/spanien/barcelona/forum/9017.aspx/spanien/barcelona/forum/9017.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
11/14/2012 23:27
Landslagets Pedro fortsätter att leverera. Tyvärr så hamnar han, likt alla andra anfallare vi haft de senaste åren, alldeles för mycket i skuggan av Messi, något jag ser som ett av Barcelonas största problem för tillfället. Visst 9/10 fall så gör Messi skillnaden men när var det senast någon annan anfallare var avgörande för oss under en längre period? Ibra hade sina stunder i början , även Pedro och Villa har klivit fram då och då men det är fortfarande alldeles för sällan. 

Under de senaste två kalenderåren har vi haft väldigt lite utspridning på målen, jämför det med t.ex Madrid som har fler spelare som avgör matcher även om Ronaldo fortfarande sticker ut. Vad det beror på låter jag vara osagt men just nu känns det som att vi kan ha Batistuta och Romario i anfallet men de hade fortfarande inte kunnat leverera. Många skriver om Neymar men vad talar för att han inte ska hamna i samma sits som Villa och Alexis, spelare som också dominerat i andra klubbar men blivit alibispelare i Barças spelsystem.

Tycker det här borde vara något som Tito prioriterar då man mer och mer ser hur sårbara vi blir i vissa toppmatcher när Messi inte lyckas. För vi har inte sedan Guardiolas första år haft flera matchvinnare som levererat under en hel säsong. Mer än tre år har gått men vi har fortfarande inte kunnat ersätta en spelare som Eto'o fullt ut.
Lilla Fröken
11/14/2012 23:26
Någon som skrev här inne förut att Pedro inte är någon målskytt. En av europas bästa avslutare för inte så längesen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
11/14/2012 23:24
Hetfield,

Nåväl. Man kan ju åtminstone glädja sig att man inte lastat in 500 miljoner på Torres eller Andy Caroll de senaste åren. Haha. Där snackar vi riktig facepalm!
Barcelona LeoMessi
11/14/2012 23:21
Pedro är väl bättre i landslaget då motståndet inte är lika svårt samt att det känns som att han har lite mer frihet och får röra på sig på större ytor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
11/14/2012 23:18
Glöm Zlatan.. PEDRO RODRIGUEEEZ
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
11/14/2012 23:17
Pedro är som vanligt stekhet i landslaget. VDB, vad är hemligheten?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
11/14/2012 23:17
Barcashow. Pedro 0-3 :)
Barcelona Hetfield
11/14/2012 23:15
grande jw

Precis, men då är det ekonomiskt, inte spelmässigt, tycker de sakerna kan vara separata.

Jag tycker att Sanchez undgår kritik. När Cesc gjorde ett par dåliga matcher så var det en stor skandal och folk började säga att Cesc längtade tillbaks till Arsenal och att han skulle säljas dit, men att Sanchez har filmat och spelat uselt hela säsongen verkar ha undgått alla. Om Tello eller Pedro spelar dåligt så har jag tålamod, för de kostade inte klubben något och är egna produkter, men när man köper en spelare för 30 miljoner, då ska han spela som en stjärna. Tänk på vilka spelare man kunde ha fått i liknande prisklass som Hazard, Kun, Neymar och Cavani.
Barcelona NoGo™
11/14/2012 23:14
@LeoMessi:


Mata.
Barcelona Walee
11/14/2012 23:14
Pep gjorde FEL va faan är de så svårt att erkänna .Vilken idiot som helst vet det.. Pep kan ej hantera stora egon de är väl ett utav hans största svagheter.. Att Ibra var speciell visste man redan innan han kom. Så att skeppa han vidare efter 1 år för att man inte kommer överäns. Är otroligt fegt och ett lätt sätt att hantera ett problem. Sen är de ett jävla slöseri på klubbens pengar. Zlatan såg riktig jävla vass ut på försäsongen och visa att han ville vara kvar. Så alla vet att han förtjäna att vara kvar.. Ibra fick spela mindre än Alexis, och Villa under sin första säsong men var minst lika bra. Skillnaden är bara att Pep hade problem med Ibras personlighet..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
11/14/2012 23:14
Vem bidrog med assisten till pedros andra mål?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
11/14/2012 23:10
Villa har gjort 0-2, härligt!
Barcelona grande jw
11/14/2012 23:09
Hetfield

Ja men det är exakt det jag menar. Spelmässigt var han inte DÅLIG. Men överlag var affären dålig för klubben, inte sant?

Jag tycker faktiskt inte jag är hård mot Alexis. Om man jämför Alexis med jämnlika spelare som vi faktiskt hade kunnat köpa för den summan (Aguero, Hazard) så är Alexis ett stort fiasko. Jag vill inget annat än att kunna hylla den killen men det går inte hur mycket jag än ser på honom genom mina barca-ögon.
Barcelona Hetfield
11/14/2012 23:02
grande jw

Hela affären som helhet, rent ekonomiskt var ju uselt, men man kan ju knappast säga att Zlatan som spelare rent spelmässigt var fiasko.

Om Zlatan hade bara accepterat rollen i laget och fortsatt spela som han gjorde, då hade han tagit en viktig plats i laget. Notera att det här kommer ifrån en som inte är en Zlatanist, så jag är ändå objektiv i frågan. Sanchez är en helt annan nivå av fiasko, han har bara lyckats med att filma och springa ut mot kanten.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
11/14/2012 22:58
Förra året var jag nöjd med Alexis, den tiden han var skadefri. Stundtals väldigt nöjd. Är övertygad om att han kan bli nåt i Barca, men det börjar bli oroväckande att han fortfarande letar efter säsongen i år... och skadade sig igen.
Coach Pep,
11/14/2012 22:56
@Rambla~ el chico dorado:


Givetvis. Det är bara så synd att han inte gick dit tycker jag, är övertygad om att han hade levererat direkt och vunnit både assist- och skytteligan. Lätt och säga efter hans insats ikväll, men det visste vi sedan innan att han har allt som krävs för att sluka Premier League. Jag har aldrig förstått vad britterna tvivlar på när det gäller Ibra. Hans tafatta prestationer i CL-slutspel kan knappast användas som måttstock på hans klass, då han konsekvent visat den flera år i ligaspel. Undantaget är våren i Barca, av olika anledningar. Men nog fan slår jag vad om att han utvecklades väldigt mycket under Pep, det är ingen slump att han är som bäst just nu, inte minst spelmässigt.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
11/14/2012 22:53
Jag tycker ni kritiserar Alexis lite väl hårt. Jag tycker att han gjorde flera bra insatser den förra säsongen. Visst, den här säsongen kunde väl ha börjat bättre men han är ung och jag är beredd att ha tålamod och vänta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
11/14/2012 22:48
@Hetfield:


En bra värvning behöver ju inte bara betyda spelmässigt bra / dålig. Eller hur? När man tänker på värvningen av Zlatan i efterhand så måste man ändå ha i åtanke att t vi skeppade bort en av världens bästa strikers i Etoo för en struntsamma och gick back sjukt mycket på hela dealen när Zlatan väl drog från klubben igen.

Zlatan spelade delvis bra, men var fortfarande en dålig värvning. Men Alexis spelar inte ens bra och kostade ändå en rätt saftig summa. Om vi nu har Neymar i siktet, hur mycket tålamod har klubben med Alexis? Vi lär inte ens få en femtedel för honom av vad vi köpte honom för så om det fortsätter i samma spår lär det väl sluta med en utlåning... Då hamnar han garanterat i bottenskrapet med Chygrynskiy av alla våra värvningar
Barcelona Alvés - Por Que?
11/14/2012 22:48
Pedro 1-0 mot Panama, Busi alba iniesta villa och pedro startar, kul att pedro har kommit igång rejält i landslaget hattrick senast i em kvalsmatchen.
Barcelona Hetfield
11/14/2012 22:46
Vad grundar folk på att Llorente skulle passa bättre än Zlatan? Han spelar knappt i landslaget och Athletic Bilbao spelar en helt annan typ av fotboll.

Zlatan hade teknik och spelförståelse, medan Llorente har svårt att slå en sidledspassning. Nu låter jag som en Zlatanist, men tycker bara det låter konstigt.
Barcelona Barcadinho.
11/14/2012 22:45
Fyfan vilken kväll det blev till slut. Vi satt och beundrade Z efter det andra målet, vilket konst nummer, men sen kommer den här omöjliga cykelsparken. Älskar såna artister. Det finns inte så många såna i varje generation.

Och tänk att Sverige gör 4 mål på Tyskland och 4 på England på bara några veckor. Jäkla, känns som en dröm
Barcelona Barclasico
11/14/2012 22:41
Zlatan Ibrahimovic for "king", (Sweden)
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
11/14/2012 22:41
Llorente är verkligen inte en bättre spelare än Zlatte. Det tror jag ingen har påstått. Men frågan är om han inte är en bättre spelare för Barca.
Barcelona AndreD
11/14/2012 22:40
Jonas - tots units fem força

Vad jag minns sa folk att Llorente hade passat bättre i Barca än vad Zlatan gjorde, vilket jag instämmer med.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
11/14/2012 22:40
Coach Pep Han hade käkat upp mittbackarna och dominerat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
11/14/2012 22:38
Jag har åtminstone aldrig ifrågasatt Zlatans klass. Framför allt aldrig ansett Llorente vara en bättre spelare. Sen att han i slutändan inte passade i Barca är en annan sak. Det handlade mer om vilket spelsätt man har. Dessutom, ska man ändra en filosofi för en spelare? Knappast, det funkar inre. Det är roligt att lyssna på engelsk radio nu. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
11/14/2012 22:36
att det är ett galet mål är fan en underdrift, det är ett PSYKOPATISKT mål!!! Det är SJUKT!!!!!!!!! jag grät lite av lycka när jag såg det... helt sinnes..
Coach Pep,
11/14/2012 22:33
Frågan kvarstår, skulle Zlatan klara av Premier League? xD
Barcelona Jonas - tots units fem força
11/14/2012 22:29
Haha minns för drygt två månader sedan, då höll hälften av det här forumet Llorente som än bättre spelare än Zlatan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
11/14/2012 22:29
Inte annat än att man saknar Ibra i Barca en kväll som denna. Lite i alla fall.
Annons: