymar kunde sätta press på klubben och göra lite som han ville, t ex med den där medvetna varningarna för att kunna få en extra veckas semester. Frågan är om han hade kunnat göra samma sak efter ett nytt kontrakt? Tveksamt.

Sen har vi Alves som alltid gör som han behagar på sociala medier och där klubben gick ut och fördömde hans angrepp på domarna. Han har varit ifrågasatt varje år de senaste säsongerna, men tack vare misslyckade värvningar har han varit det givna valet och fick till och med förlängt kontrakt.

Som kontrast kan nämnas Piqués twitter och periscope. Gerard har varit den som försvarat klubben mer än vad ledningen någon gång gjort de senaste 5 åren. När de stävjar det Alves säger borde de vara lika snabba att ta avstånd från angrepp utifrån. Och här upplever jag att Lucho har samma problem som Pep, det är han och spelarna som får försvara sig själva. Och eftersom Lucho hatar media så överlåts det ansvaret till spelarna.

Personligen tror jag att man också kan göra en koppling till att det numera är betydligt mindre egna produkter i laget vilket lett till en annorlunda inställning. Även om det råder en bra stämning finns det kanske inte samma mentala fokus och värderingar. Det är inte du "lugna skolpojkarna" från Zlatans tid i klubben, det är en mer brokig samling och det leder till att ramarna tänjs - även om mångfald såklart bidrar på många andra (positiva) sätt också.

Det lustiga är om man tittar på vilka kaptenstyper det finns i laget. Det är de som är mest hängivna och som sällan eller aldrig tar ett felsteg. Tror dock inte att Sergio och Iniesta har samma auktoritet som Puyol och Valdés. Och som sagt, svårt för Lucho att gå in och röra runt när stämningen är på topp. Nu har han dock satt ner foten, men det är såklart lättare att göra det med Vidal än andra.

Sist ska man också icke förglömma att allt är så himla sönderrapporterat och media är inte sena att hitta på den ena historien värre än den andra. Små saker i sammanhanget blåses upp till rena skandaler osv.
För en sak är ju klar, spelarna är först och främst människor och alla individer har sin egen unikhet och agenda. Ibland får man kanske låta dem vara precis det också - människor.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 16:21
[QUOTE=the cameroonians]Enligt Sports Javi Miguel skadade Aleix Vidal sig på någon slags vadslagningsaktivitet efter det träningspass som skedde dagarna efter förlusten mot Real och missade som följd de än mer viktiga matcherna mot Sociedad och Atlético . Detta tillsammans med hans mediokra träningsinsatser ska ha gjort att högerbacken(?) hamnat på Luchos svarta lista och därför inte kommit med i matchtruppen de senaste matcherna. Vidal och Alba ska ha stannat kvar och kört någon slags frisparksläggning med pengar i potten, känns kanske inte så professionellt i ett läge där truppen redan var skadedrabbad och tunn. Förstår helt klart Luchos reaktion. [/QUOTE] Så många oprofesionella agerande från många i truppen denna säsong. Vad kan detta bero på?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: