/spanien/barcelona/forum/923.aspx/spanien/barcelona/forum/923.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-04-18 04:23
Víctor Malo (journalist): "Physical preparation to blame for Barça slump?" Luis Enrique: What's your surname Víctor Malo: "Malo." (Means bad) Luis Enrique: "That's it, next question."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-04-18 03:17
I takt med förlusterna trappas inbördeskriget upp härinne vilket iof är helt i sin ordning. Vad vore ett forum utan att slänga lite skiter på varandra också mellan varven? Tre raka förluster i ligan och däremellan uttåg ur CL - rannskaning av samtliga spelare, ledare och fans efterlyses. Dock fortfarande i egna händer - känns det som att vi vinner resterande fem ligamatcher med dagsformen vi sitter inne med? Jag låter den frågeställningen förbli obesvarad och YES. Jag är medveten om att vi spelade "bättre" än på länge ikväll. Barcelonistas - Lucho är världens bästa tränare och har gått om Guardiola för länge sen. Härligt att se att du inte sätter ditt blöta finger i vädret för att vända kappan efter vinden. Efter ett decenniums trollande i forumet har du äntligen växt upp! enkos - skönt att dom senaste matcherna har varit betydelselösa då vi vann ligan redan i januari. Är glad att jag lyssnade på dina kloka ord i vintras, annars hade jag kanske stått här med foliehatten på om vi fortfarande inte hade avgjort skiten, 33 omgångar in lunken. Ibland hatar jag mig själv för att jag älskar den här klubben så förbannat mycket. Trots den motbjudande inkompetenta ledningen den sitter inne med, trots diverse brassar som halvhjärtat kliver ut på planen emellanåt, trots en filosofilös tränare som inte riktigt vet vad han vill spela för fotboll ibland. Blodet som hjärtat pumpar förblir blårött! Vi har fem finaler att ta oss an nu. One by one kommer jag stå bakom laget, motvilligt men ändå helhjärtat. Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-18 03:13
Messi, Suarez and Neymar have played 16058 mins in the past 12 months Bayern's front 3: 13593 Man City's: 11274 Real Madrid's: 10249 Atletico's: 9843 Tror snarare det är Lucho som är för beroende av MSNs individuella kvalité än att han inte skulle våga bänka dom. Mina tvivel om Lucho stärks mer o mer - det är allt från usla värvningar till den taktiska biten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-04-18 01:41
@Barcanist:


Eftersom du förefaller hänvisa till min profil som jag mycket riktigt återskapade för ca fem månader sedan - efter att ha gjort ett kortare uppehåll - men inte ens verkar ha läsförståelse som motsvarar en svagbegåvad sexårings, måste jag alltså förklara för dig att jag med mitt inlägg tvärtemot vad du "tycks" tro, vände mig starkt emot att Reymar har mage att kalla Messi för "dödkött". Du behöver nog inte kamma dig, ty det är säkert läggdags sen länge för just din del. Sov så gott. Hoppas du piggnar till.
Barcelona wallmannen
2016-04-18 01:35
Indeed.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 01:12
@wallmannen:


Och det med all rätt.
Barcelona wallmannen
2016-04-18 01:11
Messi är i den positionen att han väljer själv om han vill lämna...
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 01:07
@Reymar:


Hur hade du tänkt att Messi skulle finansiera alla dom här spelarna ? Pogba 1 miljard, Verratti och Marq 1 miljard, De Bruyne och Griez 1 och en halvmiljard. 3 och en halv miljard ungefär. Inget lag kommer lägga så mycket på Messi.

Hade vi sålt Neymar och Messi hade vi haft råd men aldrig värt det för när MSN är i form är det magi. Ett par dåliga matcher och alla ska säljas. Ha tålamod dom kommer tillbaka starkare än förut. Glöm inte all glädje dom gett oss.
Barcelona DM1982
2016-04-18 00:43
[QUOTE=Barcelonistas]DM1982 - med tanke på hur Ronaldo hela tiden kmr undan när han sparkar på sina motståndare utan att något händer så är det mer än rätt att Neymar inte blir avstängd. [/QUOTE] Vi får hoppas att domaren inte helt plötsligt rapporterar saker som de har släppt innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-18 00:41
DM1982 - med tanke på hur Ronaldo hela tiden kmr undan när han sparkar på sina motståndare utan att något händer så är det mer än rätt att Neymar inte blir avstängd.
Barcelona Barcanist
2016-04-18 00:41
@Kröjff:


Att du kallar Messi för "dött kött" är bara en indikation på att du borde ta en lång jävla paus från fotbollstittandet. Kan dock inte klandra dig, du verkar vara ny här. Profilen skapad för fem månader sedan, räknar med att det var ungefär samtidigt som du började titta på fotboll. Kamma dig, vännen.
Barcelona DM1982
2016-04-18 00:36
[QUOTE=Barcelonistas]Neymar Jr. could face a ban after SLAPPING a Valencia CF player at full-time! Detta är inte sant om det stämmer. [/QUOTE] Bara om domaren har tagit upp det i sin domarrapport kan han bli avstängd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-04-18 00:36
Vart hittar Spanien alla dessa ruttna domare!

Jag såg två spelare knuffa ner Neymar med utsträckta händer mitt framför ögonen på domaren. Domaren gör inte ett skit.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona enkos
2016-04-18 00:35
I pajas ligan bestraffar man aldrig spelarna i efterhand annars hade Ronaldo varit utvisad flera gånger nu. Så att stänga av Neymar i efterhand hade varit revolution.
Barcelona enkos
2016-04-18 00:32
Messi var mycket bra idag och gjorde sitt. förutom målet var han mycket delaktigt i spelet och passade fina bollar överallt. Alba brände nästan alla. Hade Neymar gjort sitt också hade Barca inte förlorat men Neymar spelade för sig själv och fastnade hela tiden med sina löjliga försök att ta sig genom 3-4 försvarare istället att släppa bollen vidare. Han slog inte ett enda pass till rätt adress.
Barcelona wallmannen
2016-04-18 00:32
Sjukt att Barca fortfarande leder. Tur att det fanns ett försprång att ta av.. Vinner Barca ligan med nuvarande form är det en bragd! Som det brukar heta, hoppet är det sista som överger människan.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-18 00:31
Neymar Jr. could face a ban after SLAPPING a Valencia CF player at full-time! Detta är inte sant om det stämmer. Finns bara en människa i världshistorien som kan gå från himmel till helvete på mindre än 1 månad. Skulle vi missa att ta ligatiteln så tror jag att Lucho väljer att lämna själv. Att Barto ska sparka Lucho har jag svårt att se med tanke på att man har lite tålamod åtminstone i Barcelona. Rijkaard fick också stanna 1 säsong till efter att han 06/07 tappade ligan i sista omgången, samma med Tata Martino som man faktiskt hade förlängt med om det inte vore för att Tata själv ville lämna. Lucho kmr avgå själv tror jag i fall vi tappar ligan också nu.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 00:20
[QUOTE=Reymar]Sälja Neymar? Lol folk har tappat det. Neymar var utan tvekan vår bästa spelare hela hösten när Messi var skadad och visade att han kan bära detta lag men så fort det får dåligt så ska han alltså säljas.. Va fan har den så kallade 'tidernas bäste' gjort hela säsongen förutom att ha varit skadad och promenerat på plan? Neymar och Suarez må spela dåligt men deras vilja är odiskutabel det samma kan inte sägas om den lille argentinaren. [/QUOTE] Du går emot dig själv nu. Du säger att man inte ska begära en försäljning så fort det går dåligt för Neymar men sen sågar du Messi direkt efter. Bestäm dig. Sluta hata på Messi, han gjorde mål idag och var mycket bättre än Neymar. Hade inte den ''lille argentinaren'' haft vilja hade han inte vunnit 5 balon dor, 4 CL 7 la liga osv. Sluta skriv nu, du är större Neymar fan än Barca fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-18 00:10
[QUOTE=Ribohn Fan]Nyemar är nog världens bästa spelare, bara Messi som konkurrerar om den titeln. Hans största fiende just nu är att han är ung och orutinerad. Jag tror att det är bra för honom att få de här motgångarna. Det viktigaste är att han har någon som hjälper honom att fokusera på rätt saker när det tar emot eller hantera alla dessa smällar han får. Han har alla förutsättningar att äga fotbollen många år framöver och det vill jag att han gör i Barca! [/QUOTE] Med Neymar i form och Messi i form så är Messi en klart bättre spelare och överlägset bäst i världen. Tar inget ifrån Ney men han når inte upp till La Pulgas nivå när han är spelsugen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-18 00:00
Liunil Masse Även med Paco Jemez så är nyckeln till vår framgång att alla våra spelare, även MSN, deltar i presspelet och jobbar hem. Just nu så är det bara 7 utespelare som försvarar då blir det svårt oavsett hur bra vårt mittfält är. Men absolut intressant tanke med Paco, det kan bli bra. Vi tänker lika ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-04-18 00:00
Man kan inte vara annat än en fanboy om man tycker att Messi ska säljas före Neymar. Messi vet hur man beter sig och han älskar Barca.
Neymar älskar Instagram, att festa samt att bete sig omoget på plan.

Jag har jättegärna kvar Neymar om han skärper till sig ordentligt, men det måste ske snarast i sånt fall.
Barcelona Kröjff
2016-04-17 23:54
@Reymar:


Och vilken klubb förutom möjligen FC Barcelona under nuvarande ledning, är beredda att köpa "dött kött" för en summa, som täcker kostnaden för inköpet av Veratti, De Bruyene, Griezmann, Pogba och Marquinhos? Och ännu en kuggfråga till kan vara på sin plats: Går äkta klubbkänsla att köpas för pengar?
Barcelona Barcelonistas
2016-04-17 23:49
Reymar - jag hade inte tackat nej till 2 miljarder för en spelare som lägger upp fler bilder på sociala medier än vad brudar gör.
Barcelona enkos
2016-04-17 23:47
Valencia har nu blåst oss på 5 av 6 poäng i ligan i år.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-17 23:45
Hämta hit Paco Jemez så ska ni få se på ett briljerande mittfält som kommer försörja MSN med bollar. Han hade varit perfekt...
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-17 23:44
Nyemar är nog världens bästa spelare, bara Messi som konkurrerar om den titeln. Hans största fiende just nu är att han är ung och orutinerad.
Jag tror att det är bra för honom att få de här motgångarna.
Det viktigaste är att han har någon som hjälper honom att fokusera på rätt saker när det tar emot eller hantera alla dessa smällar han får.
Han har alla förutsättningar att äga fotbollen många år framöver och det vill jag att han gör i Barca!
Barcelona Reymar
2016-04-17 23:43
@Gabriel:

Jag har en bättre idé. Vi säljer Messi för en större peng och köper dom ovannämnda spelarna plus Pogba och Marquinhos. Vi behåller vår framtida Ballon D'or vinnare samtidigt som vi gör oss av med dött kött. Tänk långsiktigt.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-17 23:41
@Stright outa Barca:


Återigen. Det är Luchos spelsysrtem som förstör mittfältet, det är inte kvalitén det är fel på. Lägg Verratti eller vem fan du vill i Luchos mittfält o han kommer va sämst.
Barcelona Stright outa Barca
2016-04-17 23:37
Ni alla som snackar Skit om Neymar tyst bara, Neymar tvingas agera som vänsterytter och mittfältare i sin kant för vi har värdelösa mittfältare. hämta Veratti och pogba då ska ni se att Neymar endast koncentrerar sig på att göra mål och skapa målchanser från sin kan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-17 23:35
Klart som fan att Neymar inte är den enda som förtjänar kritik. Alba, Busquets, Iniesta, Messi mfl lirar som ett gäng soppor men anledningen till varför man stör sig mer på Neymar har med så mycket fler saker o göra än bara det sportsliga. Det handlar om hela auran han ger ifrån sig och attityden han har. Han verkar ha fått storhetsvansinne. Att gå och mer eller mindre kräva av Barça (tillsammans med det brasilianska fotbollsförbundet) att få spela både OS och Copa America, vem fan är du att kräva sånt. Sätt dig i stolen och var tyst. Det är Barça som betalar din lön. Stör mig på sånna krav.

Sen det här med kontrakten är också något som irriterar, att det känns som att han med farsan i spetsen ligger och små hotar Barça med att massa andra klubbar minsann finns där som är villiga att betala så mycket mer än vad Barcelona är villiga. Eller Neymars omogna uppförande på planen när han titt som tätt fokuserar mer på att bråka med motståndarna än på att faktiskt spela bra.

Det är därför Neymar får mer kritik än andra.
Annons: