/spanien/barcelona/forum/912.aspx/spanien/barcelona/forum/912.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-04-07 22:01
Jag hade nästan glömt bort den horribla utvisningen PSV åkte på i mötet mot Atlético i det första mötet. Efter det har råttan Felipe Luis mage att lipa i media. Håll bara igen truten j-a fjant. Det finns ett ord för sånt där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-07 21:54
Villareal släpper in målet i 45+4 när det var 3 min ot. Blir allt mer och mer övertygad om att makter ovan bestämmer även i fotbollen . Detta händer så typiskt allt för många gånger att när man ska blåsa av matchen så kommer målet från ingenstans. Liverpool fick sin allra första chans och gör mål också medan Dortmund missar allt.
Barcelona Z_Z
2016-04-07 21:26
@enkos:


Villarreal ärr dock bara klara för kval till CL, ett kval där man kan stöta på riktigt bra motstånd om man har otur. Så nog är de rätt viktigt för dem att vinna med så de får en direktplats.
Barcelona enkos
2016-04-07 21:05
Dortmund och Villareal är klara för spel i CL till hösten så de visst vill vinna EL men är inte lika beroende som Liverpool, Bilbao och Sevilla där deras enda väg till CL är att vinna El.
Barcelona enkos
2016-04-07 21:02
Engelska domare i Bilbao - Valencia
och spanska i Dortmund.
Barcelona enkos
2016-04-07 20:59
Mäktig tifo i Bilbao.
Barcelona Federer
2016-04-07 20:08
Danilo game by numbers vs Wolfsburg:

0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 blocks
0 take-ons

Härlig värvning.
Barcelona Sam20
2016-04-07 19:48
Super taggad inför ikvall Liverpool bs Dortmund kmr bli en otrolig match
Barcelona enkos
2016-04-07 19:44
60 miljoner per år sägs det . Jag undrar om det är en bra siffra? Vad får tex Real, Bayern, City m m i jämförelse?
Barcelona Barca4life98
2016-04-07 19:44
Angående Arda, inget ont emot honom men börjar han inte prestera så är det bättre att casha in på honom. Speciellt nu när Denis kommer tillbaka i sommar och Rafinha. Då kan man lägga Arda-pengarna + några miljoner på Marquinhos?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-07 19:31
[QUOTE=the cameroonians]Bland alla inlägg om filmningar och vem som är den största bedragaren så hoppar jag emellan med ett inlägg kring tröjsponsoravtalet. Sport skriver idag att ett icke namngivet kinesiskt företag har lagt ett erbjudande som ska vara bättre än det som finns från Qatar Airways, alltså mer än €60 miljoner per år. Förhandlingarna är dock i ett väldigt tidigt skede och chansen att ett undertecknat avtal ska vara klart redan i sommar när nuvarande avtal går ut är mikroskopiska. Några summor nämns inte. Som bekant har även QA enligt det nuvarande avtalet möjlighet att matcha alla andra bud som klubben får vilket skulle möjliggöra ett fortsatt samarbete och ett förlängt avtal om båda parter nu vill detta. Sport skriver också att klubben fortsatt ser nästa säsong utan en tröjsponsor som en möjlighet även om det såklart skulle utgöra en stor påfrestning för den ekonomiska situationen. Enligt vad jag läst tidigare under våren tror ledningen att omsättningen kommer hamna på över €650 miljoner detta året/säsongen, och såvida inte kostnaderna har fortsatt att öka kommer det att bli ett hyfsat överskott. Dessa pengar måste dock i första hand läggas på att få ner skulderna inför att Espai Barca drar igång samt kontraktsförlängningarna med Busquets, Neymar och Messi som kommer att kosta tiotals miljoner EURO. Förhoppningsvis blir det ändå cash över för att förstärka truppen (mittback) men det känns ändå på förhand som att något av ovanstående får ge vika om inget nytt tröjsponsoravtal sluts för kommande säsong. [/QUOTE] Hur det ska va så svårt att fixa en bra sponsor för BARCA. Helt jävla bedrövligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-07 19:25
@Barcelonistas:

Det laget som gör första målet har ena foten i semin. Gör vi det första målet så är vi vidare. Men lyckas Atletico göra det första målet så kommer dom parkera maska och grisa sig igenom matchen samtidigt som dom kommer påverka domaren vid varje domslut.
Barcelona the cameroonians
2016-04-07 18:57
Nu förstår vi varför Vidal inte varit med i truppen på sistone... ff yr efter rondon... :-)
Barcelona the cameroonians
2016-04-07 18:56
Bland alla inlägg om filmningar och vem som är den största bedragaren så hoppar jag emellan med ett inlägg kring tröjsponsoravtalet.

Sport skriver idag att ett icke namngivet kinesiskt företag har lagt ett erbjudande som ska vara bättre än det som finns från Qatar Airways, alltså mer än €60 miljoner per år. Förhandlingarna är dock i ett väldigt tidigt skede och chansen att ett undertecknat avtal ska vara klart redan i sommar när nuvarande avtal går ut är mikroskopiska. Några summor nämns inte.

Som bekant har även QA enligt det nuvarande avtalet möjlighet att matcha alla andra bud som klubben får vilket skulle möjliggöra ett fortsatt samarbete och ett förlängt avtal om båda parter nu vill detta.

Sport skriver också att klubben fortsatt ser nästa säsong utan en tröjsponsor som en möjlighet även om det såklart skulle utgöra en stor påfrestning för den ekonomiska situationen.

Enligt vad jag läst tidigare under våren tror ledningen att omsättningen kommer hamna på över €650 miljoner detta året/säsongen, och såvida inte kostnaderna har fortsatt att öka kommer det att bli ett hyfsat överskott. Dessa pengar måste dock i första hand läggas på att få ner skulderna inför att Espai Barca drar igång samt kontraktsförlängningarna med Busquets, Neymar och Messi som kommer att kosta tiotals miljoner EURO.

Förhoppningsvis blir det ändå cash över för att förstärka truppen (mittback) men det känns ändå på förhand som att något av ovanstående får ge vika om inget nytt tröjsponsoravtal sluts för kommande säsong.
Barcelona Junta Dimision
2016-04-07 18:55
@Vlom:

Ifall han inte börjar prestera, så är det bara att tacka och ta emot.
Vlom
2016-04-07 18:49
Arda turan (29) has received an offer from a Chinese team. The player and Barcelona are open for it, Luis Enrique wants him to stay.

Källa: Sport
Vlom
2016-04-07 18:47
David Villa: "The key moment of my transfer to Barça was a call from Guardiola. He said he wanted me in his team, explained where I would play. When I put down the phone, I told my agent: 'I want to play at Barça, salary or contract duration don't matter'."

Källa: Ara
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 18:43
Vi har fortfarande fördelen hur man än vrider på det. Atletico måste fram och det kmr öppnas upp en hel del bakom deras backlinje. Att det kmr bli tufft det är det inget snack om. Men att vi ska bli 0adr på Calderon ser jag som nästan omöjligt. Jag tippar 2-2 i returen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-04-07 18:39
Fantastiska matcher och resultat den här veckan i Champions League. Alla matcher lever. De lag som var helt uträknade bevisade att fotboll enbart inte handlar om pengar och namn. Det är så här det ska vara i en kvartsfinal i Champions League. Vi behöver ingen Super Liga eller en turnering/liga enbart för de rika och bästa lagen. Fotboll är till för alla och det har sannerligen kommit många skrällar under 2000-talet som man inte förutspådde.

Barcelonistas

Vi vann inte med 2-1 i Copan förra säsongen utan vi vann med 1-0 i första matchen på Camp Nou. Sen vann vi med 2-3 på Calderon. 1-0 resultat är mycket bättre än 2-1. Jag personligen är mycket mycket orolig inför nästa veckas match. Atlético kommer gå ut och spela som djur som inte ätit på flera dagar. Lägg till deras publik. I den matchen kommer det mesta att handla om psyket. Först har vi Sociedad till helgen och därifrån får vi se hur lätt/svårt vi kommer göra det för oss inför Atlético.
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 18:26
Jag bor i Göteborg tisdag och onsdag nästa vecka ska jag se Cl matcherna på en pub nere i Göteborg. O Learys vid avenyn tänkte jag. Tisdag för er Barca supportrar som är intresserade för att heja fram Wolfsburg mot Real. Onsdag för att se på vårt Barca mot Atletico. Slå PM för er som är intresserade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 18:04
Vlom - det är en tradition att Real varje PR kmr undan med sånt. Hur många gånger ser vi inte hur Ronaldo sparkar medvetet på sina motståndare för att sen stå där och låtsas vara helt oskyldig? Reymar - hade det varit Busquets som gjort så istället så hade helvetet brutit loss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-07 18:00
@Vlom:

Tänk dig om Busquets hade gjort så..
Vlom
2016-04-07 17:43
@Barcelonistas:
Att han sedan kom undan helt och hållet gör inte knappast saken bättre...
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 17:12
Det viktigaste blir att spräcka Atleticos 0a nästa vecka för oss. Bortamålet är sjukt viktigt. Jag minns föra säsongen hur vi vann med 2-1 hemma mot Atletico i CdR för att sen åka ner till Calderon för att vinna med 2-3 borta. Vi kontrade sönder Atletico. Jag hoppas på något liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 17:10
Vilka tror ni går vidare då? Känslan säger mig att dessa går vidare. Barca-Bayern-PSG-Real Barcelona har 7 raka segrar nu mot Atletico och har skaffat sig ett riktigt psykologiskt övertag. Lägg därtill att vi sällan går mållösa från en match jag har svårt att se Atletico 0a oss helt nästa vecka. Bayern fick bara 1-0 hemma mot Benfica men dom lyckades ändå hålla 0an hemma vilket är alltid bra. Har svårt att se hur Benfica ska slå Bayern utan att släppa in något mål. PSG fick bara 2-2 hemma mot City vilket är ett rätt så dåligt resultat att ta med sig till returen men jag rycker PSG har ett bättre lag. På något sätt känns dom mer färdiga också och mer erfarna än vad City gör. Wolfsburg skrällde mot Real och har två goa 0 mot Real inför returen. Real måste nu slå Wolfsburg med 3-0 utan att släppa in något mål. Skulle Wolfsburg faktiskt göra något mål på Bernabeu så kan Real få det riktigt tufft. Tror dock ändå Real vänder detta det ska bara inte Gå för Wolfsburg att slå ut Real. Det hade varit för bra för att vara sant. Men man kan ju alltid hoppas. Lyckas dom hålla 0an första 45 Wolf så tror jag att man fixar det. Real kmr säkerligen forcera allt dom har och det kmr öppna upp för kontringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-04-07 16:53
Har det någonsin varit så här jämnt och öppet i ett CL kvartsfinal tidigare? I princip samtliga matcher lever fortfarande och inget lag har säkrat sin plats i semin. Det här kan sluta precis hur som helst, spännande!
Barcelona Barcelonistas
2016-04-07 16:34
Marcelos filmning kan vara den värsta filmningen jag någonsin sett. Först sparkar han lite på Arnold för att sen vända sig om skalla honom i magen ta sig för om Ansiktet och lägga sig mer och vrida sig i smärtor... Zidane har lyckats lära Marcelo ett och annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-04-07 16:26
Bara jag som tyckte Rafinha såg väldigt pigg och rapp ut i sitt inhopp mot Atl Madrid ? Det var en rejäl skillnad på Rafinha jämfört med Arda.
Barcelona Coach Pep.
2016-04-07 16:19
Zibarca ~ MESMARizing Håller med om att det är osmakligt språkbruk, men samtidigt ska man komma ihåg att fotboll är ett mjukt substitut för tribalistisk krigföring, och den enda som förhindrar det att övergå i seriösa våldsamma konfrontationer är domaren. Språkbruk som att "vi våldtog våra motståndare" är helt enkelt en konsekvens av människans krigiska natur. ;D "spectators are not so different from the players in their experiences during the match, physically and mentally. That's likely because in ancestral times every spectator was automatically a participant in the tribal wars. So even if we look from a distance on the TV to football, our brain 'believes' that we are ourselves warriors on the pitch."
Barcelona messiooooxavii
2016-04-07 16:08
jag ryser när jag läser hur mycket skit våra spelare får ta av hobby coachen här på forumet. Vi är i final i copa, vi har ett bra läge att ta oss vidare till semifinal i cl, vi har redan vunnit ligan i princip med 7 omgångar kvar. Allt detta denna säsong trots att vi vann ALLT FÖRRA ÅRET. Våra spelare har spelat nästan dubbelt så många matcher som alla andra lag iår. Alla hobby managers här på forumet gemför vårt lag med hur vi spelar när vi spelar som bäst vilket är utomjordiskt men många lag har en högsta nivå som är bra nog att vinna ligan om dom spelar på sin högsta nivå varje match. Vad som gör våra killar till rena hjältar är att dom trots TRANSFERBAN trots ALLT DOM VANN FÖRRA ÅRET trots MÅNGA FLER MATCHER IÅR ÄN RIVALERNA och trots att vi haft SKADA på världens bästa spelare under en väldigt tuff period så är vi i förarsätet till ännu en trippel trots att inget lag knappt mäktat med en trippel under hela klubbens historia så hur fan kan folk klaga på att våra lirare inte orkar ligga på högsta nivå hela tiden. om det var så lätt borde andra lag som inte vunnit något ha tillräckligt mycket motivation att alltid ligga på högsta nivå. Det är en dröm bara som inte är verklig och möjlig då våra spelare trots allt bara är människor även om många här inte förstår det
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: