/spanien/barcelona/forum/978.aspx/spanien/barcelona/forum/978.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-08-17 15:21
Enkos - nu överdriver du Valdes räddningar mot Henry när vi mötte Arsenal 06, elr hans sjuka insats mot Chelsea 2009 räddade oss faktiskt. Sen visst ibland kunde han göra tavlor men det kostade oss aldrig några titlar enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:18
Den summan för Paco är bara pinsamt. Kan bara spela inne i boxen, totalt värdelös i passningspel eller kombinationer. Inte någon raket i djupled heller, utan snarare en måltjuv som när han är i form lyckas hålla sig framme vid rätt plats. Tyvärr kan han långa stunder falla bort helt ur matcherna. Var han ens ordinare föregående säsong?
Barcelona Barclasico
2016-08-17 15:16
@enkos:HAHAHAHAHAHAHA.. lägg ner med dumheter.
Barcelona neymar JR
2016-08-17 15:14
Andresito Det har ju varit så oerhört mycket tjat både från bravo och Mats sida angående målvaktsplatsen. Tills nu har bravo haft fördelen och Mats har fått kämpa, nu när det är ombytta(förväntade) roller så väljer bravo att springa. Visst får vi helt okej betalt, men hade velat ha honom som andra keeper. Försvagade kommer vi ju bli, men beroende av honom var vi icke. Bara vi inte lägger pengarna på Paco, jag kör hellre med munir på den positionen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:14
Valdes blev förbannad på Zubi och några ur ledningen. De visade honom ingen respekt vid kommande kontraktsförhandlingar och lite annat, vill jag minnas. Vi kan nog tacka Rosell och hans Junta för att Valdes valde att lämna. Tjurig jävel. :)
Barcelona enkos
2016-08-17 15:13
Rambla

ok då vet jag din åsikt. Kan bara säga till att Valdes var den svagaste länken i en perfekt Barcelona på hans tid.
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:12
Lucas, Lucas, Lucas......make it happen :P
Barcelona Junta Dimision
2016-08-17 15:11
Vi hade aldrig vunnit CL 2006 eller 2009 om inte det vore p.g.a Valdes fantastiska prestationer i finalen 2006 samt semifinalen borta mot Chelsea 2009. Under Rijkaard var han ojämn med en väldigt hög högstanivå, men under Pep så var han en av världens bästa målvakter. Att tro att Valdes ville lämna för att han ville vara den stora stjärnan framför Xavi, Iniesta och Messi är befängt och skrattretande.
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:11
@enkos:


Idag? Nej inte en chans, men under Valdes "storhetstid", alla dagar i veckan. :) Så imponerad är jag inte av Bravo. Han är bra och stabil, men når inte upp till de höjder Valdes kunde uppnå. Har du glömt Paris 2006? Vi kan tacka Valdes för att Henry och Ljungberg gick mållösa från den finalen.

Nja, när han först blev uttagen var han nr3, men de två sista säsongerna var han faktiskt före Pepe Reina. Fast det är egentligen ointressant vilket i denna diskussion.
Barcelona Vampíro
2016-08-17 15:09
Oh dear god.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-17 15:08
Rambla

handen på hjärtat. Skulle Valdes petat Bravo om de konkurrerade idag ?
PS. Vad jag minns var Valdes en tredje målvakt bakom Casilias och Reina.
Barcelona Andresito
2016-08-17 15:08
[QUOTE=neymar JR]Enkos 1: Jag hatar sättet valdes lämnade på och köper inte argumentet att han lämnade för söka efter ny utmaning. Men dock så lämnade han som kung, Barcelonas bästa målvakt genomtiderna och visst fan får man visa lite respekt/tacksamhet även när han lämnar. 2: Bravo vill lämna pga "konkurrenssituationen" efter redan 2 säsonger, trots att lucho visat honom förtroende under ligaspelet. Lucho plockade in honom trots att vi värvade Mats, han fick vakta buren och vinna ligan x2 och nu lämnar han så fort det inte passar. Nej all olycka önskar jag honom! [/QUOTE] Valdés ryktades ha lämnat på grund av vår ledning. Han ville inte ens ha en avtackning på Camp Nou för att han kände sig illa behandlad av juntan. Sedan förstår jag inte varför du är bitter över att Bravo lämnar. Vad har Bravo gjort för fel? 1. Klubben får relativt bra betalt sett till att han är en 33-årig målvakt. Cech var billigare trots att tjecken var bättre än Bravo när han gick till Arsenal. 2. Han är ingen nyckelspelare 3. Det finns en tydlig ersättare i ter Stegen. Samtidigt finns alternativ att köpa in i Reina, Areola och Alves. Ingen kris med andra ord, och inga panikvärvningar. 4. Han har knappt gjort avtryck i klubben och har gjort det han förväntats göra under dessa två år, varken mer eller mindre. 5. Han är 33. Åker han på en skada eller blir petad under säsongen så är risken stor att nästa klubb som vill ha honom spelar som högst i Copa Libertadores. Det gäller att ha fingertoppskänsla om man är en äldre spelare som vill hänga kvar i toppen så länge som möjligt. Sen att Pep får skit för Bravo förstår jag inte heller. Försäljningen av Bravo försvagar inte Barcelona, tvärtom så ger det möjlighet att förstärka anfallet med ytterligare en talangfull spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:05
@enkos:


Tyärr men du har en felaktig bild. De sista 5 säsongerna var Valdes hur stabil som helst. Dina argument om tavlor under de första säsongerna väger tunnt här. Dessutom, han var nr2 i landslaget på slutet.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-17 15:03
Vilken startelva vill ni se ikväll?

Vad tycker ni om denna (Bra resultat från första samt vill se många nyförvärv/spelare som behöver komma igång)


--------------------------Bravo-------------------------
--Vidal-------Piqué--------Umtiti-------Digne
------------------------Sergio-------------------------
------------Sergi-----------------AndreGomes-----------
-------Messi---------Suarez------Denis--------
Mascherano#14 el Jefecito
2016-08-17 15:03
@enkos:


Och där bytte enkos ämne totalt och försvann från diskussionen om målvakterna som enkos själv startade. En "enkos classic" helt enkelt att provocera med nåt helt hjärndött och sedan byta ämne.

Ge mig gärna en spärr nu, jag skiter i det för jag kommer ändå inte tillföra ett skit mer i detta forumet förrän det blir en ändring av reglerna och hur forumet sköts. Men hur fan kan en medlem få hålla på så här? Oneliners, livescore, off-topic, provokationer, personangrepp, inklistrade artiklar och innehållslösa kommentarer på daglig basis. Jag vet att jag gnäller jävligt mycket nu, men jag är knappast ensam om mina åsikter om att enkos förstör en stor del av forumet. Läser man reglerna så står det att personangrepp och provokation inte är tillåtet. Att kalla folk för hycklare är precis vad jag skulle kalla för provokation och personangrepp. Men inte kan man väl ge enkos en spärr? För då går han ju till ledningen för hela SF och lipar. Men samtidigt kan man varna och spärra folk för att dom inte sätter punkt i slutet av en mening. Helt skevt om ni frågar mig.

TILL MOD:
Detta inlägget är riktat helt till er och inte till enkos. Som sagt, spärra mig gärna, det bryr jag mig inte om. Det enda jag bryr mig om är att ni ser över reglerna och hur ni sköter om forumet. Jag vet att ni gör detta på er fritid och att helt utan ersättning. Men som läget är nu kommer forumet att tappa fler och fler medlemmar med tiden. Om ni vill kan vidare kontakt via mejl. I'm out!

Mvh grinig och lättstött gubbe ;)
Barcelona Rambla~
2016-08-17 15:03
García Pitarch, sportchefen i Valencia, säger att Paco inte är till salu. Diego Alves situation är en annan då denne har blivit lovad en högre lön av tidigare president, något Valenica i dagsläget inte kan ge. Därför får han lämna om han önskar.

Det kan inte bli tydligare, så snälla Barca, sportledning och styrelse, var för en gång skull smarta och gå vidare bara. Nästa mål, tex Lucas Perez. Sitt inte i omöjliga förhandlar med Valencia för något som ändå inte går att uppnå.
Barcelona enkos
2016-08-17 15:01
Barcelonistas

Valdes var aldrig en stor målvakt som förtjänade storhetsbilden. Han var inte ens tvåa i det spanska landslaget. Han stod i Barcas mål enbart pga brist på andra. Hade han haft dagens konkurrens som Ter och Bravo hade han varit en tredje val. Han hade världens bästa lag som höjde honom annars minns jag honom som en med massor av målvaktstavlor även om han kunde även rädda omöjliga. För mig var han en ojämn målvakt men aldrig en som världen kan kalla "en av världens bästa ".
Barcelona Kröjff
2016-08-17 14:57
@Barcelonistas:


Källa?
Barcelona Barcelonistas
2016-08-17 14:50
Valdes lämnade för att han inte fick den uppmärksamhet han ville. Han fick inte den storhetsbilden i fotbollsvärlden som Han hade önskat i Barca var det Messi,Xavi,Iniesta resten va skit. Han ville vara i en klubb där han kunde va the big star.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-08-17 14:43
Pep börjar nästan bli jobbigare än Arsène Wenger, kan han sluta jaga spelare i Barcelona? Sa inte han, att han inte skulle göra så här?
Barcelona Junta Dimision
2016-08-17 14:42
@enkos:
Nej det gör det inte, endast från gruppspelet uppåt.
Barcelona enkos
2016-08-17 14:33
Räknas målen från playoff matcher i skytteligan till CL? Då har ju Aguero stor chans att vinna i år då han redan är uppe i tre och en match kvar innan Messi, Suarez och allvaret börjar på riktigt ?!
Barcelona neymar JR
2016-08-17 13:58
Enkos 1: Jag hatar sättet valdes lämnade på och köper inte argumentet att han lämnade för söka efter ny utmaning. Men dock så lämnade han som kung, Barcelonas bästa målvakt genomtiderna och visst fan får man visa lite respekt/tacksamhet även när han lämnar. 2: Bravo vill lämna pga "konkurrenssituationen" efter redan 2 säsonger, trots att lucho visat honom förtroende under ligaspelet. Lucho plockade in honom trots att vi värvade Mats, han fick vakta buren och vinna ligan x2 och nu lämnar han så fort det inte passar. Nej all olycka önskar jag honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-17 13:52
[QUOTE=Tiki-Taka]I slutändan avgör Lim, dem andra har inget att komma med i det slutgiltiga beslutet [/QUOTE] Jag hoppas verkligen det, tycker Paco hade varit en klockren värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-17 13:52
@enkos:


Du slutar då aldrig att provocera, va?

Det ska inte ens gå att jämföra Bravos status med Valdes. Men eftersom du så godtyckligt fortsätter och trycka på i denna idiotiska fråga gällande valdes legendstatus får jag väl ge det ett försök:

* Valdes har spelat 535 officiella matcher för klubbens A-lag.
* Han är fostrad i klubben.
* Han lämnade klubben för nya utmaningar (inte för att fylla sin egen plånbok, vilket du verkar tycka. Han tjänade marginellt bättre i United, men kunde lika gärna gått till Qatar eller Kina om han ville ha monsterlön).
* Han stannade ett år extra i klubben för att ge dem tid att hitta en ersättare.

* Bravo har gjort 69 officiella matcher för Barcelona (466 färre än Valdes).
* Bravo är därför inte heller fostrad i klubben.

Noterbart är att jag inte har något emot Bravo. Tvärtom. Jag är en stor supporter av Bravos insatser som målvakt och lagspelare men har stor förståelse för att han är villig att lämna.

Min fråga blir därför: hur kan du jämföra Valdes med Bravo? Vad ser du för likheter i deras status för klubben? Baserat på ditt inlägg är det ju tydligt att du tycker att de har likadan status. Detta vill jag ha förklarat.

OT: Sorry alla för att det blir mycket tjafs om detta här inne. Jag tolererar mycket skit här inne, och brukar mest sucka lite lätt och scrolla vidare när jag läser idiotiska inlägg. Men när någon hoppar på en av klubbens största legender och kallar denne för "äckel", "judas", "pengakåt" etc., så måste jag försvara detta.

Tiki-Taka
2016-08-17 13:51
I slutändan avgör Lim, dem andra har inget att komma med i det slutgiltiga beslutet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-17 13:48
Jesus Pitrach: “I told Paco Alcácer Valencia don't want to sell. Club's posture is clear. Valencia don't want to sell Alcácer.” [vcf] Unless Valencia owner Peter Lim changes his mind, Paco Alcácer will join Barcelona for 30M 15M in variables. [sd] Mycket konstigt detta, verkar som Lim vill sälja, men övriga vill ej?
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-08-17 13:21
enkos

MOD har sagt klart och tydligt att man inte får diskutera andra medlemmar och det gör du när du diskuterar enkos. Så mitt råd lyder: sluta med det annars kanske du blir spärrad.
Tiki-Taka
2016-08-17 13:17
Den enda spelaren som jag är kluven över är Samper....vill så gärna att han stannar kvar i truppen och tar mer plats detta år! Men en utlåning till Granada hade gynnat honom på alla plan, speciellt under tränaren Paco! Får vi Paco Alcacer samt D Alves från Valencia så är detta en av dem bästa transferfönster på mkt mkt länge!
Tiki-Taka
2016-08-17 13:15
På vilket sätt har Munir blivit bättre? Detta baserat på en försäsong...!? Jag ser inte Munir som en trovärdig back up striker till Suarez över en hel säsong. Dem senaste 2 säsongerna i A laget har han varit högst medioker anser jag, och många av oss har velat sälja honom! Jag tycker klubben gör rätt i att sälja honom med en köpoption, han får mer speltid samt utvecklas han till en bättre spelare....efter 2 säsonger kan man köpa tillbaka honom!
Annons: