/spanien/barcelona/forum/9004.aspx/spanien/barcelona/forum/9004.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Maestro:- )
2012-05-01 12:03
@barcetia - #ANIMSABIDAL:


Det går inte jämföra Drogba med Knoute enligt mig. Drogba ska alltid stå i centrum och skapa drama. Han har därför mycket likheter med en viss Zlatan i karaktären. Behöver inte vara fel i allas ögon. Han är en riktig "drama queen" i mina ögon och det gillar jag inte. Jag har följt honom genom åren. Jag säger inte att han är dålig spelare. Han är en spelare har han egenskaper som få har. Fysik, nicksäkerhet, frisparkar, kan hålla i bollen, o.s.v.

Edit: Han kan skänka hur mycket pengar han vill till välgörehet. Det ändrar inte min åsikt om honom. Knoute är ett helgon jämfört med honom.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-05-01 12:02
Även om vi skapade mängder med målchanser mot Chelsea och Real och effektiviteten saknades i spelarnas avslut, så var det ändå ett lidande Barca som ville hitta på nåt nytt. Xavi tar bollen passar till Alves och han gör inlägg efter inlägg . Jag störde mig på det!

Tänk om vi hade en Llorente eller Gómez typ där i anfallet mot dessa lag ? då hade vi fått en ny dimension i spelet som saght och inte bara sidledspassinigar som leder ingen vart.
Barcelona Barca4eva
2012-05-01 11:57
!Sergio_ Busquets!

Det är bara desperationen och frustrationen efter Chelsea-möten som får folk att bli såhär.
De lär lugna ned sig senare.
Barcelona barcetia - #ANIMSABIDAL
2012-05-01 11:56
el Maestro

Hur kan man inet gilla hans personliga karaktär? En sak att ogilla hans beteende på fotbollsplanen men Drogba har överlägset en av de bästa personligheterna tillsammans med Kanoute. Så mycket den mannen skänkt till välgörenhet..
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-05-01 11:54
"Jag tror det kan stämma. Vi har värvat mycket varje sommar och jag tror för en gångs skull att Rosell vill säkra Neymar nästa sommar och ta det lugnt nu i sommar och förstärka försvaret."

Men om det ryktet stämmer så blundar Barca för sina uppenbara brister och kör på på precis samma sätt som om ingenting hade hänt. Jag efterlyser inga stora radikala förändringar men man ska värva smart.. och det gör man inte genom att skita i en åldrande backlinje för att kunna punga ut hutlösa summor på Neymar.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2012-05-01 11:46
Nej till Drogba också. Kan folk sluta diskutera anfalls alternativ. Vi har Messi, Villa och Pedro som startar. Sanchez, Tello, Affelay och Cuenca på bänk och Cesc som joker. Så glöm Drogba.

Vi behöver en vänsterback och en mittback. Pronto!
Barcelona Ztoys
2012-05-01 11:40
Llorente har bara en bråkdel av Zlatans egenskaper! Det Llorente och Zlatan har gemensamt är styrkan och längden som centerforwards! NejTack till Llorente. Hellre Drogba gratis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2012-05-01 11:21
@1.70-ligan - Cuenca y Tello:


Av det jag har sett är Llorente definitivt en sämre variation av Zlatan, jag var emot Zlatan köpet också, men det fanns en logik bakom hans köp. Zlatan är inte bara en centertank som målar utan en framspelare i absolut värdklass. Men till slut var han för seg för Barcas spel. Llorente har ett par bra egenskaper men till slut kommer han inte funka i Barcas spel, tror jag

Han är en riktigt grym spelare, absolut, men Llorente är inte Barcamaterial

Jämfört med några här inne har jag bara varit Barca-supporter sen 2003 och i de nio åren jag har bevittnat så har Barca aldrig kört med en Centraltank (bortsett från Zlatan). Det är inte värt att ta chansen, speciellt med Llorentes utköpsklasul.


Pedro---Villa---Messi

Dessa herrar skadefria och i form är utan tvekan världens bästa anfallstrio. Vi har inga anfallsproblem. Köp en vänsterback och en mittback denna sommar så tar vi trippeln nästa år.
Barcelona Briljanté
2012-05-01 11:14
1.70

Jag tror det kan stämma. Vi har värvat mycket varje sommar och jag tror för en gångs skull att Rosell vill säkra Neymar nästa sommar och ta det lugnt nu i sommar och förstärka försvaret.

Vi måste även få in pengar på att sälja. Vi kan nog få 200 miljoner för Keita och Afellay. Alltså har vi 400 att värva för om det stämmer de Marca säger.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-05-01 11:09
Inte jag heller! Haha.

Sen kommer Marca och menar att Barca bara ska ha 20milj till transfers i år. Pengar som ska läggas på Jordi Alba. Allt för att nästa år punga ut 50milj på Neymar... sämsta ryktet hittills, både vad det gäller sanningshalt och innebörd.
Barcelona Briljanté
2012-05-01 11:08
el Maestro

Martinez är jävligt grym men vi behöver inte honom. Han kan spela som def mitt och central försvarare och det är ett plus. Men vi har redan Mascherano som kan göra det. Ska vi värva någon försvarare så är det Alba som vänsterback och möjligtvis en renodlad mittback. T. Silva är drömmen.

Annars tror jag vi klarar oss med Alves,Montoya,Puyol,Pique,Abidal,Mascherano,Alba,Adriano+ Bartra,Muniesa

Det är alltså 10 försvarare. Tror ni inte det räcker? När Abidal kommer tillbaks vill jag se honom som mittback.
Barcelona el Maestro:- )
2012-05-01 11:04
"Fast samtidigt är ju defensiven prio nr 1. Och om Drogba kan komma gratis så..."

Visst även om jag inte gillar killen.
Barcelona el Maestro:- )
2012-05-01 11:03
@1.70-ligan - Cuenca y Tello:Långsiktig lösning?
Du har fortfarande David Villa som får bli som en ny förvärv i nästa säsong. Du har Neymar som är på gång, en ung spelare med hur mycket potential som helst. Nä, ska anfallet spetsas till då behöver Barça inte köpa en dyr anfallare i den kommande säsongen.

Det är bänken som ska förstärkas enlig mig. Truppen ska beredas med en anfallare, en mittback av klass och en ytterback som ersätter Abidal.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-05-01 10:56
@el Maestro:- ):Fast Drogba känns lite FÖR gammal. För 2 år sen hade jag tyckt det vore en bra affär men nu? Njaa.. i och för sig höll han rätt bra form även i år men det kan gå utför närsomhelst. Skulle väl inte helt vara emot ett korttidskontrakt men hoppas mer på en mer långsiktig lösning.

Fast samtidigt är ju defensiven prio nr 1. Och om Drogba kan komma gratis så...
Barcelona el Maestro:- )
2012-05-01 10:52
Javi Martinez är favorit men Bielsa kommer nog inte att vilja släppa honom. Det verkar som att det är den spelare han vill bygga sitt lag kring. Kapten för laget i framtiden.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2012-05-01 10:50
Bilbao kommer inte sälja halva sitt lag. Jag tycker att vi ska plocka javi martinez ifrån de. Han är lång, stark, grym. Han kan spela brevid Pique eller i mitten om så behövs.
Föresten hur går det för Villa? Kan han vara med i EM?
Barcelona el Maestro:- )
2012-05-01 10:48
@1.70-ligan - Cuenca y Tello:Haha, jag tror snarare att vi får se Drogba i Barca(eller i Real Madrid) i nästa säsong. Han är på fritrans, 34 år och kan givetvis sitta på bänken. Tror att han kan fungera som Henke Larsson. Jag gillar honom inte på grund av hans personliga karaktär men det skulle inte förvåna mig om han dyker upp på Camp Nou i nästa säsong.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-05-01 10:17
Llorente är inte en sämre version av Zlatan och framförallt inte om man ska passa in i FC Barcelona. Jag tror på allvar han skulle kunna ge oss ytterligare en dimension. Inte genom att mata långbollar på honom, men genom att väva in hans egenskaper i spelet. Varför jämföra honom med Zlatan? Den enda riktigt stora likheten är väl längden.

Återstår dock att se hur mycket sanning det ligger i dessa rykten. Som sagt, utköpsklausulen talar emot... å andra sidan - ska Bilbao sälja någon spelare kanske det är Llorente som förtjänar chansen att spela i en av världens största klubbar. Han har varit klubben lojal i så många år
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2012-05-01 09:54
Är det bara jag som INTE vill ha Llorente? Smart att köpa en sämre variation av Zlatan. Och det där med att han "ger en annan dimension till spelet" skitsnacket köper jag inte. Barca kommer aldrig lägga höga bollar på en centertank. Det gjorde vi inte med Z heller. Hellre Cavani alla dagar i veckan. Men helst att Villa och Pedro kommer upp i form, då har vi inga anfallsproblem då vi har fyra ytterst klass anfallare (Messi, Villa, Sanchez, Pedro). Skadefria är vi det sista laget i Europa som får klaga på anfallspositionen.
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
2012-05-01 09:26
Känslan av att vakna upp en morgon och se Llorente pryda förstasidan på de katalanska sporttidningarna.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-01 06:00
Breaking News: Xavi and Iniesta have been offered the joint-manager position at Barca but have decided to pass.

i hate it when people compare Lionel Messi with Jesus. I mean he's good and all but he's no Messi.

Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.

I was playing football with my five-year-old son today. I swear, he plays just like Cristiano Ronaldo. He falls over every two minutes.

Whoever first said "don't hate the player, hate the game" had clearly never watched Pepe on a football pitch.

Barca Players: "Come to Barcelona; We win la Liga, Champions League, and we have Pep." Cesc Fabregas: "Ok."

Cesc Fabregas is writing a book about his time at Arsenal ... it has no title.
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-01 03:16
Andreas V.V

Ja, det kan nog stämma. Men läser man Zlatans bok så lär man sig att han och Raiola tänker likadant.

Zlatan har alltid fått göra som han vill, spelar ingen roll vilket lag han representerat eller i vilken liga han spelat i. Han har alltid varit nummer ett och har alltid fått "bryta" reglerna, han har alltid varit lagets stora stjärna.

Men Barcelona fungerar inte så, kombinera det med dåliga prestationer och en hel del minuter på bänken så får du en Zlatan som inte tänker innan han agerar efter dig.
Barcelona Andreas V.V
2012-05-01 03:03
basaric - ?#AnimoElGuaje

Helt ärligt så tror jag Raiola förstört mycket för Zlatan.
Tror den där Pizzabagaren ligger bakom mycket av det som hänt. (Får bara den känslan).
Barcelona basaric - ?#AnimoElGuaje
2012-05-01 02:48
Han är ändå lite saknad, den idioten..
Barcelona papillon
2012-05-01 02:44
Det bästa hade varit att köpa tillbaks eto'o. Han vet hur en forward ska löpa i ett lag som Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
AndreD - Ànims Abirey
2012-05-01 02:23
Josep Guardiola

Det enda vi behöver är träning på BARA avslut heeeeeeeeeela sommaren.
Barcelona Josep Guardiola
2012-05-01 02:15
Det här med plan B har gått överstyr!

Det är förståeligt att när vi inte har hot i luftrummet så spelar vi runt och runt tills vi hittar luckorna. Men i år så har vi varit fantastiskt bra på att hitta chanserna trots lågt spelande försvar, det är EFFEKTIVITETEN som inte varit den bästa. Vi har spelat mycket mycket bra mot lågt spelande försvar men vi har inte satt våra lägen, mot Chelsea hade vi 10-12 kvalficerade målchanser utan att göra mål.

Det enda vi behöver är... Villa i form.
Barcelona Briljanté
2012-05-01 01:56
Blaugrana91

Håller med dig i det mesta och speciellt när du nämner att förstärka försvaret. Det är vi nog alla här på Les Rambles överrens om. Men det finns även en punkt kvar som vi måste fixa.

Punkt 1: Försvaret
Punkt 2: Fixa en Plan B mot handsbollsförsvar.

Fixar Vilanova punkt 2 så är jag mer än nöjd. Han måste fortsätta på Pep Guardiolas projekt men även forsätta på Ibra projektet som Pep misslyckades med. Klarar han detta så tror jag vi en mycket bättre säsong än i år.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2012-05-01 01:12
With offers from teams like Man City and Anzhi, Barcelona could decide to sell Brazilian right back Dani Alves (28) this summer. [md]

Jag vill inte tro på detta.
Barcelona Culé hasta la muerte
2012-05-01 00:28
The Red Machine

Tappat det?

Den där analysen måste vara ett skämt. Fergie ska inte kritiseras med tanke på allt han åstadkommit med United. Han tog en medioker klubb och gjorde den till Englands främsta genom tiderna. Alla klubbar har "mellanår" emellanåt, Barca och United har det exempelvis i år.

Att United tappar ligan detta året beror först och främst på spelarna och deras horribla slutminuter mot Everton. Tongångarna hade säkerligen varit annorlunda om den matchen slutat med vinst.

Den dag Fergie väljer att sluta så kommer United bli ett märkbart sämre lag, var så säker.
Annons: