/spanien/barcelona/forum/9711.aspx/spanien/barcelona/forum/9711.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2012-05-09 09:27
Ang David Luiz. Såg iaf 10-15 matcher av hans sista säsong i Benfica, då han även agerade vänsterback ibland, och kan säga att killen verkligen inte hade några problem med positionsspelet - han var grym! Och ytterst grym som vänsterback också, mycket bra offensiva räder.
Barcelona Éluc
2012-05-09 08:08
Vilanova will decide if B-players Oier, Dos Santos, Bartra, Muniesa and Tello will be part of the first team. Montoya certainly will. [md]
Barcelona Éluc
2012-05-09 03:51
Villa has been training with the ball for several weeks now, he'll soon join the group. The club kept it quiet not to put pressure. [puntor]

Härligt! Då kanske vi faktiskt får se honom göra ett inhopp i CdR-finalen trots allt.
Barcelona papillon
2012-05-09 03:13
Hummels verkar ha en helsjuk doja. "Trögheten" brukar kompenseras med bra positionsspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2012-05-09 03:08
Yaya Toure: "I always watch Barça's games, I'm following Catalan television channels... I can't forget Barça"

"Barça is the club of my life and I love the city. It would be wonderful to return, you never know what can happen.

"I want to end my career at Barça. I'll anyway be there soon to visit my brother Abidal" / [rac1]

Vilken kung du är Yaya! Vad väntar du på? KOM!!
Barcelona Barca o Mort!
2012-05-09 02:08
Ride_the_big_one

Njaa tror inte det räcker. Men jag ser honom som en säkrare värvning än de andra bara. Men om det ska räcka med bara honom så ska vi också ha in en vänsterback men det är en annan diskussion, menade bara mittbackar. Har jag också sett lite för lite med honom, men de matcher jag sett så tror jag han hade klarat sig utan problem.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 01:51
Barca o Mort!

Du tror det räcker med Botia alltså, har alldeles för dålig koll på honom för att yttra mig. Han måste ha varit bra utöver det normala om du enbart vill se honom utav dem som det snackats om?
Barcelona Barca o Mort!
2012-05-09 01:43
basaric

Det där är en match. Flera matcher som det uppkommer farliga lägen eller mål pga att Piqué är ganska långsam. Säger inte att han är dålig, han är en av världens bästa backar men bara för att han klarade sig en löpduell mot Ronaldo som stannar upp för att utmana gör det inte honom till en snabb back.
Tror iallafall det hade blivit för långsamt par med Hummels och Piqué.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 01:31
Fast nu när jag tänker efter.. är Pique verkligen så långsam som ni säger?

I länktips ser ni han i en duell mot en av världens snabbaste spelare och han klarar sig galant.
Real Madrid Kajanus
2012-05-09 01:28
Andreas V.V.

Så fort en folkgrupp tar sig illa vid ett begrepp så ser jag inga problem med att sluta använda mig av det begreppet. Det är inte svårare än så. :)
Barcelona Barca o Mort!
2012-05-09 01:18
Jag är lite emot värvningar av en ny mittback. Det känns allt för riskabelt. Det är helt enkelt skitsvårt att vara mittback i vårt lag. Tror att David Luiz kanske hade fixat det men absolut inte Hummels. Hummels är allt för långsam, vi behöver snabba backar som rensar på kontringar.
Hummels-Piqué, det hade varit ostabilt mot snabba anfallare. Tur så har vi Puyi som är snabb iallafall.
Piqué klarar av det galant men han är också skolad i Barcas system.
Masken har gjort ett godkänt jobb där nere, men nämn senast vi värvade en bra mittback. Måste gå ända bak till Marquez tror jag.
Jag anser iallafall att Chyg, Milito och Thuram floppade.

Botiá har iallafall skolats in i vårt system och hade kanske varit något. Om det blir någon värvning hoppas jag att den spelat i vår akademi tidigare eller en back med sydamerikansk spelstil, tror de har bäst chans att lyckas.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 01:15
basaric - ?#AnimoElGuaje

Undra om det verkligen är så illa, eller att tränaren och läkar teamet bara är idioter som inte låter en spelare vila vid skada?

Rätta mig om jag har fel, men spelade inte Milans tränare Silva i en cup match mot Juventus i över 90 min, samt en hemma match mot ett blåbärs lag halvskadad?

Sen får man inte glömma den usla gräsmattan, som tydligen verkar vara orsaken till så många skador kring deras spelare. Jag har fullaste tillit till Bart,Tito(låter för övrigt som figurerna ifrån simpsons) när det gäller att förstärka.

Mitt enda krav är att vi får det överstökat innan EM, för mycket att begära?
:P
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 01:11
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!

Haha, absolut. Men vi får inte glömma bort att han skadas väldigt ofta. Jag skrev i mitt andra inlägg att jag tror att han kan prestera så här bra i 3-4 år till, så långtifrån varandra är vi inte.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 01:05
basaric - ?#AnimoElGuaje

Thiago har bara ett par år kvar? 5 år lätt. A man can dream cant he?
Vi får väl se, vore skönt om man kunde få det överstökat innan EM.

Walee

Mundiarre?
Är Keita,Abidal,Dos santos,Thiago vithyade eller?

Yaya lämnade för mer pengar, samt mer speltid än den han fick, han kunde helt enkelt inte rotera bort Xavi och Iniesta på den offensiva pos, och Busq ja du alla tränare har sina favoritspelare, Busq är en av dem på den positionen.

Yaya har det bra i City, men du kan ju alltid värva han till ditt spel, för dina kunskaper verkar komma därifrån av att döma av dina smarta inlägg.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 01:00
Walee

Kanske, men jag tror inte att det finns någon tränare som skulle bänka Busquets, inte under hans tid i Barcelona.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:59
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!

Ja, Dortmund har något spännande på gång. Men samtidigt så tror jag att klubben och styrelsen är beredda på att deras spelare söker nya klubbar när det visas intresse, speciellt om ett lag som Barcelona knackar på dörren. Sahin lämnade ju till Madrid just från Dortmund, och han var deras bästa spelare förra säsongen.

Angående Thiago Silva så tror jag att Milan kommer försöka få så mycket pengar som möjligt om dom nu väljer att släppa han, men som sagt han är ju inte direkt ung. Tycker att det är onödigt att spendera mycket pengar på en mittback som är slut om ett par år.

Vi får helt enkelt och se, jag hoppas vi får Hummels, har dock inte läst något om att vi är intresserade. Sen så skulle jag inte direkt börja gråta om klubben väljer att satsa på Luiz istället.
Barcelona Walee
2012-05-09 00:56
Kung Yaya tror han ser en chans att återvända nu när Pep har dragit..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 00:52
basaric - ?#AnimoElGuaje

Dortmund har ett bra projekt, känns som spelarna tror på det stenhårt, med tanke på att dem börjar dominera i tyskland. Sen så krävs det nog något utöver det extra för en tysk spelare att lämna ett lag på uppgång som Dortmund, jag menar utöver Özil och Khedira vilka har lämnat senaste 1-2 åren?

Podolski lämnar iof nu, och Märtan lämnade förra, det är ändå spelare som gjort det mesta i deras lag i tyskland. Jag försöker hälla det aningen realistiskt, Milan vet man inte vart deras ambitioner ligger, det känner nog Thiago, och David kan vi nog få en rimling peng för.

Måste även tillägga att, Hummel och övriga i backlinjen inte hade någon vidare sejour i årets upplaga av CL. CL nervositet kanske, men inte gjorde dem någon positiv avtryck där inte mot internationell motstånd?

Angående Pique så har du rätt, men jag pratade om klubbarna han spelade i, han vart ju utlånad ett par gånger innan vi köpte honom. Med rätt klubb och omgivning så :P
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:51
No Guti, No Party

Vi släpper det här. Vi tolererar inte personliga påhopp här inne.

Jag skulle som sagt inte bli förvånad om Mourinho bett Drenthe att gå ut till pressen och ljuga ihop något om Messi. Det finns ingeting som Jose inte skulle göra för att ge han och hans spelare större chanser att vinna något, ingeting.
No Guti, No Party
2012-05-09 00:49
: basaric - ?#AnimoElGuaje //

Personligt påhopp? Okej, låt mig omformulera mig. Att tänka i dem banorna du gör är jävligt löjligt, vilket du själv reserverade dig för, "Vet att det låter löjligt,"
Ville bara förmedla att så är fallet, det lät jävligt löjligt.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:48
Yaya Toure (Man City): "I want to end my career at Barça. I'll anyway be there soon to visit my brother Abidal

Stor människa den här Toure.
Barcelona Walee
2012-05-09 00:46
Det spelare inte så stor roll hur länge man spelar ihop trivs man så trivs man. Henry exempelvis kon riktigt bra överens med Leo tillskillnad från vad Ibra,Villa har gjort. Vet inte om ni har märkt men de kändes som att Messi hellre gick själv än att passa ibland. Men de har blivit bättre mellan Messi och Villa var orolig ett tag. Spelar varken Fifa eller FM löjlig är du. Kan du inte ha en normal diskussion utan att försöka trycka ner någon ...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:43
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!

Pique fick knappast chansen att visa upp sig i United, det var i Barcelona som han växte fram till en av världens bästa mittbackar trots att han saknar snabbheten.

Jag vet att David Luiz kan säkert anpassa sig till Barcelona och deras spel och hade nog tackat ja till honom för ett tag sen, men inte nu. Redan i år har vi haft enorma problem med backlinjen så jag tycker inte att det är läge att satsa på någon spelare som hackat stora delar av säsongen, precis som många i Barcelonas backlinje.

Hummels däremot har presterat riktigt bra den senaste tiden och tror inte att han skulle göra oss cules besvikna.

No Guti, No Party

Personliga påhopp tolereras inte här inne, det här är min varning till dig. Försätter du så kommer jag att spärra dig. Vill du diskutera som en vettig människa är du mer än välkommen.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:43
dubbel.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 00:38
basaric - ?#AnimoElGuaje

Basaric

Jag förstår att du är skeptisk, men hur bra var Pique innan han kom till United?
Med rätt lag växer man som spelare, tror han skulle få till det bra mycket bättre hos ett spelande lag än Chelsea, där tom "englands bästa back" Terry har problem stundtals.

Hummel är en smart spelare, bra teknik för en back det ger jag honom, men han är slöare än Pique. Sen så värderas även han rätt högt, men en bra back absolut. Är priset som det ska säger jag inte nej.
No Guti, No Party
2012-05-09 00:38
basaric - ?#AnimoElGuaje //

Ja, du är jävligt löjlig...
Barcelona Walee
2012-05-09 00:34
Andreas V.V Du är fan patetisk, skämmigt att ha dig som cule. En smäll på käften är vad du behöver!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:32
Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!

Nja, jag säger nog nej till David Luiz och nej til Thiago Silva.

Varför? Jag tycker att Luiz gör för många misstag, hans possitionspel är bedrövlig.

Thiago Silva däremot.. världens bästa mittback. Men han fyller 28 i September, darför tycker jag att det är onödigt att lägga en massa pengar på en spelare som håller världsklass i 3-4 år till.

Hummels vill jag se i Barcelona. Ung och bra mittback som vi kan värva in för ett rimligt pris.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-05-09 00:27
David Luiz verkar inte vara alltför populär hos nuvarnde tränare, jag vet att han haft en minst svängig start i Chelsea tröjan, rätt ung och utvecklingsbar med tanke på åldern, eller ska man sikta in sig helt och hållet på Thiago?

Priset lär ju skilja sig, det är även det en stark orsak till att jag tvekar om Thiago är värt skyhöga priset Milan kommer ha på honom.

Ni som följer PL, vad har ni för åsikter kring dessa?

Walee

Vet du hur länge han spela med Ronaldinho och Samuel?

"Verkar som Messi inte alls trivs med Villa, Alexis, osv som han gjorde med Samu och Dhinho"

Svar: Gick väl ganska bra när han vann CL med Villa och grabbarna, du vet i verkligheten tar det lite tid innan nya spelare smälter in, kan förstå att det går bra utan problem när du spelar fm12 eller fifa 12.

Faceslap på alla nyblivna fotbolls fans
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-09 00:25
Drenthe tillhör ju fotfarande Real Madrid och Jose Mourinho. Just det, Jose Mourinho. Skulle inte bli förvånad om denna äckliga Jose har bett Drenthe att gå ut till pressen och hitta på något dåligt om Leo bara för att minska hans chanser till en fjärde guldboll. Vet att det låter löjligt, men det är långt ifrån omöjligt.
Annons: