/spanien/barcelona/forum/950.aspx/spanien/barcelona/forum/950.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 18:26
Monje sa också att Gomes transfer egentligen inte var planerad, men tillfället dök upp och klubben var då villig att göra en ansträngning för att säkra honom då fler klubbar ville ha honom.. Hon sa också att trots att vi har investerat €80M finns pengar kvar till en anfallare, klubben kan sträcka sig till att spendera över €100M totalt. Så det innebär att vi har drygt €24M kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 18:21
FC Barcelona officially owes nothing to the banks now. Zero bank debt. A rare feat for a football club Från Twitter-kontot Youngcules, citerat från Monjes PK.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 18:16
[QUOTE=Smogen]Källa på detta tack [/QUOTE] Absolut, kommer strax. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-28 18:12
[QUOTE=Blaugrana91]Klubben har tydligen inga bankskulder alls längre, så det vi köpt och investerat i på senaste tiden är alltså klubbens pengar, inga nya banklån. Se och lär Real Madrid. :) [/QUOTE] Källa på detta tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-28 18:07
Besides Busquets and Mascherano, Pique also decided to cut his holidays short and returned to training today in Barcelona #fcblive [sport] Efter att Messi visar vägen så följer dom andra, en ledare kan leda utan att öppna käften!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 18:05
Klubben har tydligen inga bankskulder alls längre, så det vi köpt och investerat i på senaste tiden är alltså klubbens pengar, inga nya banklån. Se och lär Real Madrid. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 17:57
Enligt ekonomiansvarige Susana Monje så hade klubben gjort en vinst efter skatt på hela €54M (Vilket hade varit den högsta vinsten i klubbens historia) om det inte hade varit för Can Rigalt, nu blev det ju istället €29M i vinst, vilket ändå är bra. Omsättningen ökat till €679M (mest av alla klubbar i världen) och skulderna har man den gångna säsongen sänkt med hela €57M, nu nere på €271M. Ekonomin ser med andra ord riktigt bra ut! Nästa säsong kommer ju nya avtalet med Nike börja gälla samt att vi antagligen fixar en ny tröjsponsor. Intäkterna bör alltså öka till en bra bit över €700M nästa säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-07-28 17:50
Blaugrana91

Enligt Bartomeu räknar man dock med runt 200M för 15-20 år, så 100M för 5 år är ett bättre bud om man ser till vad man får per år. Ledningen lär dock föredra ett mer långsiktigt kontrakt.

Hur som helst så är källan knappast något man kan lita på.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 17:21
[QUOTE=Tiki-Taka]100M på 5 år....20M per år. Ett skambud [/QUOTE] Ledningen har räknat med €200M totalt från arenasponsorn, så ett sådant bud lär man neka omedelbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-28 17:07
@Tiki-Taka:
Mycket märkligt. Barcelona har alltså två av världens tre mest attraktiva spelare i sin klubb, kommersiellt sett. Och i teorin heter det att transfersummmor på två miljarder, betalar sig inte bara genom tröjförsäljning, utan också att det lockar sponsorer att spendera summor som ändå gör det lönsamt. Och ändå tvingas Barcelona börja saluföra tröjor utan reklam för att ingen sponsor är beredd att betala tillräckligt för en reklamplats på Neymars eller Messis bringor. Och så skambud från en diktaturstat för att få släpa Camp Nous goda namn i smutsen som sten på börda. Besynnerligt.
Barcelona Kröjff
2016-07-28 16:03
@Reymar:
Jag ger dig delvis rätt. Men var går gränsen? Förutom att Johan Cruyff var den som fick mig att hålla på Barcelona, så var det ideologiska skäl som gjorde att jag gick från "fanboy" till supporter av hela klubben i själ och hjärta. Och om nu utvecklingen tar sig i sådana till synes ofrånkomliga uttryck, som att Camp Nou snart ska skylta med en diktatur inte bara på sina tröjor utan också som officiellt namn på en stadion som blivit något av en symbol för motståndskampen mot förtryck utöver att vara en arena för fotboll, ja då slutar mitt hjärta att slå, sakta men säkert. Més que un club?
Tiki-Taka
2016-07-28 15:50
100M på 5 år....20M per år. Ett skambud
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-28 15:21
[QUOTE=Rambla~]Ayoze från Newcastle för £15m. Snälla låt det inte vara sant, det är visserligen mest blaskor från brittiska ön som länkar honom till Barca än så länge. Fast man börjar ju bli lite orolig trots allt. En medelmåtta som nu harvar i Championship kan vi vara utan. Behåller hellre Munir i så fall. [/QUOTE] Ska man värva en back-up striker så ät det ju ingen vits att värva en Munir 2.0. Får ju vara en annorlunda spelartyp som erbjuder kvalitéer Munir inte besitter. Vietto? Ayoze? Mina? Nej tack! Bacca? Gomez? Lucas Perez? Ja tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-28 15:14
[QUOTE=Tiki-Taka]Barça are close to an agreement to rename the stadium to 'Qatar Airways Camp Nou'. Contract: 5 years, worth more than 100M. [@fcbqatarcules] Vakna Barca medlemmar!!!! Denna ledning håller på att köra ner klubben i botten [/QUOTE] Får vi €100M per år så är jag för det, annars absolut inte. Dock ser jag mycket hellre någon annan sponsor till arenan än Qatar Airways....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-28 15:03
Ayoze från Newcastle för £15m. Snälla låt det inte vara sant, det är visserligen mest blaskor från brittiska ön som länkar honom till Barca än så länge. Fast man börjar ju bli lite orolig trots allt. En medelmåtta som nu harvar i Championship kan vi vara utan. Behåller hellre Munir i så fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-07-28 14:50
Det var ju uppenbart när man publicerade kostnaden av nya Camp Nou att det behövdes en Arena sponsor. Vill du hänga med i dagens pengastyrda fotboll så måste du skaffa dig sponsorer annars halkar du efter och det vill vi inte. Sen finns det andra storklubbar som bytt namn på sin Arena efter sin sponsor som Allianz Arena och Emirates stadium.
Barcelona Kröjff
2016-07-28 14:38
Tiki - Taka Om det stämmer och går från förhandling till verklighet, så kommer jag aldrig att sätta min fot där mer. För lika lite som det var Kluivert som fick mig att hålla på Barca , så var det en klubb som alla andra, jag en gång fastnade för i forntid.
Tiki-Taka
2016-07-28 14:29
Barça are close to an agreement to rename the stadium to 'Qatar Airways Camp Nou'. Contract: 5 years, worth more than 100M. [@fcbqatarcules] Vakna Barca medlemmar!!!! Denna ledning håller på att köra ner klubben i botten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-28 14:16
Jag är beredd att till fullo instämma med Lion 24 när han ser Kluiverts kontakt med Perez som en icke-fråga (vilket jag redan också gjort den gängse vägen genom att gilla). Däremot var den en helt annan holländare som fick mig att börja hålla på Barca.

Och när jag ändå är härinne vill jag förekomma eventuella invändningar från relativt nytillkomna "tittare" mot att Kluiverts skulle ha gjort sig lika impopulär på Camp Nou som han var på San Siro efter flera framgångsrika säsonger i FC Barcelona, med följande inlägg på ett annat forum för länge sen:

"Kluiverts prestationer i Barcelona? Godkänt i de båda matcherna mot Real Madrid. I övrigt har han varit en stor katastrof. Utbuad av halva publiken vid varje hemmamatch. En enorm pesetero är vad han är".

Fritt översatt betyder "pesetero" väl ungefär "girigbuk" alternativt lekoknekt"? Och för den som inte tror mig/eller vill läsa fortsättningen av nån anledning, infogar jag länktips. Skulle för övrigt inte förvåna mig om Neymar kommer att gå samma öde till mötes, om hans vägvinnande leende inte visar sig hålla i längden.
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-07-28 13:55
Samma människor som tycker Pep ska undvika att värva från Barcelona när han jobbar för andra klubbar. Att hans i nuläget enda uppgift är att se till att det går så bra son möjligt City förminskar inte hans kärlek till Barcelona. Däremot hindrar det honom från att i alla lägen verka för vår klubbs bästa. Förstör dock inte hans legacy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-07-28 13:46
Jag började följa Barcelona på grund av Kluivert så jag är kanske något enögd i ämnet men jag förstår verkligen inte varför man ska göra värsta grejen av en sån sak. Kluivert är sportdirektör för PSG och ett av hans många arbeten är att hålla en respektabel relation med övriga klubbar. Inom det arbetet så träffar och förhandlar med andra klubb. Så Kluivert ska aldrig köpa eller sälja en spelare till/från Madrid för att det kanske kan gynna dom och inte Barcelona? Kluivert jobbar för Paris Saint Germain, ska han ha Barcelona i baktanken innan han gör nånting hela tiden? Så Kluivert borde sagt till sin chef att han inte känner sig bekväm med att stå bredvid Perez för att han fortfarande sympatiserar med Barcelona trots att han jobbar för PSG och har en sån hög post? Ni ser hur sjukt och oprofessionellt det låter.

Jag rekommenderar alla att gå in på Kluiverts twitterkonto och scrolla ner till våren när vi spelade matcher så får ni se hur Kluivert hejar och manar på FC Barcelona. Om nån tror att det är "fuck Real Madrid" i alla lägen och omständigheter när man jobbar inom toppfotbollen så tror jag att den personen har mycket att lära.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-28 13:20
Barclasico

Tänk om gåvan är till Psg, du ser ju att Kluivert ger Perez en psg tröja också.
Barcelona Kröjff
2016-07-28 12:47
Mitt mest närliggande minne av Kluivert, är väl att jag i råkade kalla Rijkaard vid hans namn i ett inlägg nån gång. Annars vill jag komma ihåg att mången äkta culé (liksom Milans fans tidigare gjorde nästintill unisont på San Siro när han spelade där), mer eller mindre buade bort honom från FC Barcelona och Camp Nou.
Barcelona Andresito
2016-07-28 12:44
Förstår inte problemet med Kluivert. Ett stort fan ville ge honom gåvor och ta kort. Klart han ställer upp, speciellt för dem mindre lyckligt lottade människorna som råkat fastna för Real Madrid. Boom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-07-28 12:44
Susana Monje, vicepresidente económica del FCB: "El fichaje de Neymar ha costado 19'3 millones de euros"

Hon glömde nog en nolla.
Barcelona Barclasico
2016-07-28 12:32
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


"Och han är cule rakt igenom"
Ja, det märks...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-28 12:18
Kluivert är sportchef i psg. Jag följer Kluivert på insta. Och han är cule rakt igenom.
Barcelona Rambla~
2016-07-28 11:57
Snarae sportdirektör och då i PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-28 11:30
[QUOTE=El Pistolero #9]EXPLAIN THIS KLUIVERT!? [/QUOTE] Eh...om jag minns rätt så har han väl fått någon form av anställning hos Real? Inte så konstigt med andra ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-28 11:27
EXPLAIN THIS KLUIVERT!?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: