/spanien/barcelona/forum/9620.aspx/spanien/barcelona/forum/9620.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Briljanté
2012-04-17 16:53
En final mellan Barca Bayern hade varit en dröm. Att se hur Mourinho skulle reagera efter att bli utslagen mot Bayern väljer jag som födelsedagspresent före allt annat. LÄÄÄNGTAR!!!

Bayern och Barca är även de lagen som SPELAR fotboll till skillnad från Chelsea och Real som möjligtvis är de äckligaste lagen!
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2012-04-17 16:43
Det är svårt för barn med självinsikt för de vet inte vad det innebär. Om det bara gick att sätta en åldersgräns och hålla det här så vore det kanske lite bättre. Det är tråkigt att de drivande inte längre orkar bry sig lika mycket. Det är tråkigt för det var en underbar sida att komma till när man ville ha information eller snacka med andra om just Barca. Nu är det fan pinsamt att säga att man läst något på SvenskaFans Barcaforum. Och det är endast tack vare snorungar som inte kan läsa ett "hej" utan att flippa. Gå ut och ha kul utomhus och få frisk luft, syre. Andas.

Men vad kan man göra åt det? Faktiskt ingenting. Det är känslan, att det inte går att göra något. Kommer ihåg när folk var engagerade i den här sidan. När man kunde dela med sig av bilder från resor man gjort. Men det är borta och sidan blir sämre och sämre. Tack vare de omogna pojkarna som härjar här.

Vem kan klandra de som förr var drivande? Ingen för vi hade alla tröttnat på skiten. Bye bye SvenskaFans...
BARCA-més que un club
2012-04-17 16:25
Bernie


Han kanske kom med lite råd till våra spelare om hur vi ska sänka Chelski :)


Nej kan inte bärga mig tills på onsdag, blir oerhört spännande match att se fram emot..!!!

Visca el Barca
Barcelona Riiio!!
2012-04-17 15:21
Bernie


Hälsade säkert på Fabregas... eventuellt vår käre Ibrahim också. Inget o haka upp sig på.. han kommer inte till oss i sommar =)

Han o Fabregas va typ bästa vänner i Arsenal..
Barcelona Bernie
2012-04-17 15:16
Tydligen var Rvp idag och hälsade på våra spelare på deras hotell. Fan ska han där o göra? :P
Grace/Wastelands
2012-04-17 15:05
Oavsett externa effekter såsom Mourinho, Zlatan etc etc så tycker jag det har gått för långt. jag köper inte att man låter externa effekter påverka så mycket, jag har samma inställning till att skylla på domaren. Självinsikt kommer först, har man gjort allt man är kapabel till att göra för att situationen i fråga blir så bra som möjligt? Har man uppträtt korrekt?

Att skylla på Mourinho är visserligen rimligt, men jag personligen kan inte ta det som en godtagbar ursäkt. För varför har inte jag och många andra dragits ner i samma gyttja som de flesta? Nånstans måste ju personligt ansvar och egen inställning/åsikt till saker och ting vägas in. Jag drar mig för att "hata" Madrid, jag tycker hela utvecklingen sista åren snarare är tråkig då jag mycket hellre hade sett Madrid som en fin och respektabel klubb än vad den idag är enligt mig, men jag orkar inte ödsla min tid på att hata den och jag ser det inte som att vara en del utav en culé att per definition hata Madrid och nedvärdera allt som har med den klubben att göra.

Påminner mig om en "diskussion" jag hade med någon här inne för några veckor sen där han påstod att maränger var hycklare varpå jag ansåg honom själv vara det då han stod för exakt samma retorik och beteende som dem han anklagade. Då blev jag själv kallad först "smygmaräng" etc och sedan vid ett senare tillfälle även rasist. Sådana situationer och händelser jag grundlöst har tröttnat på som gör att jag egentligen inte orkar bry mig längre. Men fan, gillar folk att vara elaka, spydiga och köra med personangrepp ska jag inte stå i vägen.
Barcelona Mch
2012-04-17 15:04
Även jag som inte skriver här så ofta utan mest läser har märkt en markant skillnad i kvalitet på inläggen och diskussionerna i forumet. Innan kunde man komma in här och läsa rolig samt intresant information om allt som rör barca.

El flaco kommer jag ihåg såhär på rak arm som bidrog med info från spanien som vi i sverige inte får ta del av på annat håll.

Nuförtiden ägnar man sig åt en kukmätartävling (ursäkta ordvalet) mot marängerna och beter sig på ett sätt gentemot varandra som man inte skulle göra i verkliga livet.
Barcelona Skippstripps
2012-04-17 14:59
Grace/Wastelands
Jag är villig att hålla med angående forumets förfall, jag känner som du att det inte längre är till detta forum man söker sig för att läsa något nytt eller spännande om Barca. Möjligen har turerna kring Ibrahimovics transfer och Mourinhos ankomst haft ett finger (läs: pekfinger och ducka snabbt) med i spelet men jag tycker även att det kan relateras till de aktivas självdistans och syfte med sina inlägg. Å andra sidan finns det många andra sidor som även de börjar svämma över av pubertala påhopp så det kanske inte är specifikt för detta forum..
Grace/Wastelands
2012-04-17 14:49
Har hängt här sedan 2006 eller dylikt och saker och ting har spårat ur. Det är egentligen bara en pina att gå in här nuförtiden, alltför få av de som hållt en bra nivå genom åren som är 1: kvar 2: aktiva. Istället är det dryga, onda människor som använder sig av personlangrepp, dåligt språk och utskickning av PM som får regera här inne nu. Jag vet inte vems fel det är, om det är mods fel som inte stänger av dessa tidigare eller endast deras egna fel, men klart är iallafall att det här forumet går nästan bara att besöka under matcher nuförtiden, annars är det ett jävla helvete här.

Jag har seriöst slutat bry mig om att bidra med en nivå då man märker det på "gilla" knapparna. Ju värre, och mer provocerande inlägg mot Real, Ronaldo eller dylikt desto fler "gilla". Långa inlägg om analyser av matcher, spelare eller dylikt, nej det orkar ingen längre läsa. Det är knappast så att det längre är hit man söker sig för att få reda på det senaste om Barcelona som det var för ett antal år sedan.

Nej, jag har tröttnat. Och det är uppenbart att fler med mig har gjort det då många tidigare aktiva och vettiga skribenter lyser med sin frånvaro. Det är istället skribenter som bidrar med nada och som varken behärskar språket, självinsikt eller möjlighet att argumentera för sin åsikt utan att ta till personangrepp som äger hegemoni här inne.

Och att påstå att nivån är högre elelr bättre här inne än på Puertan nuförtiden är fan att ta i. För några år sedan var det löjligt stor skillnad, nu är det exakt samma attityd till allting som gäller. Det är bara en spegelbild av puertan och vice versa. Tragiskt.

Men det är som så många gånger förr på andra ställen i samhället, de som skriker högst får sin röst hörd, synd bara att de som skriker högst och mest ofta är de mest hysteriska och med sämst självinsikt och förståelse till saker och ting.
Barcelona SaM__-
2012-04-17 14:43
tarrak:

Även jag har huserat här sedan 2006 och ser en tydlig skillnad på nivån. Det är mycket sexism, personangrepp och ämnen som inte har ett dugg att göra med Barcelona. Vanligtvis hade det räckt att någon ryter till med att exempelvis påminna om reglerna men självinsikten verkar inte finnas där. Nu försöker vi höja nivån så man återigen kan klicka på "Les rambles" och få ta del av nyanserade barcarelaterade inlägg.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-04-17 14:36
Tror det blir väldigt underhållande ikväll. Minst tre mål känns det som. Tror på en jämn match där det antingen slutar oavgjort eller med en Bayernvinst. Tyskarna måste i stort sett vinna för att ha en chans i returen och det tror jag de satsar på. Real Madrid lär inte parkera bussen men de lär heller inte köra gasen i botten i offensiven. Troligen så ligger man ganska lågt för att sedan kontra.

Tror hur som helst på en rolig match.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Animo Abidal
2012-04-17 14:36
Kom igen München. Men lite vill jag att real tar sig vidare om vi vinner iaf
Barcelonistas
2012-04-17 14:16
Tiki - Taka

Drömmen är ju att Robben avgör hela tillställningen ikväll med 1-2 mål :).
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-04-17 13:38
Mycket bra skrivet av Johanna, hon är inne på samma spår som jag i min artikel "två fel gör inte ett rätt, eller".
Tiki-Taka
2012-04-17 13:37
idag hoppas jag innerligt att tyskarna ger madrid en rejäl läxa !!!
Atlético addeh
2012-04-17 13:30
Mojito

Fasen, glömde ändra det innan jag postade. Nåja, värre saker har skett.

Bästelona

Bristande tid efter matcherna har gjort att kvällens awards uteblivit så mycket på sistone. Vågar inte lova bättring, men hade gärna fortsatt med det allt oftare om tiden funnits där.
Barcelona tarrak
2012-04-17 13:22
Ja det är sorgligt att se vilken dålig nivå det här forumet håller. Jag som varit med i redaktionen sedan 2006 är förmodligen den som lagt ner mest tid på att styra upp det här forumet, men har mer eller mindre gett upp hoppet. Förra sommaren bestämde jag mig för att ta ett krafttag och frågade här i forumet, vad medlemmarna tyckte och en överväldigande majoritet var för en skärpning av nivån och att allt som inte var direkt fotbollsrelaterat skulle raderas och eventuellt spärras.

ÄNDÅ så blir det ett sånt fruktansvärt tjafs och mängder med personliga påhopp, så fort man ens påminner om reglerna. Förr i tiden hade folk en helt annan attityd och insåg ofta sina misstag och försökte bättra sig, men nu lyser självinsikten med sin frånvaro och allt är bara ett stort egorace. Visst är det tråkigt att det blivit så här, men jag har full förståelse för att ingen orkar ta tag i det när många av de mest frekventa skribenterna är de som motarbetar mest.
Barcelonistas
2012-04-17 12:30
Alves har så jävla rätt här Chelsea hade bara sig själva att skylla på att man inte gick till final 2009. Chelsea hade en 1-0 ledning, plus att man var 1 man mer i över 25 min i andra halvlek,

Få se om Chelsea vågar spela lite fotboll den här gången, eller blir det som föra gången? Parkera bussen och abramovich flyg framför mål?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-04-17 12:27
Omgångens lag ska väl postas som Spanienartikel och inte som Barcelonadito?
Fast Spanien är ju nästan Barcelona, eller hur Addeh? :P

Hur som;

Detta forumet har blivit ett allmänt tillhåll för personer som verkar sakna annan social stimulans. Framför allt märks det på (bristen på) diskussionerna.

Sällan det sker diskussioner om annat än domare och jämföresler mellan Messi och Ronaldo. Annars består de flesta inläggen av oneliners utan vettigt innehåll.

När någon väl försöker starta en diskussion om något relevant är det knappt några som vill, eller har förmåga, att delta och bidra. Man fokuserar hellre på att hitta fel hos andra än att tänka till och skriva sin egen åsikt.

Det värsta är att man själv dras med i skiten och min egen nivå är även den tvivelaktig emellanåt. Just därför kommer jag göra en paus från forumet och hoppas på bättre diskusioner efter säsongen.
Barcelona Bästelona
2012-04-17 12:16
Vad har hänt med ''kvällen awards'' eller vad den hette?
Barcelona Mr Andrés-Iniesta.
2012-04-17 11:43
Keown: "Even if a mate doesn't make pass Sanchez wants, you never see those histrionics that come from some forwards. He just keeps running"

Så jävla Word på den där : ) Grande Sanchez!
Barcelona DM1982
2012-04-17 11:34
Lite skön statistik.
Barcelona Kraków
2012-04-17 11:32
Förbereder mig på en eventuell domarskandal imorn, är det någon som har koll på var man kan hitta straff statistik i CL? Har bara hittat för La Liga.

(Real +10, Villarreal +7, Barca +3, Levante +2, Mallorca +2, Valencia +2, resten har fått mer straffar emot än för)
Barcelona Deulofeu
2012-04-17 11:16
Match i morgon och för vissa i vår klubb är den kanske mer speciellt än för andra.

Valdes gör match nummer 100 i uefa
Afellay gör match 50 om har får någon minut på plan
Alves gör match nummer 50 i cl.

Sen har vi Messi förstås denna levande legend rekordet i europaspel i fotboll är hela 17 mål och innehas av ingen mindre än Falcao för det krävs det tre mål.Det är på sin höjd tre matcher kvar i champions mot tufft motstång får se ifall han fortsätter leverera i de största matcherna.

Är han ändå i farten kan han väl lika gärna banga in 5 mål då går han ju upp jämsides med den goda Van Gool i cl och har endast Raul framför sig...

Puyul och Mascherano är de enda spelarna som kan stängas av vid avstängning.Det hela gör det lite känsligt då vi har extremt tunnt med spelare där bak.

I Chelsea är det inte mindre än 4 spelare som riskerar avstängning David Luiz(som kanske redan är borta pga skada) Raul Meireles,Ivanovic och Cole.

Samma problem för dom en backskada skulle ställa till det då bra ersättare saknas.Terry spelar ju redan skadad.

Tuff match det vktiga är ju att vi gör mål och visar att vi inte behöver domarens hjälp som man är så trött på att höra.

Lite ot men måste ändå flika in lite om kvällens match.

Ingen av lagen har visat toppform på sistone men ikväll spelar knappast form någon roll vilken match det kommer bli.

C. Ronaldo kommer inte få någon hjälp idag att peta in bollarna då Neuer är en av de tre bästa målvakterna i världen om inte den bästa.Ribery samt Robben kommer göra livet surt för ytterbackarna i Real som är deras svaga punkt räkna med det.Ribery mot Arbeloa liksom hur kommer det sluta.

I matchen ikväll kan vi hoppas att domaren inte visar för mycket kort åt Bayern då 5 spelare riskerar avstängning

Gustavo,Alaba,Muller,Kroos samt Boateng
Barcelona Riiio!!
2012-04-17 11:02
Brukar köra samma stuk. Tippa på motståndarlaget bara för att kunna trösta sig IFALL det skulle bli en förlust... rätt skön känsla, liksom win-win men det kostar lite också :P

Fan va härligt ifall Madrid skulle förlora stort ikväll och att vi får med oss ett bra resultat imorgon! Så skön vecka det hade blivit =)
Grace/Wastelands
2012-04-17 11:00
Hade ju varit skönare om reglerna följdes hårdare så man hade blivit av med lite drägg som varken vill, kan eller ämnar skriva seriöst här utan bara förstör och är ivägen och använder sig av personangrepp. Att snacka om tippning stör mig föga, att däremot folk ska stava som en kratta, ifrågasätta allas "supportskap", allt snack om Madrid dagligen som man får filtrera bort.

Är ju ett garde här som ENDAST pratar om Messi och Ronaldo och i ärlighetens namn verkar skita i klubben Barcelona som helhet, sådana diskussioner kan man ju ta annorstädes eller inte alls.

Hade jag varit mod hade ju alla som inte lärt sig att stava/skriva fullständiga meningar och som i regel bara skriver innehållslösa idiotiska inlägg försvunnit för länge sedan.

Men då hade väl majoriteten av alla rykt.

Alternativt skapa ett forum till som ser ut som detta men för foll som faktiskt vill diskutera saker med längre inlägg och fullständiga grammatiska strukturer etc. Och ha kvar det här forumet för de som vill diskutera sina tatueringar, hur många tröjor de har eller hur mycket de hatar "Penaldo" och hur länge de varit Barcelona-fans. Sådant skiter jag fullständigt i och är för mig totalt ointressant.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2012-04-17 10:59
Kraków

Kan ju inte läsa allt för då sitter man här dygnet runt.. =P

Och jag satsar på kryss för att helgardera skiten =P
Barcelona Kraków
2012-04-17 10:57
Puyi_5 (D.E.P. Puerta):

Aha.. missade visst det inlägget. Du hade nog rätt som använde uttrycket, personligen tycker jag dock inte att be någon vara ödmjuk är bevis på avundsjuka. Men det är offtopic och irrelevant.

.. i protest ska jag nu ta och satsa pengar på Barca :)
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2012-04-17 10:50
Kraków

Någon skrev detta.. "Man kan fan inte skryta så mkt som du gör. Jag är ny här på forumet men jag har fan läst i flera år och du är fan vidrig som person. Snälla skryt inte om att du har det och det. Finns säkert människor som inte ens har pengar till ett par fotbollsskor"

Avundsjuka.
Barcelona Dill - Busquets!!
2012-04-17 10:47
Sorry ifall det blir dubbel Andreas V.V Har gjort det där själv. Pengar kan såklart aldrig gå före en barcavinst och man blir inte ett sämre fan för att man bettat emot sitt egna lag. Roligaste jag varit med om var en interista kompis som var BOMSÄKER på att matchen mot den motståndaren inte skulle sluta i kryss. Han bettade på andra laget gör att "gardera" sig, självklart blev det kryss och några skratt från min sida. För övrigt är han bland de mest trogna supportrarna jag känner och varit det väldigt länge....just sayin'..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: