/spanien/barcelona/forum/9071.aspx/spanien/barcelona/forum/9071.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-09-15 14:56
@Barcelonistas:


"bara en idiot tänker så"

Jo tack, men om nu Messi är sliten och inte känner sig 100 efter landlagsspel och resor, är det inte mer idiotiskt att starta honom då och riskera en skada som håller honom borta från, säg, el clasico?
Spansk media skriver nämligen om just detta, och att Tito kommer kontrollera Messis status extra noggrannt inför matchen ikväll och inte vill riskera något.

Ibland undrar man över folks förmåga att sätta en sak i ett sammanhang...

Visst är det ett frågetecken över bortaspelet, men om man lärt sig läxan från förra säsongen kommer inte Getafe att vara värre än något annat mittenlag.

Klarar vi oss inte utan Messi (och Iniesta) mot Getafe kanske det är dags att sänka förväntningarna inför denna säsong rejält.
Barcelona 1.70-ligan
2012-09-15 14:45
LAM nr 10

Den kombination jag helst inte vill se är Xavi och Cesc framför en pivote. Det har hittills aldrig funkat särskilt bra och jag tycker inte man ska vara naiv och hoppas på att Getafe borta, efter landslagsuppehållet blir första gången alla bitar faller på plats..
Däremot har jag inget emot att se Cesc och Song tillsammans på planen, fast i en sån här formation:

Alves-Pique-Puyol-Adriano
--------Busi----Song--------
------------Thiago-----------
--Pedro---Cesc----Messi--

Tycker en sån formation ser väldigt intressant ut och jag tror den hade fallit väl ut över hela planen. Hoppas på något sådant! Men känslan är att det tillslut blir en lite mer klassisk 4-3-3 och att antingen Tello eller Villa kniper en startplats.
Barcelona koeman92
2012-09-15 14:30
Är det någon som vet vart Xaviesta är? Man har inte sett honom på det här forumet på länge. Har han blivit spärrad eller?
Barcelona Hetfield
2012-09-15 14:14
AndreD

Ja du, det gör jag väl när någon är dryg, vilket jag inte var. Jag tror mest att du störde dig på att mitt inlägg gick emot det du tyckte.

Men det är väl som det är. Du har rätten att tycka som du vill, vore bara skönt om man kunde slippa allt "Real Madrid snack" här, det skulle nog gynna forumet i längden. Det är inte fel på att vara lite ödmjuk, man ser ju sällan Pep snacka illa om Real Madrid, jag tycker att man ska följa det exemplet. Förresten så leder det inte till några givande diskussioner heller för den delen. Ta det lugnt, och skriv om ditt lag istället, det blir mer givande för forumet och då kan man diskutera om saker. Jag föredrar hellre relationen som Puyol och Raul hade, då två kaptener för de lagen kunde krama om varandra efter en match, istället för att bråka och tjafsa om vem som är sämst.
Barcelona Pique y Puyol
2012-09-15 14:14
Hoppas på denna startelva

Valdes
Alves Pique Bartra Adriano
Xavi Song Cesc
Pedro Messi Deulofeu

Tycker vi ska vila Masch och Puyol och ge Bartra chansen.
Skulle vilja se Thiago men tyvärr är han inte helt redo efter skadan. Vill hellre se Song ist. för Busquets, vill se lite vad han går för.
Kul också om Deulofeu skulle få göra sin första A - lags debut för denna säsong.
Hoppas att Villa, Thiago och Tello får hoppa in de sista 30-20 min.
Barcelona Carles Puyol - 1899
2012-09-15 14:12
Du har blivit tillsagd två gånger den senaste veckan om att sluta klistra in hela artiklar och eftersom att du vägrar sluta får du en veckas spärr. Tråkigt och onödigt, men du har bara dig själv att skylla./ Red
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2012-09-15 14:02
Hetfield What goes around Comes around :). Det var på tiden att någon här stängde käften på dig. Och snälla håll borta ditt hyckleri tack, tror många här är ganska trötta på det nu.
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD - General pardon
2012-09-15 14:00
Hetfield

Härmade bara dig när du brukar rätta andra vännen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-09-15 13:51
Lite ot mina vänner. Tjänar ett land/stad mer cash på att arrangera OS eller EM? Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2012-09-15 13:43
Helloo, Alla Cules.. Någon Experttippare här som kan hjälpa mig?, vad tycker ni om den här lappen:

Troyes - Lille "2"
G.Furth - Shalke "2"
Huddersfield - Derby "2"
Bolton - Watford "1"
Palermo - Cagliari "1"

Tacksam För SVAR ! :)
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-09-15 13:09
Självmord att bänka Messi. Han spelar varje match och borde kanske vila lite mer, men inte idag. Getafe borta med flera startspelare borta, det är redan tillräckligt tufft som det är. Ett bättre tillfälle hade i så fall varit nästa helg mot Granada hemma, en match vi ska vinna 100/100, även utan Leo.

I övrigt är det väldigt många frågetecken inför kvällens match. De som förmodligen är givna är nog Valdés, Dani, Adriano, Busquets, Messi och Pedro.

I mittförsvaret så hoppas jag Puyol är redo för att starta. Vi behöver ett starkt försvar som inte gör onödiga misstag, och det gör aldrig Puyol.
På mitten finns det flera olika spelare som kan starta. Xavi, Song, Thiago och Cesc är alla alternativ. Jag tror personligen Tito säkrar och spelar med Xavi och Cesc, vilket ju är ett starkt mittfält trots allt. En kombination jag inte vill se är Song-Cesc. Finns då ingen som kan ta tag i spelet och bestämma tempot, agera general. Xavi eller Thiago bör spela, och då brassespanjoren kanske inte är redo än så blir det nog Xavi.

I anfallet så står det förmodligen mellan Tello och Villa i förstahand. Jag har ju länge velat se Cesc i anfallet igen men tror inte Tito tänker i de banorna.
Barcelona MesQueUnClubFCB-Alba y Iniesta
2012-09-15 13:06
Expected line-ups
Valdes
Alves Pique Puyol Adriano
Xavi Busquets Cesc
Pedro Messi Tello

Jag hade själv sett Song istället för Busquets. Nu när vi har CL om fyra dagar. Puyol njaa.... Masherano njaaa..... Bartra hade jag sett istället. Puyol vill jag INTE ha skadad. Masherano verkar trött.
Barcelona B-Guden
2012-09-15 12:45
@Barcelonistas:


Hade du fått ett kontraktförslag med lön på 400 000 veckan är jag säker på att du tackat ja, jag hade själv tackat ja till 50 000 i veckan, sant men trist.

Folk erkänner inte det här inne för dom är hardcore fans och vet att det aldrig kommer hända, men va lite realistisk ni hade tackat ja, hade jag däremot fått ett erbjudande från en annan klubb med liknande lön skulle jag lätt välja det före Real madrid
Barcelonistas
2012-09-15 12:17
Barca King Barnsligt vet jag inte, men idiotiskt att vissa hade tackat ja till ett kontrakt från Real Madrid. Barcelona behöver supportrar värdiga klubben. Det värsta man kan säga som Cule är att man hade tackat ja till Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - King / Xavi Dictates
2012-09-15 12:05
så jävla barnslig ämne. hade jag spelat för real? eller inte? hur gamla är alla! jag minns de gamla goda tiderna då fc barcelona redaktionen skrev artiklar på daglig basis. och då fanns det en väldigt högt nivå på forumet. det var alltid läsvärt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé hasta la muerte
2012-09-15 12:02
AndreD

Du predikar om hur mycket du älskar Barcelona och hur du hatar ditten och datten. Så vitt jag vet är Barcelona en fotbollsklubb där man värdesätter respekt och ödmjukhet väldigt mycket. Du beter dig som raka motsatsen till detta.

Rivalitet i all ära men det ska egentligen aldrig utmynna i rent hat. Xavi och Casillas är ett väldigt gott exempel hur det ska fungera i fotboll.
Barcelonistas
2012-09-15 11:57
Mojito - att bänka Messi inför kvällens match är inget jag direkt hoppas på. Framförallt inte nu när Iniesta missar matchen. Tycker fortfarande att det är ett litet frågetecken över borta spelet. Föra säsongen hade vi stora problem med att plocka hem poängen mot dom här lite mindre lagen. Och den senaste borta matchen i ligan så var det allt annat än imponerande spel från våran sida. Vi vann tack vare några individuella prestationer från Messi. Så att bänka Messi inför kvällens match vore otroligt befängt, bara en idiot tänker så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MVP - 2011
2012-09-15 11:54
@Mojito - Culé (un estilo de vida):


Inte nog med att Iniesta och Alba inte spelar, du vill bänka Messi i en bortamatch mot Getafe?
Barcelona el Raval
2012-09-15 11:39
@Hetfield:


AndreD - ägd...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-09-15 11:34
Vad tror ni culés - vågar Tito vila Messi ikväll efter landslagsspelet?

Skulle vara intressant att se Song i en mer offensiv position, och då på Iniestas plats.

------------Valdés-------------
Alves - Piqué - Masch - Adriano
Xavi - Sergio - Song
Pedro ---- Cesc ---- Tello

Villa, Thiago och Puyol får 20-30 minuter vardera, och Messi vilas helt.

Önsketänkande? Ja
Realistiskt? Nja
Brukar jag ha rätt? Nej
LionelMessiTheHandOfGod
2012-09-15 10:56
Glömde länken:
LionelMessiTheHandOfGod
2012-09-15 10:55

Cristiano får sällan stöd från fd spelare eller hans egna lagkamrater som har olika åsikter om vem som är bäst.

Ronaldo som är från Brasilien och varit Madrid spelare borde ge stöd till Cristiano, men han är uppriktig om något som 95 % av världen redan vet.
Barcelona Josep Guardiola
2012-09-15 10:54
@Hetfield:


Instämmer nästan helt med Hetfield, hat är ett för starkt ord. Det känns så löjligt och kasta sig de orden mot människor så långt bort från oss, vi kan ogilla de och även förakta deras handlingar.

Skitsamma hoppas de får i sig mot Sevilla idag och vi vinner 1-0 Messi i 92'
,Sami
2012-09-15 10:37
Så här kommer Nuri sahins framtid att se ut i Real. Kolla klippet vad myket han har gjort.
Barcelona Keite
2012-09-15 07:31
Guardiolas crib i New York. Helt okej väl...
Barcelona basaric - "el guaje"
2012-09-15 05:40
Ska bli kul att se om Thiago får chansen imorgon. Har verkligen saknat honom.

Nu har jag även skaffat twitter. Ni får gärna följa mig.
Barcelona zick9
2012-09-15 00:28
@Barcelonistas:


Självklart ogillar jag Real Madrid, men det är bara onödigt med så mycket pajkastning. Det är bara fotboll.

Visca el Barca!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-09-15 00:18
Hey pep bra inlägg!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Keite
2012-09-15 00:12
Lite OT men roligt hur Barcelona och Puyols nämns på Nyhetsmorgon

"Bara om-m p-Puyol inte är skadad" haha
Coach pep.
2012-09-15 00:08
@Gabriel:


Om du verkligen känner att du hatar Real Madrid så ja, kan inte säga så mycket om det. Det jag menade var att jag anser att en riktig cule inte öppet behöver skylta med sitt hat och bete sig osmakligt. Det var det jag reagerade på och det är något som jag kopplar till "seny". Se på andra klubbars fans och hur de hånar Barca genom att kalla oss fuskare och filmare. Det är lågt och indikerar bara på avundsjuka och mindervärdeskomplex. Om man är tillräckligt stolt över sin egen klubb ska man inte behöva håna andras. Vi är bättre än så.

Jag är i första hand Barca supporter, men också fotbollsälskare rent allmänt och om Real skulle bli ett lag med värdighet, satsa på sina ungdomar och återgå till en mer spansk fotboll osv så skulle jag jag uppskatta dem hur mycket jag än ogillar dem. Men folk är väl olika, även cules. Stoichkov hatar Real Madrid, men jag tror inte Guardiola gör det. Kärleken till fotbollen kommer före.
Annons: