/spanien/barcelona/forum/9437.aspx/spanien/barcelona/forum/9437.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 20:01
Fabregas i stolpen..
Barcelona Hetfield
2012-10-12 19:50
Till mod/redaktion:

Ni ser ju hur folk lämnar forumet, tyvärr är det de vettiga som drar sig undan. Är det inte dags att styra upp forumet lite?

För det första, gör det förbjudet att prata om Real Madrid här. Varje gång jag kollar in i det här forumet så är det samma ämnen : Real Madrid är äckliga, Pepe är en idiot, C.Ronaldo är en bög, de filmar osv, hur mycket kan man diskutera om det? När man väl drar igång en diskussion så dör de oftast ut bland massan av meningslösa oneliners som inte bidrar till något och som gör forumet som en klotterplanka. Kan inte alla bara enas om att prata om BARCELONA, då det faktiskt är om BARCELONA? Är det inte vettigt? Det är verkligen tråkigt att man ser allt färre inlägg från vettiga skribenter, och istället dränks forumet av människor som spenderar mer tid åt att spy hat, istället för att älska sitt eget lag och diskutera om det laget de hejar på. Det fanns faktiskt en period då de pratades om Barcelona, och även om diskussionerna gick i överstyr ibland, så var det ändå alltid en vettig grund och ömsesidig respekt.
Barcelonistas
2012-10-12 19:38
Förstår inte hur man kan hata? Man borde istället njuta av fotbollen som vi får se idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Occi
2012-10-12 19:34
Så mycket hat och okunskap i Puertan. Visst alla kan ha sin åsikt och hålla spelare i sitt lag högre. Men deras "motiveringar" är så efterblivna så att man tappar tron på mänskligheten.

Är jävligt glad över att alla cules man träffar och snackar med är normala personer, jävligt ödmjuka och i de flesta fall bra kunniga också. Det syns hur Barcelonas filosofi även spridit sig ut över fansen, spelarnas personligheter speglar även fansens. Ödmjukhet och respekt.
Kollar vi dock på Real Madrid och dess fans så ser vi även där hur deras filosofi speglar fansen. Real spelarna + Mourinho beter sig ocivilicerat och äckligt kaxigt. Så gör även dess fans. Tycker synd om p12ernas blivande fruar om de nu får några.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 19:23
@Gio Style:


Ja helt rätt, men snacket om att han ska lämna sidan kan han hålla för sig själv, tror inte någon bryr sig
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2012-10-12 19:16
Dags att släppa snacket om cristianos potentiella filmningar. sänker bara nivån på forumet. f.ö. tror jag att alla här inne håller med om att Cris är fantastisk spelare precis som de flesta maränger innerst inne vet att Messi är en nivå högre än Cris pga av hans bredare register. diskussionerna börjar bli tjatiga och kan man inte njuta av den ene för att han spelar i "fel" lag så bör man nog ändå se till o ha respekt för deras prestationer. det är svårare att utmärka sig i den moderna fotbollen men dessa två blir bara bättre och bättre, match efter match. riktigt kul för sporten faktiskt
Barcelonistas
2012-10-12 19:01
Siempre Barca - säg nått nytt mannen haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Siempre Barça
2012-10-12 18:48
Ronaldo filmar som vanligt när hans lag ligger under!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-12 18:46
ElTriplete - dom är ej seriösa, så folk borde inte bli så upprörda. Dom gillar att jävlas med oss, hälla lite mer ved i brasan helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2012-10-12 18:38
Märkt en intressant sak med folk i puertan. Deras hat för Barca är större än vad kärleken för Madrid är.

Ett exempel: Ronaldo gör mål i Portugal. Direkt dyker Kaljic, El Pasillo, eller vilken annan idiot som helst och säger: Världens bästa spelare! Helt fantastisk i landslaget, till skillnad från en viss dvärg.

Det är faktiskt sjukt att de gång på gång inte kan skriva endast beröm för en av sina spelare utan måste såga en annan spelare. VARENDA GÅNG.

Väx upp folk. Jag älskar Barca mer än vad jag hatar Madrid och så kommer det alltid att vara.
Barcelonistas
2012-10-12 18:37
Messi är flera nivåer bättre än Barbie dockan, man måste vara rejält IQ befriad om man tycker att filmaren är bättre än Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep, The Creator
2012-10-12 18:33
Håller absolut med, nivån här inne har bra blivit sämre och sämre. Inte ens kul att läsa här inne längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2012-10-12 18:21
Barcelonistas

Jag förstår inte heller grejen. Folk som vågar påstå att Ronaldo presterar bättre i landslaget än Messi. När har Ronaldo någonsin varit bra i landslaget? Kraven är så otroligt mycket högre på Messi från folk vilket borde räcka som bevis på att de innerst inne vet om att Messi är världens bästa spelare.

Btw, Ryssland är inte ett brögäng :)
Barcelonistas
2012-10-12 18:10
Är Ronaldo ens på plan? haha alltid lika dålig spelmässigt. Ronaldo har alltid varit lite överskattad, vad har han presterat i portugal? Han klarar inte ens att leverera mot ett brögäng som Ryssland.
Barcelona Gio Style
2012-10-12 17:59
FCB_Cule & Cream Catalana

Seriöst, kritiken Gonzalez utdelar har folk gjort sig förtjänta av.
Mycket fokus på hat och ogillar man något här inne så snapar man till, som ni två just gjorde på hans inlägg. Börjar bli stört dålig stämning här.
Det här är ett gemensamt forum för oss som har Barcelona som passion. Låt det förbli så, tack.

Gonzalez_Barca
Synd att du ska behöva ta det så långt att du lämnar helt för att några enstaka skriver ogenomtänkta/dumma inlägg.
Ses 2014 eller nåt då :)


Edit: FCB_Cule, jag föreslår att du läser igenom reglerna här ovanför om du inte gjort det förr.
Barcelonistas
2012-10-12 17:50
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:48
Barcelonista: syftade inte på att Madrid blir försvagade. Hatar coantrao som spelare bara :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-12 17:46
FCB_Cule - Coentrao får ju knappt spela i Real Madrid numera. Så Real blir ju knappast påverkad av den skadan, däremot så vore en skada på Pepe som grädet på moset verkligen.
Barcelona Gio Style
2012-10-12 17:38
@petersays:

Jag pratar nu specifikt om att förstärka, inte att hoppa när kontakt inte finns eller att ligga kvar i gräset i en timme.
Jag citerar dig nu "Any simulating action anywhere on the field, which is intended to deceive the referee, must be sanctioned as unsporting behaviour". Det jag menar är inte att man ska vilseleda domaren. Man ska självklart inte lägga sig vid varenda situation då det är en fysisk sport. Men om du sysslar med ojusteheter så ska du straffas för dig likaså. Är det facto emot regelverket att påvisa domaren när något ojuste händer?
Du får gärna länka något som styrker det påståendet, men helt ärligt mellan dig och mig. Hur mycket följs regelverket till punkt och pricka? Ett regelverk som är så oklart dessutom att det en hel drös med år senare fortfarande inte följs efter punkt och pricka. (handsregeln m.m)

Jag hatar förövrigt när en match blåses sönder.
Det enda jag påpekar är att jag tycker att det är okej att förstärka i vissa situationer när kontakt har utdelats och det rätta skulle ha varit en frispark.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:34
Exakt . Stick då. Och glöm inte att ta bort svenskafans från ditt bokmärkesfält
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 17:32
Gonzales_barca

Tack för informationen men tror inte nån bryr sig att du "tar bort forumet från bokmärkesfältet"
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-12 17:31
Ronaldo springer på backen - lägger sig ner och rullar några varv gråtandes. Pepe springer fram och gestikulerar mot assisterande domaren.

Jag blir så trött.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:31
På 25 min har Ronaldo fått bollen 4 gånger . Han har tappat den alla 4 gånger och velat ha frispark 3 utav dom . Nu går han runt och låtsas ha ont. Och den här kollen ska vara bättre än Messi ? Vet inte om jag ska skratta eller gråta eller ta självmord.. Samtidigt som jag skriver detta så krockar han med en spelare och håller sig för ansiktet och rullar runt som en jävla hund. Reprisen visar att han inte får nån smäll i ansiktet . Ja tar nog självmord
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-10-12 17:31
Såg ni ronaldo hahahah pinsamt.. Ska pepe gråta för att ronaldo filmar nu också
Barcelona Gonzalez_Barca
2012-10-12 17:31
FCB_Cule

Och där tar jag bort detta forum från bokmärkesfältet.

Nivån ni har haft här de senaste dagarna är fan pinsam. Skaffa er lite perspektiv och inse att fotbollen inte är allt i livet. Herregud man skulle kunna tro att Madridspelarna mördat era föräldrar. Jag har inte varit så aktiv här den här säsongen pga vissa saker som händer i mitt liv som gör att fotbollen inte känns så viktig, men läser här då och då, blir lika förundrad över nivån varje gång. Någon undrar hur Pepe helst ska dö på, en bli glad över att en människa skadar sig, den andra skämtar om hur Mourinho får oralsex av Cristiano... Herregud människor väx upp!

Sista gången jag läser här på svenskafans, sedan 2009 har nivån sjunkit för varje säsong.. pinsamt beteende. Sen att moderatorerna lyser med sin frånvaro gör ju inte det hela bättre..
Barcelona Federer
2012-10-12 17:29
Ronaldo har filmat ett par gånger på 29 minuter nu. Han kör klassiska filmningen som mot Mila för ett par år sen.

Där lipade han igen för att Nani valde att skjuta istället för att passa. Och han är kapten haha.
Barcelona ElTriplete
2012-10-12 17:29
Blir så JÄVLA IRRITERAD när jag ser Ronaldos gnälliga attityd på plan. Fantastisk fotbollsspelare, men hemsk attityd på planen. Ska han vara lagkapten för Portugal? :s

Nani misslyckas vid ett läge och direkt börjar Ronaldo skrika på honom.

Nu springer Pepe fram till domaren och är flyförbannad, vad fan har han där att göra?

Smutslandslag. Äckliga Portugal, må ni förlora idag och inte ens få spela VM.
Barcelona socccerfan1
2012-10-12 17:28
@FCB_Cule:seriöst? du kan inte bli glad för att någon blir skadad?

gillar inte honom men man ska aldrig uppmuntra skador och tycka att det är något bra.
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:20
Fan vad gött. Coantrao skada sig efter 20 min . Smutsspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Cule
2012-10-12 17:08
Varje match har Messi 2-3 man runt sig . Medans Ronaldo har en helt vanlig enmans markering på sig . Tänk om det hade varit tvärtom ?!?!? Asså Gud vet vad Messi hade gjort då . Hade Ronaldo haft 2-3 man på sig varje match så hade han spelat i engelska div 3 nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: