/spanien/barcelona/forum/983.aspx/spanien/barcelona/forum/983.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 19:47
Visca el Barca 17 Ingen orsak... Av ren självbevarelsedrift valde jag att inte skriva Thiago... han såldes ju 2013 för €25 miljoner... Annars har vi ju snart finansierat hela Neymar-affären genom att sälja de egna produkterna; Thiago 25 Deulofeu 7,5 Adama 10 Pedro 30 Grimaldo 1,5 Bartra 8 Sammanlagt €82 miljoner Kan dock trösta dig med att Sport idag hävdar att Vermaelen kommer säljas till endera Inter eller Roma i en affär som beräknas bli klar direkt efter att EM är över. Transfersumman? Barcelona vill ha 10, italienarna är mer inne på max 8. Med facit i hand vet vi dock att italienska klubbar hellre lånar med köpoption, och så länge ingen annan än Sport skriver om detta ämne så låter jag osvuret vara bäst.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-03 19:30
@the cameroonians:


Ok tack för du påminde mig känns just nu som vi släpper alla gratis
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-03 19:27
Asså jag går in på PL klubbarnas forum och förundras över den hybris som råder. Arsenal ska ha mer dragningskraft än Juventus. På Liverpools forum står det City vill ha Saurez fan om han spelar där nästa säsong. De tror på riktigt att Kroos och vår nr 9 bara dyker upp till Manchester.. Hur tänker dessa människor som skriker över att Wenger värvade Xhaka och inte wanyama som har spelat i PL i flera år. Det är ju svenskar som följer Engelska ligan hur kan de missa CL och vad som har hänt med rankingen. Jaja det är iallafall kul att följa denna guldfiskliga kallad PL. Haha
Vlom
2016-07-03 19:11
Det ska bli mycket intressant att följa Samuel Umtiti mot Island ikväll.


Med tanke på Ramis avstängning samt skadorna hos Frankrikes backuppsättning, så lär Umtiti väl vara i startelvan.
Barcelona enkos
2016-07-03 18:38
Pep har presenterats av City och fans vill ha Messi. Pep har dock svarat "det är ingen dålig idé men tyvärr, Messi måste stanna i Barca karriären ut ".
Dock sägs det att Pep försöker övertala Suarez att att skriva på för City.
Barcelona enkos
2016-07-03 18:22
Hoppades in i det sista att Barça skulle värva Kalidou Koulibaly från Napoli men det blev Chelsea istället för honom.
Barcelona enkos
2016-07-03 18:09
Valencia vill ha 610 miljoner kr för Andre Gomez. Skit i han helt enkelt. Inte värt hälften av den summan.
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 17:02
Man vet att Pep har en stor inverkan på fotbollen när hans nya klubb skapar ett twitterkonto på katalanska... Annars säger Pep att hans första delmål kommer vara att skapa en positiv lagkänsla och att spela "bra" fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-03 15:27
Arteta avslutar sin fotnollskarriär och blir assisterande åt Pep Guardiola.
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-03 14:19
Grzegorz Krychowiak är klar för PSG för endast 300 mille. Ibland undrar hur Barca köper och säljer. Att denna Grzegorz Krychowiak endast blir såld för 300 mille är en gåta för mig. Killen är grym. Sevilla kunde ha begärt mera för honom tycker jag. PSG gör en toppen värvning. Hatten av för PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-03 13:41
@wallmannen:


Vill man komma åt defensivtänket och överdriven försiktighet i förlängningar, är Golden Goal verkligen ingen lösning på det problemet. Utan enkom ett sätt att komma ifrån straffeländet. Men att följa hockeyns exempel lär leda utvecklingen i rakt motsatt riktning, än den som vill uppnås i sammanhanget. För eftersom man i fotboll inte har möjlighet att byta ut hela manskapet mellan varven, utan har minst åtta spelare som redan spelat i drygt nittio minuter, så lär överdriven försiktighet infinna sig som ett brev på posten. För då gäller det ju att spara på krafterna in i det längsta.
Tänk er följande scenario: Tyskland och Frankrike spelar en semifinal i 189 min innan ett krampaktigt avgörande kommer till stånd och Portugal vinner sin semi med 1-0 under ordinarie tid. Hujedamej, vilket herrans liv det skulle bli härinne.
Barcelona Lord Douglas
2016-07-03 13:22
Jag har hittat lösningen på vårat forwardsproblem, lord Bendtner går på fri transfer nu. Mer seriöst däremot. Anledningen att man slutade med golden goal var för att lagen slutade att spela eftersom att om man släpper in ett mål på kontring förlorar man. Ingen flyttar upp och våga anfalla då, spelar man istället en hel förlängning har man iallafall chansen att fixa till det om man släpper in ett mål.
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 12:45
@Visca el Barca 17:


Pedro, i augusti förra året. Innan dess, Cesc och Alexis.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-03 12:35
när var sist barca sålde en spelare för typ € 20 M eller mer?
Barcelona wallmannen
2016-07-03 11:51
Angående Golden Goal i förlängningar. När det provades i början på 00-talet så har jag för mig att det resulterade i att lagen blev ännu mer försiktiga än vad som är fallet nu. Jag tror mer på att spela tills nåt av lagen gör mål, som förlängningen funkar i ishockey alltså.
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 11:48
Tillägg till mitt föregående inlägg om Gabriel Jesus.

Enligt Sport verkar det som att klubben lärt sig något av Neymar-affären trots allt och öppnat förhandlingar med både agenten Simoes och Palmeiras - inte bara den part som äger den största delen av spelaren.

Angående köpesumman så vill Barcelona betala något mindre i fast summa, €19 miljoner, för att sedan kunna reglera de resterande €5 miljonerna via spelarens kontrakt.

Sen är bara frågan var Gabriel ska fortsätta sin utveckling, för det kommer bli frågan om en utlåning - i alla fall enligt Sport.

Det ska dock sägas att det ff inte är någon av de mest troväridga journalisterna som kommer med denna info, och Sport är ju kända att vara ute och famla i tranfer-mörkret...
Barcelona neymar JR
2016-07-03 11:36
The camerooninas Man kan ju hoppas att lucho gör en LVG med honom och verkligen tar bort hans livslust.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 11:34
@neymar JR:


Ryktas nu om att Lazio tröttnat och att nye tränaren Bielsa vill satsa på Jeremy Morel som vänsterback istället.
Barcelona the cameroonians
2016-07-03 11:30
Angående Gabriel Jesus så finns det definitivt två faktorer som gör att den här affären (om den nu verkligen är på gång vill säga) åter igen kan bli ett nytt Neymar-case - nämnligen delägarskapet. 1. Precis som med Neymar är alltså flera klubbar intresserade av Gabriel Jesus. Bayern, Barca, PSG, Man U och Real kan köpa honom för €24 miljoner medan övriga intressenter behöver punga ut med €40 miljoner. Allt enligt det kontrakt han signade för inte så länge sen. I princip är detta samma klubbar som var intresserade av Neymar, där såväl Bayern som Real la bud som, troligtvis, var bättre än det Barcelona erbjöd (trots de riggade kontrakten). 2. Precis som med Neymar finns det flera delägare i 18-åringen. Dels är det spelaren själv som har 15%, hans nuvarande klubb Palmeiras har 30% medan det övriga innehavet delas mellan hans nuvarande agent (Simoes) och den förra (Caran). Summerat kommer det att handla om pengar oavsett om spelaren själv vill till Barcelona. För precis som i fallet Neymar kommer delägarna att kräva mer av Bartomeu/Sanllehi/Robert om de kan visa på att andra klubbar är beredda att betala mer. Skillnaden mot Neymar är dock att spelaren i det här fallet själv äger den minsta delen. - vilket såklart inte är optimalt. Vad jag vill komma till är att jag undrar om det här blir en ny Neymar-saga där Barcelona återigen kan rigga kontrakt med någon av parterna för att alla ska bli "nöjda". Santos fick ju cash för optioner på tre spelare vi aldrig kommer se, och vi vet ju hur mycket cash Neymars pappa fick vid sidan för "scoutingtjänster". Vad hände? Jo, skattebrott och stämning från den sista parten, DIS. Förhoppningsvis har man lärt sig något av den här soppan, men Bartomeu har ju själv sagt att han skulle göra affären på samma sätt igen, med den skillnaden att han skulle ha en annan rådgivare. Så vem vet. Men jag ska inte måla fan på väggen innan något hänt... kan ju tolkas som gnäll.
Barcelona neymar JR
2016-07-03 11:25
Adriano (31) has already signed an agreement of 4 seasons with Italian club Lazio. Barca don't want to let him go for free and ask €2m. [md] Hur kan den jävla pip pip pip pip pip pip signa ett kontrakt när klubbarna inte är överens. Stoppa förhandlingarna och förnedra den jäveln, är så trött på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-07-03 11:18
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Barcastuff finns fortfarande, men har ett nytt konto efter att det första blev avstängt. Ni hittar det nya kontot under länktips.
Barcelona Rambla~
2016-07-03 11:06
Så fort påståendet Gabriel Jesus är den nya Neymar började dyka upp i artiklar fick Perez eld i baken. Honom måste han bara ha och sno framför näsan på Barcelona. Inte en gång till vill han bli snuvad av klubben han hatar så mycket. Pinsamma människa.
Barcelona Rambla~
2016-07-03 11:03
Läs den här skitartikeln.

"Suarez is understood to be open to the move but the key could be in persuading his wife and family to leave Spain."

Journalisten påstår, utan några källor eller citat att Suarez är villig att gå till City. Så pinsamt att det blir patetiskt. Tack var den här artikeln har ett 10-tal andra skitblaskor hakat på med feta rubriker att Suarez är på väg till City.

Haha...
Barcelona Gabriel
2016-07-03 10:44
Barclasico Knappast första gången Florentino agerar likt en nykär skolflicka och desperat försöker se sin nyförälskelse falla för honom istället för den person som ögonen egentligen ligger hos. Neymar, Villa, Henry, Ronaldinho, Alves, Suarez, Rakitic är bara några av namnen. De personer som faktiskt valt att hoppa i säng med Florentino som varit utnämnda culés innan deras vistelse i Madrid är spelare vi ratat och inte besvarat med samma känslor. Özil, Kroos, Isco? We didn't want them därför hamnade de istället i Real Madrid. Vill Gabriel komma till oss så lär han göra det. Det verkar som att detta är mer än bara ett rykte och att det faktiskt finns substans i det. Han ska nu dessutom iväg och lira OS med våran nyrenoverade Neymar. Ni kan ju gissa själva vad som lär hända under den månaden med Neymar och Rafinha som kommer att trycka på ännu mer hos Gabriel. Jag har en rätt så stark känsla av att han hamnar hos oss. Hur bra han sedan är har jag ingen aning om då jag inte sett en enda match med honom, enbart sett ett par youtube klipp och läst bra rapporter. Men jag går ändå igång på att vi verkar knyta till oss ännu en spelare som verkar vara jagad av hela Europas toppklubbar, framför allt av Florentino. Känns alltid underbart att knäppa han på näsan och visa honom att pengar inte alltid pengar alltid är allt. För ja, även om våra spelare tjänar mycket pengar (framför allt MSN) så har Florentino alltid erbjudit de dubbla för dessa spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-03 10:19
Barcelona will meet this week to improve their 1st offer of 19M for Gabriel Jesus, who prefers Barcelona instead of Madrid [sport]

Real Madrid offer Gabriel Jesus, who Barça are interested in, 35M + 6M bonus + 5M in commission to his agents [sport]

Snacka om desperat
Barcelona Mch
2016-07-03 09:45
Ni som är sugna på en ny mobiltelefon kanske är intresserade av en sådan här:

Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-03 03:38
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Bara som jag tycker att de borde ändra reglerna och börja spela med "Golden Goal", dvs laget som gör mål först i förlängningen vinner matchen? Tråkigt att kolla förlängningen då alla lag blir defensiva och fega? Inte jättekul direkt.. [/QUOTE] Nej, inte bara du. Straffläggningar är djävulens verk. Alltid någon som blir syndabock och får ta all skuld på sig. Det är konstigt att man ser ett lag som bättre än det andra för att de satt fler straffar, som Kröjff förklarade så bra med sin metafor om bilisten framför trafikljusen. Straffar har nästan alltid mer med tur att göra än skicklighet. T.ex att Argentina förlorade 2 gånger mot Chile på straffar är i mitt tycke inte tillräckligt för att kalla de bättre. För om man kollar på båda matcherna ser man att det är två jämnbra lag där Argentina var det bättre i CA2015 och Chile lite bättre i år. Med vetskapen om Golden goal kommer lagen även att gå in med en annan inställning då de vet att det inte går att slösa på tid. Det jag är rädd för och som jag förutspår är att fotbollen blir mer och mer såhär, där lag blir fegare och mer taktiska vilket leder till tilltäppta matcher som till och med kan få en med insomnia att däcka på nolltid. Men inge snack om saken, bort med straffar och tillbaka med Golden goal. Någon som vet varför Golden goal togs bort?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:32
Nu när Barcastuff sitter i häktet brukar man hänga här och kolla upp Barca twitter.

Så mycket kärlek till Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:24
Hur kopierar man bild/inlägg från twitter?

Någon som kan hjälpa.

Jag blev rörd av hur fansen visar kärlek till Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-03 02:09
On a rainy Night in Buenos Aires,Over 100,000 people are attending a rally to convince Messi to Come back to #ARG NT
Annons: