/spanien/barcelona/forum/902.aspx/spanien/barcelona/forum/902.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Vlom
2016-06-24 18:30
@Dûssel:


Zlatan gjorde 3 mål mot Danmark under play-off matcherna, inte 4 mål. Med tanke på att Sveriges spel anpassades för att få ut max hos vår f.d. landslagskapten, så är det inte märkligt att Ibra har enorma krav att leverera och som han tyvärr inte gjorde. Särskilt inte när denne gjorde 0 skott på mål mot Irland & Italien.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 17:46
[QUOTE=Vampíro]Suàrez är en spelare som lever på sin fysik. Löper på allt, pressar nonstop och spelar alla matcher. Inte en chans att han är samma spelare runt 34-35 när kroppen inte orkar längre. Science! [/QUOTE] Han är också Vampyr, va inte förvånad om han springer som en tjur vid 34 ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-06-24 17:37
Maradona inför finalmatchen mellan Argentina och Chile i Copa América Centenario:


"Självklart kommer vi att slå Chile. Vi är ett starkare lag. Men om vi inte vinner så är det lika bra för dem att inte komma hem"
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-06-24 17:22
[QUOTE=Davids3]Men hur tänkte du annars att det ska arrangeras? Wales kom faktiskt etta i sin grupp, ska de ändå åka ut och lämna plats åt Holland kanske så det blir en roligare åttondelsfinal? [/QUOTE] Håller med där, Englands fel att det blev så som det blev. Hade de vunnit över Ryssland hade de kommit etta och mött Nordirland på enkla sidan av slutspelsträdet. Samma kan sägas om Spanien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-06-24 17:00
@Kröjff:


Men hur tänkte du annars att det ska arrangeras?
Wales kom faktiskt etta i sin grupp, ska de ändå åka ut och lämna plats åt Holland kanske så det blir en roligare åttondelsfinal?
Barcelona Vampíro
2016-06-24 16:58
Suàrez är en spelare som lever på sin fysik. Löper på allt, pressar nonstop och spelar alla matcher. Inte en chans att han är samma spelare runt 34-35 när kroppen inte orkar längre. Science!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 16:48
[QUOTE=Vampíro]Aha okej då kan jag sova lugnt. [/QUOTE] Vi kan ju bara spekulera. Suarez o Messi är två genier som inte är beroende av sin speed, därför tror jag att de kommer hålla länge till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-24 16:43
Liunil Masse Messi ja Suarez nej
Barcelona Vampíro
2016-06-24 16:40
[QUOTE=Liunil Masse]Suarez o Messi kommer hålla i många år framöver, helt övertygad om det. [/QUOTE] Aha okej då kan jag sova lugnt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-24 16:23
Missförstå mig rätt nu, jag är en stor vän av Irland, keltisk kultur och har varit betydligt mer i den "katolska" enklaven New Lodge i östra Belfast, än på Camp Nou. Men Nordirland mot Wales i åttondelsfinal? Då kan man verkligen på allvar börja fundera på vad det är för sorts arrangemang, som vi snart har att bevittna.
Bingolotto?
Barcelona Amo.38
2016-06-24 15:20
Hade inte heller haft något emot Hazard tror på sikt han kan ersätta Neymar om fallet skulle vara så att han lämnar. Missförstå mig inte Neymar är magisk och top 3 enligt mig i världen men jag tror Hazard lätt kan göra samma jobb som Neymar med rätt spelare omkring sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-24 14:54
Köp Hazard smabbt som fan säger jag, flytta ner Leo med fri roll. Ney, lusito, Hazard på top. Hazard är en grym fotvollspelare. Och händer det att neymar lämnar så har vi Hazard som kan ersätta. Tror det går att köpa loss han för 50. Chelsea spelar inte cl så det borde gå.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 14:21
[QUOTE=Vampíro]Problemet med Neymar blir, finns det nån som verkligen litar på att ledningen kan gå vinnande ur affären och lyckas ersätta Neymar samtidigt som både Messi och Suàrez närmar sig 30? Good luck. [/QUOTE] Suarez o Messi kommer hålla i många år framöver, helt övertygad om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-24 14:03
Problemet med Neymar blir, finns det nån som verkligen litar på att ledningen kan gå vinnande ur affären och lyckas ersätta Neymar samtidigt som både Messi och Suàrez närmar sig 30? Good luck.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-24 13:26
Personligen hoppas jag att man på ett eller annat sätt lyckas förnya kontraktet med Neymar, inte för att jag är desperat över att se till att han stannar en längre period hos oss utan precis som honom tänker jag också tänka på pengarna och det ekonomiska. Sanninen är den att 190M€ är sjukt mycket pengar i en realistisk verklighetsbild, men så som fotbollen har eskalerat rent ekonomiskt på marknaden så är denna summan egentligen inget mer än en vindruvessumma för en spelare som Neymar, med dessutom det enorma marknadsvärde som han för med sig till sin klubbaddress.

Med det sagt är jag inte alls nöjd med 190M€ för Neymar och jag hoppas att vi förnyar kontraktet och lyckas höja hans klausul till åtminstone 230M€, och sen säljer honom nästa sommar. Då hade jag varit mer än nöjd. Det ger oss ytterliggare ett år till att mentalt ställa oss in på att Neymar kan lämna, man hinner kolla vidare på alternativa ersättare till honom och man kan också få in mer pengar för honom.

Att han skulle vara Messis ersättare och efterträdare i Barcelona är inget mer än nonsens. Han har inte det som krävs, varken det fotbollsmässiga eller det mentala. Det är alldeles för mycket jippo kring honom vilket är synd eftersom han är en helt otrolig fotbollsspelare i sina bästa stunder.

Det är lite som när Adrian försöker förklara till Rocky att hans lärjunge Tommy Gun inte har samma hjärta som Rocky själv har. På samma sätt är det med Messi kontra Neymar. Han tänker alldeles för mycket på the glory och på pengarna, om det sen är pga farsgubben eller inte låter jag vara osagt men det är hur som helst ett faktum att det är för mycket bök och stök som tillkommer med Neymar i laget - något jag och flera andra ogillar.

Men 1 år till med Neymar ger oss.

* Ett års anpassningstid och förberedelser utan honom.
* Längre tid till att undersöka marknaden till ersättare.
* En högre klausul och därmed mer betalt om han skulle lämna.

Så jag hoppas att han inte lämnar i år utan snarare nästa år.

Sen kan Neymar utnyttja Barcelona på pengar och vi kan i retur utnyttja honom på pengar tillbaka. Win-win!
Barcelona Gabriel
2016-06-24 13:19
@Flexus:


Meh, är du seriös? Kom igen, kom in i matchen. Har du inte förstått att brassarna ska kunna ge mat på bordet till deras familjer? Hallå eller!?
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-24 12:39
STORT GRATTIS LEOOOO!!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-24 12:38
Du har moppat golvet med CR7 och gett han smeknamnet grinaldo, du är hans värsta mardröm varje natt han somnat. Du har golvat Maradona, du har knockat Pele, du har lekt bort alla legenders rekord. Du har gjort camp nou till vårt paradis och motståndarna helvete. Du har gett oss dagar vi aldrig kommer att glömma, tack för din lojalitet, tack för att du viftat bort alla pengar i världen och valt att stanna och svettas i vår tröja och våra färger. Du är inte kung, du är inte legend, du är Gud!

DU ÄR LIONEL ANDRES MESSI!!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-24 11:44
@neymar JR:

Jag tror inte att Veratti har en klausul, det är bara i Spanien klausuler är obligatoriska.
Barcelona Andresito
2016-06-24 11:31
Ett enormt stort grattis till tidernas bästa fotbollsspelare som förgyller våra dagar vecka ut och vecka in.

Felicidades Leo!
Barcelona MessiLionel
2016-06-24 11:15
Grattis till världens bästa fotbollsspelare någonsin.
Barcelona neymar JR
2016-06-24 11:10
Börjar faktiskt tröttna på dom hör förhandlingarna, visst vet man inte vad som stämmer. Jag själv börjar tröttna på neymar gate trots att jag gillar spelaren, men det är absolut inte värt att gå igenom samma grej om och om igen. Vill han ha en galen summa så får han lämna. Sälj till psg för 200 miljoner € och köp ut veratti. Veratti kommer komma springandes till Barcelona med ett leende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Flexus
2016-06-24 11:00
Jag fattar inte varför spelare som Neymar ska kräva så ofantliga mängder pengar, få mindre skatt, etc, etc.. Killen lär ju ha runt miljarden redan på sitt konto och hans far är ju inte heller lusfattig. Det är pengar en normal människa inte bränner på flera livstider. Varför denna jakt efter mer och mer pengar? Det är ju löjligt!
Barcelona the cameroonians
2016-06-24 09:37
MD skriver idag via Gabriel Sans att klubben omgående efter att ha avslutat köpet av Umtiti och kontraktsförlängningen med Neymar kommer att gå all in på att genomföra ett köp av Sevillas Kevin Gameiro.

I princip inväntar sportchefen att Raul Sanllehi ska komma tillbaka från Brasilien och förhandlingarna med Neymar (och DIS...) så att man kan sätta sig ner och fortsätta de diskussioner men fört med spelarens agent och som utveecklats positivt under de senaste veckorna.

Kvar är då att förhandla med Sevilla som gett spelaren ett nytt kontraktsförslag eftersom det nuvarande går ut 2018. Tidigare har man hänvisat till klausulen på €40 miljoner, men källor till MD tror att de kan få ner summan till 20-25 miljoner + variabler.

Lucho ska enligt källan ha gett sitt OK till att singa fransmannen, skulle detta inte gå är det Luciano Vietto som ligger näst högst upp på listan över anfallare.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-24 08:18
@Amo.38:
Förstår dina tankar. Samma sak har slagit mig själv. Men jag har landat varje gång i att jag älskar och vill följa laget i vått och torrt men att jag inte orkar/vill lägga ner samma energi och möda på klubben i sin helhet längre på grund av exakt det du nämner. Det är liksom inte värt att missa Messis sista år pga av Bartomeu-äcklet och hans vidriga polare.
Barcelona Amo.38
2016-06-24 03:17
Att dom vita från Madrid med Perez i spetsen är korrupta är ingen hemlighet. Men jag funderar starkt på att bojkotta Barca tills man står på sina värdegrunder igen, för med denna junta känner jag knappt igen klubben och det luktar unket ända hit..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 02:52
[QUOTE=Davids3]Är det bara jag som inte kommer sörja ifall Neymar sticker? Är trött på att hans namn skall vara på tapetten hela tiden, det ska hela tiden vara något, han tar all uppmärksamhet. Hans personlighet är och kommer aldrig vara något att hänga i granen heller. Man behöver ej kunna se in i framtiden för att kunna påstå att han inte kommer göra 25% för klubben jämfört med vad Messi har gjort. Så jag förstår ej all denna hysteri. Nä, väck med honom och ta hit Dybala. [/QUOTE] Håller med. Om han förlänger med oss nu så kommer han säkert dra till PSG säsongen efter för de dubblar hans lön. Litar inte på honom. Efterträda Messi? LOL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-06-24 02:40
Är det bara jag som inte kommer sörja ifall Neymar sticker?
Är trött på att hans namn skall vara på tapetten hela tiden, det ska hela tiden vara något, han tar all uppmärksamhet. Hans personlighet är och kommer aldrig vara något att hänga i granen heller.
Man behöver ej kunna se in i framtiden för att kunna påstå att han inte kommer göra 25% för klubben jämfört med vad Messi har gjort. Så jag förstår ej all denna hysteri.

Nä, väck med honom och ta hit Dybala.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-24 01:12
Sport: Neymar wants tax case settled before renewal. Neymar vill det, det o det. Storfestaren kan dra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-06-23 23:43
"He is leaving, for sure, he is just waiting to finish the European Championships but the (deal) with City is almost done," Nolito's uncle said, per Julio Smith of Sport. Jaha då var det slut på sagan som pågick i flera månader.
Annons: