/spanien/barcelona/forum/9723.aspx/spanien/barcelona/forum/9723.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2012-04-24 00:21
Må Gud vara med dig Hussein Alavi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise
2012-04-24 00:16
Genuint jävla bra skrivet Adil. Att förlora med värdighet har aldrig varit vackrare än den senaste klassikern.

Barcelona looom
2012-04-24 00:08
Har hört att dom sänder matchen på 3an imorgon med. Stämmer detta? Någon som vet?
AndreD - Ànims Abirey
2012-04-24 00:03
Helt jävla fantastiskt skrivet Adil. Kung.
,Sami
2012-04-23 23:37
Jag är livrädd när Chelsea kommer få hörnor imorgon. Dom är sjukt starka på det! Terry Drogba Cahill och Ivanovic.
Barcelona Trippeln
2012-04-23 23:24
dubbel
Barcelona Trippeln
2012-04-23 23:24
Laget kommer inte göra oss besvikna imorgon, jag lovar!
Real Madrid BB-Barceloneta
2012-04-23 23:03
Epiteten "Säsongens viktigaste match" har aldrig känts mer läglig än till den imorgon. Den kan komma att ändra de flestas syn på Barcelonas säsong, en vinst så är vi i Champions League final och vi visar vilken klass vi håller när vi är som bäst samtidigt som vi har chans att sno CL titeln antingen från Bayern på deras egen arena eller från Real vilket vore ännu skönare. Medan en förlust kan vara omvärldens (och kanske sanningen) tecken på att vi är på nedåtgående...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
2012-04-23 22:50
Vi måste ha någon som skriver artiklar efter presskonferenser, hade varit kul med mer artiklar på denna sidan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zmaj od Bosne
2012-04-23 22:49
Om Iniesta spelar centralt så vinner vi. Jag hoppas att Pique startar imon, vi behöver han på de fasta situationerna!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2012-04-23 22:45
pedro-alexis-messi --- så måste anfallstrion se ut imorgon, då går barca garanterat vidare ! Iniesta centralt i banan tack !!!
Barcelona Briljanté - Anims Hussein Alavi
2012-04-23 22:40
Adriano kommer ta en startplats då vi egentligen inte behöver tänka defensivt för Chelsea kommer ju veeerkligen inte anfalla. Att anfalla på kanterna är det viktigaste då vi måste öppna upp Chelseas centrala försvar så att Messi,Xavi,Iniesta kan göra sitt jobb enklare.

Tyvärr men Mascherano och Cesc tycker jag ska nöta bänk imorgon. Ett rakt spel är vad vi behöver och Pedro,Adriano,Alexis är precis de spelare som uppfyller de kraven.

Går matchen som väntat och vi leder med ett par baljor så kan vi sedan stänga matchen med vårt passningspel och då är det bara sätta in Cesc.

,Sami
2012-04-23 22:39
Di Matteo: Chelsea will attack from the start against Barcelona

Vad tror ni? Själv tror jag inte på det.
Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
2012-04-23 22:33
För snacket inför Champions imorgon har redan börjat på Al Jazeera Sport. Jag kommer inte kunna sova inatt, trots att jag tror på mitt lag. Imorgon är en dag som är viktigare än vilken annan dag som helst. Viktigare dag än El Clasico. Viktigare dag än "första maj" för Sosserna. Viktigare dag än "valdagen i Sverige". Jag kan göra listan lång. Jag tror matchen imorgon spelar avgörande roll för om Pep ska stanna eller inte. Om vi.vinner imorgon så skriver han ett nytt kontrakt innan nästa match. Men det är bara vad jag tror. Jag hoppas fansen visar att dom vill ha han kvar och ger honom all stöd han behöver för matchen. Imorgon handlar det om liv och död. Final eller Fiasko. Men oavsett vad som händer imorgon så kommer jag alltid att älska Blaugrana!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J, Bottom
2012-04-23 22:11
90 minuter av både glädje och sorg väntar. Hjärtat slår fortare än någonsin när man tänker på matchen. Att avsluta säsongen på bästa sätt att spela i Munchen mot De smutsiga marängerna och avsluta matchen med glädje som varar för evigt. Glädje har vi alltid haft men senaste veckan kan man kalla det Nightmare on Catalunya. Vi får hoppas på att vi har lärt oss av mardrömsveckan och kommer att knäcka fotbollsvärden genom CL två gånger i rad för första gången i världshistorien och alla runt om världen kommer att buga för oss.

VAMOS BARCA!
VISCA EL CATALUNYA Y VISCA EL BARCA
Barcelona den närkingska älgen
2012-04-23 22:10
MESSI.CORLEONE

Defensiv stabilitet såklart. Dessutom blir det mer trebackslinje med Pique, Masken och Puyol och ger Alves ännu friare tyglar offensivt.
Athletic El Nisse
2012-04-23 22:06
Håller med Puyol-killen är passe. Han hänger med allts sämre och bör allt mer förpassas till en bänkplats. Barcelonas backlinje är deras största svaghet Masken är ingen mittback även om pique är kompetent. Alves blir svår att klaga på annat än vissa defensiva ageranden. Vänstersidan utan Abidal lämnar mycket övrigt att önska och ni borde värva backar i sommar mer än något annat! Tror ni fixar Chelseas "köttmur" utan svårigheter. Större plan denna vecka och ER plan denna vecka. Ser fram emot El-Classico i finalen!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-23 22:01
Jag förstår inte varför Puyol ska spela till vänster enligt vissa här inne? Varför ska vi inte använda Adrianos snabbhet och hans ständiga utmaningar på vänster kanten?
Valdes

Pique Puyol

Sergio
Xavi Iniesta
Alves Adriano
Messi
Sanchez Cecs

Här har vi vårt bästa anfall bestående utav 5 spelare...

Och Valdes måste börja prestera igen, så att Cules som påstår att han är bättre än Casillias ska ha några argument kvar.
Xavi måste spela rakare, snabbare, smartare som han har gjort sig känd för.
Iniesta måste testa flera hitta Alves och Sanchez oftare med sina giftiga assister likt den till Alves mot shaktar förra säsongen.
Barcelona The Reporter
2012-04-23 21:42
Imorgon gäller det Culés, 90 jobbiga minuter för hjärtat. Har lite av samma känsla som i returen mot Inter, men denna gång är det bara 1 måls skillnad. Vi måste komma ut hungriga och gå för ett tidigt mål, iallafall minst ett mål innan halvlek. Chelsea kommer att parkera spelarbussen, de kommer låta oss spela på kanterna men göra det trångt vid "Messis territorium. Som alla vet kommer dem inte ha något emot att vi lirar sidled, och därför måste vi försöka mycket med raka bollar och instick bakom deras spelare, vare sig om det är mittfältare eller backar. Dem får det jobbigt ifall de får vända om kroppen och jobba bakåt istället bara för att ligga rätt till höger och vänster.

Jag vill att vi startar 4-3-3 till en början då alla våra spelare känner sig mest bekväma i det systemet, men med matchens gång beroende på hur matchbilden ser ut kan man gö över till ett 3-4-3, fast alla vi vet hur det ändån ser ut när vi lirar på Camp Nou, 2-7-1 ungefär.

Alves-Pique-Masken-Puyol
--Xavi--Busq--Iniesta
----Messi---Cesc
-------Sanchez

Vare sig ifall det varit problem mellan Pep och Pique eller om han varit skadad så tror jag att han nu är helt återställd både mentalt och fysiskt att starta matchen, vi behöver hans längd på både offensiva och defensiva situationer. Vi behöver även hans lugn, som faktiskt får de andra medspelarna att "varva ner". Sedan behöver vi en snabbare brevid Pique vid namn Masken. Puyols ledarskap kan vara avgörande imorgon, vilket vi alla är medvetna om. Även hans egenskaper tror jag är mer värda än Adrianos imorgon.

Mittfältet behöver vi inte disskutera.

Messi och Cesc måste tillbaka till gamla sammarbetet och måste konstant vara rörliga och göra det oroligt för Chelseas köttmur.

Alexis, mycket hänger på dennes "osynliga jobb". Hans löpningar kors och tvärs över planen kommer betyda mycket imorgon, det såg vi sist mot Real när vi var ganska steriliserade.


Tot's unit's fem forca , Viscaa !!

Vamos Barca, Para nosotros y Hussein Alavi !
Naj.
2012-04-23 21:39
Gonzalez Okej i see. Du har betydligt bättre koll på barcelona säkerligen. Av de matcherna jag sett så tycker jag att han alltid väljer att spela enkelt, för enkelt. Ja jag vet att det är Barcelonas filosofi att hålla bollen inom laget men men... Det var bara en tanke. Dock så är det ingen som helst tvekan om att iniesta ska spela på mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD - Ànims Abirey
2012-04-23 21:39
Gåshud.
Barcelona Gonzalez_Barca
2012-04-23 21:37
Naj.

Som ditt namn säger, Naj ;)

Busquets är vässentlig för att vårt spel ska flyta på.
Naj.
2012-04-23 21:33
Borde man inte bänka Busquets? Pique som mittback och Xavi iniesta macherano som defensiv ankare. Messi pedro sanchez på topp? Jag håller på Juventus men kollar på all fotboll i princip. Jag tycker personligen att man kastar bort iniestas talang när man spelar han ute på kanten. Tycker att han blir alldeles för isolerad. Han om någon kan lirka upp tighta försvar i mitten tillsammans med Xavi och Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona den närkingska älgen
2012-04-23 21:29
1.70

Har inte så mycket emot att ÖSK går dåligt. Mina närkingska gener säger att jag är nöjd så länge som vi hänger kvar. Ni vinner allsvenskan i år, såg sjukt bra ut rakt igenom. Klass. Nog om det.

Jag tror nog att det vänder för Barcelona imorgon också, kanske inte permanent, men som en sorts reaktion på lördagens match borde revanschlustan och fokus hos våra spelare vara på topp. Det borde gå. Hoppas på att få se Thiago och Alexis från start. Hur Pep ska formera det är upp till honom.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-04-23 21:23
Älgen

Det vände ikväll! (Elfsborgare)
Barcelona barcetia - #ANIMSABIDAL
2012-04-23 21:19
älskabarcelonaa

HAHAHAHAHHAHAHAH!!!
Barcelona socccerfan1
2012-04-23 21:19
Krya på dig broder! Hoppas allt blir bra och att du fortsätter med ditt liv som inget Har hänt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2012-04-23 21:15
den närkingska älgen

Jag såg matchen från mitt köks fönster (Häcken - IFK Göteborg 1-2)bor nämligen 20 m därifrån!
Barcelona Barca-nist
2012-04-23 21:13
älskabarcelona

man får ta googles svenska translater med flera nyper salt ..men det va bra ,jag fick ett gott skratt :)
Barcelona Barca-nist
2012-04-23 21:12
Pique: I would put my hand in the fire for Guardiola to stay at Barcelona!
Annons: