/spanien/barcelona/forum/911.aspx/spanien/barcelona/forum/911.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
11/1/2016 20:41
Fin hyllningsvideo till Messi. Videon hade dock kunnat vara fyra timmar lång för att få med alla spelare, tränare och legender som hyllat honom. D10S
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
11/1/2016 20:39
@Messmargodly:

Gåshud!
Barcelona Messmargodly
11/1/2016 20:39
Messi mina vänner , när han lägger skorna på hyllan då kommer jag fälla ett antal tårar som kommer rakt i från hjärtat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messmargodly
11/1/2016 20:38
Rysningar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
11/1/2016 20:32
Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
11/1/2016 20:32
@Reymar:

Whoops missade det, ja då hade han faktiskt kunnat vila idag.
Barcelona FCB_Messi
11/1/2016 20:29
Nån som sitter på en bra mobilstream ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
11/1/2016 20:27
[QUOTE=Reymar]Nope Rakitic vilade inte i helgen utan spelade hela matchen mot Granada. Nu startar han alltså igen och han kommer säkerligen starta mot Sevilla. Med alla dessa skador så hade det varit förödande med ännu en till skada. [/QUOTE] Ja, det hade varit bättre att vila honom mot Granada! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
11/1/2016 20:23
@Junta Dimision:

Nope Rakitic vilade inte i helgen utan spelade hela matchen mot Granada. Nu startar han alltså igen och han kommer säkerligen starta mot Sevilla. Med alla dessa skador så hade det varit förödande med ännu en till skada.
Barcelona Junta Dimision
11/1/2016 19:53
@Reymar:

Rakitic vilade ändå i helgen, onödigt att vila honom två matcher i rad för då kommer han att tappa rytm.
Barcelona Reymar
11/1/2016 19:39
Hade gärna sett att man vilar Rakitic inför den viktigare matchen mot Sevilla och istället spelade Rafinha som varit i form. Kan se framför mig hur vi tappar bollinnehav blir sönderpressade och passar runt i eget straffområde. Vi kommer möta ett supertaggat City som kommer in med mer motivation och då slår motivation klass alla dagar i veckan.
Barcelona FCB_Messi
11/1/2016 19:37
Gött mos Exakt den elvan jag ville se
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
11/1/2016 19:31
Barca line-up vs City: Ter Stegen, Roberto, Umtiti, Mascherano, Digne, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar #fcblive
Barcelona I.Cuenca
11/1/2016 19:08
[QUOTE=Barca4life98]Alltså nu får vissa ta och ge sig. Gillar ni inte Lucho så sluta följa laget om vi spelar så "tråkigt" och "anti-Barca". Så mycket bullshit ibland. Fotbollen utvecklas och det måste vi också göra. Barcelona fanns innan Pep och finns efter också... [/QUOTE] Bra!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
11/1/2016 18:54
Blaugrana91 Jag orkar inte göra en stor utläggning i detalj såhär inpå en match men enkelt förklarat så använde Pep kontinuerligt 6-8 egna produkter. Det kan man göra när man har en vision och en spelidé som man vill ha utfört genom att använda sig av rätt komponenter och ingjuta självförtroende i spelarna. Då håller man även lönekostnaderna nere. Men när man har en visionlös ledning och sedan anställer Lucho som huvudtränare, en man vars avsaknad av spelidé är så transparent som det kan bli, så måste man förlita sig på i köpta stjärnspelare som kan utföra jobbet och få oss att konkurrera på den absoluta sportsliga toppen av fotbollsberget. Sammanfattningen är att personligen ser jag hellre ett vackert spel som manifesterar visionen som tränaren har med mestadels egna produkter istället för att ha nästan uteslutande inköpta spelare som ska leda oss till titlarna. Med det sagt så har vi ändå (äntligen) börjat använda lite egna produkter igen i Denis, Rafinha och Sergi Roberto osv. Små sportsliga framsteg på sistone när det kommer till värvningar och A-lags speltid för våra unga egna, men helhetsbilden kommer alltid att lämna en bitter avsmak i mångas mun härinne. Bara att acceptera för er som ställt er i "oppositionen". Alla tycker olika och det är helt ok. Nu ska det bli dags att mangla Pep ikväll i hans nya hemmaborg med ett vapen som har hans eget fingeravtryck all over it. Oh, the irony ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
11/1/2016 18:27
Most Champions League goals against english teams: - Messi 16 - Cristiano 9 - Rivaldo, Eto'o, Muller 8 - Raul 7 - Kluivert, Figo, Benzema 6 Mind the gap.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
11/1/2016 18:13
Under Peps dagar var jag ibland så pass uttråkad med alla passningar, sidledspassningar, att jag var nära att slita av mitt hår. Jag glömmer dock inte att vi oftast spelade bländade tiki taka fotboll och motståndarna var helt försvarslösa. Med det sagt så gillar jag Luchos variation, ibland kan vi helt enkelt kontra in mål vilket behövs i vissa matcher. Pep är bra på sitt sätt och en tränare i mitt hjärta och lika så Luis Enrique.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
11/1/2016 17:39
[QUOTE=Barca4life98]Alltså nu får vissa ta och ge sig. Gillar ni inte Lucho så sluta följa laget om vi spelar så "tråkigt" och "anti-Barca". Så mycket bullshit ibland. Fotbollen utvecklas och det måste vi också göra. Barcelona fanns innan Pep och finns efter också... [/QUOTE] Håller med, sen självklart finns det alltid saker att förbättra, men jag tycker kritiken mot Enrique är överdriven, precis som att jag tycker kritiken mot ledningen är lika överdriven den. Man anklagar Bartomeu för att sälja ut klubben men förväntar sig samtidigt att ha stjärnor som Messi, Neymar och Suarez etc. i laget, om klubben inte har råd med lönerna går ni kritiker in och täcker upp underskottet undrar jag ? :) Slutligen ang. vårt sätt att spela, man måste förstå att truppen vi har idag ser lite annorlunda ut, idag har vi fler spelartyper som passar in i en mer rakare fotboll, dessutom är det ju knappast så att vi har övergett Barca-modellen helt utan man har försökt utveckla den med nya idéer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
11/1/2016 16:44
BREAKING NEWS: - Bolivia punished for fielding ineligible player - Chile and Peru awarded 3-0 wins over BOL - Argentina down to 6th place https://t.co/RoZR5zUhAB Går bra för Argentina nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
11/1/2016 16:19
Alltså nu får vissa ta och ge sig. Gillar ni inte Lucho så sluta följa laget om vi spelar så "tråkigt" och "anti-Barca". Så mycket bullshit ibland. Fotbollen utvecklas och det måste vi också göra. Barcelona fanns innan Pep och finns efter också...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
11/1/2016 16:09
[QUOTE=Junta Dimision]Vilken Williams? [/QUOTE] Hoppas inte han syftar på Williams som skämde ut sig på Bernabeu för två veckor sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
11/1/2016 16:01
@El Pistolero #9:


Det är bara Lucho som kan bli utklassad taktiskt och vinna med 4 0

gå lägg dig jävla mört
Barcelona neymar JR
11/1/2016 15:02
Gärna*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/1/2016 15:01
Japp tar igen 4-0 igen med tur :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
11/1/2016 14:36
Känslan är fan inte bra inför ikväll.... Vi får hoppas vi har flyt igen som senast mot de, för en sak är säker, Lucho kommer bli utklassad taktiskt igen. Något annat skulle förvåna mig något enormt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
11/1/2016 11:48
Vill börja med att berömma redaktionen som varje måndag lägger upp La Setmana Blaugrana, är alltid intressant läsning. Men i gårdagens artikel blev jag fundersam över en viss del. Man skriver om händelsen där Tebas kritiserade Barca spelarna och Bartomeu och klubben svarade med att ifrågasätta hans kommentarer samt ta ärendet till CAS. I artikeln skrivs att det Bartomeus och klubbens agerande inte gör saken bättre. På vilket sätt är det dåligt att klubben markerar mot Tebas? Det var väl snarare på tiden att vi satte ner foten en gång för alla och visade att det här inte är okej, jag menar det här är knappast första gången förbundet trampar på klubben. MD:s läsare är inne på samma spår som mig, över 90% hade röstat för att klubbens agerande mot Tebas var bra. Dessutom vill jag minnas att Bartomeu har fått kritik tidigare att han inte försvar klubben, men i det här fallet är det uppenbarligen också fel...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/1/2016 10:45
Är absolut inte för videogranskning under matcherna, redan nu uppmärksammas själva spelet i matcherna för lite. Än värre hade det blivit med videogranskning. Dock så måste dom sätta bestraffningar efter matcher i praktik. Allt från filmningar, fysisk/muntliga påhopp ska bestraffas rejält. Nolltolerans mot maskning hade varit något...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
11/1/2016 09:49
Barcadinho Ja just det så var det ju. Jag tycker som dig att rätt ska vara rätt. Det är extra viktigt vid röda kort, straffsituationer, offsidemål etc. Det är bara vid såna situationer det behövs videogranskning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
11/1/2016 07:19
Det är redan beslutat av Fifa. Man testar lite nu för att köra igång 2017 med några utvalda ligor. Serie A har beslutat själv och vara med.
Tränare kommer inte kunna utmana domslut som i hockey.
Videodomaren kommer ha direkt kontakt med huvuddomaren men sistnämnda kommer kunna pausa matchen för extra granskning.

Det är tjusigt med den männskliga faktorn tycker många, men jag tycker att gränsen har nått. Rätt ska vara rätt när det gäller mål, straff, röttkort. Vi lämnar resten rill domarens egna direkta beslut.

Dock en stor fara ! Vi är många som är oroliga att domarpauser kommer utnyttjas för reklam. Det går en ny gräns.
Barcelona neymar JR
11/1/2016 06:34
Det enda jag vet är att Sevilla matchen kommer vara betydligt jobbare fysiskt&mentalt. City matchen oroar mig inte alls men Sevilla matchen får mig att kallsvettas redan. Nu har vi bra fördelar i gruppen och redan 4-0 mot city, att vi ska läxa upp engelsmännen givetvis. Men inte riktigt samma känsla, matchen mot Sevilla känns som veckans höjdpunkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: