/spanien/barcelona/forum/9370.aspx/spanien/barcelona/forum/9370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1Barca
2012-10-21 19:36
elbraco - SiamoCalcio

Uppgifter säger att Messi och flickvännen (?) har fått ett barn. Messi och flickvännen (?) vet att de är en kille och han kommer att heta Thiago.
Barcelonistas
2012-10-21 19:32
AndreD - General Pardon - va fan menar du?
Barcelona Messimessimessi
2012-10-21 19:28
Sjuk match det var igår. 9 mål i en match händer inte varje dag. Riktigt underhållande och skönt att vi vann.
Fais
2012-10-21 19:24
Smogen
Döma en Barca match? Jag hoppas att han aldrig dömer en match även om det är korpen. Jag har aldrig sett på maken en sån domare under hela mitt liv.

Ingen lag i världen förtjänar en sån Domare förutom Morinho of cours:),( var tvungen) fast jag tvekade en sek om Morinhow förtjänar den domaren. Så dålig var han...

Säger det igen, helt otroligt att vi ledar ligan med det försvaret och valdes. Men Respekt ändå att de visar sån lagmoral. Jag väntar och hoppas att andra börja göra mål nu och hjälper lite vår lilla målmaskin. Hur många av er blev glada igår när man började se gamla Faberegas igen.
:) :) :).

Om vi bara får ordning på den läckande försvaret och målvakten. Vågar jag/vi hoppas på en tripple igen??

Nu glömde jag va mer jag skulle skriva...


Barcelona Pique y Puyol
2012-10-21 19:10
Det sas att barnet skulle födas igår så jag tror det.
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
2012-10-21 19:08
På Sportspegeln påstod dom att Messi blev pappa natten till idag?

Kan det stämma? Känns som om NÅGON här inne borde ha kommenterat om det om det stämmer.
AndreD - General Pardon
2012-10-21 19:06
Barcelonistas

För helvete skriv som en normal om du vill bli tagen på allvar
Barcelona Smogen
2012-10-21 18:46
Jag kunde inte se matchen igår utan spelade in den och såg den i dag istället. Antar att det diskuterats rätt mycket, men förutom en fantastiskt spännande match var ju domaren en katastrof. Nästa gång kan dom väl lika gärna låta Mourinho döma barcas matcher. Sällan jag blir så förbannad, jag var tvungen att gå iväg ett tag och lugna ned mig. Hoppas aldrig den jävla usla domaren får döma en Barcelonamatch igen.
Barcelona 1Barca
2012-10-21 18:36
Väldens bästa spelare år 2032

Namn: Thiago Messi
Klubb: FC Barcelona
Barcelona BarcaNumeroUno
2012-10-21 18:21
Fantastiskt underhållande match igår, märks hur otroligt viktig Messi är för Barca.

Men vad händer med Valdes? Ser sjukt okoncentrerad ut och visar inte upp någon säkerhet alls. Hoppas han får ordning på formen snart... det behövs!
Barcelona FCB_Cule
2012-10-21 18:20
Har Messi blivit pappa nu eller ? Någon som är 100% säker ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-21 18:08
Okej. Jag tog faktan från Barcastuff, svårt att säga vilken som är rätt. Men ändå rätt lika och båda ger en bra bild av hur dominerande Leo är.
Barcelona The Octopus of Badia
2012-10-21 17:53
L.A.M Nr 10

Wikipedia säger att han ligger på 268 baljor och 108 assists på 342 matcher. Intressant att han mot Celtic kan göra sitt 300:e mål totalt för klubb- och landslag.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-21 17:50
Messi gjorde igår sin 100:e assist i klubben. Han har spelat 341 matcher. Det är ett riktigt bra facit, med tanke på att man oftast gör färre assister än mål. Tex skyttekungen brukar göra 25-30 mål men assistkungen brukar göra mindre, kanske 15-20. Så förutom att vid 25 års ålder redan slagit målrekordet i en av de största klubbarna så har han även ett sjukt bra assistfacit. Nu har jag ingen aning om vad rekordet där ligger, men antar att han så småningom lär slå det också.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-21 17:42
Hetfield

Ja, det är klart han ska ha boll. Men det får han nästan var han en spelar, i Barca är det de centrala spelarna som alltid har väldigt mycket boll. Alexis, Pedro och Villa brukar mest få springa och bredda på kanten.

Positionen är en annan sak. Jag tycker han har varit betydligt bättre högre upp i planen. Han är duktig på att slå de avgörande passningarna och han är völdigt löpstark, det betyder inte att han bara springer utan boll men han är duktig på att springa sig till lägen. Däremot är jag tveksam till att det skulle funka med Cesc som spelmotor en hel säsong, om vi säger att Xavi lägger av inom några år. Han var bra igår men mot lag som Valencia, Atlético, Real och i CL behöver vi en spelare med högre tempo i kortpassningsspelet och någon som kan lugna ner alla när det blir för stressat. Som Iniesta eller Thiago.
Barcelona Golden Barca
2012-10-21 17:13
Cesc Fabregas is a mixture of Dr. jekyll and Mr. Hyde. He mixes his normal despicable actions. With absolutely brilliant. He needs to tighten up considerably and deliver a higher and more consistent level. Then he will be incredibly useful for FC Barcelona.
Barcelonistas
2012-10-21 16:51
Walla mannen det är knappast någon omöjlighet för Messi att göra 20 mål på frisparkar den här säsongen. Han har redan gjort 4 och då är det bara början av säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-10-21 16:50
Blir så glad av att se hur bra Césc börjar komma in i laget, vilka passningar han slog igår alltså ! Xavi-klass på allihop, nu hade jag tyvärr inte möjligheten att se matchen då jag jobbade, men att döma av highlightsen så verkar han gjort en grym match !

Stor, stor skillnad på Césc den här hösten jämfört med ifjol ! Underbart :)
Barcelona FC BARCELONA 3
2012-10-21 16:20
MESSI.CORLEONE
Haha andas mannen, messi är en spelare på sin egen nivå men 20 frisparksmål på en säsong tror jag inte han gör. Då han blir mer o mer säker på sitt spel för varje dag som går. Jag tror absolut att han forstätter göra många spel & frisparksmål i framtiden, detta är bara början!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-10-21 16:07
Messi har gjort 4 frisparksmål den här säsongen(2 med barca o 2 med landslaget) Han har dessutom träffat stolpen två gånger. Ena var nån månad sen mot Paraguay o den andra igår. Jag tror Messi kan göra över 10 mål på frisparkar i år o över 20 på en säsong om några år när han blivit vassare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2012-10-21 16:02
LAM

Cesc är som sämst när han får rollen att springa runt utan boll. Varje gång han får vara den som slår bollarna så dominerar han.

Det är så han ska användas, inte springa runt och jaga boll. Det är som att säga till Pirlo att vara en vattenbärare i laget istället för den som slår passningar.
Barcelona Romario11
2012-10-21 15:59
Barcelonistas..... Jag är här hela tiden. Det är inte alls märkligt att man inte poängterar den goda nivån för att det är en självklarhet att mogna människor skall hålla en god nivå. Det är inget du eller andra ska få cred för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2012-10-21 15:56
@B-Guden:


Tror inte alltid det handlar om avundsjuka. Grejen med Barcelona och dess spelare är att dom är så enormt tekniskt skickliga och alltid har fullt fokus på att göra mål. Andra lag är medvetna om detta och offrar sitt eget anfallsspel för att istället fokusera på att göra det svårt för Barca med att spela lågt försvarspel. De är mycket väl medvetna om riskerna att pressa Barca högt på plan då varje spelare i laget är enormt skicklig med bollen och alla spelare gör det lätt för varandra gällande passningsalternativ.

Med detta sagt ser Barcelonas matcher "tråkigare" ut då de har fler hinder att passera på offensiv planhalva och måste hela tiden försöka luckra upp försvar med taktik och teknisk briljans. Själv tycker jag detta är en konst men många andra föredrar när det går snabbt från mål till mål, något som ofta är omöjligt i Barcas fall. Det kanske är därför som dessa "experter" imponeras mer av Barcas spel contra the average Joe som föredrar när det går snabbt.

Ni kommer väl ihåg i början av Barcas storhetstid när deras överlägsna teknik fortfarande var underskattad? Tänk hur det hade sett ut idag om man gick in mot Barca på samma sätt som chelsea, dvs, inte ha 6 spelare i backlinjen och 3 defensiva mittfältare framför dom.
Barcelona Hetfield
2012-10-21 15:54
Jag har alltid skyddat Valdes, och jag lär göra det tills han lägger skorna på hyllan, men jag börjar bli lite trött på de enkla misstagen.

Om man ska vara rättvis så får han ständigt spela med en nykomponerad backlinje hela tiden. Alves går sönder, Pique går sönder, Puyol går sönder, Abidal blir sjuk. Hur ofta har vi haft en regelbunden backlinje den här säsongen? Igår så fick han styra en backlinje som bestod av en yngling, två defensiva mittfältare och en väldigt offensiv vänsterback. Valdes kommer aldrig att vara lika bra som Buffon eller Casillas, men i mina ögon så är han helt rätt för Barcelona. Jag skulle föredra om man köpte en ordentlig andramålvakt som kunde sätta press på Valdes, just nu kan han göra hur många tabbar som helst utan att Pinto ens är i närheten av en startplats. Angående Mascherano så kommer jag aldrig att se honom som en mittback, han är en defensiv mittfältare som vikarierar som mittback. Jag förstår inte varför hela den här "total fotboll" grejen har gått till överstyr, varför kan inte spela ha sina positioner? Mittbackar ska vara mittbackar och mittfältare ska vara mittfältare.
Barcelona Sentuary
2012-10-21 15:54
Coloccini i Newcastle är en man bör satsa på i januari, sanslöst bra
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-10-21 15:42
Abidal var i mina ögon ännu bättre som mittback än vänsterback när han spelade kontinuerligt centralt innan hans sjukdom! Så när han kommer tillbaka är han användbar både på kanten och i mitten ! Kung Abi, längtar att få se ovationen från Camp Nou vid hans comeback :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-10-21 15:40
En annan sak som är märklig är att det var en individ som klagade på den dåliga nivån på forumet. Nu har det varit en strålande nivå 1-2 dagarna där det är bra diskussioner. Varför kommer dom individerna inte till forumet nu när det är så bra?. Känns om dom väntar tills set blir dålig nivå på forumet för att sen komma in och börja hacka på allt. Märkligt som sagt...
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD - General Pardon
2012-10-21 15:36
The Octopus of Badia

Han kan fortfarande flyttas in i mitten. Hellre Abidal än Mascherano.
Barcelona B-Guden
2012-10-21 15:35
@ALEX SONG:


Visar bara vilka retards det finns som är avundsjuk på Barca, ställ frågan till aktiva spelare, experter tränare, sport journalister legendarer och svaret lär va 85-15 till barca fördel.
Snacka om avundsjuka haha.
Barcelona LeoMessi
2012-10-21 15:34
ALEX SONG (Barcelona) Haha ja visst! Sveriges hat gentemot Barcelona blir bara större och större. Om du frågar dom så spelar Milan mer underhållande
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: