/spanien/barcelona/forum/973.aspx/spanien/barcelona/forum/973.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavia
10/19/2016 19:47
@Andresito:


Förmodligen p.g.a. Roberto var inte i tillräcklig matchform för denna match.
Barcelona El Pistolero #9
10/19/2016 19:44
Vadå högerback? Mittback i ett 3-4-3. Tråkigt att Roberto fortfarande inte är fit for fight. Jävla landslagsuppehåll...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
10/19/2016 19:42
Mascherano högerback. Sergi Roberto inte ens på bänken :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
10/19/2016 19:40
Barca line-up vs City: Ter Stegen, Umtiti, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Barcelona neymar JR
10/19/2016 19:39
3 Backs linje älskar lucho! Helt rätt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
10/19/2016 19:29
@Blaugrana91:

I länktips ser du vad The Times har skrivit och de refererade endast till Peps presskonferens igår. Dessutom sa Ferran Soriano tidigare idag att de inte har försökt signa eller kontaktat Messi under sommaren. När det gäller intel hos brittiska klubbar så är det fortfarande BBC, Sky eller The Guardian alternativt en klubbs lokaltidning man ska kolla på för substans. Sport är till skillnad från MD iallafall inte vinklade till någons favör till att skriva artiklar. Som sagt, det är inte första gången MD försöker svartmåla Pep och det är definitivt inte den sista.
Barcelona Blaugrana91
10/19/2016 19:29
MD har dessutom "svarat" Pep, och jag håller faktiskt med i det mesta dem skriver. Pep var tydlig när han tog över City att han INTE kommer försöka värva Messi. Trots det sa han så sent som igår att om Messi skulle vilja lära sina barn engelska är han välkommen till City... Lägg till att Citys chef Soriano ska ha sagt i RAC att om Messi skulle vilja lämna Barca är han välkommen till City. Både han och Pep har flera gånger sagt att man inte kommer värva från Barca trots det har Thiago lämnat för Bayern och Bravo nu senast till City, samt att man nu öppet försöker övertyga Messi. Det är inte okej enligt mig. I fallet Bravo menar Soriano att det är ok då vi ju värvade Denis Suarez som alltså har tillhört City.... Pep är alltid Pep och jag kommer alltid respektera honom, men bara för han gjort så mycket för klubben ger honom inte rätt att agera hur han vill... I det här fallet har MD rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
10/19/2016 19:25
El Pistolero: Absolut och visst är det så! Fanns massvis med speltid den säsongen han hade kunnat fått. Men i min mening så lämnade Thiago för att klubben inte satsade på honom och istället gick för Cesc "sirap" Fabregas istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
10/19/2016 19:12
[QUOTE=Skurhink]El Pistolero : Hela min poäng va att Thiagos speltid i Barca blev obefintlig med Iniesta Xavi och Cesc i laget! Om Fabregas aldrig hade värvats och man istället satsat fullt ut på Thiago så hade förmodligen han aldrig lämnat för Bayern. [/QUOTE] Var inte det själva idén att inte spela honom så hans utköpsklausul sjönk. Om han spelat så hade han varit för dyr för övriga klubbar att värva. Jag menar, tycker du själv inte det är lite konstigt att Thiago knappt fick spela oviktiga ligamatcher när vi redan bärgat ligan så tidigt som vi gjorde?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
10/19/2016 19:11
Junta Dimision Faktum kvarstår fortfarande att det inte bara är MD som rapporterar om det. Och jag vill minnas The Times som trovärdiga, det är en respekterad tidning som knappast vinner på att hitta på även om det nu råkar handla om sport. Dessutom är det komiskt när en tidning som Sport går ut och läxar upp en annan för att ljuga när dem är betydligt värre än MD. Frodo Tack för ditt välformulerade inlägg, uppskattas verkligen... Dock en fråga, vad har ledningen med det här att göra? Vi diskuterar tidningen Mundo Deportivo..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
10/19/2016 19:10
blir det målfest ikväll då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
10/19/2016 19:10
[QUOTE=Skurhink]El Pistolero : Hela min poäng va att Thiagos speltid i Barca blev obefintlig med Iniesta Xavi och Cesc i laget! Om Fabregas aldrig hade värvats och man istället satsat fullt ut på Thiago så hade förmodligen han aldrig lämnat för Bayern. [/QUOTE] du har en poäng!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
10/19/2016 19:08
El Pistolero : Hela min poäng va att Thiagos speltid i Barca blev obefintlig med Iniesta Xavi och Cesc i laget! Om Fabregas aldrig hade värvats och man istället satsat fullt ut på Thiago så hade förmodligen han aldrig lämnat för Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
10/19/2016 18:51
[QUOTE=Skurhink]Vad tror ni om startelvan ikväll? Jag tror inte att Umtiti startar som det skrivits om här, han har inte en minut efter skadan. Jag hoppas verkligen Roberto är fit for fight, vill verkligen inte se någon 3-backslinje mot City! [/QUOTE] jag hoppas Umtiti startar en världsback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
10/19/2016 18:45
[QUOTE=Skurhink]Felet i Thiago-gate är ju den värdelösa Fabregas värvningen! Thiago lämnade för att Fsbregas värvades och inte för något framtida köp av Neymar! [/QUOTE] Jo för Neymarvärvningen. Inte kunde ledningen erkänna sitt misstag med Fabregas så tidigt o sälja honom? Lättare o skicka iväg Thiago så man kan köpa Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
10/19/2016 18:38
Vad tror ni om startelvan ikväll? Jag tror inte att Umtiti startar som det skrivits om här, han har inte en minut efter skadan. Jag hoppas verkligen Roberto är fit for fight, vill verkligen inte se någon 3-backslinje mot City!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
10/19/2016 18:33
Felet i Thiago-gate är ju den värdelösa Fabregas värvningen! Thiago lämnade för att Fsbregas värvades och inte för något framtida köp av Neymar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
10/19/2016 18:32
Bravo är nog lite skraj inför matchen. Upp till bevis,,, har aldrig gillat honom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
10/19/2016 18:30
[QUOTE=El Pistolero #9]Thiago tvingades bort för att finansiera Neymar-affären. Planen var att Thiagos klausul skulle sjunka så man kunde sälja honom. Varken Thiago eller Pep är boven i den transfern, utan ledningen. Att sen MD har hjärntvättat folk är en grej, tråkigt. Sen kan man argumentera hurvida det faktiskt var värt det sälja Thiago (skadebenägen spelare) så man hade råd att betala den svindyra summan för en spelare som just nu bara har en överman o det är Messi. [/QUOTE] Var helt rätt att sälja Thiago med tanke på vad vi fick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
10/19/2016 18:10
@Blaugrana91:


Det är väl klart att du inte tror att ledningen med deras hantlangare i media ljuger...
Barcelona Junta Dimision
10/19/2016 18:07
@Blaugrana91:
The Times är inte trovärdiga när det gäller fotboll, hade det varit BBC, The Guardian eller Sky Sports som rapporterat det så hade det varit trovärdigt eftersom de är de högsta hönsen i brittisk media när det gäller sport. MD har smutskastat Pep i flera år p.g.a hans dåliga relation med Rosell och de är Pro-Rosell/Bartomeu, så det förvånar mig inte att de fortsätter att måla Pep som någon ond karaktär som vill sno alla våra spelare. Idag kom även Sport med en artikel om att Mundo Deportivo ljugit om hela grejen, som MD alltid gör med andra ord.
Barcelona El Pistolero #9
10/19/2016 18:05
Thiago tvingades bort för att finansiera Neymar-affären. Planen var att Thiagos klausul skulle sjunka så man kunde sälja honom. Varken Thiago eller Pep är boven i den transfern, utan ledningen. Att sen MD har hjärntvättat folk är en grej, tråkigt. Sen kan man argumentera hurvida det faktiskt var värt det sälja Thiago (skadebenägen spelare) så man hade råd att betala den svindyra summan för en spelare som just nu bara har en överman o det är Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
10/19/2016 18:05
@Andresito:

Du skämtar va? Har vi verkligen ett så bra försvar som du påstår? Eller menar du att vi ska backa hem och satsa på kontringar a la Mourinho?
Barcelona Blaugrana91
10/19/2016 17:40
Hmm jag hoppas verkligen inte Pep sitter och ljuger oss rakt upp i ansiktet på PK. Han säger att MD ljuger om att han var intresserad av att värva bland annat Messi i somras. Fine så kan det mycket väl vara, men nu rapporterar även brittiska The Times om att City i somras var övertygande om att värva Messi... The Times är en av Englands mest trovärdiga tidningar och MD har visat sig vara ganska trovärdiga den senaste tiden. Jag tror faktiskt inte att det är MD i det här fallet som ljuger jag tror att det är Pep och det gör mig besviken, han har redan snott Thiago sedan tidigare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
10/19/2016 16:58
Faaan va härligt med match ikväll. Ledig imån inga tankar att man måste upp tidig, Coronorna står i kylen Hoppas på KROSS
Barcelona MessiLionel
10/19/2016 16:16
Har folk på riktigt mage att kritisera Rakitic eller värvningen av honom? För en sån liten peng fick vi en sån klass spelare och folk klagar ändå. HAN ÄR så brutal viktig för Barcelona, synd att vissa inte kan så mycket om fotboll. Han är mer uppskattad hos andra fans som anser honom som en av världens bästa mittfältare än hos oss..
Barcelona Junta Dimision
10/19/2016 15:55
Grande Lucho.
Barcelona El Pistolero #9
10/19/2016 15:20
Ska bli kul att se o höra Grada d'Animació igen under matchen :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
10/19/2016 14:44
Undrar om inte Lucho kommer släppa bollinnehavet som senaste gången mot Pep. 2015 hade vi 47% bollinnehav mot Bayern både hemma och borta. Skillnaden mellan hans Bayern och hans City är att engelsmännen är mycket mindre samspelta och därmed kan ha svårt att komma förbi ett såpass bra försvar som Barça har, vilket kan öppna upp för stora kontringsmöjligheter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
10/19/2016 14:21
@El Pistolero #9:

DOm minns varken Edmilson eller van bommel.
Annons: