/spanien/barcelona/forum/9178.aspx/spanien/barcelona/forum/9178.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
10/20/2012 13:29


Barcelona Romario11
10/20/2012 13:21
Barcelonistas---- Tala för dig själv, vi som tycker annat är i alla fall enade. Det enda som vi efterfrågar är "städare". Ska det vara för mycket begärt?
Barcelona FC Barcelona - 1899
10/20/2012 13:13
Barcelonistas (Barcelona) Det är så typiskt dig för du vill bara skapa kaos här inne. Visst har jag skrivit något om Real eller Mourinho men jag försöker sätta en gräns där då får man inte passera den gränsen. Du vill ju ha detta runt dig för du trivs med det alltså Kaos. Prata skit om Real eller Mourinho dygnet runt sånt letar du efter. Vi andra vill gärna att det ska pratas mkt mindre om Real eller Mourinho men kärleken för Barca vill vi ha ännu mera. Jag vill gärna att vi förbättra vårt forum ännu mera. Jag skulle vilja att dem som är ansvariga fixar så att dem från Reals forum aldrig kommer in hit för det skapar bara problem tyvärr. Tack för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
10/20/2012 13:09
idag kommer piqué chatta online på google+, om ni har g+ så e d bara å chatta kl 7:30 spansk tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
10/20/2012 12:55
Nu tycker jag att många går till överdrift. Det brukar stundtals vara bra diskussioner på forumet, problemet är dock att vissa individer vill bara diskutera ämnen som dom själva vill. Nu har det varit landskamper och det har inte hänt mycket i Barca lägret, då kanske man vill diskutera om rivalen eller landskamper. Jag vet att det kommer bli bra diskussioner när säsongen drar till på allvar. Och ni som hotar med att lämna forumet om inga förändringar sker. Så kan jag säga att ingen bryr sig om ni slutar skriva här... Vissa på forumet behöver en ANDIAMOOO, där har ni det stora problemet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4eva
10/20/2012 12:40
Det var ju fan på tiden att folk reagerade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abbe.
10/20/2012 12:36
Mig veterligen så finns det inga rena moderatorer på forumet. Vet att det snackades lite löst om det under min tid i redaktionen, men det blev aldrig mer än just snack. Tyvärr.

Är man aktiv användare på forumet så behövs det, precis som DM1982 är inne på, inte särskilt många "städare". Vi har många frekventa besökare som skulle kunna ta det ansvaret, och det tar inte överdrivet mycket extra tid om man ändå är inne här för att diskutera.

Jag som vet hur adminsidan ser ut skulle önska att man med moderator- och redaktionsbehörigheter skulle kunna redigera och ta bort inlägg direkt på sajten. Det tror jag skulle underlätta än mer då man inte behöver logga in på ytterligare en sida (adminsidan) för att slänga skräpinläggen. Men det är ett uppdrag för centralredaktionen.
Barcelona DM1982
10/20/2012 12:24
@Barcadinho.:


Kan bara hålla med här. Om vi vill att det ska vara lite klass på det här stället så måste det vara aktiva mods som städar bort tramsinlägg, annars blir det inte bra.

Det har diskuterats länge om moderatorer men det händer tyvärr inte något. Ibland är det någon bland dem som har makten som kommer in och städar lite bland inläggen men det är alldeles för sällan.

Det finns en hel del vettiga användare här som jag är säker på skulle kunna göra ett gott jobb, ge dem chansen att göra det. Det behöver inte vara många, två tre stycken men som är aktiva här. Jag är helt säker på att det skulle bli riktigt bra.

Det är mycket som skulle kunna städas bort; oneliners, allmänt hatinlägg mot Real, allmänt tjat om vad Mourinho säger och inte säger, ändlösa debatter om Guldbollen bland annat.

Det är lite trist att det ofta ser ut som det gör här på Rambles, det måste till en ändring.

Men nog om det, ikväll är det match igen. Äntligen säger jag för landslagsspelen är riktigt tråkiga tycker jag. Alldeles för många menlösa matcher och jag är mer rädd att någon ska skada sig än om de vinner eller inte.

Ska bli kul att se hur Tito ställer upp laget ikväll, Messi lär nog bänkas och det med all rätt. Deportivo är inte något dåligt lag men ska man kunna bänka Messi i någon match så är det väl mot Depor nu, de är rätt så svaga.

Sedan är det CL-match senare i veckan, Celtic hemma. Jag säger tre poäng rakt av, hemma ska vi bara vinna. Det skulle vara bra med dubbelvinst mot Celtic, en så snabb gruppvinst som det är möjligt så kan Barcelona vila spelare.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
10/20/2012 12:24
Barcadinho/ Jag håller fullständigt med dig!! Det är nästan pinsamt att inte någon av de kan ge ett svar till oss här. Det här är mitt sista inlägg här, jag tänker inte skriva igen förrens det har blivit en förändring här. Och det är större chans att man vinner på lotto än att ser förändring här. Jag är villig att diskutera med vem som helst på PM, men verkligen inte här. Adios.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
10/20/2012 12:23
addeh

Tycker också det är kul att Jona får följa med. Man glömmer nästan bort att det faktiskt är en riktigt bra spelare när han vecka efter vecka petas ur truppen. Jag känner mig bekväm med honom i matcher av den här dimensionen.

Gällande Bartra hade jag också hoppats få se honom från start ikväll. Men efter Titos uttalande igår tror jag inte längre på det. Dumt att hoppas i alla fall. Fast å andra sidan ska ju Song garanterat spela på mitten mot Celtic, så man kanske låter honom vilka och fokusera på den uppgiften istället.
Barcelona Romario11
10/20/2012 12:21
Addeh?! Är du med i Red? Har du svarat på Barcadinhos via PM eller tar du inte det han säger på allvar? Vi som läser dagligen här har rätt att få veta.
Barcelona Barcadinho.
10/20/2012 11:37
addeh -

Har du nån aning hur många moderatorer som finns och vilka de är?

Lite konstigt att du är med i Red men väljer strunta i mitt inlägg
Atlético addeh
10/20/2012 11:29
Kul att Jonathan dos Santos äntligen får vara med i matchtruppen. Det är han värd efter alla år av slit han har lagt ner. Hoppas han får göra säsongsdebut i kväll, det vore roligt. Men då krävs det att övriga stått för ett enormt grovarbete dessförinnan. För starta lär mexikanen inte göra, och knappast äntra planen vid ett underläge heller.

Annars är väl det här dagen då Marc Bartra gör sin första match för säsongen i den blåröda tröjan. Inte sant? Allt annat och jag skakar på huvudet, och tar mig en rejäl tankeställare på om jag ska stänga av. Det är nästan så illa. Läget har aldrig varit bättre än tidigare. I kväll vill vi se dig ta Depor-anfallarna med storm, Bartra.

Att den unge mittförsvararen dessutom spelade mot Depor i fjol borde underlätta ett beslut för Tito.
Barcelona Barcadinho.
10/20/2012 11:06
Lite sorgligt att det har pågått diskussioner om skärpning i vårt forum samt nya moderatorer. Men ingen från redaktionen har reagerat överhuvudtaget.
Det påvisar deras totala frånvaro från forumet.
Vad är meningen med att ha redaktion och moderatorer som inte har tid att logga in här? och det har varit så rätt länge.

Var med och reagera på vad som pågår här om ni är vakna ni som har "makten"!
Har ni inte tid att besöka forumet så är det ok att ni lämnar ert uppdrag till andra. Se inte det som en sort misslyckande eftersom ni säkert har annat i livet.

Jag tipsar Bernie, Golden Barca och många flera om de har tid. Jag kan pm-a mina favoriter om ni vill.
Men vakna och reagera ni som är moderatorer. Vi en del av medlemmarna börjar bli trötta på er frånvaro.
Barcelona Barca numero 1
10/20/2012 03:52
Tjenare alla Cúles, två riktigt långa veckor utan FC Barcelona har gått nu och imorgon, eller ja, idag så spelar Barca igen!!

Läste någonstans att det hade blivit lite problem mellan Tito och Villa då Villa ska ha klagat på för lite speltid och att om inget skulle ändras så begärde han att säljas under Januarifönstret. Tror själv det bara är skitsnack men hoppas ju själv att Villa får mycket speltid nu framöver, han verkar bättre än någonsin och att inte utnyttja det är bara fel.

Men men... om vi nu ska snacka om matchen imorgon/idag så hoppas jag på en liknande elva som nedan:

----------------------Valdes-----------------------

Montoya----Batra----Mascherano----Adriano

--------Xavi--------Song--------Iniesta----------

-------Pedro--------Villa-----------Tello----------


Anledningen till att inte Messi är med i elvan är för att han uppges vila imorgon pga landslagsuppehållet med Argentina.

Detta är hur jag tror elvan ser ut imorgon och det skulle vara kul om ni också skulle skriva vad ni tror och gärna varför! :)

Tror detta forumet behöver lite mer utav inlägg som denna och få Les Rambles till sina forna dar! :)
Barcelona Bernie
10/20/2012 02:14
Hur blir man moderator för detta forum?

Jag har följt detta forum bra länge, och skulle vilja göra det 'renare' än vad det är idag.
Barcelona Golden Barca
10/20/2012 00:24
En sak är bergsäker att styra upp detta ""FC Barcelona"" forum vore världens enklaste sak. Om intresset fanns. Det gör det bevisligen inte. Kiss & Bajs,Tv spel, Real Madrid tugg, Fula påhopp och synnerligen menlösa inlägg. Det är enkelt tala om varför det är så. Ty ingen som styr och ställer på sidan har stake nog att ta tag i och styra upp sida,. Jag har ingenting i mot PR på sidor men det som är riktigt djä....pinsamt är att svenska fans har bara ett intresse och det är att marknadsföra den billiga fnaskreklamen. I övrigt är det tydligt mindre intressant att ha en sida om FC Barcelona som är organiserad och väl fungerande,

Golden Barca har talat. Det vore intressant vara med och starta ett seröst svensk forum.

Visca Barca Visca Catalunya.
Barcelona Kodro11
10/20/2012 00:13
Grimaldo skarp dig, det skull vara det varsta vi kan gora. Skulle bara visa att vi ej kan skota detta och halla niva. Mods kommer styra detta sa det blir bra oroa dig into. Ej lage att braka vi har star match imorgon, kommer ihag hur svart det alltid var att spell pa Riazor da deras public hojer hemma laget enormt och tyvarr paverkar aven domaren nar de moter oss. Plus har vi fortfarande problem i defensiven oct de flesta spelarna e trotta efter landslags matchande.
Barcelona Grimaldo
10/19/2012 21:45
Jag tror att forumet skulle må bra av några veckors avstängning.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
10/19/2012 21:14
Mourinho: "Varför prata om Barcelona? De är varken CL-mästare eller liga-mästare!"

Det är ju du som pratar om Barca hela tiden?

"Barca är inte bäst längre", "Messi kan inte vinna guldbollen fyra gånger", Barca vill ha Pepe" bla bla bla.... osv....

Och det är bara denna vecka.

Tänker han innan han pratar eller pratar han bara? En gång i tiden så verkade han vare 1-2 steg före median. Men de senaste åren så låter han bara dum.
Barcelona barcetia - ¡Javi Martinez, por favor!
10/19/2012 21:04
Sluta bara skriva Barcelonistas. Har också haft många saker att argumentera mot Hetfield men har aldrig förolämpat honom på det sättet du gör. Bara avaktivera ditt account.
Barcelona Barca o Mort!
10/19/2012 20:45
Barcelonistas

Moget att hänga ut Hetfield som en idiot här inne. Själv gillar du inte folk som inte har samma åsikter som dig och tycker att de är idioter för att de inte tänker och tycker som dig. Du var även den som fick ban för att när en i Reals ungdomsakademi hade dött skrev du något i stil med "eget fel", ouppfostrade unge. På tal om bristande respekt, det är väl viktigare att ha respekt mot barn som dött i olyckor än en barcelona redaktion på internet.
Så snacka inte skit om andra före du tar en titt på dig själv.

Kom igen sluta göra kaoz alla nu, skapa kärlek inte krig!

Var väldigt aktiv på forumet för några år sen, men ärligt talat så förrutom när jag är i skolan så orkar jag bara läsa forumet 1-2 gånger per dag nuförtiden då nivån har sjunkit här inne.
Visst den är fortfarande högre än Puertan men det är ju inte mycket att skryta med heller då Greven är en av de enda vettiga där inne.

EDIT: Haha vilket fail där på ett ställe :##
Barcelona Hetfield
10/19/2012 20:11
Det är bara att skriva på PM om några har lust att diskutera om fotboll, nu slutar jag innan jag det blir för mycket.

Have a nice one.
Barcelona Hetfield
10/19/2012 20:05
Barcelonistas

Det är inget rasistiskt. Det är enbart riktat mot dig, ta åt dig. Du är bara patetisk nu, försöker vända saker till din fördel. Innan du vänder det, jag är invandrare.

Sen att DU ska bli en mod är ett skämt då du är det största problemet. Hur kan du inte ha någon som helst självdistans? Jag var bara tvungen. 30 + personer tycker att du är hemsk, och ändå verkar du inte ändra dig eller ens ta ett steg för att bli en bättre människa. Du är hopplös.

Vill ni sticka sista dolken i forumet, så ge Barcelonistas makten. Forumets Kaljic.
Barcelonistas
10/19/2012 19:49
Diar Iniesta Shekha - precis håller med dig där, jag ställer gärna upp, bara Redaktionen ger mig makten så ska jag styra allt på ett bra sätt.

Fler frivilliga borde ställa upp, istället för att sitta och gnälla över saker och ting. Vissa är riktigta moderater här bara bra på att snacka.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
10/19/2012 19:43
@Barcelonistas:

Jag tycker inte att det är enkelt och de är inte robotar heller. De har ett liv utanför svenskafans också. Hade redaktionen inte varit bra skulle det inte vara så många läsare på varje artikel tex. Men grejen är att jag tycker att forumet har spårat ur och ingen verkar göra något åt det. Sen visst självklart hinner de inte, det är normalt, men det har varit så sen somras typ. Är det för lite folk hos Red så får några frivilliga anmäla sig bara.. Det finns många som skulle säkert vilja vara aktiv på SF.
Barcelonistas
10/19/2012 19:41
Pique y Puyol - tro det eller ej men även Pepe har en gång i tiden varit en frisk människa. Faktum är att Pepe fick den här psykopat stämpeln 2009 mot getafe, samma säsong som Barcelonas storhetstid började på allvar. Och enda sedan 09 så har han blivit ett våldsamt svin, detta fortsatte även under Pellegrini. Och nu under Mou så har det hela gått för långt, Pepe har även börjat kritisera andra för att filma haha...


Hur kan man ens försvara en sån här idiot som Pepe?
Barcelona S91
10/19/2012 19:40
Barcelonistas
10/19/2012 19:17
Alcoholic - förstör inte riktigt varför du av alla blir upprörd?!. Hur som helst så är det lika bra att vi avslutar den här diskussionen.


Hetfield - tycker du har brist på respekt när du skriver skit om redaktionen. Efter många fina artiklar från deras sida, där många av dom var spektakulära så förtjänar dom mer respekt. Ni tror att allt är så enkelt, att redaktionen är någon sorts robot som ska spruta ut artiklar och vara uppdaterade 24/7, inse att dom ochså har andra saker att göra. Tycker även du borde vara lite försiktig när du skriver "och förhoppningsvis så har forumet städats" kan tolkas rasistiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
10/19/2012 19:16
Barcelonistas

Varför behöver du vara så otrevlig hela tiden? Jag sa att jag skulle sluta skriva till dig, men jag gör det en allra sista gången.

DU är det som är felet på forumet. Det är DU som ständigt drar upp onödiga diskussioner och som hånar alla som inte tycker likadant. Hur kan du vara så illa omtyckt av alla i forumet och ändå fortsätta skriva här? Jag tror på frihet, och därför har du rätten att skriva, men avsaknaden av självdistans och att du är en så allmänt elak och vidrig människa, gör mig bara ledsen. Det gör mig ledsen att du får fortsätta håna och vara elak utan att någon gör något åt saken.

DU är forumets Kaljic. En person som skulle spärra någon bara för att personens åsikt gör emot din. Du skickar ständigt provocerande PM efter varje gång man tjafsar med dig, och du ändrar attityd så fort någon pressar dig eller hänger ut dig som den äckliga människan du är.

Då mod/redaktionen verkar ha tummen i arslen och istället föredrar att använda forumet som en planka för att reklam för sina egna grejer, så har jag på allvar tröttnat på forumet. I en sund och frisk värld så hade du spärrats för länge sen, vilket du blev för en vecka, efter att ha hånat en liten unge som dog. Men det verkar inte stoppa dig från något. Jag är så trött på dig, och jag kan tala för de flesta (många jag har haft diskussioner med på PM) som väljer att inte skriva pga. sådana som dig. Kanske kan du en dag bli av med allt det där och bli en trevlig människa, men just nu så är du vidrig.

Ledsen över att bli så upprörd, det kommer inte att hända mer. Tack till alla härliga profiler, och tack till de i redaktionen som gör och har gjort sitt jobb. Dags för en kortare paus, och förhoppningsvis så har forumet städats.

Till bättre diskussioner.
Annons: