/spanien/barcelona/forum/9140.aspx/spanien/barcelona/forum/9140.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona grande jw
2012-04-19 01:28
Sedan vill jag ge en känga till Fabregas. Chippen han gör till Alexis visar vilken kvalité han besitter. Men det är ALLDELES FÖR MESIGT. Ett gulligt litet pojkleende och en jäkla massa "duttande" som någon skrev så fint här nedanför. I en seminfinal i Champions Leauge vill jag se beslutsamhet ända in i kaklet. Han måste ta för sig och vara en stor spelare, för mig är det helt ofattbart att killen har så mycket rutin och erfarenhet som han har, när Cuenca och t.o.m Tello överglänser honom på den punkten. Dom kommer in och ger FULL GAS från första sekund.
dresevic
2012-04-19 01:28
haha .. jag hatar terry men han fick mig och skratta hjärtligt när han gör såhär:
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-04-19 01:26
Fabregas: we`ve lost the battles, But we haven`t lost the war!! VISCAAA
Barcelona grande jw
2012-04-19 01:17
Jag tycker det är sådan jäkla överdrift från alla håll o kanter att hylla Chelsea till den höjden att man kallar det "en perfekt genomförd match". Saknar dessa supporters självinsikt till fullo eller vill dom bara tro att så var fallet? Faktum är det att det är några få händelser i matchen som VI själva sumpar som likväl hade kunnat göra det till en 3målsvinst för oss.

Hade Chelseas försvar fortfarande varit såååå himla perfekt om Alexis satt bollen istället för att oturligt fått den i ribban? Där var dom helt bortspelade. Det fanns flertalet liknande händelser där vi, Barca, hade marginalerna mot oss, vid alla missade chanser, men även när vi tabbar oss på 1-0 målet. Ska man sammanfatta det så håller inte DOM nollan för att dom spelar BRA. Dom håller nollan för att vi hade oförmågan att göra mål, bolljäveln ville helt enkelt inte in.

Jag klankar inte ner på deras insats (även om det var ett sömnpiller till taktik), men jag undrar bara hur det hade låtit om vi hade satt våra 3-4 frilägen? Hade deras insats varit lika perfekt då?

Det är inget skönspel från våran sida, och verkligen inte från deras sida. Det var väldigt frustrerande att kolla på. Men jag tycker inte vi ska vara missnöjda chansmässigt. För vi lyckas skapa enormt bra lägen mot ett så kompakt försvar och det ska vårt lag ha enorm cred för. MEN, i en CL-semifinal vet vi alla att det är så jäkla små marginaler, och då får man bara inte missa alla dessa frilägen vi hade idag. Dom måste sitta och fyfan vad jag satt o svor över att vår kära David Villa var skadad ikväll.

I returen sätter vi våra chanser och visar vilket lag som är bäst, men först, ett riktigt jävla revanschsuget lag på lördag, som ska visa samma glöd och motivation som Chelsea gjorde idag. VISCA BARCA!
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2012-04-19 01:13
Älskar att Chelsea fansen firar som dom redan vunnit cl. Idioterna möter ett överlägset lag på bortaplan och dom firar 1-0 som avansemang! Haha man slutar aldrig förvånnas. Vi skapade 6 klara målchanser borta mot dom. Trotts deras bästa defensiva insatser. Hade vi bara satt en tredjedel av dom så hade det här mötet vart avgjort.

Men nu väntar camp nou. Där lär vi skapa dubbelt så många lägen. Får vi 1-0 så kommer Chelsea fortsätta försvara och hoppas på förlängning. Gör vi då 2-0 så kan dom hälsa hem. Då kommer dom få uppleva hur det är att jaga boll på camp nous väldiga ytor. Hur fort man blir straffade när man försöker spela ett öppet spel mot världens bästa lag! Allt hänger på om vi får första målet. Får vi det så blir allt väldigt enkelt. In med pique! Ner med iniesta på mitten och ut med cesc på en kant. Så ska vi mangla det blå överviktiga pensionärsgänget i små smulor och skicka hem dom till London och abramhovich nåd;).


Aldrig att jag hade accepterat att åka ut mot Chelsea av alla lag. Gråa och trista utan identitet eller historia. Deras klubb är lika intetsägande som spelet dom prestera idag. Sen den koala liknande Mourinho wannaben dom har vid sidan? En apa hade kunnat parkera spelare för 5 miljarder framför mål och hoppas på det bästa. Va det här hans geniala drag? Han får tacka Gud att spelare som drogba och terry gjorde sina livs matcher. Det va nära att inte hjälpa dom ändå och finns det nån form av logik och rättvisa kommer det ej hjälpa dom i Barcelona. Visca!
Twinkie11
2012-04-19 01:12
Tror vi tar det hemma gubbar! Chelsea kommer köra väldigt defensivt på Camp Nou men kommer inte lyckas lika bra som de gjorde idag. Det kommer blir svårare för Chelsea att stänga igen ytorna med tanke på hur stor planen är på Camp Nou, alla lag har svårt att möta Barcelona borta. Hoppas på att Messi inte är lika passiv som han vart idag bara, hade velat se han visa sig mer! Men överlag gjorde de en helt okej insats förutom alla lägen som missades. Barca skriver historia i år med 2 raka cl-titlar! Vi tror på er! Visca el Barca <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-19 00:56
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Co sign! Du översatte mina tankar :)
Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
2012-04-19 00:52
Vem trodde att Messi skulle göra ett misstag som leder till 1-0? Inte jag i alla fall. Som någon här inne redan har sagt, de gjorde mål på våra misstag och inte på deras skicklighet. Nu riktar vi blickarna mot tre poäng i El Clasico och sedan efteråt kan vi snacka om returen på Camp Nou! Visca el Barca - i med och motgång!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-04-19 00:51
Shanghai - SHOOT ME $12

Hörde att var ifrån Falköping , någon mer info så man kanske känner igen dig?
Barcelona II Barça II
2012-04-19 00:49
Jag förstår inte varför vi inte skjuter oftare? Det var ingen hemlighet att Chelsea skulle försvara sig med hela laget. Testa skott! Tänk fall Rivaldo eller Koeman hade spelat idag, de brukade bomba in mål från 25 - 35 meter! Jag tycker att vi skjuter för lite och för dåligt, tyvärr. Ärligt talat, vem i dagens Barca, förutom Messi, är bra på att skjuta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jax12
2012-04-19 00:46
Någon som vet var någonstans man kan se matchen i efterhand?

Vore tacksam om någon kunde länka eller så.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-04-19 00:46
För mycket gnäll i studion på Barcas anfallsspel och för mycket beröm till Chelseas försvarsspel.

Frågan som uppstår är: Hur många chanser trodde folk att Barca skulle få borta mot det här defensiva laget? Jag är nöjd med antalet chanser laget skapar mot Chelsea på bortaplan, jag är missnöjd med avsluten. Och jag är inte ett jävla dugg imponerad av Chelsea. Spelade de bra defensivt eller ställde de sig bara vid straffområdet allihopa och hoppades på tur?

Vinst gäller nästa match!
Barcelona S91
2012-04-19 00:45
Några som absolut skall få cred är alla Barca-supportrar som i stora delar av matchen sjöng ut plastfansen!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-04-19 00:35
Jag är nöjd med spelet. Kanske Barcas bästa match på länge trots att vi förlora. Vi förtjänade inte att torska, men sån är fotbollen, hade vi gjort mål på alla våra klara chanser så skulle resultatet istället vara 1-6. Saknar Barcas effektiva avslut från förr.

En sista grej, Drogba är en *******. Han borde bli straff ******* den ****** förtjänar inte att spela fotboll. ***** ********.
Coach pep.
2012-04-19 00:33
50,000 muppets going to Stamford Bridge
50,000 muppets going to Stamford Bridge
But if one Chechen rebel should shoot Abramovitch
There'll be no f***ing Chelski and no Stamford Bridge!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-04-19 00:32
Onödigt mycket kritik mot spelarna. Vi förlorade mot Chelsea på bortaplan och förtjänade minst ett kryss. De har 1 skott på mål på hemmaplan!

Så visst fan ska vi kunna göra 1 mål på Camp Nou! Jag är inte så orolig, minst ett mål och förlängning är ju garanterat.

Chelsea känns inte ens farliga när de gör mål! Idag vann de pga Barcas misstag, inte av deras egna skicklighet.

Spelar man med 10 spelare precis utanför straffområdet och fullständigt skiter i vad anfall heter, så ska inte motståndarna få 2-3 frilägen, 2 öppna lägen och 2 stolpträffar.

Med lite bättre avslut hade Chelseas försvarsspel sågats totalt av alla!!! Vi får skylla oss själva och försöka sätta dom nästa match!
Barcelona Leo! Ets Unic! Sos Grande!
2012-04-19 00:29
Förstår inte riktigt dom som hyllar Chelseas försvar, okej klart dom gjorde det bra och kämpade hårt men jag tycker mer att det är barcas oförmåga att göra mål idag som avgör. För tänk om barca hade satt dom tre solklara lägena som man får i matchen och vunnit med 3-1. då hade nog inte chelseas försvar hyllats så mycket.

Jag tycker det känns väldigt bra inför nästa vecka, om man tänker på barca på bortaplan kontra barca på hemmaplan den här säsongen så kan det bli att åka av på Camp Nou med tanke på alla lägen som skapades idag.

Vi har två spännande matcher framför oss som kommer bli avgörande för hela säsongen.

Visca Barca!
AndreD - Ànims Abirey
2012-04-19 00:26
MESSI.CORLEONE

Skärpan i avsluten saknades.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2012-04-19 00:25
Vf är ni så oroliga grabbar?

Vi spelar på hemmaplan i nästa möte. Och om vi skapade så pass många lägen på Chelski, tänk er på CN då!

Nej jag tror starkt på anvacemang faktist!

Visca el Barca!! I med och motgång!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-19 00:22
En ribba. En stolpe. 2 knattemissar av Cesc. En super räddning av Cech. Keff avslut av Sanchez. Sämst avslut av Sergio.

Vad mer kunde vi göra idag, som vi inte gjorde? Vad saknades?
Barcelona Més que un Esport
2012-04-19 00:21
Blir en intressant vecka nu... El Clasico samt två hyper-jämna returmöten i CL. Mums!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-19 00:19
Jag förstår inte er som skyller på Alexis. Killen är farlig hela tiden. Han hade bara en dålig dag idag, det är allt. Valdes var sämst som inte kunde rädda den enda skitbollen han fick. Pedro var inget bra byte tycker jag skulle hellre vilja se tello eller cuenca men men, resten skötte sig bra.
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-04-19 00:17
Känns jävligt härligt att vi tapar medgångsfans för varje sådan här match!

Just idag upptäcke jag hur mycket jag älskar den här klubben, Just idag upptäckte jag att miljontals människor är avundsjuka på oss och just idag upptäckte jag att jag aldrig kommer lämna den här klubben!

Kom ihåg att Barca är mästare på att lösa såna här situationer! Vinst på lördag och avencemang på tisdag, Viscaaaa!!
Barcelona God is a five letter word - Messi
2012-04-19 00:17
Det värsta i matchen var att Messi droppade så lågt. När han droppar sådär så ska antingen Sánchez eller Cesc hålla sig centralt och dra på djupet. Alexis funkar mycket bättre som vänsterytter eller anfallare än högerytter - i Barcelona iallafall.
Barcelona oxfilé
2012-04-19 00:13
Nothing more to say.
Barcelona Larsson1333
2012-04-19 00:12
Den vise

Agree, hade hellre sett Aguero, det sa jag ifrån början och det håller jag fast vid
Barcelona Den vise
2012-04-19 00:11
Sagt det och säger det igen. Inget ont om Alexis men han är mentalt jävligt svag. Ännu ett nyförvärv som är i princip misslyckat.

Det är det enda som Pep inte behärskar. Annars är han en komplett tränare.
Den enda spelaren som han har värvat och som är viktig pelare i laget stavas Macherano.
Barcelona SId
2012-04-19 00:10
Förlorar hellre mot en Försvarsmur än att vara en försvarsmur
Benji10
2012-04-19 00:09
Surt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-04-19 00:01
FC Barcelona kan åka ur turneringen. Vi kan vinna den. Vi har nu sett samtliga lagen i CL-semi final. Handen på hjärtat, vilket lag spelar bättre än oss?
Vi möter ett Chelsea som lyckades göra 5 mål mot Spurs bara för 3 dagar sedan och de har en enda målchans mot oss på sin hemmarena. De kan vara glada och stolta, de slog den bästa av dem alla. Men vi har 90 minuter kvar att spela. Jag tror på oss som in i helvette. Vi grejar det här. Låt oss glömma den här matchen nu, vi har Classicon om 2 dagar. Vi måste bara slå Real. Vinner vi mot de så är så behöver vi ingen GPS på vägen som leder oss till historiens historia. Vi blir bara bättre efter en förlust. Ta getafe som ett exempel, eller osasuna sist.

Om Valdes igen. Både målen han släppte in på San siro i gruppspelet och målet han släppte in idag är inte godkänt. En målvakt av hans kaliber har inte råd att tabba sig när hela laget spelar bra.
Annons: