/spanien/barcelona/forum/9456.aspx/spanien/barcelona/forum/9456.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 747 Puyol Airlines
8/20/2012 11:41
Kanske läge att uppdatera spelarprofilerna, de känns inte helt aktuella.

Exempelvis Sergio Busquets

svagheter: Orutinerad och lite valpig. ?????

Han har så vitt jag vet varit ordinarie startspelare i 3,5 år nu. Han har spelat 192 matcher med FC Barcelona och 46 landskamper med landslaget.

Han har vunnit som ordinarie startspelare:

3x la liga
2x Champions league
2x Copa del Rey
2x VM för klubblag
2x europeiska supercupen
3x spanska supercupen

Fotbolls VM 2010
Fotbolls EM 2012

Knappast vad jag skulle kalla orutinerad
Barcelona Federer
8/20/2012 11:38
Pepe är ett stort svin och en idiot. Men att hoppas att han ligger på sjukhus och dö är bara sjukt.
Barcelona Roja y Azul - FCB
8/20/2012 11:32
Har Song mött barcelona spelarna än? Finns det bilder på detta? Brukar alltid vara roligt och se reaktioner och hur de trivs tillsammans på bilder :)
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
8/20/2012 11:27
MQUC

Herregud.
Barcelona MQUC
8/20/2012 11:19
svs och the reporter; Man är inte dum i huvudet då utan man har bara sett den där idioten, både som människa och som fotbolls spelare gå över gränsen gång på gång, JAG HAR 0 SYMPATI FÖR PEPE. En kille som i flera säsonger försökt samt lyckats skada andra spelare medvetet, gång på gång, grövre och grövre, PEPE ÄR DUM I HUVUDET, PÅ RIKTIGT. Jag är emot dödsstraff och vill självklart inte att killen dör men ut över det bryr jag mig inte, går jag förbi ett sjukhusrum och ser pepe ligga gipsad från tå till hals så skulle jag bara ta en bild, garva högt och länge för att sen gå vidare utan någon som helst medkänsla.
Barcelona Messidinho_10
8/20/2012 11:12
Hoppas Song får debutera ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
8/20/2012 11:10
önskar inte nån ligga på sjukan...men om jag ska va ärlig så kvittar det om pepe hamnar där. snarare ett plus om han gör det. så kanske han förstår vad det innebär och hur farligt det är att stämpla och trampa på folk som ligger. plus att så fort man rör honom så tar han 170 varv o gråter ja ni känner till resten me att dra av strumper o checka om han blöder o allt. nu kanske han lärt sig en läxa, även om jag tvivlar på det
Barcelona The Reporter
8/20/2012 11:06
Hur vidrig Pepe än är så är man dum i huvudet ifall man är glad över att han hamnar på sjukhus
SoN_Un
8/20/2012 11:05
tja är det nån som kan länka Songs presentation=)
Barcelona Piquénbauer
8/20/2012 11:03
Välkommen Song! =)

Jag förstår inte all uppståndelse kring Pepe, han har väl sjukhusbesök inbokat varje vecka ändå för behandling sedan Getafe matchen?
Barcelona Arsenal
8/20/2012 11:03
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
8/20/2012 11:02
Haha, Jesper Hussfeldt asså. Nu twittrar han angående Sahin till Arsenal, och skriver " Tycker Sahin känns starkare än Song, om han får vara hel".

Snubben måste ju snart diagnoseras med Mourinho-syndromet. Vilken tomte, finns ingen som är så Anti-Barcelona som honom. Kanske Birro.
Barcelona 1.70-ligan
8/20/2012 10:53
Song har varit väldigt professionell och lojal under alla sina år i Arsenal. Tvivlar inte en sekund på att han kommer sköta sig i Barca heller. Om han ev misskötte sig i slutet i Arsenal var det det väl bara för att han ville hit. Inte alls ovanligt i fotbollsvärlden. Vi får hit en riktig bra spelare. Är rätt nöjd!
Postat via SvenskaFans-appen
svd
8/20/2012 10:53
Hur dum i huvudet är man inte om man tycker det är underbart att en spelare hamnar på sjukhus? ( Pepe ) att. Han spelar i Madrid spelar Fan ingenroll!
Barcelona Bernie
8/20/2012 10:41
Song är på plats :)
Länktips: sport.es
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
8/20/2012 10:35
Essienesque

Aha, det stämmer säkert. Tror dock han agerade på detta vis för att få flytta, vem vill inte rädda sig själv från ett sjunkande skepp ;-) ?Barcelona Essienesque
8/20/2012 10:30
Bàckis / f.d GerardPiqué3

Barcastuff rapporterade att Song krävde löneförhöjning men fick avslag och då krävde att få flytta. Ser ingenting konstigt med det. Det är väl precis som att tycka att man förtjänar en högre lön på sitt jobb och lämna ifall inte arbetsgivaren vill uppfylla sina krav. Bevisligen hade han rätt om sitt värde då andra klubbar var villiga att ge honom den lön han ville ha, Barcelona i detta fall.
Barcelona Bàckis / f.d GerardPiqué3
8/20/2012 10:24
Lite oroväckande artikel, antagligen bestämde sig Song i våras för att göra sig omöjlig mot Wenger och klubben för att underlätta en flytt. Det är iaf vad jag hoppas på, killen har förhoppningsvis mer innanför pannbenet än att komma till Barcelona och visa en slapp attityd.

Inte för att jag tror det, han vet ju att han kommer till världens bästa lag och behöver visa sig från sin bästa sida för att inte hamna på bänken.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article15281385.ab

Vad tror ni, spelar han något mot Madrid på Torsdagkväll ?
Länktips: sportbladet
Barcelona MQUC
8/20/2012 10:18
Stabil 5-1 seger och pepe till sjukhus, underbar start!
Barcelona 1.70-ligan
8/20/2012 10:12
Mojito Bra analys. Det är därför åtminstone jag gillar Tello och gärna ser han blir kvar, trots allt. Trots sina bister bidrar han med mycket genom sitt spelsätt och det händer nästan alltid något med honom på planen. En oerhört frisk fläkt som kan bli väldigt användbar på sikt ifall han utvecklas ytterligare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
8/20/2012 09:59
@El Kaiser de Michoacán:Detta har mycket att göra med Tellos medverkan.
Han är mer direkt i sitt agerande och misslyckas hellre med en dragning än att spela tillbaka till ytterbacken. han går ju gärna också på utsidan, medan Villa och Alexis hellre går insida. Utsidan ger oss en mer chansartad spelsekvens, medan insidan ofta leder till sidledspass och fortsatt possessionfotboll.

Annars tyckte jag mig också se lite mer avslut pang på, t ex både skott från Xavi, Iniesta och Tello, än vad man varit van vid tidigare.

Sen ska man inte dra för stora växlar av detta då Sociedads försvar inte höll någon bra nivå. Mycket möjligt att det blir mindre rakt mot bättre försvar.
Allt handlar ju om att ha övertag man mot man för att det raka spelet ska vara lyckat. Hade inte Tello ägt Estrada hade vi kanske sett mer statiska ut.
Barcelona Deulofeu
8/20/2012 09:23
Så nu har jag delgivit mig om mina tankar.Det var en del...
Barcelona Deulofeu
8/20/2012 09:21
Man känner bara glädje efter gårdagen tack Tito och tack Pep.

Hoppas på att se se Araujo,Dongou,Agostinho Ca och de spelare i a-laget som inte fick så mycket tid igår.Även nyförvärven Roman samt MIguel Angel.

Vad sägs om

Deulofeu-----------Araujo-------------------Afellay

---------S.Roberto-------------Rafinha-------------

------------------------Ca-------------------------------

Adriano----Fontas----------Bartra-----Montya

----------------------Pinto------------------------------

Barcelona Deulofeu
8/20/2012 09:14
Måste även nämna vår bänk

Detta tror jag är vår start 11 när alla är friska

Villa-------------Messi-----------Alexis

-------Iniesta--------------Xavi----------

----------------Busquets-----------------

--Alba-------Puyul------Pique----Alves

-----------------Valdes--------------------

Det är vad jag tror även fast Mascherano och Fabregas samt Pedro är nära att starta.Det ger oss en bänk av 7 spelare

1.Pinto erfaren straffspecialist
2.Mascherao täcker mittback samt dmc
3.Adriano täcker båda ytterbackarna
4.Song täcker dmc eller box till box
5.Fabregas falsk 9 eller box till box
6.Thiago täcker hela mittfältet
7.Pedro Vänster eller högerytter

Det ser ju helt fantastiskt ut vilka möjligheter att förändra en matchbild stänga matcher eller ersätta en skadad spelare.Otroligt viktigt att Tito roterar och gör tidiga byten då det är möjligt så harmonin i laget fortsätter.


Barcelona Deulofeu
8/20/2012 09:07
Ikväll är det Gamper och spelarna ska presenteras.

Nummer ska bli officiella och vi får se vad Song väljer för tröja tydligen får han välja mellan 12,19 och 25 lite konstigt tycker jag då jag sett Jonathan med nummer 12,Montoya med 19 samt Muniesa med nummer 25.

Det logiska vore ju att han tar nummer 25 eftersom Muniesa är borta minst 6 månader.Har vi riktig tur kommer Abidal tillbaka i december det vore ju fantastiskt att se honom snöra på sig skorna igen.

Fram till december får ju även Tello chansen att visa att han ska tillhöra a-laget eftersom Cuenca fortfarande är skadad samt Villa nyss kommit tillbaka från skada och kan inte spela hur mycket som helst.

När det gäller Villa är det kul att han inte bara kommit tillbaka från skada utan även redan verkar vara hungrig och i form. Akta er Madrid.

Fontas och JOnathan borde ligga risigt till för en utlåning eller försäljning.

Vår trupp ser grym ut samt att vi har spelare i b-laget vi kan lyfta upp vid behov spelare som Deulofeu,Rafinha,Planas,S.Roberto ja alla spelartyper utan en dm som är riktigt vass(eftersom vi sålt Romeu) därför är Köpet av Song logiskt.Själv hade man ju hoppats på att Samper hade flyttats upp till b-laget för att växa in i den rollen lite mer som Busquets än som Song men han verkar få lite mer tid i juvenil a.

Gamper på måndag el classico på torsdag sedan mini el classico på lördag och Barca match på söndag.
Barcelona Deulofeu
8/20/2012 08:55
El Kaiser de Michoacán

Jag har också uppmärksammat det även under försäsongen vilket lovar gott.

Spelar man mer direkt blir det mer målchanser vi kommer ändå ha bollen massor.Helt underbart att se vårt passningsspel igår det var hårt och snabbt och vissa direktspel var underbara.

Tello som jag tycker är lite enkel i sitt spel gjorde nog sin bästa match igår någonsi? Han höll bredd och spelade enkelt utmanade vid rätt tillfällen och gjorde det bra.Gillade hans inspel snett inåt bakåt och hur han tittade upp innan hans väl avvägda inlägg till Pedro.

Vi kunde knappast fått en bättre start på säsongen Puyul och Villa som gör comeback efter skada efter att ha missat em får bådda näta.

Vi har möjlighet att vila spelare och alla ser fräscka ut.

Formen på Villa är ju sensationell tycker han ser bättre och hungrigare ut än innan skadan.

Messi är Messi och även Pedro spelar bra i kombinationsspel försvarsspel och får även näta.

Busquets har blivit ännu mer av en playmaker som numera slår lite längre passar ibland.Alexis kommer vara en riktigt rivjärn till matchen mot Madrid efter att ha fått vila.

Barcelona El Kaiser de Michoacán
8/20/2012 08:26
Underbar premiärmatch igår!

Var det bara jag som noterade ett lite mer "direkt" spel igår?

Visst, bollinnehavet är fortfarande heligt men jag tyckte mig notera lite rakare spel emellanåt. Lite, lite fler chansbollar (inlägg, snett-inåt-bakåt-passningar osv) samt att spelare utamande en mote en igår och det tycker jag vårt spel mår mycket bra av. Förra säsongen blev det lite väl statiskt, framförallt på bortaplan vilket jag tyckte var vårt stora problem.

Vad är era åsikter? Håller ni med eller är jag ute och cyklar?
Barcelona !Sergio_ Busquets!
8/20/2012 08:21
För de som missade matchen kan man streama den på länktipset.
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
8/20/2012 07:07
Basaric Ang senaste artikeln, Song har även franskt pass, kanske värt att nämna hehe. Tydligen räknas han inte som icke-EU spelare tack vare det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
8/20/2012 07:02
Stort att vakna upp och se på LS att Villa inte bara byttes in utn även gjorde mål. Grande el Guaje!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: