/spanien/barcelona/forum/9613.aspx/spanien/barcelona/forum/9613.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2012-09-06 16:01
Jag rekommenderar den sida. Alltid bra information och startelvan hittar man till varje match. Dom fokuserar även på andra sporter än fotboll där. Sen så kläcker Rolf en hel del sköna kommentarer där haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Golden Barca
2012-09-06 15:31
Vi vill tacka för visad support från skribenter på sidan. Vi skriver om alla olika sektioner inom klubben runt10 uppdateringar per dag. Och det är sannerligen inte kul hitta dessa på andra sidor med jämna mellanrum.

Ödmjukt bugar vi oss för supporten från skribenterna på svenska fans.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-09-06 15:30
Xavi: "Many suggesting I should become a coach after retiring? I don't feel like that at all. [rac1]

Lite tråkigt, hade varit mäktigt med honom vid sidan av planen som coach i framtiden. Men hoppas han ändrar sig.

Från Barcastuff. Viktigt att ange källa:).
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-06 15:20
Killar, ni förstår väl att en människa kan minsann göra misstag och jag råkade missa källan. Det är tråkigt att folk hoppa på en så snabbt. Så är det tyvärr, tråkigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu27
2012-09-06 15:11
Var för andra gången i mitt liv nere i Barcelona för att skåda mitt kära los cúles både a och b-lag givetvis. Eftersom b-laget började 18.00 hoppade man av metron vid collblanc (som området kallas) redan vid tre. Anledningen? Jo, ett måste är att känna av den fantastiska stämning som frodas runt om FCB:s fantastiska sportanläggningar innan matcherna. 18.00 var de avspark på miniestadi där Barca B startade med en väldigt intressant startelva: oier, balliu, planas, lombán, grimaldo. Illie, rafinha, roberto. Kiko, araujo, lobato. En stor besvikelse var givetvis att supertalangen deulofeu inte startade men jag var väldigt ivrig att skåda sergio araujos talanger för första gången iklädd en blåröd tröja. Personligen har jag varit väldigt nöjd med detta köpet då jag själv några månader innan faktiskt köpte han till barca på football manager 2012 utan någon som helst vetskap om att han i verkligheten skulle bli värvad till barca. En slump? Eller andas jag bara Barcelona? Jag skulle chansa på alternativ två (haha). Två timmar senare satt jag och var tvungen att hålla in min glädje över årets första vinst pga att vi av en olycklig slump faktiskt fick biljetter mitt i sabadell klacken, omringade av supportrar med tröjor med texten "fight or die". Deulofeu fick tillslut ändå 20-30 minuter att visa vad han gick för men gjorde inget speciellt stort avtryck på matchen, men ja hoppas alla vet vad han går för så de spelar mindre roll. "Överraskande" var däremot att pojken från kamerun Jean-marie dongou som har öst in mål i ungdomslagen kommer in och verkligen visar vad han kan. Två bortdömda mål med endast 20 min spel visar på att han förhoppningsvis kommer bli vår nästa eto'o, om inte bättre. Ska man dock välja vem som var matchens spelare så får jag faktiskt välja nyförvärvet från xerez David lombán som stod för en felfri insats. Annars var grimaldo som vanligt stabil och otroligt mogen för sin ålder. Roberto visade prov på att han numer faktiskt förtjänar ett a-lags kontrakt och rafinha..ja de lär inte dröja länge innan man får se två bröder lira boll tillsammans i a lags tröjan. Araujo däremot som jag nämnde tidigare imponerade absolut. Med en lugn och sansad spelstil myste han sig ofta igenom sabadells försvar. Men de va inget jag inte hade förväntat mig då jag för några år sedan under u-17 vm hade jämfört den lilla grabben med en viss aguero. Ta er en titt på honom nu så kan man se ännu mer likheter idag, både utseendet och spelstilen. Tack för mig, hoppas jag gav någon glädje genom att dela med mig av mina upplevelser. Mer om a-lags matchen kommer i ett nytt inlägg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Myrran
2012-09-06 14:59
Carles Puyol - 1899

Tror tyvärr inte en 12 åring skulle skrivit som Golden Barca om någon copy-pasta den personen. Tycker att hon/han va saklig, poängtera varför det illa och sa inget mer.

Ditt svar ser till Golden Barca ser mer ut som en tolvåring har skrivit. Just saying. Behövs inte tjafsa mer, hänvisa till källan i framtiden så är ju allt lugnt? Och ja, alla är mänskliga och kan glömma länka någon gång...
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-06 14:54
Om du tar dig någon minut och läser igenom reglerna så ser du att det är förbjudet att klistra in hela artiklar. Hittar du något intressant som du vill dela med dig av är det bättre att kortfattat sammanfatta detta i ett inlägg och lägga ursprungskällan i länktips för de som är intresserade./ Red
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-06 14:52
Myrran (Barcelona) Men jag råkade kanske glömma och det är normalt att det händer. Därför bör man inte vara så kaxig och bete sig som en 12 årig. Det är en nyhet inte något annat. Förstår mig inte på såna människor seriöst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Piquénbauer
2012-09-06 14:49
Carles Puyol - 1899:

Seriöst, ska du lägga in en nyhet kan du väl göra det med en källa vafan?! Sen sitter du och skäller på Golden Barca?

Myrran:
Kunde inte skrivit det bättre!
Stöttar Golden Barca också
Barcelona Myrran
2012-09-06 14:48
Carles Puyol - 1899

Dela gärna med dig av allt du kan hitta av värde men det är naturligt att ange källan till vart du hittar det. Speciellt om du copy-pastar rakt från en blogg.

Stöttar Golden Barca till 100 % i det.
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-06 14:43
Golden Barca (Barcelona) Har du problem seriöst. Jag ville bara dela med mig nyheten sen kommer du och vill göra en stor sak av detta. Må Gud va på din sida för det är inte normalt att hålla på så som du gör. Det är en jävla nyhet och folk kanske vill veta och jag försökte vara vänlig och dela med mig. Folk pratar för mkt om Ronaldo och det är oviktigt för vår del. Så jag ville byta ämne och kopiera från er sida sedan ta upp Messi kontrakt om att få avsluta karriären i Barcelona. Sen kommer du och beter dig som en förbannad 12 årig och att man inte får kopiera från er sida. Jag säger bara en sak till dig. Väx upp för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Golden Barca
2012-09-06 14:24
Ännu en gång vill jag notera att det är riktigt illa. Att personer går i på privatpersoners bloggar kopierar/skriver av och lägger in här på sidan så som om det vore signaturen själv som skrivit.

CarlEs Puyol - 1899 som ""Skrev"" i dag 11:16 har snott sitt inlägg rakt av från vår blogg SE LÄNKTIPS.

Vänligen sluta med detta ofog. Tack
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-09-06 11:29
Messiesta!
Barcelona Barca o Mort!
2012-09-06 11:22
LeoMessi

Borde det inte räcka med att Spanien oftast har mer lag i slutspelet i CL och EL säga rätt mycket om vilken liga som är bättre. Bilbao som utklassade ManU.

Sen spelaren som kommer från La Liga har nästan alla dominerat i PL medan spelare som kommer från PL till La liga har oftast inte utmärkt sig speciellt mycket.
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-06 11:16
FC Barcelonas president vill kontraktera Lionel Messi på så kallad livstid. Messi själv har hur många gånger som helst sagt att hans dröm är att avsluta karriären på Camp Nou. Men det har också några gånger med tydlighet framgått att Messi kan tänka sig ett år med Newells Old Boys. Enligt flera källor som står klubben nära, så kommer FC Barcelonas styrelse att föreslå Messi ett livstidskontrakt. Ett kontrakt som blir spelarens 6e och sista kontrakt i så fall. Det första skrevs 2005. Det året skrev han sitt första proffskontrakt och var med som 17-åring och vann U20 VM. Den titeln vanns i juni. 3 månader senare, efter en häftig uppvisning av Messi i Gamper, så skrev Messi sitt första kontrakt. Capello försökte med alla medel värva honom, men det var nobben hela vägen. I januari 2007 skrevs ett 7 års kontrakt fram till 2014. Då fick han en fullständigt astronomisk utköpsklausul på motsvarande 1 miljard 212 miljoner kronor. Året därpå kom Josep Guardiola in som tränare och Ronaldinho flyttade till Italien. Vidare ökades hans lön på ordentligt tidigt säsongen 09/10, efter att hjälpt FC Barcelona till den historiska trippeln. Messis kontrakt förlängdes också till 2016 nu med en utköpsklausul på motsvarande 2 miljarder 020 miljoner kronor. ---------------------------------------------------- Jag hoppas att detta verkligen händer och jag vill gärna se Leo avsluta karriären i Barcelona för då kommer han bli den största legenden. Mäktigt om detta händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2012-09-06 08:36
Att säga att Delofeou enbart är speed och dribblingar är väl inte riktigt rätt.
Utöver ovanstående kvalitéer så har han ju också ett bra målsinne för sin ålder, något som tar dig rätt så långt i dagens fotboll.
Han har också ett väldigt fint tillslag på bollen vid fasta situationer.

Jag tror att Delofeou kommer att komma långt så länge som attityden inte kommer i vägen. Jag har förvisso aldrig läst något skumt uttalande från hans sida men litar väl på att folk har grund till sina påståenden.

Jag hoppas att folk inte bildar sig den uppfattningen enbart baserat på hans "utstrålning"
Barcelona LeoMessi
2012-09-06 03:36
Läste att city och chelsea är beredda att lägga stora summor på falcao i januari. Hoppas att Atletico behåller honom. Börjar bli för jävla trött på att PL-lag ska sno la liga spelare hela tiden för att sedan skryta om hur jävla överlägsen deras liga är. Fuck vad jag hatar PL! Dom får bli bättre på att fostra egna spelare helt enkelt, om nu PL är så jävla svår liga så borde varenda engelsman vara gudabenådad. Vet att falcao inte är fostrad i Spanien, men ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mascherano
2012-09-05 23:28
Santos attacker Neymar (20) would already want to join Barcelona in January. The club for now only consider to sign him next summer. [md]

Barcelona basaric - "el guaje"
2012-09-05 23:18
Cristiano Ronaldo lyssnar på big girls dont cry samtidigt som han försöker hålla tillbaka tårarna.
Barcelona MissyaPep
2012-09-05 22:58
Nu ska jag tända min Joint och titta på älskade FC Barcelona på youtube:) kärlek till er alla Cules!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4eva
2012-09-05 21:27
@B-Guden:


23:e Augusti.

Ps. rekommenderar denna sida för info om klubben.
Barcelona Keite
2012-09-05 19:22
B-Guden
Barcelona B-Guden
2012-09-05 18:51
vilket datum spelades första supercupen ?
Barcelona H.C Xavier
2012-09-05 18:45
Tjena cules!
Har en fråga. Är själv en ganska så rutinerad besökare på camp nou men denna gång blir vi 8 personer som skall kolla på matchen mot celtic och jag är lite osäker på om det går att få tag på biljetter på matchdagen. Har kollat på hemsidan och det finns lite biljetter kvar som dock är väldigt spridda. Tror ni man kan hitta biljetter på plats, kanske inte 8 tillsammans men 2 och 2 eller ska man gardera sig och köpa biljetter nu trots att vi då får sitta 1 och 1.

Tacksam för hjälp.
Barcelona bajsmanen
2012-09-05 18:07
Ja ja vi har förstått dina inte överdrivet sublima provokationer. Nu får du ta dina Youtube-filmer och gamla domargnäll och dela med någon som bryr sig. Prova Aftonbladets kommentarsfält./ Red
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2012-09-05 17:45
1.Ronaldo (Brazil) won Ballon D'or in 1997(playing for Barcelona) & 2002(playing for Inter Milan). Then he came to Real Madrid & couldn't win it ever again.
2.Zinedine Zidane won Ballon D'or in 1998 (playing for Juventus). Then he came to Real Madrid & couldn't win it ever again.
3.Luís Figo won Ballon D'or in 2000 (playing for Barcelona). Then he came to Real Madrid & couldn't win it ever again.
4.Michael Owen won Ballon D'or in 2001 (playing for Liverpool). After he came to Real Madrid, he lost his form & couldn't win it ever again.
5.Fabio Cannavaro won Ballon D'or in 2006 (playing for Juventus). Then he came to Real Madrid & couldn't win it ever again.
6.Andriy Shevchenko won Ballon D'or in 2004 (playing for AC Milan). Then he came to Chelsea under the management of Mourinho & couldn't win it ever again.
7.Ricardo Kaká won Ballon D'or in 2007 (playing for AC Milan). Then he came to Real Madrid under the management of Mourinho & couldn't win it ever again.
8.Cristiano Ronaldo won Ballon D'or in 2008 (playing for Manchester United). Then he came to Real Madrid under the management of Mourinho & couldn't win it ever again.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2012-09-05 16:43
Hetfield

Men å andra sidan är han född 1994 så han har god tid på sig att lära sig att värdera när han ska passa eller gå själv, Du har sett den "färdiga" Ronaldinho som växt fram och lärt sig med tiden.
För inte var Ronaldinho en färdig spelare vid 18års ålder.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-09-05 16:29
Tyvärr finns det väldigt många likheter mellan GDS, Bojan och Deulofeu. Mexikanen flyttades upp som 18-åring, samma ålder som Deulofeu är nu, och gjorde en väldigt fin säsong i La Liga. Bojan flyttades upp som 17-åring, gjorde 10 ligamål första säsongen. Deulofeu blev nyss uppkallad till U21-laget som 18-åring och det är stort, Bojan var ju väldigt nära EM-truppen för A-landslaget våren 08, fortfarande 17. Tror det var hans föräldrar som inte ville, annars hade han kommit med(?).

Poängen är att råtalang egentligen inte spelar så värst stor roll när man är så ung. GDS och Bojan var lika hypade som Gerard vid samma ¨ålder, idag spelar GDS i Mallorca och Bojan var förra säsongen reserv i Roma. De kan fortfarande bli duktiga spelare såklart, men har inte alls haft i närheten av den utvecklingen man trodde. Kämpar man som Pedro spelar det dock ingen roll om man har två träben, man kommer ändå upp i A-laget. Lite överdrivet, but you get the point.
Barcelona Hetfield
2012-09-05 16:27
Ingen spelare med "dålig" attityd har lyckats i Barcelona sen Pep tog över. Sanningen är att Barcelonas spel bygger just på att spelarna ska ha bra attityd.

Det räcker inte med att ha talang. Jag skulle inte påstå att varken Jeffren eller GDS är större talanger än Deulofeu, men båda har ungefär liknande styrkor, dvs snabbhet och teknik. Det spelar ingen roll hur bra Deulofeu är bra på att ta sig förbi spelare när hans förmåga att ta beslut och passa rätt inte funkar. Varför kom Pedro in i laget? Är det för att han var en stor talang som hela världen ville ha? Nej, han kom in i laget för att sprang för laget. Var Busquets en av världens största talanger? Nej, men han sprang för laget och passade rätt, och han var faktiskt en anfallare i början, innan han skolades om till en defensiv mittfältare. Sen så tänker jag inte heller påstå att man måste vara snäll och ödmjuk hela tiden, det finns ju spelare som Ronaldinho som lyckades vara teknisk och effektiv på samma gång, men det kom också ifrån att han just kunde ta rätt beslut. Han passade när han behövde och dribblade när han behövde. Detsamma gäller Deco, han kunde spela för sig själv ibland, men när han var på bra humör så var han en lagspelare.
Barcelona Deulofeu
2012-09-05 16:25
Addeh vilka problem vi har Grimaldo född 95 och Deulofeu född 94 förmodligen två av de största talangerna Spanien har och båda spelar i vårt b-lag.

Jag vill också passa på att verkligen rekommendera att ni åker ned så ni kan se b-laget spela grymt kul och det finns alltid plats.

Spanien har ju så dålig ekonomi nu så de som har säsongsabonnemang står utanför och vill sälja sina biljetter för någon hundring de har ju fritt inträde till b-matcherna.Passa på att hjälp Spanien och se ungdomarna som snart tar över i ert kära lag.

Jag minns själv min första b-match när Xavi spelade fram Luis Garcia(han som gick till LIverpool) det var 98...Det har blivit ett par matcher sedan dess.NU senast fick jag med mina bröder att kolla på Deulofeu och kompany kul att om ett par år säga att vad var det jag sade om Deulofeu...

Jag ville ju köpa en Messi tröja när han var 16 men de i Barcaaffären hade ingen aning om vem han var...
Annons: