/spanien/barcelona/forum/9000.aspx/spanien/barcelona/forum/9000.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-02 13:45
Myrran

Jag ser definitivt mer potential i Tello än Cuenca. Cuenca har bättre spelförståelse och inläggsfot men jag tror ändå att Tello passar in bättre som en modern ytter trots att han har mer att förbättra än Cuenca. Cristiano och Di Maria har ingen vidare fotbollshuvve men de är moderna i spelsättet.

Tycker inte att Deulofeus utveckling kommer att förstöra för Tello, precis som Cesc inte förstörde för Thiago. Jag misstänker att Villa och Alexis inte kommer bli långvariga i klubben, det blir nästan ingen spelare utifrån. Jag misstänker också att Neymar kommer anlända. Pedro, Neymar, Messi och sen har vi faktiskt inte så många till om ett par år. Det är inte heller meningen att varken Deulofeu eller Tello ska bli startspelare inom 2-3 år. Känner jag La Masia rätt, undantag Busquets och Pedro, så slår man genom ganska sent i laget.

Han är en spelare på 178 cm och 78 kilo, mycket större byggd än Cuenca, Deulofeu, Pedro och även Neymar och Villa och han har mer explosivitet i steget.
Rivaldo Ferreira
2012-11-02 13:44
Naknooo

jag håller med. Men om Messi vill spela så får han ju det
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2012-11-02 13:14
MD skriver att Messi ändå kommer vara uttagen imorgon för att försöka tillägna nästa mål till sin son.
Barcelona Naknooo
2012-11-02 13:09
Om Leo skulle bli pappa idag eller imorgon så tycker jag att han självklart ska hoppa över matchen, det är hans första barn och en match som ska spelas hemma på Nou Camp mot Celta ska vinnas med eller utan våran guldklimp.

VIsca3
Barcelona MesQueUnClubFCB-Alba y Iniesta
2012-11-02 12:58
Official: Lionel Messi has the permission not to train today because of "a personal issue" #fcblive
Grattis lio!
Barcelona Myrran
2012-11-02 12:42
Barcelonito

Jag anser att Tello måste utveckla sitt spelregister mycket för att kunna hålla sig kvar och inte hamna i något botten/mittenlag i la liga. Han är lovande och allt men han känns väldigt lättläst. Mellan han och Cuenca så tror jag Cuenca har större möjlighet av att stanna i Barca en längre tid då han erbjuder en inläggsfot som saknas i Barca vilket ger oss en ny dimension. Medans Tello är en light-version av Alexis och där kommer sedan Deulofeu som mycket mer talangfull och bättre (spaniens u21) och även med ett större spelregister.

Tror tyvärr inte på att Tello klarar sig kvar i Barca, speciellt inte när Deulofeu kommer upp om nåt år eller två. Och sen kommer ju Ebwelle och Traore i juvelin A flyttas upp till Barca B och börja utmanna längre fram i tiden.

Tycker du verkligen att Tello är stor och stark? Verkar vara lite väl lätt att flytta på i dueller, men det va ju Messi också förr...
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2012-11-02 12:42
På SPORT:s framsida idag pryder en bild på Guardiola och att han börjar planera inför vilken klubb han ska ta över nästa säsong. Manchester City, Chelsea och Bayern Münchens nämns alla med 30% chans, Manchester United med 5%, Milan med 3% och PSG med 2%. Därmed finns det ingen möjlighet att Pep återvänder till Barça, enligt SPORT.

Om jag skulle tippa hade jag satsat pengar på att Pep tränar City från och med nästa säsong. Att anlita Txiki som sportchef gjordes nog fullt medveten om hans goda relation med Guardiola och med hoppet att basken ska lyckas övertala katalanen att träna engelsmännen.
Länktips: pdf.sport.es/
Barcelona enko
2012-11-02 12:35
It's not clear if Messi will play against Celta tomorrow if his son is born before the game. It will be up to the player to decide. [sport]

Skulle vara tråkigt om Messi inte skulle spela och missa ett par nya mål som han normalt skulle göra om han spelar ..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-02 12:34
Det känns som att de flesta här inne tror för lite på Tello. Jag tror Tello kan utvecklas till en riktigt bra spelare, han har alla grunder för att lyckas i toppfotbollen och det är ingen tillfällighet att lag som Arsenal och Liverpool har visat intresse för honom. Fysiskt påminner han om Cristiano, stor, stark och snabb. Utvecklar han sin teknik och beslutsförmåga så kan det bli en riktigt bra ytter av honom.

Även om det är förståeligt om Messi skulle missa morgondagens match så tror jag ändå att han kommer delta och göra en riktigt bra match, endast för att kunna fira sonens födelse på hemmaplan och visa sin glädje med sina målgester. Peles rekord är nog ingenting Messi kommer gå runt och tänka på.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-11-02 12:30
Nice med match imorgon. En match vi bara ska ta tre poäng i och fortsätta leda tabellen.

Det oroar att Piqué fortfarande inte är tillgänglig. Han var nära att komma tillbaka till Clásicot, men nu är han alltså fortfarande skadad. Jag hoppas faktiskt på Bartra-Adriano imorgon, alternativt Busquets istället för brassen. Tycker alla de tre gjort det bättre än Masken hittils, som måste kämpa för att ta tillbaka platsen.

Barcelona AGM
2012-11-02 12:18
Deulofeu

Man vet nästan inte hur man ska göra med alla talanger vi har. De finns ju inte plats för alla och det är väldigt tråkigt. Man vill se e lyckas men inte i andra lag utan i Barca. Så det blir svårt för alla att lyckas.

I Deulofeus fall så är han vår största anfalls talang tillsammans med Dongoue så det ända vi kan göra är att vänta in tills dem blir redo.

I A-truppen ser jag bara Messi och Pedro som anfallare i framtiden. Alexis har inte lyckats och Villa börjar bli gammal. Tello och Cuenca är bra men känner att de inte kommer komma längre än som truppspelare. Affelay kommer aldrig komma tillbaks.

Så det finns verkligen plats ifall de fortfarande utvecklas. Finns till och med plats för 1 stjärnvärvning i anfallet ifall Alexis lämnar. Säger inte att kommer lämna men som det ser ut nu så är han inget och ha. Då vill jag se Neymar i Barca tröjan.

Skönt å skriva av sig lite. PEEACE OUT!
Barcelona Myrran
2012-11-02 12:12
Och här tänker man att man lika gärna kan ta i från tårna så att man inte blir missförstod. Men men Enko, jag ber om ursäkt att jag var otydlig med min kommentar. Självklart ska man ha ledigt om man väntar barn.

Sen om jag väl skulle vilja kritisera Messi eller någon annan för den delen så får jag faktiskt göra det utan att du ska ta till personangrepp. Jag får faktiskt tycka som jag vill om att Messi försöker ofta med för mycket finess i sina avslut, jag själv förespråkar mer distinkta avslut á la brasse Ronaldo etc. men egentligen kan jag ju inte klaga för statistiken talar för sig själv.
Barcelona socccerfan1
2012-11-02 12:11
Tja! Lite ot. Men en kul sak innan helgen? Visste ni att cristianos första mål för real Madrid var på straff? En straff som han själv "fixade". Ha en trevlig helg alla cules! Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2012-11-02 12:04
Enko

Och jag kan välja att inte tro på gravitationslagen men lik förbaskat lär jag falla ner om jag hoppar från en viss höjd. Kan inte bli mer ironi i Myrrans skämtkommentar och även om han skulle vilja kritisera Messi (av nån aledning) så är han välkommen att göra det här. Det är trots allt ett forum och allt behöver inte vara gulle-gull.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-02 11:48
För alla intresserade, Spanien - Iran, Futsal-VM, gruppens första match kl 15.00!
Barcelona enko
2012-11-02 11:36
Essienesque
Jag tror inte på ironi i hans kommentar..
Barcelona Essienesque
2012-11-02 11:31
enko

Länktips!
Barcelona Essienesque
2012-11-02 11:30
westinho - Sergio #16

Med tanke på att klubbarna i Spanien knappt kan värva längre p.g.a. det ekonomiska läget måste jag ändå tycka att pengar utifrån = bra. Ligan behöver fler slagkraftiga lag så jag välkommnar hans investeringar.
Barcelona westinho - Sergio #16
2012-11-02 11:26
Enligt Marca planerar Carlos Slim, en av världens rikaste människor, att köpa Getafe. Förhandlingar pågår och överenskommelsen ska vara klar inom ett par dagar.

Ett nytt köpelag i Liga BBVA... Vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Barcelona enko
2012-11-02 11:16
Myrran: Är du en Real fan som stör sig på Messi?
Klart att man ska få ledigt från träning under en så speciell dag, när hans första barn ska födas.
Gå och gnäll på din Real och Zlatans forum över hur ofta zlatan särbehandlas hela tiden,..
Barcelona Myrran
2012-11-02 10:29
Och Messi får tydligen särbehandling idag :O

The club confirm Vilanova has given Messi permission not to attend training. He's at the hospital waiting for his son to be born. [sport]

Han om någon behöver ju träna, är ju helt värdelös på plan xD
Barcelona enko
2012-11-02 10:07
Messi's girlfriend Antonella has been admitted to the hospital. She could give birth to the couple's son Thiago in the coming hours.
Barcelona Deulofeu
2012-11-02 09:24
Deulofeu gjorde 9 mål i näst högsta serien förra året.I år har han hittils gjort 7 och startat en hel del matcher från bänken!

Vart ska detta sluta? Läste för övrigt att Cuenca är en månad bort från spel ungefär.Vore kul om Deulofeu får göra något uppträdande innan han kommer tillbaka för då är det oerhört många som slåss om speltiden.

Copa del rey är ju ett utmärkt tillfälle! Matcherna krockade ju senast med b-laget annars tror jag han hade varit med i truppen.

Lö kl 16 fortsätter hans jakt mot a-laget jag kollar gör ni?
Barcelona Deulofeu
2012-11-02 09:14
Måste också säga att jag gillar duellen mellan

Jese och Deulofeu de påminner mycket om varandra och vi får se vem som vinner i längden.Jese är en centimeter längre.De har gjort lika många mål i andraligan och i nästa match är Jese avstäng...Deolu kommer då att dra ifrån om han inte hamnar på läktaren för att ha gjort för många dragningar på träningen...
Barcelona Deulofeu
2012-11-02 09:10
David Villa är bara 30 och har ett par år kvar han är liten och lätt i kroppen och kommer hålla länge än.En anfallare med rutin är guld värt.

Han har verkligen visat fin form på sistone.Får man välja så vem vill inte ha Neymar? Men samtidigt vad händer med Deulofeu och resten av våra anfallare? Vi kommer inte få plats med alla det är omöjligt.

Neymar är dock inte en spelare man kan tacka nej till det är inte frågan om han komer vinna guldbollen utan när Messi bestämmer sig för att trappa ned...

Vi har sådana lyxproblem att det inte är klokt.

Inför nästa år kommer S.Roberto med största säkerhet flyttas upp samma sak med Deulofeu.Rafinha är också färdig i b-laget då.Grimaldo och Dongou är fortfarande väldigt unga men har över en hals säsong kvar att fortsätta övertyga.

Luis Alberto har också gjort det bra i b-laget.

Lyckas vi ta hand om dessa spelare Rafinha,Deulofeu,S.Roberto samt Dongou ur denna kull ser det helt magiskt ut för vår del.Krydda det med Neymar och jag vet inte vart vi landar.Förmodligen med en del problem ha ha.

Jag tycker fortfarande vi borde införskaffa en eller två målvakter faktiskt som Chelsea.Kolla Courtois en 20 åring som är inne på sin tredje säsong och står i landslaget!

Det är någon sådan vi ska hitta helst två så kan den ena stå i b-laget också eller flytta upp Ondoa från Juvenil a.Jag förstår faktiskt inte varför man envisas med att satsa på Oier hasn har varken åldern eller kunnandet för att bli ordinarie keeper.Anser honom knappt vara duglig som andre keeper.Jämför honom med profilen Pinto liksom.

Måste berömma Eusebio lite för jag tycker det börjar se bra ut för b-laget.Samtidigt som ha ska ha en skopa smuts för hanteringen av vissa spelare.Agostinho Ca som är värvad från Sporting är en riktig talang och han gjorde sina första minuter i senaste matchen.Varför vänta så länge? Illie har inte varit världsbäst och man måste ge de nya chansen.

Deulofeu har medverkat i 7 matcher och gjort 7 mål ändå startar han på bänken? Pinsamt samma sakk med Dongou han ska bara spela ge han chansen i 5-6 matcher från start han ärvår juvel han ska inte agera inhoppare.

Lobato ska inte vara given heller han bidrar inte alltid eller vår nya mittback Lomban.NU är ju Edgar Le tillbaka från skada och jag hoppas han får chansen att ta den platsen för han anses också vara något utöver det vanliga.

Mittbackar har vi inte överskott på och kommer den unga portugisen igång har vi en till reserv att låna upp vid behov.

Några andra som har tankar om b-laget och framtiden?
Rivaldo Ferreira
2012-11-02 01:06
Juventus want to sign David Villa (30) in 2013. The player doesn't consider leaving, but Neymar transfer could make him change his mind [md]

Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2012-11-01 23:27
Världens ``bästa`` friskparksskytt träffar muren även på träningar!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2012-11-01 22:19
Wow. Vilket drömmål av Deportivos högerback Manuel Pablo!
Barcelona enko
2012-11-01 21:48
Diar Iniesta: Blir det kejsarsnitt eller vanligt? Om den första så kan de stämma att de valt en dag och det imorgon, men tror inte det eftersom Messi ska ha sagt om han föds på tisdag samma dag som Maradona fyller år skulle det bli kaos.. Så om det nu blir naturligt så kan ingen veta vilken dag det kommer att bli...
Jag vill se Messi gå om Pele på lördag.. :)
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2012-11-01 21:42
Enligt Barcastuff så Kommer Thiago Messi att föddas imorgon och de är väldig seriösa, brukar nästan alltid ha rätt. Ni som inte är "fan" av de på FB borde bli det, man får dagliga nyheter om Barca på engelska.
Annons: