/spanien/barcelona/forum/9024.aspx/spanien/barcelona/forum/9024.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-06-25 19:38
Mr Sleven

Om det inte varit för diiktaturen inne i Puertan hade säkert det mesta snacket kring Ronaldo stannat där. Tyvärr är det inte så vilket gör att culés får lufta sina tankar på les Rambles i stället.

Tycker inte du ska hänga upp dig alltför mycket på att det snackas om Ronaldo, du är alltid välkommen att ta del i debatten eftersom demokratin råder här på den andra (fina) sidan dörren.
Barcelona petersays
2012-06-25 19:36
"Alba----Hummels--------Pique-------Montoya skapligt talangfull backlinje som skulle kunna hålla i typ 10 år he he."

Man får heller inte glömma bort att hålla ett öga på Azpilicuetas utvecklinging i Frankrike!
Real Madrid Mr Sleven
2012-06-25 19:32
Ibillay

Jag har aldrig skrivit där inne förr så vad som har hänt där eller händer bryr jag mig inte så mycket om heller :). Jag har bara sett detta forum senaste dagarna och man kan verkligen tro det är någon C.ron forum.
Sen leker jag väl inte vuxen bara för att jag ställer en `inte så barnslig fråga?` :)

Ha de!
Barcelona Ibillay
2012-06-25 19:14
@Mr Sleven:


Kan hålla med att vissa pratar för mkt om C.R.här inne...men det är alltid så kul när en maräng kommer in hit o försöker leka vuxen, därför frågar jag dig, varför snackar ni inne i puerta hela säsongen om Messi?? Messi hit Messi dit brukar det skrivas....hmm? Kan du svara på det åt dig själv nästa gång innan du kommer in hit i leker ängel ?

Ha de!
Real Madrid Mr Sleven
2012-06-25 19:06
elbraco - SiamoCalcio

Provokation? Bästaste? Min lille vän sen mästerskapet började så har ni konstant skrivit om hur dålig `christina?` är. Jag förstår inte vad ni förlorar eller vinner på hur Cristiano (som han faktiskt heter) presterar under mästerskapet om det givetvist inte är mot Spanien.

I come in peace och jag ville bara veta varför så mycket snack om C.Ronaldo? Vilket det faktiskt är :)
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
2012-06-25 18:56
Mr Sleven

Sämsta försök till provokation jag sett på länge.

som svar på din fråga; för att Ronaldo är världens mesta bästaste och största fotbollsspelare och Messi är jättedålig
:(

happy now?
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD - Ànims Abirey
2012-06-25 18:53
Allt bra Benzema?
Real Madrid Mr Sleven
2012-06-25 18:03
En sak jag inte förstår med er här inne är varför ni skriver mer om Ronaldo senaste veckorna än Barcelonas största stjärna, Messi?
Vill man ha nyheter om Ronaldo så verkar detta forum vara det bästa för just den delen :).

Ha de!

|

Namn: grande jw
Sänt: 2012-06-25 16:40
Del Bosque sa aldrig att CR var världens bästa. Han sa att Ronaldo var "unik", och gör saker som ingen annan kan göra. vilket knappast är samma sak som världens bästa fotbollsspelare? Eller?

Vad har det dära med Barcelona som klubb att göra?
Barcelona Mascherano
2012-06-25 17:57
Är det Ronaldo:P Mohaha
Barcelona Rambla~
2012-06-25 17:35
Hombre

Nej, jag tycker inte det är smart men det är något ledningen nu tycks fundera över. Åtminstone tror sig tidningen Sport veta det. Klubben verkar självsäker på att Alba ska stå på sig och endast välja att gå till Barca. Vi vet alla hur spelare kan ändra sig, speciellt när agenter har varit framme och pekat ut en annan riktning. Fast ingenting den här ledningen gör fövånar mig längre.

Sen kan man ju se det ur en annan synvinkel. Barcelona är en av många klubbar som fått kritik för att sprida pengar omkring sig trots sitt stora skuldberg. Nu försöker man kanske hålla lite hårdare i pengarna och inte ge efter? En spelare som bara har ett år kvar på kontraktet ska inte kosta speciellt mycket. Visst, finns det andra klubbar som vill betala mer är det en sak, men då ska de även övertyga spelaren att välja denna klubb.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2012-06-25 17:34
Minns ni när Pirlo försökte sig på samma straff mot oss för två år sen? Den gången räddade Pinto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 16:59
@grande jw:

Nej
Barcelona grande jw
2012-06-25 16:40
Del Bosque sa aldrig att CR var världens bästa. Han sa att Ronaldo var "unik", och gör saker som ingen annan kan göra. vilket knappast är samma sak som världens bästa fotbollsspelare? Eller?
Barcelona Deulofeu
2012-06-25 16:30
MesQueUnClubFCB

Del Bosque tycker att Messi äe världens bästa han har röstat på honom flera gånger som nummer ett i balon D`or.

Däremot att han är unik och en av de bättre i em visst.Tror även han håller INiesta,Xavi på en liknande nivå.

Han säger att Ronaldo kan göra saker ingen annan kan och ja det stämmer ingen skjuter så hårt som han eller filmar lika ofta.Han ger sig heller aldrig kolla bara mot Tjeckien vilket djur bollen skulle bara in!
Barcelona Deulofeu
2012-06-25 16:27
Rambla om Barca straffar Alves så liknar det hanteringen av Rivaldo,Ronaldo och även Ronaldinho Barca verkar inte kunna hantera stjärnor från Brasilien suck.

Därför är det så underbart med Messi aldrig strul någonsin.

Straffar de Alves straffar de Messi.Så enkelt är det Alves älskar att assistera Messi och ville verkligen delta i matchen tror jag iallafall.Visserligen var han inte frisk men vänskapsmatcher utan tacklingar funkar tycker jag.

Det hela handlar säkert om att de inte vill han drar iväg till os då Montoya ocjså är uttagen för Spanien och vi har då ingen högerback.

Frågar ni mig ska vi dra ett streck över det hela helt klart en liten tillrättavisning på sin höjd kanske.

Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 16:21
VDB tycker att Ronaldo är världens bästa. Tyvärr kan jag inte länka för jag använder mobilen
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 16:04
struntar vi i Alba så struntar vi i en back värvning
Barcelona IlTriplete
2012-06-25 16:02
Tror att priserna redan delats ut. Av Madrid-baserade tidningen MARCA

Ronaldo blev årets spelare, HAHA!
Real Madrid Hombre - "Pipita quédate"
2012-06-25 15:58
Rambla

"Dessutom skriver Sport idag att Barca kanske struntar i att värva Alba denna sommar och istället väntar ut hans kontrakt till nästa säsong."

Är det smart tycker du?

Ska Barca ha Alba så är det egentligen nu eller aldrig i och med att klubbarna förhandlar. Valencia kommer fortfarande vilja förhandla med den klubb som erbjuder mest. Dessutom kommer även Valencia om ingen klubb köper Alba i sommar försöka förlänga hans kontrakt så att dem kan ta ut en ännu högre sommar. Dessutom kan Alba om 6 månader förhandla med vilken klubb som helst, det sätter honom i ett ännu bättre förhandlingsläge då han kan välja och vraka bland erbjudanden.

15 miljoner euro är ett mycket bra pris för en spelare som Alba, speciellt i den åldern.

Vad tycker ni föresten om Albas EM?

Jag personligen tyckte att han inledde nervöst och vågade inte spela ut. Under hela gruppsspelet tyckte jag att han spelade mest på säkerhet då han inte vågade fyla på och utmana. Men mot Frankrike var han riktigt bra, en av dem bästa på planen.

Jag tycker inte Spanien använder Alba rätt, man använder honom mycket i uppbyggnadsspelet och possesionsspelet. När det är dags för Spanien att byta kant och bredda så är det Arbeloa man använder sig då han oftast är fri på sin kant. Det borde vara tvärt om egentligen då Alba är snabbare och skickligare på att utmana.
Atlético addeh
2012-06-25 15:52
Hetfield

Du har en poäng. Alla vill vinna, men kanske inte till vilket pris som helst. Jag tror många här inne blev culés på grund av det vackra spelet. Det är på många sätt större än titlarna, de får ses som en bonus.

Spanien hade kunnat spela betydligt mer fartfyllt - fast ändå ha så mycket bollinnehav. Varför de inte gör det har mycket med det politiska att göra. Mer än Del Bosque själv, skulle jag tro. Graham Hunter har själv påpekat att Alonso fört in Mourinho-tankarna i Spanien meda övriga Madrid-spelare, och Barcelona-spelarna, lagt allt som har med el Clásico och allt det gruffet bakom sig.
Barcelona Barca numero 1
2012-06-25 15:50
Jag har en fråga som jag hoppas ni kan svara på! :)

Vet ni när priserna delas i Spanien?

Typ som årets spelare, årets tränare, årets lag, årets unga spelare osv.

Mycket tacksam om ni svarar!! :)
Barcelona Rambla~
2012-06-25 15:48
@Deulofeu:


Kanske Alves blir grinig nu om han blir bestraffad av klubben och drar själv? Han spelade tydligen 25 min med Messi i förra veckan utan att ha fått el alta medica av klubben.

Dessutom skriver Sport idag att Barca kanske struntar i att värva Alba denna sommar och istället väntar ut hans kontrakt till nästa säsong.
Barcelona Deulofeu
2012-06-25 15:33
Nu vill jag inte att vi gör oss av med Alves men tänk er ändå...

Alba----Hummels--------Pique-------Montoya skapligt talangfull backlinje som skulle kunna hålla i typ 10 år he he.

Men som sagt Alves är ingen man gör sig av med han är bäst i världen på sin plats.
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 14:54
Spanien-Tyskland i final fast om man vinner Italien i final på tv 4 så skulle man se birros ansikte Tomat rött.
Barcelona Hetfield
2012-06-25 14:50
Jag läste att någon försvarade Del Bosque. Jag kan väl säga såhär, om man ska gå på resultatet så har han gjort ett väldigt bra jobb, han är dessutom en gentleman som respekterar folk och som svarar artigt. Det som jag stör mig på är hur han har förvandlat det vackra Spanien, till ett lag som spelar så tråkigt.

Fotboll handlar om att vinna, men till vilket pris? Jag tror inte att någon Barcelonafan skulle vilja att Barcelona byter spelstil och spelar tråkigt, om det leder till titlar. Del Bosque förvandlade något som redan var fint och som funkade, till ett lag som förlitar sig på enskilda prestationer. Om man skulle ta bort Iniesta i laget, då kan jag nästan säga att laget skulle bli mycket sämre. Jag vill att Tyskland eller Italien vinner, de försöker spela fotboll och de spelar underhållande.
Atlético addeh
2012-06-25 14:38
MesQueUnClubFCB

Självklart. Ville inte få dig att framstå som dum heller. :-)
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 14:31
CESC..4...FABREGAS

Jo i Gampern mot Milan i straffläggning.

Sorry för trippel
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 14:25
Vi har väl vadå 90 mille. Valencia vill ha 15 mille jag tycker att Rossel ska ge Valencia sina 15 mille. Men jag tycker Alba är värd dem pengarna så som han har spelat.

Ni behöver inte oroa er om Ballon o'dor om inte Messi tar den så blir det antingen Xavi eller Iniesta.

Addeh och Crema Catalana

Jag ville inte uppstå som dum jag bara undra. konstiga saker händer i livet eller?
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-25 14:08
Jag tänkte väl att det var de svarta
Barcelona CESC..4..FABREGAS
2012-06-25 14:06
Har Pirlo inte missat en sånt straffar som igår mot oss i Vänskapsmatch då Pinto räddade den
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: