/spanien/barcelona/forum/901.aspx/spanien/barcelona/forum/901.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
11/6/2016 12:18
Domaren köper inte Madrids filmningar alls, verkar blir en rättvis match det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
11/6/2016 08:59
Jag vill bara tack Er andra här inne. Älskar att läsa när ni skriver om era händelser/upplevelser ur er liv som Cule. Detta fick mig att tänka på en händelse ur mitt liv. Barca möte Real i en sen kvällsmatch. Detta var när Djävulen själv (Mou) tränade laget från Helvetet (mitt hat mot Real peakade verkligen under hans era). Min fru (näst intill helt ointresserad av fotboll) hade gått och lagt sig (skönt, vill helst se Barca matcher helt själv) för att sova. Efter andra gången jag väckt henne av att jag springer runt i TV-rummet och skriker i ren eufori ringer hon ner på min mobil och undrar vad f-n jag håller på med. Hon ger mig med förenklat språk en minst sagt klar tillrätta visning (du väcker mig, tänk på att barnen sover, bla bla bla, där i mellan blandat med en massa svordomar mm). Efter matchens slut (vinst givetvis) och mitt i allt när man försöker få sig lite sömn efter lite av euforin har lagt sig. Då slår det mig. Fan, min fru har nog trots allt rätt. Väcka henne (ett flertal gånger) och barn som sover= Idiotiskt. Att tänka, det är lätt värt det= Egoistiskt Hon har under alla årens lopp X-antal gånger kallat mig allt från: idiot, egoist, störd bara för att JAG MÅSTE se en Barca-match. Allt från bjudningar, kalas, arbete mm får som oftast stå åt sidan. Sensmoral Jag må nog vara allt vad som fru ha kallat mig ovan ibland. För att förenklat definiera vad och men jag är så är jag nog bara en liten simpel Cule.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
11/6/2016 02:21
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
11/6/2016 02:20
Paco har spelat 321 minuter för Barca. Det motsvarar bara 3.57 x 90 min och ni dömer ut honom redan... Herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
11/6/2016 01:22
@Vlom:

Hur kan paco vara en flopp för dig om du knappt sett honom spela...?
Barcelona Davids3
11/6/2016 01:12
Det var ju rena straff-festen idag i la liga. 3 av 4 matcher avgjordes helt och hållet av straffar o.O
Barcelona Reymar
11/6/2016 00:07
@Junta Dimision:

Inte nog med att han bitit tre(!) spelare så har han även varit i en del kontroversiella händelser. Vad sägs om rasist skandalen mot Evra? Eller när han pekade långfingret till publiken? Båda dessa händelser ledde till långa straff och listan kan göras ännu längre.

Visst gjorde Aurier narr av Blanc och Ibra men det är inget gentemot Suarez flertalet händelser. På tal om sociala medier så var även vår egna Pique aktiv på Periscope och gjorde narr av Vidal och Mathieu. Men vad vet jag du kanske gillar att bli biten...
Barcelona Rambla~
11/5/2016 22:40
Kollar Napoli-Lazio nu. Serben Dusan Basta är hur stabil som helst defensivt. Hysaj i Napoli som var så bra i EM har inte haft någon vidare inledning av säsongen enligt många.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
11/5/2016 22:37
Tycker annars Cancelos landsman Cedric gjorde ett bra EM i somras. Kan ju visserligen varit en tillfällighet, har inte någon koll på hur han är i klubblaget. Spelar i Southampton. Kanske borde man satsa långsiktigt och plocka upp från Barca B?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
11/5/2016 22:17
Cancelo är en mycket mer teknisk version av Aleix Vidal. Han är grym offensivt men defensivt lämnas en del att önska tyvärr. Vill helst inte ha honom. Väldigt synd att Florenzi åkte på en långtidskada, för det hade kunnat vara något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
11/5/2016 22:14
MD skriver att klubben är mycket nära att säkra ett nytt sponsorkontrakt som kommer sträcka sig fram till 2021. Det råder stor sekretess gällande detta, men MD med sina kontakter har alltså fått info om detta. Det kan röra sig om en förlängning med Qatar Airways, kan också vara Amazon som går in som sponsor men kan även vara ett annat företag. Kontraktet kommer i vilket fall som helst innebära att klubben får den inkomst man anser sig "förtjäna" dvs mellan €60M-€70M. Man kommer kalla till ett möte med medlemmarna där det nya kontraktet ska godkännas av medlemmarna. MD menar att det kan ske redan nästa vecka eftersom det är landslagsuppehåll. Återstår att se om det stämmer, om det gör det ska ledningen ha beröm vad gäller dem nya sponsorkontrakten. €155M från Nike och nu €60M-€70M från tröjsponsorn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
11/5/2016 22:06
Gillar inte ryktena om Cancelo. Ännu en spelare ur Mendes stall. Är han ens en riktig högerback? Snarare en ny Vidal känner jag. Var det inte Lucho som prompt ville ha Vidal? Om det stämmer, borde han inte ha lite bättre koll på sina transfermål? När det gäller Paco, där måste vi ha stort tålamod. Vi kan inte begära att han ska komma in och vara en succé omgående. Speciellt inte när han knappt får spela. Nej, snarare så får vi hoppas på att han blir nyttig till våren då det lär finnas en del trötta ben. Vi får se vad Paco är gjord av, om han kan bita ihop och vara beredd när han behövs trots så lite speltid nu under hösten. Hans mentalitet kommer att sättas på prov de kommande månaderna. Har han what it takes?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
11/5/2016 21:54
Middlesboroughs fans sjöng: "Victor Valdes, he’s won more than you!" Coolt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
11/5/2016 21:23
Läser lite längre ner här angående VV och det går inte att blunda för hur mycket jag hade velat ha honom kvar i laget! Han va så optimal i vårt mål och han va så inihelvete bra dom sista 3-4 säsongerna! Han va verkligen som gjord för vårt lag! Sen att han står i Middelsbr är tyvärr bara hans fel. Men han är och kommer nog förbli vår största slips igenom tiderna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
11/5/2016 20:45
Om nu meriter och legendstatus som spelare i FC Barcelona, betyder odiskutabla kvalifikationer som tränare i vår klubb, så är det ju inte särskilt svårt att hitta en ersättare till Luis Enrique. Namnet är närmast självklart: Ronald Koeman. Från skillnad till Enrique var Koeman med i Dreamteam under ledning av Johan Cruyff. Cch därtill en viktigare kugge i laget än vad vår nuvarande tränare blev, som ibland blir försvarad utifrån just sin status som spelarlegend under sin tid i klubben. Som tog sin början när han lämnade Real Madrid efter fem säsonger för att spela under Bobby Robson och inte att förglömma, hade Koeman som assisterande tränare en säsong. Men, men, spelarmeriter i all ära så är jag inte så säker på att Koeman på ett bättre eller för den delen uppenbart sämre sätt, skulle förvalta den sortens fotboll som Cruyff implementerade och som Pep Guardiola tog till nya nivåer i kraft av en gyllene generation av egna La Masia - produkter; som vi sorgligt nog aldrig mer lär få se maken till igen under vare sig vår eller kommande generationers livstid. Men om nu Everton som spelade extremt fult stundtals idag, fortsätter i samma stil, så lär Ronald Koeman snart stå till vårt förfogande. Det vill säga om vi vill ha honom i tränarrollen också, utifrån hans odiskutabla spelarmeriter och sin legendstatus, samt hans obestridliga kunskaper om den fotboll som J.C gjorde till klubbens kännemärke och som fick många av oss att bli dess supporters..
Barcelona Kröjff
11/5/2016 19:49
Äntligen får vår genomsympatiske gamle trotjänaren Pedro, ta fotbollslivet med en klackspark igen. Det finns få jag unnar en framgång som honom. Om ens någon.
Barcelona Shanghai
11/5/2016 19:45
@DM1982:


När man har Florentino så kan han öppna plånboken och betala under bordet till marängen Tebas. Ni som kan historien kolla upp vad dessa vidriga smuts gjorde på 50-talet, man mutade inte bara utan man förtryckte folket av Katalonien och dess värdighet.
Barcelona El Pistolero #9
11/5/2016 19:38
Tänk om Koeman tar över oss i framtiden, hemska tanke....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
11/5/2016 19:21
Oj vad bra Chelsea spelar fotboll just nu. Conte är helt fantastisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/5/2016 19:17
Pedro bjuder på makalös fotboll just nu haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
11/5/2016 19:04
Är det Chelsea eller Barcelona som spelar?!?!? Wtf vilken fin rörelse dom har Härligt att se pedro i form igen, han behövde en flytt och conte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
11/5/2016 18:21
@DM1982:


Spelschemat kan gynna Real hur mycket dom än vill men Barca vinner ligan som vanligt.

Barcelona DM1982
11/5/2016 18:17
Atleti at Anoeta on Saturday post UCL, Barça away vs Sevilla after UCL midweek. Real Madrid gets Leganés at home. #PeligrosamentePreparada Coincidence? Atleti faced Valencia away post UCL and Barça faced Celta away, Real Madrid had Eibar at home. #PeligrosamentePreparada Kan bara instämma här, spelschemat är väldigt skev.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
11/5/2016 18:15
Det är väl bara en tidsfråga innan spanska blir förstaspråk i Premier League, med tanke på vilket inflytande dom med det modersmålet börjar få i denna lilla brittiska provins, både på och utanför planen, Men kanske Brexit kan leda till färre importer av spelare och tränare, eftersom EU -medborgarskap inte kommer betyda något längre.
Barcelona Rambla~
11/5/2016 18:08
Hm, vinner RM och Sevilla sina matcher kan göra ett litet mini-ryck i ligan efter den här helgen. Undrar vad som gick snett för Atlético idag, de ser trots allt ut att ha startat med starkast möjliga lag. De har troligen en sån där off-dag. Slår över till Anoeta och självklart regnar det. Bortamatch på Anoeta en mörk novemberdag är inget man precis längtar efter. Det är som en regnig tisdagskväll i Stoke. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
11/5/2016 17:58
[QUOTE=Rambla~]Oops... Pep och City. ;) Spelövertag och bollinnehav funkar inte alltid. [/QUOTE] Lite baksmälla från deras urladdning mot Barça i veckan. Hur som helst ganska dåligt av City att inte vinna den här matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
11/5/2016 17:53
Oops... Pep och City. ;) Spelövertag och bollinnehav funkar inte alltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
11/5/2016 17:48
Jag gillar ju inte City, trots att Pep är där, fast hunden Karanka tål man ju bara inte av förklarliga skäl, så det blir svårt att hålla på något av lagen nu när de möts. Istället koncentrerar jag mig på enskilda spelare som Valdes, Adama, Bravo och hoppas det går bra för dem i matchen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
11/5/2016 17:45
2-0 Sociedad, blir nog förlust för Atletico.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
11/5/2016 17:45
Straff till Real Sociedad igen.
Annons: