/spanien/barcelona/forum/8956.aspx/spanien/barcelona/forum/8956.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Crow
2012-06-22 23:13
@Mäktiga Messi:


Bra och meningsfullt inlägg.
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-06-22 23:09
@Rambla~:Jag börjar också få Filipe Luis-vibbar över denna Alba-såpan. Skulle inte alls bli förvånad ifall katalanen till slut nu hamnar i Manchester. Och journalisten som sa att United var intresserade av Alba menade att det inte hade läkt ut ifrån Valencias håll, ifall någon nu trodde att det var ett fösök från Valencia att tvinga oss till att betala de 15 miljonerna de krävde för Alba.

Angående Javi Martínez vet jag inte vad jag ska tycka. Källor från Barcelona säger att basken är Titos högsta prioritering inför nästa säsong, medan AS har publicerat att Martínez bara är en rökridå, att man är ute efter andra mittbackar, samtidigt som Javi Martínez sägs ha ett överenskommelse med Bayern. Silly season som sagt.
Barcelona Rambla~
2012-06-22 22:59
@el Flaco - Anims Guaje!:


Vår ledning är så jävla korkade. Varför ger man sig in i jakten på Thiago Silva om man inte är beredd att hosta upp pengar? Jag säger inte att han är värd de pengar som det har talats om, men oavsett vilket så vill Milan ha en jävla massa pengar och det vet vi alla att Barca inte vill betala. Vad händer sen? Jo då hoppar man till andravalet Javi Martinez. Vad kostar han då? Athletic Club vägrar att ens förhandla och hänvisar till hans klausul. Varsågod, han kostar €40m.

Varför varför varför är man så urbota korkade att ens ge sig in i jakten på dessa spelare när man bråkar om någon miljon hit och dit med Valencia när det gäller Alba?

Jävla idioter. Ge fan i spelare som kostar multum när ni ändå inte är beredda att hosta upp några. Jag blir så trött. Felipe Luis all over again. :P
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-22 22:51
Byter inte den där tjejen klädsel? samma klädsel varje gång
Barcelona el Flaco - Anims Guaje!
2012-06-22 22:37
Gabriel/

Syftar du på de senaste rykten om att Manchester United har blandat in sig och sägs vara villiga att betala de 15 miljonerna som Valencia kräver för sin vänsterback?
Barcelona Gabriel
2012-06-22 22:29
Om det stämmer att vi riskerar om att gå miste om Alba så är det jävligt klantigt skött av styrelsen. Bättre spelare går knappast att hitta. Visst, han har ett år kvar på kontraktet, men han är värd 15 miljoner.

Vilket jävla problem.
Barcelona Mäktiga Messi
2012-06-22 22:21
Ja väntar bara på att Spanien äter upp tyskarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bernie
2012-06-22 22:14
Cecs å Pique lirar lite pingpong :P
Barcelona Mäktiga Messi
2012-06-22 22:10
Har Pepe lärt özil att filma ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2012-06-22 22:02
Jävla hitler
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - King / Messi Messi Messi
2012-06-22 21:57
grekland är sjuka hahaha. deras kämpar glöd är världsklass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MesQueUnClubFCB
2012-06-22 21:55
OJ DÅ!
Barcelona Mido
2012-06-22 21:44
Upphandlingar inte förhandlingar sorry
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2012-06-22 21:42
Enligt goal.com så har förhandlingar mellan Barca å valencia strandat totalt angående Alba. Valencias president är förbannad på att Barca snor spelare från Valencias akademi dom som e 12 år me att hjärtvätta deras familjer me pengar.. Plus så e han förbannad på att Barcelona tvingar valencia att sänka prisarna på deras stjärnor med smutsiga knep... Som mot hugg så vill Barca vänta med att värva Alba till nästa sommar då får dom ta Alba gratis! Vet om d e sant men så står det iaf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2012-06-22 21:14
Barca o mort!

Ja, tyvärr har lottningarna och olyckliga marginaler gjort detta EM till en rätt tråkig turnering såhär långt. Ryssland mot Portugal hade varit en kanonmatch igår men istället fick man se ett sömnpiller i Tjeckien - Portugal. Hade man bytt plats på Kroatien och Grekland i grupperna hade man antagligen fått se Kroatien - Tyskland idag istället vilket också hade varit en mäktig match. Sedan får man inte glömma Sverige som bjudit på mest de underhållande matcherna såhär långt och rök på otroligt små marginaler i slutändan. Trist.
Barcelona Barca - King / Messi Messi Messi
2012-06-22 21:08
low visar upp en offensiv fotboll. hade gärna sett honom på barcas bänk. om tito floppar vilket jag inte tror.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2012-06-22 21:05
grande jw

Vi kan säga som så att alla tre är ganska ovärdiga. Äckligt att se dessa lag gå vidare men Kroatien åka ut som har spelat top5 bäst denna turneringen imo. Synd att dem hade Italien och Spanien i sin grupp. Pletikosa, Jelavic, Modric och Mandzukic vilka lirare!

Barcelona grande jw
2012-06-22 19:58
@Cigge:


Jag valde Tjeckien som minst värdiga lag då jag tyckte dom hade väldigt mycket flyt. Dom gick vidare pga att dom mötte ett otroligt sårbart Polen i sista gruppspelsmatchen där Polen var tvungna att vinna, ånga på och ta stora risker mot Tjeckien, där dom till slut släppte in ett snöpligt baklängesmål i slutskedet. Grekland hade en enda chans och det var att slå Ryssland, vilket dom gjorde. Så enligt mig förtjänar grekerna det mer, även om dom spelar världens tråkigaste fotboll.

Fast helt ärligt vill jag nästan ta tillbaka det där med Tjeckien som minst värdiga lag och ge England den stämpeln. Det är nog det lag som haft mest flyt i detta EM utan en enda riktigt bra insats.
Barcelona basaric - "el guaje"
2012-06-22 19:50
MadridReal

Är du hans pojkvän? Måste du komma in hit för att rätta honom isf? Efter att ha läst några av hans inlägg så tror jag helt seriöst inte att han visste att Hazard spelade för Beligen. Han trodde nog att han spelade för Tyskland.
MadridReal
2012-06-22 19:45
Basaric: Han skrev fel han menade Götze men det förstod du såklart inte.
Real Madrid C R 7
2012-06-22 18:44
Fel forum, Råka tydligen trycka Barcas istället för Reals.
Ber om ursäkt.
Barcelona basaric - "el guaje"
2012-06-22 18:38
Capello (ex-coach ENG): "Messi is a genius, unique, technically perfect, unpredictable. He's the best in the world after Maradona"

Ronaldo var det ja..

Ni känner nog till "el pasillo 32y9" på puertan. Han som hela tiden klagar på Barcelona. Han som sa att Benzema kommer vara top 5 genom tiderna när han avslutar sin karriär. Så här skrev han nyss i puertan.

"Podolski, Muller och Gomes vilas. Ändå får inte Hazard starta? Konstigt. Jag vill fan se honom."

Han tycker alltså att det är konstigt att en spelare som representerar Belgien inte startar ikväll för Tyskland. Vi som kan fotboll ser inga konstigheter i det.
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-06-22 17:52
BarcaFan!

Här är det på svenska
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-06-22 17:50
BarcaFan!

Edit:På svenska blir dock svårt
Barcelona BarcaFan!
2012-06-22 17:46
Jag behöver er hjälp !!! Skulle någon skicka några länkar (PÅ SVENSKA) där det står om att Messi hjälper fattiga, behövande. Anledningen till det är att alla CR7 fans på facebook lägger upp länkar.. eller ska ja säga länken där Ronaldo hjälpte ett sjukt barn. Riktigt bra om det stämmer men de känns som dem vill påstå att Messi inte gör sånt.. HJÄLP!!
Barcelona Blaugrana91
2012-06-22 17:40
Karembeu (ex-Real Madrid): "Iniesta is so far the best player at the Euro. Seems he's not there, but he always makes the difference." [cope]

Där har ni Ronaldolovers!
Barcelona Blaugrana91
2012-06-22 17:21
William Mebarak (father Shakira): "Is my daughter pregnant? Let's wait... Hopefully the news will soon be official." [telecaribe via lv]

Inte bara Messi som blir pappa snart, även Pique också om man ska tro på det där citatet. ;)
Barcelona Capilito
2012-06-22 16:36
Varför ska prestationerna i Em avgöra Ronaldos öde i guldbollen?
Avgörandet borde fälla på vem som varit bäst i klubblaget, så länge det inte är Vm för då har båda möjligheterna att spela Vm. Det är lite orättvist att Ronaldo bara har möjlighet att stärka sina aktier till guldbollen genom prestationer i Em , medan Messi inte kan det.
Barcelona EL Corazon - King of Barcelona
2012-06-22 16:10
Att vara objektiv kan vara det tuffaste som finns för en supporter. Att se utanför ramarna. Men lyckas man, kan man njuta och se fotbollen på ett mer rättvist sätt.

När det gäller Zidane så är det en spelare som alltid kommer vara bland de allra största, tyvärr verkar han ju vara helig inne i Puertan. Tyvärr har jag inte hunnit upplevt hela Zidanes karriär. Jag var 11 när VM 2006 gick, blir drför svårt att uttala mig om honom. Men självklart räknas han som en av de största. Likt Zizou är din största idol har Iniesta varit min största. När han flyter igenom smidigt och elegant som en katt. För mig är Iniesta en poet, en konstnär. Jag hoppas han för evigt kommer räknas som en av de allra största. Jag beundrar inte bara honom som spelare utan också som vilken fantastisk människa han är. Det kändes så självklart att det var Iniesta som avgjorde VM finalen, att han sedan bara kommer på tanken att ta av sig tröjan och hylla Dani Jarque efter att ha avgjort finalen är beundransvärt.

Jag skulle kunna skriva hela dagen om vilken fantastisk spelare och människa Iniesta är.

Man blir ofta förblindad av siffror och statistik. Tänk dig den dagen en målvakt vinner Balon d'OR.
Den dagen en målvakt vinner Balon d'OR
Barcelona barcetia - ¡Javi Martinez, por favor!
2012-06-22 15:47
Ivan Zamorano

Ditt inlägg om Iniesta. Kudos till dig.

Anledningen till att många målar Cristiano som en medelmåtta är för att han spelat medelmåttigt mot oss de flesta gånger Barcelona mött Cristiano Ronaldo som spelare medan Messi alltid har presterat.

Nu har han dock börjat prestera bättre mot oss samt som Messi gjorde sin sämsta match mot Real på väldigt länge senast.

Tror dock att de som framstår honom som en medelmåtta överdriver för att få sin poäng, att Messi är bättre än Ronaldo, fram.

Enligt mig är Messi en nivå över alla spelare i världen, tätt efter honom kommer Iniesta och Ronaldo med Ronaldo slight edge.
Annons: