/spanien/barcelona/forum/9128.aspx/spanien/barcelona/forum/9128.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-12-14 18:10
grande jw

Ronaldinho är en annan femma då han var i klubben 2-3 år innan Messi slog igenom på allvar. R10 hämmade Messis utveckling och samma sak kommer att hända med Neymar, då han kommer inta nå sin fulla potential i Barcelona pga just Messi.

Barcelona grande jw
2012-12-14 18:03
Shanghai - SHOOT ME $12

Du är förmodligen den personen som hade sagt nej till Ronaldinho och Messi i tidiga dagar också. Eller?

Neymar är spännande. Att önska honom till din värsta rival är något jag själv inte skulle vilja göra då jag är ganska säker på att han skulle kunna höja Real med flera nivåer om han passade in. Ronaldo Neymar Benzema hade utan tvekan varit världens farligaste anfall. Där har du 3 spelare som skulle kunna stänka in +30-35 mål var.
Barcelona Messidinho_10
2012-12-14 18:00
Nu har FIFA skämt ut sig rejält att inte erkänna världens största målskytt genom tiderna. Det räcker uppenbarligen inte att ha gjort 88mål..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-12-14 17:55
Det ända man ska köpa är en mittback. Det är de ultimata köpet nu till sommaren. Jag vet inte varför ni kommer med namn som Götze, Neymar, Reus osv... Vi har redan tillräckligt med offensiv styrka.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-12-14 17:51
Jag vill spy när jag läser att ni kopplar Neymars namn med Barcelona. Sluta att larva er, det finns ingen chans att han skulle acklimatisera sig efter Barcelonas spelidé. Här skall man passa och göra sitt jobb utan att komma hit och tro att han ska vara en fixstjärna när det finns Messi, Busquets, Iniesta Xavi och Thiago.

Jag har skrivit det 1000 gånger han är duktig, men i Barcelona passar han inte in liksom, han är klippt och skuren för att spela i Real. Han skulle passa utmärkt där och det är inte pga hans beteende utan hans spelstil, då Real kör med kontringar.

NEJ TACK TILL NEYMAR!
Coach Pep,
2012-12-14 17:37
Att representera Barca medför absolut vissa krav på hur man är som person mer än i andra klubbar, det är sant och en av anledningarna att man också är stolt över klubben. Men som Gabriel nämner så kan inte heller alla vara som Iniesta eller Messi. Om vi bara skulle gå efter helylle pojkar så skulle marknaden bli väldigt begränsad. Fotbollsspelare är också människor, och alla människor är som de är, det är inget man ska försöka ändra på. Det väsentliga är att spelaren visar respekt för klubbens värderingar, oavsett hur man är som person. Om Neymar skulle köpas så är hans vilda personlighet inga problem så länge han sätter laget före jaget och inte skadar klubbens image. Annars är det bara bra att det finns olika typer av personligheter i omklädningsrummet.

Själv är jag för en ankomst av Neymar just för att han visat att han är mer än bara bolltrollare vilket är förståeligt att man kan tro. Det är ju det som uppmärksammas, men han har allt annat också. Blicken, spelintelligensen, löpningar, passningarna blir bara bättre och bättre.

En grej dock, det där jävla håret kan han raka av. :P
Barcelona grande jw
2012-12-14 17:35
Neymar kommer till Barca med vetskapen att Messi är världens bästa fotbollsspelare och denna upplagan av Barca är magisk. Zlatan kom hit med tron att han var bäst och skulle vara det nya ansiktet utåt. Det fungerar ju liksom inte.

Jag är sjukt positiv till Neymar. En fantastisk spelare som är väldigt mångsidig. Jag tror han är väldigt ödmjuk och kommer ta sig an vilken utmaning han än kommer ställas för i Europa för att visa att han verkligen är en världsspelare utanför Brasilien.
Barcelona Gabriel
2012-12-14 17:18
Väldans vad många här inne som dömer ut Neymar på förhand. Ok, jag hade förstått om han var känd för att vara en problemskapare, likt det Zlatan var innan vi köpte honom, men så är knappast fallet. Låt mig bara fråga en sak, sen när blev det en negativ sak att ha en skön och utåtgående personlighet? Bara för att majoriteten av våra spelare är tystlåtna och blyga behöver det inte betyda att Neymar hade skapat problem i omklädningsrummet. Kolla på personligheter som Pique och Alves, även Pinto - de har inte haft några som helst problem med att printa in deras personligheter i omklädningsrummet med personer som Xavi, Iniesta och Messi.

Nu har vi fått det ur vägen.

De andra argumenten om att han inte är ett säkert kort köper jag mer. Däremot håller jag inte med om att han är så jävla dribblingskåt som väldigt många vill få det till. Hur mycket har ni sett och följt killen undrar jag då? Det låter mest på er som att ni analyserat hans youtube-klipps. Visst, han har en bländande teknik som kan göra både en och två gubbar lätt som en plätt men i ärlighetens namn så har han mognat och utvecklat sitt spel något enormt bara de senaste 2 åren. Nu för tiden står han väldigt sällan för allan ballan tricks med överstegsfinter för att sedan slå en sidledspassning - snarare är det så att han passar när han ska passa utan att showa bara för showandets skull. En annan sak han utvecklat är hans målskytte under alla dessa år. Han är utan tvekan känd för att vara en "show man", men vad väldigt många glömmer är hans sjuka målskytte statistik. Han kan faktiskt (!) vara helt osynlig i vissa matcher men ändå slå in 2-3 mål just eftersom han är så sjukt giftig.

Så att han är en spelare som behöver boll, boll och boll hela tiden är inte något jag heller köper. Sedan visst, att han kommer försöka sig på några dribblingsräder emellanåt ser jag som en självklarhet, men det ser jag inte som en negativ sak så länge han kan värdera när han ska göra det.

Jag förstår att många är anti Neymar till oss, men då får man komma med bättre argument än att han dansar halvnaken i omklädningsrummet.
Barcelona påfågeln
2012-12-14 17:00
Rojadirecta funkar ju alltid, annars brukade Barcastuff posta länkar till ett flertal streams.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2012-12-14 16:59
I Barca kör man inte ferrari till träningen det fick Zlatan, Zverigez och pzgz älskling erfara. Omkläddningsrummet ägs av spelare som Messi, Xavi, puyol, Valdez med pique, cesc tätt efter. Katalansk ödmjukhet om att göra allt för klubben styr just nu. Har ni sett hur Neymar beter sig? Han dansar halvnaken i twitter videos hahaha. Jag diggar killen men jag har svårt och se honom sätta locket på sin personlighet Vill verkligen undvika ännu en transfer fiasko och vill verkligen inte gå tillbaka till då utländska stjärnor styrde Barcas omkläddningsrum. Jag förstår att Neymar är en ren ytter men Götze är för mig rätta vägen att tillgå med Deulofeu bakom honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Naknooo
2012-12-14 16:55
@Henfaller:Wiziwig.com. Du bör ladda hem Sopcast då de flesta länkarna på Wiziwig fungerar med det.
Streamar alla matcher därifrån, bildkvaliten är väldigt bra också.
Barcelona Henfaller
2012-12-14 16:50
Är det någon som vet en bra streamsida till söndagens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2012-12-14 16:46
Messi har aldrig gjort anspråk på rekordet för det är ingen pris som delas för den. Däremot vad det Zambia som gjorde det och FIFA skriver i brevet följande " "Tack för frågan om Chitalu, men våra officiella statistiken hålls endast för tävlingar under ledning av FIFA, så vi kan inte erkänna att denna post Chitalu", meddelade ministeriet för kommunikation på Twitter FIFA.". obs: översatt på google..
Det är brevet vänt till Zambias förbund och inte Messi.
OM FIFA inte har koll på matcher och mål i Zambia då är det garanterat att UEFA har koll på alla mål i Europa. Därför kommer denna rekord vara Messis då ingen annan i Europa inte har gjort fler..
Så största vinnaren här är Messi!!
Barcelona den närkingska älgen
2012-12-14 16:36
Det som har hänt är att "flest-mål-på-ett-kalenderår" inte är något officiellt FIFA-rekord. Det bekräftade FIFA idag. Således kan FIFA inte erkänna varken Zico, Messi eller han snubben från Zambia som rekordhållare.
Barcelona knoxxx
2012-12-14 16:23
enkos:

Källa på det?
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-12-14 16:20
Om inte Hazard hade valt Chelsea hade han varit en perfekt spelare om vi bestämde oss för att värva en ny ytter. Alla snackar om Neymar men jag tror både Hazard och som "Barca King -" nämnde Götze, kommer bli bättre spelare. De känns betyldigt mer kompletta i spelstilen, fast Neymar är nästan oslagbar i en mot en-spelet så besitter Hazard ett betydligt bättre passningsspel och spelförståelse.

Sedan så känns Götze och Hazard kanske lite för mycket som mittfältare. De är lite mer åt Iniesta-hållet, medan Neymar är en ytter/striker som gör mycket mer mål och skapar mer chanser för sig själv. På det sättet kanske brassen skulle passat in bättre.
Barcelona Barca King -
2012-12-14 15:59
Neymar är kung och i Barca har vi varit lycklig lottade att vi har lagt handen på guldklimpar som Ronaldinho, Rivaldo, Messi osv. Vi har en ung Messi och om Neymar kommer nu är det bara onödigt. Han kommer inte springa 8or som Villa eller Pedro. Hellre en Götze på vänsterkanten. Ni som såg honom mot Madrid och i andra matcher vet vad den grabben kan och han slog genom som 18 bast. Han har redan bevisat sin överlägsenhet i topp europeiska matcher.

Om Neymar hade kommit när Messi är 27, okey. Jag vet ej inte Neymar är just nu en Gamble. Vår kollektiv med Götze hade varit lika bra och Götzes kvaliteter kan man inte blunda för.
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-12-14 15:53
@Barca King -:


Ja. Barca har ju scoutat Götze, Hummels och Subotic nu. Vilken dröm det hade varit om Zubi plockade in Götze och Hummels till sommaren.

Fast Reus och Subotic hade jag inte tackat nej till heller.
Vafan, plocka in hela Dortmunds lag vetja.
Barcelona Barca King -
2012-12-14 15:21
Glöm Neymar, Hämta Götze. Det är en spelare som kommer blanda in sig i Barca utan problem och bråk om att vara i startelvan. Han är varken arrogant eller kommer lunka på plan. Dessutom han kan spela på alla offensiva mittfältspositioner och ytter.

Hoppas verkligen på Götze över Neymar.
Barcelona enkos
2012-12-14 15:20
OFFICIELLT!!

FIFA avslog Zambias anspråk!! Messi rekord innehavaren !!!
Barcelona AGM
2012-12-14 15:15
L.A.M Nr 10

Personligen så tycker jag inte Alexis spelstil passar in hos oss. Han "kladdar" för mycket på bollen utan att komma någonstans känns det som. Han har helt enkelt inte kunnat anpassa sig tillräckligt bra till vår filosofi och det är väldigt tråkigt med tanke på vilken potential den människan besitter.

Villa har snart gjort sitt som du säger och nästa sommar är det dags för en riktig stjärnvärvning. Personligen hoppas jag på Neymar som jag tror kan bli världens bästa spelare efter Messi.

Sen har vi även Iniesta som gjort det riktigt bra på kanten samt talanger som Deulofeu. Så jag ser verkligen fram emot hur vårt Anfall kommer se ut inom 2 år.
Barcelona mirzaculé
2012-12-14 14:58
Själv är jag för Neymar värvningen men om man tänker efter Neymar tar plats på vänsterkanten, Iniesta kliver ner på mitten tillsammans med Busi och Xavi vart är Fabregas då? en annan teori är att Fabregas sakta men säkert tar över Xavis roll och tillsammans med Iniesta styr mittfältet men vart är Thiagos plats då? sen så har vi Deulofeu, Rafinha och Dongou som knackar på dörren till A-laget och alla tre är anfallare. om mantänker efter så är vi inte i behov av Neymar. Om Deulofeu lyckas ta det sista stora steget så är han den som ska avlasta Messi. Det enda vi behöver är en MB skulle gärna sett en lite äldre bara 2,3 säsonger (t.ex Barzagli) eftersom jag vill se Bartra bilda mittbackslås med Pique i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2012-12-14 14:29
Barcelona enkos
2012-12-14 14:27
Brittiska "World Soccer" har utsett Messi till världens bästa fotbollsspelare :)))

Messi är nu tillsammans med den brasilianske Fenomeno enda som fått priset 3 gånger från ""World Soccer" "

1. Lionel Mesi 47.33 % röster
2. Kristiano Ronaldo 19.01
3. Andres Iniesta 9.77
4. Andrea Pirlo 6.10
5. Radamel Falcao 5.95
6. Neymar 3.60
7. Iker Casilias 2.30
8. Xavi 1.78
9. Drogba 1.77
10. Eden Hazard (0.37
Jeffson
2012-12-14 14:12
Jag tycker inte att vi ska värva in någon mer anfallare i dagsläget, eller januari rättare sagt. Villa och Pedro tror jag bara det är en tidsfråga innan dom kommer igång. Jag hoppas verkligen att Villa stannar. Alexis däremot har jag svårt för, inte på något sätt för att han är upp och ner (mest ner) i formen men däremot för hans attityd på planen. Han filmar och gestikulerar mot både motståndare och domare alldeles för mycket. Så är det någon som ska lämna så är det han, om han nu inte rycker upp sej attitydmässigt. För han är en fantastisk spelare när han är i form.

Och om det är någon som ska köpas så är det Neymar. Vi klarar oss bra utan honom iofs, det är ju redan bevisat. Men tänk vilken lyx att ha honom i laget. Någon Chicharito eller annan "halvdan" spelare vill jag inte ha. Ska det köpas så ska det köpas lyx! Jag hade inte motsatt mej om klubben ville casha in på Alexis 200-250 mille och sedan lägga det dubbla på Neymar. Men annars tycker jag som sagt det funkar bra som vi har det =)
Barcelona Lukman Roffe Murad
2012-12-14 13:20
CARLES PUYOL - 1899

Jag håller med dig, jag tror inte att många av oss ser hur bra Alexis är med Messi. Ex på Messi första mål mot Betis så är det just Alexis som springer i djupled och skapar den ytan till Messi å han kan skjuta, Han gjorde assist just till Messi i cupen.

Som sagt han behöver lite tid bara.
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2012-12-14 13:14
Alexis spelar bäst mot Real Madrid och han bör göra mål för oss för att vi kan inte vinna UCL bara på Messi som kan göra mål. Me de som Alexis så bra att han söker messi jämt, och hans löpningar öppnar upp ytor för messi och andra Barca spelare. Detta ser vi inte och Alexis sliter som en varg men vad får han tillbaka av oss ju skit. Det är ju dåligt av oss att inte stötta honom men han kommer bli målfarlig tro mig. Jag tror att Alexis kommer ha sin period snart och göra många mål för oss. Vi måste ge honom lite mer tid och tålamod måste vi ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2012-12-14 13:08
Tycker att Alexis har ett jobb på planen som Busi, man ser inte hans löpningar som öppnar upp åt andra spelare, man glömmer bort honom lätt, bara han slipper skadorna så kommer målen snart, jag lovar er.
Barcelona Coromo
2012-12-14 13:05
I länktipset finns en lista med vilka lag som har producerat flesta spelare i dom 5 största ligorna.
Jag har inte hittat någon lista på vilka spelare det är, någon som har den?
Hade varit skoj att se
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-12-14 13:04
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Annons: