/spanien/barcelona/forum/908.aspx/spanien/barcelona/forum/908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2016-09-22 19:57
Bosketts Du gjorde "en Messi" :). Lycka till!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-22 19:37
Bauza: “I don’t believe Barça’s medical reports, they hiding something.” #FCBLive Herregud. Låt Messi vila! Blir såå förbannad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-09-22 19:29
Mår illa när jag ser folk spy galla över Mascheranos tid i klubben.
Jag må jobba natt och har uruselt minne men inte ens jag glömmer bort att han räddat oss i så många matcher. När varje säsong skall summeras står vi där och hyllar hans uppoffrande spel och delar ut fina betyg till honom.

Mascherano är inte den stabilaste mittbacken men han höjer sig när det gäller och det är fakta och inget bullshit att han leverar när det behövs som mest. Tyvärr faller inte en match mot Alaves i det facket. Men att han skulle kostat oss titlar.... Han har säkerligen räddat fler titlar än vad han sumpat.
Barcelona Smogen
2016-09-22 19:00
Sitter med mobilen och verkar som att Vidar även skrev något på sitt twitter inlägg? Någon som kan säga vad han skrev? PS. Grymt Bosketts! Kul att du kör vidare som mod!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2016-09-22 18:46
Bosketts Tack för att du stannar och lycka till med din nya roll! Gabriel, du har PM
Barcelona enkos
2016-09-22 18:28
När man tänker tillbaka på matchen igår så undrar man om våran dominans är på väg att ta slut. Vi ställer upp med det bästa laget men har svårt att slå ett Atletico på hemmaplan . Är Atletico då världens bästa lag efter oss eller finns det bättre lag ? Hur ska vi då kunna slå bättre i så fall? Sen visar det sig återigen att vi är extremt beroende av Messi. Visst kan vi klara oss bra mot små lag men mot bättre motstånd är hans frånvaro mycket tydlig. Hoppas att han är tillbaka på plan så fort som möjligt för bara hans närvaro ger Barca stor respekt.
Barcelona Bosketts
2016-09-22 18:18
Katalano,

Tackar för det :)

Ja, det ska bli en utmaning. Men en rolig sådan!

Ser fram emot många intressanta, givande och glädjerika diskussioner framöver..
Barcelona Katalano
2016-09-22 18:14
Bosketts

Underbart att läsa. Du är en av skribenterna här inne som jag verkligen inte vill ska lämna. Jag vet att du irriterar dig lika mkt som jag på vissa typer av inlägg också så jag hoppas att ni lyckas städa upp forumet lite. Jag skriver "ni" eftersom jag tror att det krävs aktioner av mod för att lyckas då det gått för långt.

Välkommen tillbaka förresten :P

Barcelona Bosketts
2016-09-22 18:12
@Iniesta70:


Jag kan stolt och aningen självgott säga att jag aldrig tappade hoppet om Sergi Roberto. Har alltid tyckt att han haft ett unikt och fint driv med bollen som saknats i Barcelonas sätt att spela. Att han skulle bli såhär sinnesjukt bra är inget jag ens vågat drömma om.

Däremot måste jag erkänna att jag under Iniestas första säsong i A-laget (ja, jag är så gammal) kände mig ordentligt kluven. Han kändes (precis som du är inne på gällande Rafinha och Denis) tafatt och visade alldeles för få initiativ.

Men vi vet ju alla (hoppas jag?) vilken fullfjädrad världsspelare han kom att bli till slut. Så, våga ha lite tålamod med dessa ynglingar. För det är vad Rafinha och Denis är, unga fotbollsspelare. Och det var det jag lärde mig efter mina sågningar av Iniesta...

Arda, däremot. Han har inte bevisat mycket i mina ögon...
Barcelona Bosketts
2016-09-22 18:00
Det svänger fort i fotboll. Och så även i fotbollsforums-världen också tydligen... För några timmar sedan skrev jag mitt avskedsinlägg, efter att ha tagit ett beslut som jag tänkt både länge och väl på. Jag var trött och uppgiven som skribent efter att få se detta en gång så fina forum falla ner i en trångsynt troll-håla, där enbart oneliners och öknamn får sig en plats. Men, efter detta inlägg började det trilla in varma PMs i min inbox från ett par av er här (tack för dessa) och en förfrågan om att ingå i mod-teamet. Jag har stor respekt för moderatorerna här, som likt en Busquets kämpar på i det tysta, ofta utan applåder. Hade man frågat mig för ett år sedan hade jag nog tackat nej av ren lathet, men nu, efter att allt känts fullkomligen meningslöst och förbi så känns det helt rätt att få bidra till att göra detta forum så levande och intressant som det en gång var. Därför gör jag comeback BETYDLIGT fortare än vad jag trott, och som ny mod. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med övriga moderatorer få detta lilla tillhåll av tankar, glädje och frustration på fötter igen, och ska göra mitt bästa för att hålla det rent från nonsens och troll.
Barcelona Katalano
2016-09-22 17:35
@Iniesta70:


Mjo, Sergi Roberto är definitivt en spelare som motbevisat mina tankar. övrigt så är det tyvätrr det motsatta som hänt oftast, att jag haft höga tankar om spelare som inte alls lyckats hitta sin plats och roll i laget, som Alexis, Fabregas, ibra som är de mest uppenbara sådana. Jag instämmer med dig om Arda, han tycker jag vi kan sälja så snart som möjligt. Men Rafinha och Denis har inte fått möjlighet att riktigt visa vad de går för ännu. Rafinha pga hans skada förra säsongen. Inför den skadan så var han riktigt grym. Denis har just kommit tillbaka från lån och detta är första gången han spelar med vårt a-lag. Han behöver tid att spela in sig och jag tänker inte ge honom något betyg innan jag får en klar bild av honom vilket lär bli först någon gång under våren.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-22 17:12
[QUOTE=Vampíro]Iniesta: "He knows what I have said many times. Guardiola is reference who I leanred many things from, but for me the best is Luis Enrique". SIIIIUUUU! [/QUOTE] Intressant då vissa skribenter menar att spelarna inte har någon respekt för Enrique och skiter i allt han säger.... Tydligen inte. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-22 16:54
Har inte idioten insett att det är ledig till höger på anfallet? Pajasen borde ta för sig och inte lipa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-22 16:47
Enligt OndaDeportivaAst blev Lord Douglas skadad i spelarbussen pga konstig sovposition. Vad ska man säga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-09-22 16:46
Jag skrev tidigare att jag har svårt att se Rafiha,Denis och Arda som tongivande eller bidra med något till Barca. Marcherano har jag alltid haft svårt för och det kommer jag alltid ha men de tre ovannämnda kan jag ju ha riktigt fel om. Har haft extremt fel om både Busketts och Abidal i början av deras Barca karriärer,förstod absolut inte hur de kunde få spela,det fattade jag efter ett tag,som ni vet. Men Denis,Arda och Rafhina känns ängsliga och omständliga ,sega och tappar mycket boll .Kommer inte loss,spelar för enkelt. Vad tror ni har jag fel.?Har nån annan fått äta upp nåt ni tyckt om vissa spelare ?
Barcelona Vampíro
2016-09-22 16:45
Iniesta: "He knows what I have said many times. Guardiola is reference who I leanred many things from, but for me the best is Luis Enrique". SIIIIUUUU!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-22 16:37
[QUOTE=neymar JR]Undra vad som ligger bakom detta... [/QUOTE] Enligt Gerard Romero så spela Luis Enrique Nili som högerback under träningen, därav den barnsliga frustrationen från Aleix Vidal. Lucho räknar inte med honom längre, vilket jag förstår. Han har ju trots allt fått många chanser utan att imponera det minsta. Förövrigt, någon som har bra koll på Nili? Vet bara att han kommer från Las Palmas o spela 9 matcher för de under föregående säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-09-22 16:34
Snarare stänga forumet när Real har matcher....... Det är då forumet som värst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-22 16:28
Undra vad som ligger bakom detta...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-22 16:24
Vad sägs som att stänga ner forumet under våra matcher? Vet att Arsenals forum gör detta. Vill ni skriva av er så gör det efter matchen. Det finns vissa skribenter som bara tittar fram när det går dåligt för oss under matcher och kladdar ner forumet. Ja troll helt enkelt som hatar vår klubb. Att stänga ner forumet under våra matcher kanske hade fått stopp på detta? En annan idé är att det blir varningar till skribenter som skriver om Real Madrid och Ronaldo. Under Real Madrids matcher så kan man läsa liverapporter här. Nästan mer här om Real Madrids match än på Puertan. Lägg ner för helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-22 16:08
Tror att många håller med det brukar vara riktigt lågt nivå här.

Men det behöver inte betyda att ni bra skribenterna måste lämna för det.
Vad blir det när ni lämnar en efter en?

Stå emot och helst skrolla förbi det ni tycker är sandlåda nivå. Det tråkiga är när ni försöker diskutera med dessa olika människor så bränner ni bara er själva. Det är en sak att argumentera någon man byter man tankar och upplevelser. D.v.s ge och ta.

Men tyvärr anser jag att ni för ofta går i fällan och bara blir frustrerade.
Ge de inte den uppmärksamheten de behöver helt enkelt.

Kanske lätt för mig att säga det då jag inte är någon bra skribent här inne utan jag brukar mest läsa och vädra visa tankar och drömmar. När jag tycker att det är låg nivå brukar jag bara skrolla förbi allt eller försöka starta ny diskussion (väldigt sällan dock).

Go fortsättning
Barcelona Lion24
2016-09-22 16:00
Jag håller med när det gäller den allmänt låga nivå som stundar här inne. Just nu håller jag och DM1982 på att rekrytera moderatorer och vi har redan hittat en duktig skribent. Presentationen får personen göra själv :). Men jag har pratat med DM1982 och jag/vi lovar hårdare krafttag mot skribenter som allmänt håller låg nivå och då bryr jag mig verkligen inte om företeelsen är liten eller stor. Alla kan läsa reglerna här uppe som står ovan. Sen får man kontakta Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Uppdrag Granskning eller Advokatsamfundet om man vill. Det här forumet har verkligen inte råd med att förlora duktiga skribenter i förmån för barn.
Barcelona Gabriel
2016-09-22 15:32
Det är sant att otroligt många duktiga skribenter lämnat under årens gång, mycket tack vare den låga nivån. Själv lämnade jag också ett tag under lite mer än 1 års period, innan jag tillslut kom tillbaka. Just eftersom det var tråkigt att duktiga skribenter som fanns här inne hade lämnat. Jag minns skribenter som Ghazza, El Flaco, Kharles mfl som idag tyvärr inte har något med det här forutmet att göra längre. Andra skribenter som lyst med sin frånvaro på sistone är the cameroonians, och innan dess lyste El Flacos inlägg här inne som den ljusaste av alla strålar. Xaviesta skriver allt mer sällan och Kröjff börjar förmodligen också tappa tålamodet. Det är otroligt synd att det är på det här sättet, för att utan att vilja nämna några specifika namn så finns det en hel del användare här inne som inte bidrar med speciellt mycket för att göra det här till ett trivsamt och intressant forum att komma in och besöka, och även att bidra till. Vad gäller min egna del så brukade även jag själv fokusera mig mer förut på att skriva innehållsrika inlägg, välskrivna analyser och argumentativa texter på flera stycken. Men allt med tidens gång har jag tappat lusten då dessa texter knappt ens noteras. Visst, det är alltid trevligt att få ett svar med "bra inlägg, Gabriel", men vad som verkligen tänder gnistan är ju om man lyckas få ett lika långt och välskrivet svar med bra argumentationer för sin sak tillbaka. Det händer i princip aldrig. Samtidigt försvinner ens egna inlägg, som man ofta lagt ner en hel del tid på, bort mellan alla one-liners som handlar om Cristiano Ronaldo osv. Det gör att man tappar lusten och, det har blivit mer och mer mindre innehållsrika texter till att man faktiskt själv "smittats" av den allt mer låga nivån till att själv ofta inte heller bidra med värst mycket . På tal om självrannsakan! Det är ett svårt jobb för moderatorerna då de bara är 2 stycken som tar jobbet. Jag har egentligen ingen lösning på problemet. Det enda jag kan komma på är att det sätts upp nya och hårdare regler som måste följas, samtidigt som fler moderatorer får rekryteras. Les Rambles är på väg spikrakt neråt, en gång i tiden var det här forumet det bästa forumet på hela svenskafans med sjukt mycket duktiga skribenter. Den tiden är tyvärr sedan länge förbi.
Barcelona Iniesta70
2016-09-22 14:02
Marcherano är tyvärr ingen stabil mittback,positionsspelet är under all kritik,är ingen slump att just han halkar,som någon annan skrev här inne så är han ofta inblandad i baklängesmål,både direkt och indirekt.Spelar ingen roll om han glider snyggt eller täcker ett skott här och där när man gör såna grova plumpar.förlorar oftast höjdduellerna och drar på sig mycket frisparkar vilket betyder att motståndarna får lite fäste på vår planhalva och lite längre anfall. Igår hade våra mittbackar en jäkligt lugn match och ändå släpper de in mål,otur och klantigt. Macherano köptes från West Ham (tror jag?)som en rotationsspelare på defensiva mittfältet,där han inte kunde konkurrera ut Busketts. På något sätt har han smygit sig in som ordinarie mittback under åren efter puyol. Jag gillar hans inställning och krigarhjärta,men jag har större krav på en mittback i Barca. Otur att Umtiti skadade sig, han verkar lovande,är imponerad hittills av honom. Arda, Rafhina,denis är tyvärr inga spelare som jag vill luta mig mot när det drar ihop sig,tyvärr. Är inte imponerad av någon av dem än så länge.....Sergi Roberto är KUNG! Vilken flyt i spelet,hade vi haft nån annan hb så hade jag gärdat sett honom på mittfältet igen,han är makalöst bra! Paco måste spelas in om han ska få nåt självförtroende annars är ju köpet obegripligt, han kommer ju knappast vända matcher åt oss från bänken? LE borde han läst Atletico vid det här laget och gjort nån form av schackdrag. Om vi släpper in ett mål mot Atletico så ryker vi i en kvart eller semi,Simeone läser oss som en öppen bok,nästa gång är det vår tur att chocka med nåt fyndigt....vi tar trippeln i år om vi får ordning på mittbackarna.
Barcelona Katalano
2016-09-22 13:35
Så otroligt trist när bra skribenter som bidrar till intressanta diskussioner och som faktiskt kan diskutera ett ämne och svara med konkreta argument lämnar forumet. Jag blir fruktansvärt irriterad över det, speciellt när alla troll och övriga typer av idioter hänger kvar och att det är pga deras otroligt låga nivå som mogna duktiga skribenter väljer att lämna. Även om man väljer att ignorera vissa skribenter så kretsar i stort sett varje diskussion i forumet runt det ämne dessa diskuterar, oftast Real och Ronaldo och hela forumet dras ner i leran. Jag älskar att besöka vårt forum när det finns intressanta diskussioner på gång, men det är alltmer sällan eftersom de bra inläggen försvinner i allt "brus". Tack till er duktiga skribenter som fokuserar på ämnet Barcelona och som diskuterar och svarar med konkreta argument. Ibland är det en fröjd att läsa era inlägg. Jag hoppas att Mod i sinom tid finner en god nog anledning att banna de troll och övriga som endast diskuterar Real, Ronaldo och hur dålig LE och våra spelare är utan att komma med ett enda bra argument för det.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-09-22 13:08
Kollade precis matchen..Kan konstatera att Suarez var bedrövlig..Dålig första Touch..Han kämpade iaf men..Riktigt usel.
Barcelona Fuerza
2016-09-22 12:57
Bisarrt agerande från en del här.

Tycker, och har alltid tyckt, att Mascherano är ett hot mot våra framgångar. Av någon anledning lyckas han alltid befinna sig i de konstigaste av situationer. Han låg bakom förlusten mot Alaves med sitt tarftliga agerande och har legat bakom
många onödiga mål. Det har ofta sett nervöst ut mellan honom och Pique i El Clasicon bland annat.

Hoppas innerligt att han blir såld. Kommer fira det lika mycket som när Keita lämnade klubben. Ingen kan tysta med min åsikt gällande Mascherano. Hans tid är över och han måste bort från klubben.
Barcelona Barcelonistas
2016-09-22 11:42
Här diskuterar vi inte andra användare, varning utdelas.//Mod.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-22 11:17
[QUOTE=El Pistolero #9]Argentinsk media siktar på att Messi ska vara tillbaka till landslagsuppehållet. Ja ni vet vad resultatet kommer bli. Vi kommer få lida igen. [/QUOTE] Barça får sätta ner foten, kan inte fortsätta så här!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-22 10:27
Annons: