/spanien/barcelona/forum/9024.aspx/spanien/barcelona/forum/9024.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-27 16:00
westinho

Jag minns den matchen, men att det händer idag att vi vinner med samma siffror är svårt, otroligt svårt. Vi släpper in mål i varenda match med nuvarande backlinje.

Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-27 15:55
Shanghai

Sist vi mötte Rayo på bortaplan blev det ju 0-7 till oss. Jag har tyvärr svårt att tro att vi håller nollan ikväll, men ett par mål framåt bör vi göra.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-27 15:50
Gothica Ramblas

Haha, 0-5 ?!?!

Kommer aldrig att hända, då Rayo är oerhört starka på hemmaplan och vi lär släppa in minst 3 eller 4 mål.
Barcelona Zamboza
2012-10-27 14:58
Xavis flickvän är ju riktigt snygg och längre än honom haha.
Barcelona Gothica Ramblas
2012-10-27 14:00
Hoppas att Pinto får chansen i målet ikväll. För övrigt tror jag matchen slutar 0-5.
Ha en trevlig lördag alla Culés
AndreD - General Pardon
2012-10-27 12:57
100% Fake Barcelona coach Guardiola wanted to sell Alves, Pique, Cesc and Villa last year [by francois gallardo on intereconomia radio]

(barcastuff)
Barcelona den närkingska älgen
2012-10-27 12:48
Alltså vad är problemet egentligen? El Flacos artikel handlar ju om FC Barcelona och vi kan väl inte förvänta oss att man bara ska publicera positiva artiklar som hyllar allt och alla som har med Barcelona att göra till skyarna? Knappast så att El Flaco slår fast att det är en sanning i artikeln. Om vi vänder på det och inget negativt skulle publiceras om någon så sitter vi här med en sorts variant av Nordkoreas medieklimat, och vem fan vill det?
Barcelona El Soap
2012-10-27 12:41
Ser inte riktigt vad som är problemet med El Flacos text. Om man bara skulle få skriva saker som stämmer till 100% så skulle det ju knappt bli några artiklar.

Bra jobb El Flaco, fortsätt gärna!
Barcelona El Legado Pep
2012-10-27 12:00
Jag måste säga att jag håller med Barcadinho.

Jag har alltid också gillat artiklar som el Flaco- har skrivit. Han är en riktig bra skribent. Men jag blir lite besviken måste jag säga. Blir besviken även att de som är ansvariga för sidan inte tänker till innan en artikel publiceras. Man måste väl använda lite sunt förnuft och ställa sig frågan om hur mycket sanning som kan ligga i ett sådant påstående innan man bestämmer sig för publicera en artikel. Ska ni skriva artiklar om alla falska rykten då kommer ni inte att ha tid med annat. Det kan jag lova.

Att Pep skulle ställa ett ultimatum om att sälja fyra av Barças viktigaste spelare är uteslutet. Den som påstår det är utefter publicitet och inget annat. Borde vara uppenbart även för oss. Pep skulle aldrig komma med en sådan tanke som skulle innebär ett svek mot klubben. Cesc som Barca gjorde allt för att få hem från England och lyckades med det i säsongen innan den säsong som det sägs att Pep ska ha sagt att han vill sälja.

Jag förstår att det är två olika saker att avfärda sanningshalten i påståenden och tanken med att publicera artikeln men jag undrar vad vitsen är om man ändå vet att påståendet är falskt?

Skriv och publicera gärna många artiklar men använd lite sunt förnuft för gud skull. Ta den kritik ni får av läsarna. Hugg/avfärda inte all kritik när ni förtjänar det. Det gäller samma sak när ni förtjäner beröm. Jag vet att det är ideellt arbete ni gör men allt går inte hem hos läsarna. Det borde ni veta.,

Tack och hej.
Barcelona MissyaPep
2012-10-27 03:23
RonaldinhoGaucho! (Barcelona) 2012-10-26 17:09 Namn: MissyaPep Sänt: 2012-10-26 12:33 Om man e en inbiten Barca fan så ska man inte ens nämna näsan efter allt han sagt. va inte så enögd se allt från hans sida, han är en stor spelare och kolla hur han blev behandlad av TRÄNAREN!? tränaren ska vara den mest kompetenta av dom alla och lösa alla konflikter, men i detta fall var de tränaren som skapade konflikter istället för att konfrontera zlatan o säga hur situationen ligger till. hade du varit en stor spelare med ett känt namn och du kommit till en klubb och sen blivit behandlad på de sättet efter några månader hade inte ditt blod kokat?...... ****** Du beskriver Zlatans tid i barca som om du själv var där och såg på. Jag tror snarare att Zlatan inte passade in i en klubb där han inte var kungen i stan. I alla hans tidigare klubbar så har dessa klubbar spelat efter Zlatan. Tyvärr i Barca finns det Messi, kungen nr 1. Vill han spela centralt och skicka Zlatan på kanten lr läktaren så får han acceptera det bara. Man kan inte vilja vara bättre än någon om man inte är det. Hans kaxigs attityd passade inte heller i Barca. Han ville behandlas i Barca som nr 1. Jag tror det var dessa anledningar till varför min idol Pep skickade iväg honom med huvet före och vann CL året där på, först slog ut real i seminalen, när Messi dribblar hela Madrid och punkterar deras hjärtan med sitt 0-2 mål och i finalen mot Man u. Bara en sån sak. Hoppas dom i puertan läser sista raderna :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Barcelona - 1899
2012-10-27 01:48
Va skönt att Dani Alves är tillbaka så vi kan få lite andrum :). Vårt försvarsspel är som div 1 eller 2 för så dåligt är det. Vill bara att vi ska slippa skador och få tillbaka våra backar. Dani Alves må vara en filmare men han är i mina ögon en av tidernas bästa högerbackar. Hans offensiv har jag saknat och det har Leo säkert också gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak
2012-10-27 01:02
S91 Fast uttrycket "haters gonna hate" bygger ju på att de kommer göra det oavsett vad som sker. Därför ser jag ingen anledning att försöka kväsa rykten om att en tränare eventuellt vill sälja spelare som visar dålig attityd och presterar dåligt. Något mer harmlöst här jag svårt att tänka mig, men återigen, jag tillhör den lilla grupp av bakåtsträvare som placerar mångmiljonbringande fotbollsstjärnor väldigt långt ner på offerstegen.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético addeh
2012-10-27 01:01
Det finns väldigt många själar som förtjänar en stor applåd för allt ideellt arbete som både läggs och har lagts ner för det här laget på den här sajten. El Flaco är en av dessa. Även om ingen är större än någon annan, känns han som fel person att klanka ner på. Som forumräv under en herrans massar år har han bidragit med såväl vettiga diskussioner här inne men också roliga anekdoter. Detsamma gäller i hans publicering av artiklar - där jag garanterar att alla alltid lärt oss eller höjt ögonbrynen över någon som den käre el Flaco skrivit om. Allt, i mina ögon, är bara positivt.

Just den senaste artikeln om Pep och hans svarta lista ser jag heller inget problem i. Sanningshalten kring det kanske inte är särskilt hög, men det är ett väldigt dåligt argument att använda, då vi under sommaruppehållet och i januari månad kan läsa om alla diverse rykten som rör klubben. Detta här på sajten - och emellanåt är det helt galna saker som det surras om.

Kudos, el Flaco, och alla andra som lagt ner jobb här under åren. För alla utomstående är det värt att komma ihåg att allt alltså är helt ideellt. Inga pengar inblandade. Inte ett dugg. Bara egen tid.
Barcelona S91
2012-10-27 00:47
tarrak

En väldigt uppenbar anledning är ju "haters gonna hate", givetvis. Det kommer att pratas högre om Peps relationer till sina spelare. Det kan givetvis smitta av sig till de neutrala (se bara på det här med "Barca har domarna med sig hela tiden" och hur det smittat av sig).
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-10-27 00:45
"I could use the same approach as Celtic, but personally I would be too ashamed to look fans in the eye. We might lose, but we'll decide how we play against them", Rayo Vallecano coach Paco Jémez said ahead of Saturday's game against Barcelona.

Gillar hans inställning. Matchen mot Real Madrid var galen, sjukt mycket målchanser för båda lagen. Tror vi kan se något liknande imorgon. Synd att jag missar den.
Barcelona tarrak
2012-10-27 00:38
S91 Jaha, då missförstod jag dig. Jag hade inte heller några problem med Barcadinhos sätt att framföra kritik det var bara det att jag inte fattade vad han menade. Varför tror du att omvärlden skulle se ner på Pep om det stämde? Gillar de inte när man säljer spelare som visar dålig attityd eller tycker de att tränare ska stanna även om samarbetet med ledningen inte funkar. Inga retorisk frågor, utan jag är uppriktigt intresserad av andras infallsvinklar för i mina ögon är det ofattbart. Men å andra sidan så är jag så långt ifrån nutidens fanboys som alltid skriker om orättvisor så fort en spelare blir såld, som man kan komma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S91
2012-10-27 00:24
tarrak

Har inte sagt att jag instämmer i kritiken, påpekade bara att han framförde kritiken på ett bra sätt, som det skall vara.

Sen kan jag väl säga vad jag tycker om artikeln. Den har helt klart en s.k. "chock value", och el Flaco är noggrann med att skriva att det är FIFA-agentens egna ord, han skriver också att det inte behöver vara sant. För mig så spelar det inte så stor roll huruvida artikeln publicerats eller ej, men jag förstår hur sådana som Barcadinho tänker.

Det kan också tilläggas att Pep skulle definitivt få en sämre image om agentens ord stämmer. Inte nödvändigtvis från fansen, men helt klart från omvärlden. Folk skulle få vatten på sin kvarn gällande "Peps (o)förmåga att hantera vissa spelare".
Barcelona tarrak
2012-10-27 00:18
S91 Ja och jag ifrågasätter hans tolkning av att det skulle vara negativt för Pep om agenten pratar sanning. Du som verkar instämma i Barcadinhos kritik kanske vill fylla i med din åsikt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S91
2012-10-27 00:11
tarrak

Barcadinho syftar snarare på innehållet i artikeln. Han argumenterar väl för sin åsikt. Tidigare idag så såg det värre ut med "kritiken", fast då gav du svar på tal ;)
Barcelona S91
2012-10-27 00:01
Barcadinhos inlägg: avd. saklig och konstruktiv kritik. Bra där :)
Barcelona tarrak
2012-10-26 23:46
Barcadinho På vilket sätt kastar el Flacos artikel dåligt ljus över Pep? Det är väl varken något konstigt med att en tränare vill sälja spelare han är missnöjd med eller att han väljer att lämna om han känner sig motarbetad av styrelsen? Visst kan man diskutera sanningshalten i agentens påstående, men jag ser ingen anledning till att skjuta budbärare i det här fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2012-10-26 23:35
el Flaco-

Snälla, bli inte sur på mig nu! Du har skrivit en mängd artiklar och de allra flesta var godisbitar. Du har tom producerat magnifika serieartiklar i flera delar. Vilket jobb!
Men den senaste är en tabbe tycker jag och som du vet så tabbar sig alla ibland, båda på fotbollsplanen och ute i livet.

Innehållet i din artikel är egentligt väldigt allvarligt. Det sätter i mörkare ljus båda Pep och de spelarna som nämns.
Därför är det ytterst viktigt att du ska ha mycket substans och kött i benen innan du ska annonsera en sådan artikel. Och det räcker absolut inte med vad en totalt okänd agent har sagt eller inte sagt.
Vi kan inte tro eller skriva en artikel efter vad Pini Zahavi, Mino Raiola eller andra agenter tycker och tänker. Åtminstone om inte deras uttalanden baseras på en bredd basis. Vi ska inte spridda deras svaga åtanke när det finns så många andra med förnuftigare nyheter.
Varifrån har denna Gallardo fått den listan ifrån? Vilka källor har han? Vem är han och vilka relationer har han till Pep? Är han en skojare?

Jag vill inte att ni som skriver ska tappa lusten att skriva på grund av kritik. Ni skriver bra för det mesta. Men jag vill se mest bara bra artiklar och journalistik. Jag har samma krav på andra webbsidor och lösta tidningspapper och SF har en stor publik.

En liten sak – det är en stor skillnad mellan att skriva ett inlägg och en artikel. Kom ihåg det ni som skriver.

Tummen upp för alt ideellt jobb här!!

Barcelona LeoMessi
2012-10-26 22:44
Det värsta är att vi skulle ha vunnit matchen om anfallarna hade kunnat slå in bollen i öppet mål och då hade vi till och med haft råd att släppa in 3 mål.
Barcelona LeoMessi
2012-10-26 22:42
Det här b-laget skämmer ut sig. Motståndaren har haft 3 lägen under hela matchen och dom har lyckats göra 3 mål. Alla 3 mål är tack vare våra backar som har lyckats med bedriften att ge bollen till moståndaren.... Deras försvar är typ lika dåligt som a-lagets är för tillfället. Antingen så köper dom in en mittback eller så får dom börja träna försvar framöver. Enda mittbacken som är bra är Sergi Gomez
Barcelona S91
2012-10-26 22:42
Man märker att detta med ineffektivitet måste förebyggas från ungdomsleden när det kommer till Barca.
Barcelona FCB <3
2012-10-26 22:40
3 avslut, 3 mål inte bara a-laget som har ett uselt försvar !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2012-10-26 22:36
Herregud vad motståndarna har äcklig jävla tur! Barca har missat 4 lägen där det ska vara garanterat mål på
Postat via SvenskaFans-appen
s.eto
2012-10-26 22:30
La Armada Blaugrana

Han hade väl helt säkert fel angående VIlla och Fabregas.

Men det kändes som Alves var på väg bort i somras då han skrev på twitter att han hade haft en bra tid i Barca vad som än hände i framtiden osv. Pique fick ju inte iheller speciellt mycket speltid förra säsongen. Så något var det nog, men sen om Pep ville sälja dom är ju en annan sak.
Barcelona LeoMessi
2012-10-26 22:29
FCB <3 (Barcelona) Håller med dig. Tycker att rafinha är riktigt duktig! Han är en kraftfullare variant av thiago, offensivare och mer utav en slitvarg. Thiago är mer elegant i sin spelstil. Sen så får vi inte glömma Sergi Roberto som är väldigt duktig:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Armada Blaugrana
2012-10-26 22:22
FIFA agenten François Gallardo är en riktig chalatan, det går inte att ta någonting han säger på allvar. Hans ständiga lögner blir bara pinsammare och pinsammare.

Senaste var det Messi och Villa som hatade varandra och nu säger han att Pep ville sälja fyra spelare, LOL.

Men allvarligt, Pep är medlem i klubben, han är alltså delägare i klubben och François Gallardo påstår att Pep skulle sätta sig själv framför klubbens behov. Begriper han inte att han gör bort sig?

Jag tror helt ärligt att Gallardo är bitter eftersom han inte lyckades lura på Barcelona Drogba som han kom dragandes med i sommras. Jävla pajasagent är han.
Annons: