/spanien/barcelona/forum/932.aspx/spanien/barcelona/forum/932.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-04-18 12:23
Lennyromario En extremist med denna uppsättning av "divor" hade blivit kalabalik. Skulle man börja om på en helt ny kula så hade han varit intressant. Men har svårt att se honom beordra Messi/neymar att sjunga efter hans flöjt. Sampaoli är en lite mildare variant, men än så länge står jag bakom lucho. Men börjar sakta dra mig undan, inte pga resultaten utan pga att han verkar ha tappat omklädningsrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-18 12:23
shkodran Mustafi bör vara ett alternativ i sommar. Helvete vilken match han gjorde igår. Grym!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-04-18 12:18
@neymar JR:

Jag vill ha en extremist, fotbollsmässigt alltså. Cocu och De Boer sorterar jag inte in i den skaran, (det lilla jag sett av deras lag). Sampaoli är dock intressant.
Barcelona Vampíro
2016-04-18 12:17
[QUOTE=LennyRomario] Hade vi haft en liknande svacka under Peps sista säsong så hade var och vartannat inlägg här handlat om hur taktiken är sönderläst, Tiki-Takan är död. [/QUOTE] Eh... jag vet inte om du var aktiv här under den tiden med det var exakt så det lät. Folk glömmer nog hur svaga Barça var under den våren och hur mycket kritik Guardiola fick. Jag vet att folk gillar att glorifiera Peps tid i klubben, med all rätt men den sista säsongen var ingen dans på rosor. Det var konstiga laguttagningar, orörligt spel och en trebackslinje som gång på gång blev slaktad av motståndarnas kantspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-18 12:14
Lennyromario Finns betydligt roligare och intressantare namn än Paco. Cocu, de boer & Sampaoli.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-04-18 12:08
I går spelade vi ändå rätt bra, skapade mycket chanser. Men det går inte att komma ifrån faktum - folk hoppades på att Lucho skulle växla upp, istället har hela jävla växellådan rasat ihop. Hade vi haft en liknande svacka under Peps sista säsong så hade var och vartannat inlägg här handlat om hur taktiken är sönderläst, Tiki-Takan är död. Det är en nackdel med att ha en extremt tydlig idé om hur du vill spela, fungerar det inte så kan folk peka och säga att hela konceptet är utdött. Om din taktik är något luddigare i kanterna så är det ganska svårt att säga att den är död, eftersom det är något oklart exakt hur du vill spela. Jag tycker fortfarande att det bästa vore om Lucho lämnar, men det tyckte jag å andra sidan i stort sett när vi vann CL också, så den åsikten är inte värd mycket. Samtidigt så vill man ju inte bli som alla andra klubbar, som byter tränare lika ofta som svensk press överskattar Zlatan. Och jag gillar generellt tanken med att gamla spelare tränar klubben. Paco Jemez på tre år? Efter honom tar Xavi över, som då gjort 1-2 år i B-laget? Skulle vara trevligt.
Barcelona neymar JR
2016-04-18 11:51
BRA will call up Neymar for the upcoming Copa America. Squad list will be announced on 5 May. [sport] Var det inte bestämt att han skulle spela OS? Eller kommer han nu spela bägge? Varsågod och sälj ifall han har lipat till sig det!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-18 11:29
Nu trillade poletten ner för mig, song&montoya kommer tillbaka från sina jävla utlåningar i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-18 11:25
Du behöver inte ersätta en från MSN för att bli ett bättre lag. Med det sagt så behöver vi bli ett bättre lag över hela banan. För att göra rätt värvningar så kommer det behövas pengar, pengar som vi inte har. Messi är osäljbar och endast ifall han själv vill lämna så ska han säljas. Mittfältet är inte tillräckligt kreativt och det kan inte endast beskyllas på lucho utan även på spelarna. Men samtidigt så tvingas mittfältarna till att göra grovjobbet just pga MSN. Vi är helt felbalanserade i nuläget, det syns tydligare när alla inte gör jobbet längre. ; Detta är nog sista chansen att verkligen casha in på suarez med tanke på hans ålder. Men samtidigt så erbjuder suarez något vi har saknat länge. ; Neymar är ute och vandra och har attitydproblem. Vi hade kunnat få rejält med pengar för honom. Men han kan bli fantastisk spelare som leder Barcelona i framtiden. ; Arda måste säljas finns ingen plats för honom tyvärr, man gillar hans karaktär. ; Rakitic är ett högt uppskattat namn i Europa, man hade kunnat få bra betalt för honom. Dock så är han en publikfavorit och en framtida "legend" i Barcelona. Med ett starkt mittfält hade han kunnat bli än bättre. Munir/sandro- Inga lån utan buy-back korttids lån gör inga parter nöjda. Samtidigt som spelarna sällan får en riktig chansen i den nya klubben. Iniesta ser jag inte som startspelare längre, han bör sitta på bänken. Han måste ersättas med en värdig ersättare! Douglas, Alves, adriano, vermaelen, matheiu/bartra skall ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kingeen88
2016-04-18 11:09
Ni som vill sälja någon av MSN snälla göm er bara! Man hittar ingen bättre där ute i marknaden än just dessa tre spelare. Tänk om fotbollen var så att ett lag vann allt varje jävla år hur kul hade det varit? Bara för det inte går som man vill just nu ska man inte sälja hela laget och absolut ingen av MSN! Tycker vår mittfält är alldelles för seg i uppspelsfasen. Backlinjen verkar rulla boll med målvakterna mer än andra spelare längre upp i banan. Detta såg vi inte förra året då spelarna spelade rakare fotboll. Och vi vet hur det slutade då med en trippel i hamnen.
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-04-18 09:16
Neymar är en typ av spelare som måste göra mål för att spela bra, i liknelse med Cristiano Ronaldo. Nu kommer någon och säger att han faktiskt kan dribbla, men faktum är att han inte bidrar till jack shit med det. De svåra dribblingarna är de som skapar chanser och det gör inte Neymar. De flesta skulle då bestämma sig för att istället spela enkelt. Inte Neymar. Han fortsätter sulrulla, vägra att passa och antingen tappa boll eller få en billig frispark efter en kraftig förstärkning. Nej, Neymar får helt enkelt skärpa sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2016-04-18 08:45
@Barca4life98:
3. Vi leder inte matcher längre. Vi släpper in ett mål för att sedan försöka vända på det i andra halvlek medan motståndarna parkerar bussen och vi spelar handboll.
Barcelona neymar JR
2016-04-18 08:01
Vilken säsongsavslutning vi kommer få, satan vad kul med lite nerver. Igår så gör vi en riktigt bra match, men galning Alves skall rädda allt. Det är inte direkt dåliga avslut han räddar. Men matchen förlorades när spelarna började lägga energi på domaren. Man kan tycka att dom borde vara vana vid detta nu. Visst maskade Valencia men vår spelare slösade än mer på att snacka bort sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-18 07:26
Xaviesta Vem tvingande dig att lyssna på mina ord? är du små barn att inte kan reflektera själv? Om du har tappat tro till ligaguldet är ditt eget problem. Jag har njutit hela våren och det kan ingen ta ifrån mig. och jag njuter fortfarande. . ser att du är frustrerad mer över Mina ord än lagets kollaps. du liksom vissa andra spyr ut sin frustration över min liga firande när vi lede med 10 och 12 poäng och alla svåra bortamatcher avklarade. Trots det fortsätter du att hylla pajasen LE. Fortsätt vara bitter. Jag tror fortfarande på laget trots en idiot vid bänken ska vi greja detta. Från och med onsdag kommer Madrid vara frustrerande då de inte kommer kunna ikapp oss trots att de är så nära. Samtidigt kommer det att störa deras CL som förmodligen kommer det att kosta de både och och båda bli titellösa då vi tvingar dem att inte kunna slappna av och bara fokusera på CL.
Barcelona Barca4life98
2016-04-18 07:17
Jag hoppas att laget samlar sig nu. Har ett riktigt möte där man diskuterar vad som krävs av varje spelare för att det här ska kunna gå. 3 punkter är viktiga för mig; 1. Alla spelare förutom Messi måste vara delaktiga i försvarsspelet och alla spelare måste sätta press. Ligger man rätt i positionerna kan man pressa som en enhet men även ställa om snabbt. 2. Laget måste satsa på att göra det första målet i matcherna som är kvar. Ledarstaben borde mata in detta i huvudet på spelarna. 3. Leder vi matcher så ska 1 eller 2 av MSN bytas ut. Vad tror ni, kan vi ta det här? För mig är nyckelmatchen mot Deportivo. Vinner vi den matchen så har vi ett superläge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-18 04:23
Víctor Malo (journalist): "Physical preparation to blame for Barça slump?" Luis Enrique: What's your surname Víctor Malo: "Malo." (Means bad) Luis Enrique: "That's it, next question."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-04-18 03:17
I takt med förlusterna trappas inbördeskriget upp härinne vilket iof är helt i sin ordning. Vad vore ett forum utan att slänga lite skiter på varandra också mellan varven? Tre raka förluster i ligan och däremellan uttåg ur CL - rannskaning av samtliga spelare, ledare och fans efterlyses. Dock fortfarande i egna händer - känns det som att vi vinner resterande fem ligamatcher med dagsformen vi sitter inne med? Jag låter den frågeställningen förbli obesvarad och YES. Jag är medveten om att vi spelade "bättre" än på länge ikväll. Barcelonistas - Lucho är världens bästa tränare och har gått om Guardiola för länge sen. Härligt att se att du inte sätter ditt blöta finger i vädret för att vända kappan efter vinden. Efter ett decenniums trollande i forumet har du äntligen växt upp! enkos - skönt att dom senaste matcherna har varit betydelselösa då vi vann ligan redan i januari. Är glad att jag lyssnade på dina kloka ord i vintras, annars hade jag kanske stått här med foliehatten på om vi fortfarande inte hade avgjort skiten, 33 omgångar in lunken. Ibland hatar jag mig själv för att jag älskar den här klubben så förbannat mycket. Trots den motbjudande inkompetenta ledningen den sitter inne med, trots diverse brassar som halvhjärtat kliver ut på planen emellanåt, trots en filosofilös tränare som inte riktigt vet vad han vill spela för fotboll ibland. Blodet som hjärtat pumpar förblir blårött! Vi har fem finaler att ta oss an nu. One by one kommer jag stå bakom laget, motvilligt men ändå helhjärtat. Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-18 03:13
Messi, Suarez and Neymar have played 16058 mins in the past 12 months Bayern's front 3: 13593 Man City's: 11274 Real Madrid's: 10249 Atletico's: 9843 Tror snarare det är Lucho som är för beroende av MSNs individuella kvalité än att han inte skulle våga bänka dom. Mina tvivel om Lucho stärks mer o mer - det är allt från usla värvningar till den taktiska biten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-04-18 01:41
@Barcanist:


Eftersom du förefaller hänvisa till min profil som jag mycket riktigt återskapade för ca fem månader sedan - efter att ha gjort ett kortare uppehåll - men inte ens verkar ha läsförståelse som motsvarar en svagbegåvad sexårings, måste jag alltså förklara för dig att jag med mitt inlägg tvärtemot vad du "tycks" tro, vände mig starkt emot att Reymar har mage att kalla Messi för "dödkött". Du behöver nog inte kamma dig, ty det är säkert läggdags sen länge för just din del. Sov så gott. Hoppas du piggnar till.
Barcelona wallmannen
2016-04-18 01:35
Indeed.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 01:12
@wallmannen:


Och det med all rätt.
Barcelona wallmannen
2016-04-18 01:11
Messi är i den positionen att han väljer själv om han vill lämna...
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 01:07
@Reymar:


Hur hade du tänkt att Messi skulle finansiera alla dom här spelarna ? Pogba 1 miljard, Verratti och Marq 1 miljard, De Bruyne och Griez 1 och en halvmiljard. 3 och en halv miljard ungefär. Inget lag kommer lägga så mycket på Messi.

Hade vi sålt Neymar och Messi hade vi haft råd men aldrig värt det för när MSN är i form är det magi. Ett par dåliga matcher och alla ska säljas. Ha tålamod dom kommer tillbaka starkare än förut. Glöm inte all glädje dom gett oss.
Barcelona DM1982
2016-04-18 00:43
[QUOTE=Barcelonistas]DM1982 - med tanke på hur Ronaldo hela tiden kmr undan när han sparkar på sina motståndare utan att något händer så är det mer än rätt att Neymar inte blir avstängd. [/QUOTE] Vi får hoppas att domaren inte helt plötsligt rapporterar saker som de har släppt innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-18 00:41
DM1982 - med tanke på hur Ronaldo hela tiden kmr undan när han sparkar på sina motståndare utan att något händer så är det mer än rätt att Neymar inte blir avstängd.
Barcelona Barcanist
2016-04-18 00:41
@Kröjff:


Att du kallar Messi för "dött kött" är bara en indikation på att du borde ta en lång jävla paus från fotbollstittandet. Kan dock inte klandra dig, du verkar vara ny här. Profilen skapad för fem månader sedan, räknar med att det var ungefär samtidigt som du började titta på fotboll. Kamma dig, vännen.
Barcelona DM1982
2016-04-18 00:36
[QUOTE=Barcelonistas]Neymar Jr. could face a ban after SLAPPING a Valencia CF player at full-time! Detta är inte sant om det stämmer. [/QUOTE] Bara om domaren har tagit upp det i sin domarrapport kan han bli avstängd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-04-18 00:36
Vart hittar Spanien alla dessa ruttna domare!

Jag såg två spelare knuffa ner Neymar med utsträckta händer mitt framför ögonen på domaren. Domaren gör inte ett skit.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona enkos
2016-04-18 00:35
I pajas ligan bestraffar man aldrig spelarna i efterhand annars hade Ronaldo varit utvisad flera gånger nu. Så att stänga av Neymar i efterhand hade varit revolution.
Barcelona enkos
2016-04-18 00:32
Messi var mycket bra idag och gjorde sitt. förutom målet var han mycket delaktigt i spelet och passade fina bollar överallt. Alba brände nästan alla. Hade Neymar gjort sitt också hade Barca inte förlorat men Neymar spelade för sig själv och fastnade hela tiden med sina löjliga försök att ta sig genom 3-4 försvarare istället att släppa bollen vidare. Han slog inte ett enda pass till rätt adress.
Annons: