/spanien/barcelona/forum/8982.aspx/spanien/barcelona/forum/8982.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2013-01-17 22:41
Vad tror ni vi kan få för valdes ? Runt 10 mille ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-01-17 22:39
Valdés lämnar klubben i sommar skulle jag nästan vara säker på. Klubben låter honom inte gå som bosman. Det blir återigen en intressant sommar för oss.
Barcelona FCB_Messi
2013-01-17 22:38
Man måste tacka valdes . Men jag är faktiskt otroligt chockad över det beslutet . Vart ska han och varför :S ? Killen är 31 år . Krita på för 2-3 år till och sen stick till arab länderna om det är pengar det handlar om. Vem ska ersätta ? Otroligt svår fråga faktiskt . Har ingen som helst aning .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-01-17 22:36
Trist att Valdés inte vill fortsätta, men man måste ha förståelse för att människor vill utvecklas och hitta nya utmaningar. Victor är ju något av en rebell och gillar att hitta på adrenalinstinna saker.

Sen är ju frågan om det ligger andra saker bakom också, t ex att han inte känner sig tillräckligt uppskattad. I det kan man dock bara spekulera.

Anser dock att Valdés ska fortsätta vara förstemålvakt säsongen ut, sen får man ta ett beslut om han har fullt fokus på Barcelona eller upplevs som redan "mentalt borta".

Spansktalande målvakt är att föredra, kan tänka mig att det kommer florera många många många namn i media under den närmsta tiden. Kan Neuer spanska...? :P
Barcelona FCB_Messi
2013-01-17 22:33
Test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-01-17 22:29
Valdes lämnar alltså, vilken bomb!

Vet inte riktigt hur jag ska reagera på det här. Det var absolut ingen bra nyhet, och det känns som att det kommer ifrån ingenstans. Har verkligen inte sett eller märkt något på honom om att han ska vara olycklig eller vilja lämna.

Dels så oroas man just eftersom han är den bästa möjliga målvakten för det spel vi spelar. Han är van vid spelsystemet, spelarna och en väldigt viktig del av laget. Han kommer att bli svår att ersätta. Att hitta en bra och stabil målvakt som kan leverera på direkten kommer verkligen inte vara en enkel uppgift. Innan Valdes, hade vi enorma problem på målvaktssidan i flera år.

Jag vet inte om det är bra eller negativt att han kommer ut med detta redan nu. Det kanske skapar lite storm i omklädningsrummet som kommer att påverka resultaten. Men man får också tänka på att han kanske ville låta klubben få reda på hans intentioner så man kan börja leta efter en ersättare i god tid.

Hur som helst var detta riktigt tråkiga nyheter. Har ingen aning om vem som ska ersätta han.
Barcelona tarrak
2013-01-17 22:27
Jag tycker att det är bra att Valdés meddelar sitt beslut snabbast möjligt, så att det ger klubben tid att hitta en ersättare. För det kommer bli ett svårt och oerhört viktigt jobb att försöka scouta fram någon som kan matcha hans psyke, spel med fötterna och kvalitet i en-mot-en situationer. Han är inte våran bästa spelare, men absolut en av de svåraste att ersätta.

Det är inte utan att man får en klump i magen när man tänker på åren med Bonano, Recber, Hesp och allt vad Valdés föregångare hette.
Barcelona Riiio!!
2013-01-17 22:27
Guaita eller Alves från Valencia borde vi kunna ro hem. Båda känns för bra för att även nästa år behöva sitta på bänken.. Annars ser jag gärna Ter Stegen, Romero eller Roberto från Zaragoza komma nästa år. Tror Messi hade blivit glad om ännu en Argentinare kom :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-01-17 22:21
Andresito

Det är som att påstå att Zlatan inte alls hade en del i Mino Raiolas uttalanden under våren 2010. Agenten förmedlar egentligen mer eller mindre det dess klient tycker och känner, vilket även stämmer i detta fall. Han hade kunnat komma överens med klubbledningen internt och sedan flytta i sommar, istället för att mitt under pågående säsong förkunna sin vilja att flytta från Barcelona.
Barcelona Blaugrana80
2013-01-17 22:20
Tråkigt att valdes bestämts sig för att lämna. bara att acceptera det för oss!! Bästa målvakten för barca, tycker vi ska tacka valdes för allt han gjort i barca istället för att gnälla på honom... Min kännsla är att valdes har fått nån bra bud från Russland som han inte kan tacka nej..
Tiki-Taka
2013-01-17 22:13
Det ultimata var ju ändå om Valdes byttes med Neuer !!! Tänk att ha en tysk mur i mål !
Barcelona Stoichkov~
2013-01-17 22:13
Valdes sa väl att han vill pröva på att spela i utomlands för någon vecka sen?

Jag ser inga konstigheter i det egentligen med tanke på den press han har haft på sig under alla desssa år i Barca. Han vill nog spela i annan klubb där han kan spela lite avslappnad samtidigt som han säker vill lära sig främmande språk och kulturer.
Jag tror inte att det handlar om pengar och att vinna titlar i hans fall för i så fall hade han nog stannat i Barca.
Barcelona Mido
2013-01-17 22:11
Vilken målvakt tror ni som vi hade svårt att göra mål på, i la liga eller europa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-01-17 22:11
Skulle inte förvåna mig om vi säljer Valdés och ersätter han med Oier.. Skulle vara typiskt Barca.
Barcelona koeman92
2013-01-17 22:08
Ska man ersätta Valdés så ska man isf göra det med någon som minst håller samma klass och då vill jag inte ha någon Guaita eller Cortois, utan mer en Hart, Neuer, Cech, Ter Stegen... Ja, ni förstår vad jag menar. En toppmålvakt helt enkelt.
Barcelona Mido
2013-01-17 22:07
Asså jag fattar nada,, valdes är 31 år, vad vill han uppnå? Han är i världens bästa klubb, han har familjen å släkten i Barcelona, han fick barn nyligen.... Är han ute efter stora summor??? Han skulle vara en legend om han skulle stanna kvar... Verkligen besviken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-01-17 22:06
@Heywood Jablome - Andrés:


Fast det är ju inte Valdés som öppet gått ut och sagt det. Barca ville förhandla nytt kontrakt - hans agenter ville inte, då är det väl inte mer än rätt att säga hur det har gått istället för att säga att det håller på att förhandlas?

Valdés har enligt mig inte gjort något fel här..
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-01-17 21:58
Så Victor Valdés vill lämna? Jag hade respekterat honom mer ifall han och hans representanter väntade till EFTER säsongen med att komma ut med dessa uppgifter. Så otroligt respektlöst att mitt under en säsong. Med Abidal tillbaka från cancern, Vilanova som får återfall att uttala sig så här.

Jag hoppas att Vilanova sätter honom på bänken och spelar med Pinto.

Aldrig känt mig så här störd tidigare av en spelare.
Barcelona Deulofeu
2013-01-17 21:46
Corazon bra ide jag går med på den...
Barcelona Andresito
2013-01-17 21:45
Barcelona's first option to replace Valdes is Valencia goalkeeper Vicente Guaita. Osasuna's Andres Fernandez is another option.


Har aldrig hört talas om Fernandez, någon som har koll?
Barcelona Deulofeu
2013-01-17 21:45
Trist med Valdes då blir det all in på Courtois i sommar!

Ingen tvekan en bra målvakt som har otrolig potential.

Annars gillar jag De Gea till skillnad mot många andra här främst för att han är spanjor och tillhör generation "Thiago"

Trist som sagt om han försvinner som gjord för Barca och har utvecklats enormt.
Barcelona Corazon
2013-01-17 21:44
Varför inte byte valdez mot neuer
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-01-17 21:44
@Andresito:


Nej det är synd att han inte meddelat klubben ett år tidigare, då hade vi kunnat värv någon nu i sommar.. Om kontraktet var till 2015 så hade han väntat till 2014 att meddela klubben.. Är lite besviken på Valdes
Barcelona Andresito
2013-01-17 21:38
@Stoichkov~:


Det är just detta som oroar mig mest. Valdés har visat en otrolig utveckling trots kritiken, vilket är otroligt imponerande.

Det har tagit en lång tid för oss att få en stabil målvakt. Från att göra massvis med misstag till att knappt göra några alls har tagit många år och jag är orolig att det kommer ta ett par år innan en ny målvakt anpassar sig. Finns ingen att plocka upp underifrån heller.

Synd att han inte har kontrakt till åtminstone 2015, då hade vi kunnat värva in en målvakt nu i sommar som haft ett år att anpassa sig innan Valdés sålts sommaren 2014 för att få in cash.


Är nöjd sålänge målvakten inte heter De Gea eller är över 30 år och att han spelat i någon av högsta ligorna i åtminstone 2-3 säsonger.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-01-17 21:35
Skulle precis länka till Valdesnyheten men ser att flera redan tagit upp det. Fan vad tråkigt! En av de spelare man skulle vilja se avsluta karriären i Barca. Förstår inte varför i helsike man ska släppa nyheten NU, mitt under säsong? Det lär knappast gynna någon... Jag kommer fortsätta att gilla Victor, men lite besviken är man.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-01-17 21:34
@Stoichkov~:


Jag håller faktiskt med, men gillar inte sättet han har skött det här alls. Han kunde ha meddelat fansen och klubben i god tid och gjort det lite snyggare.
Barcelona Stoichkov~
2013-01-17 21:28
@¡Barca! - Crèma Catalana:

:

Det är väl lika bra att skeppa iväg honom i sommar. Är säker på att Barca inte vill ha en spelare som inte vill vara kvar. Vi såg ju Yaya Ture förut. Jag tror att han å andra sidan har rätt till att tycka att han vill byta miljö efter alla dessa år. Det är inte så lätt att vara målvakt i Barca. Han har stått ut med så mycket kritik under alla dessa år.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-01-17 21:22
Nej inte någon takrik för att få mer pengar

Official statement: "The agents of Victor Valdes have informed FC Barcelona today about the irrevocable decision not to renew his contract."
Barcelona I.Cuenca
2013-01-17 21:10
Andresito (Barcelona) Förhandlings taktik för att få mer pengar inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2013-01-17 21:09
Ju mer man läser om Pep ju gladare blir man:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: