/spanien/barcelona/forum/8937.aspx/spanien/barcelona/forum/8937.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fais
2012-10-23 23:44
B-Guden

Vad jag har märkt är att När Xavi styr spelet så är det inte lika mycket djupledningar ((mark my words). Du har säkert märkt senaste matcherna Fabregas har spelat i mitten så blir det många löpningar från alla. Till och Messi tar löpningar för att fabregas kan slå de där farliga passerna mellan backarna.

Va tycker du?
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-23 23:35
Smogen

Jag såg både målet och framspelningen, men spelmässigt så var han faktiskt inte den Iniesta jag brukar se på TV-rutan när han briljerar och dominerar. Han misslyckades med att dribbla vid varje tillfälle och försökte göra konstiga genomskärare.
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-10-23 23:35
Shanghai

Problemet är nog inte att han är sliten, han var la bara precis som mig själv inte lika taggad ikväll mot Celtic som inför ett Clásico. Och det förstår jag. Samtidigt hade nog Messi spelat mindre om Tito fått välja, men han vill alltid spela och gillar inte att sitta på bänken helt enkelt :)
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-10-23 23:34
Corazon

Försöker du vara lustig med att medvetet stava fel på ens nickname?
Sån mogenhet du visar upp.

Fontas rädsla varje gång han var under press, hans panik resningar och ojämna spel var anledningen till att han inte fick forsatt förtroende, om två tränare väljer att inte satsa på honom måste väl ändå ge tydliga signaler på att utvecklingen inte gått som den ska eller?

Jag hade inte haft något emot ett byte som skulle innebära att vi får in en bra passningsfot mot en defensiv mittfältare 15-20 min in till 2a halvlek, men sett till alla mål vi släppt in på sistående förstår man att Song är kvar. Ja du, du verkar veta något Tito inte vet om, åk ner dit och hjälp honom coacha laget vettja, med dina 12 år inom "elit fotboll" kan du nog lära honom den ena eller det andra.

Barcelona B-Guden
2012-10-23 23:33
Vi såg nu vid albas mål exakt likadant hela matchen var det, fast det tog lite mer än 90 minuter att förstå att nån läre ta en löpning,
Fattar inte varför löper aldrig våra ytterbackar in ? Varför tar aldrig våra kantslickare en löpning centralt ? när vi rullar runt, varför väljer ingen att ta en löpning utifrån `?

Det blev mål direkt idag
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-10-23 23:33
@barcastuff: Vilanova: "Bartra is at first team because I wanted it. We had the money to sign a centre back past summer, but I told the club to save it." Tack, precis det svar jag ville ha. Nu behöver man förhoppningsvis sitta och vara orolig över att Bartra ska tröttna och tom kanske lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-10-23 23:31
Smogen

Fortfarande aldrig påstått att jag varken jublade eller brydde mig om matchen. Tror du jag hade suttit bänkad om jag inte gjorde det ? Det jag försöker förklara är att matchen var ganska lam, ointressant och egentligen hade det inte spelat någon roll om vi fått 1-1, vi promenerar vidare oavsett.

2-1, skönt 3 poäng. Man behöver ju inte bete sig som Mourinho å slänga sig på knäna bara för en seger mot Celtic.
Barcelona Golden Barca
2012-10-23 23:31
vad säga/skriva. 3 poäng och vi är vidare i Champions League.

notabelt FC Barcelona 2 gula kort.

Notabelt Celtic 0 gula kort.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-23 23:30
Essienesque & L.A.M Nr 10

Hade jag varit tränare skulle jag vila honom i en månad för att sedan kommer han tillbaks som ett monster. Då är han mer hungrigare. Det finns skäl till att jag skulle göra det...

* Han har matchats otroligt hårt sedan Pep tog över och vilat möjligtvis enstaka matcher. Det tar kål på honom.

* Han har precis fått ett barn och han måste vara med nära och kära en stund. Fotboll är inte allt. Det påverkar honom mentalt.

* Han har 45-50 miljoners supportrar som vill att han ska göra bra matcher varje helg och det är svårt, då som jag skrev tidigare att han har matchats sjukt mycket sedan Pep tog över. Givetvis så vet jag också att han är professionell och måste följa tränaren och kontraktet, men ändå är vi där igen att det påverkar honom både fysiskt och psykiskt.

* Man får inte heller glömma att media har en kampanj mellan honom och Ronaldo. Han vill också visa i den punkten att han är bättre. Då blir det för mycket tryck på honom.

Så det bästa vore att han får en vilomånad och därefter återta, styra och ställa på allt.
Barcelona Corazon
2012-10-23 23:18
Ride my big one 12 års elit fotboll bara men d lugnt, vilken test sattes batra eller song på egdntligen tror det inte hade varit någon skillnad med i dos santos eller vår gamle fontas
Barcelona Smogen
2012-10-23 23:15
Shanghai - SHOOT ME $12


iniesta en av dom sämsta? Såg du målet han gjorde? Såg du framspelningen till Messi han gjorde? Såg du volleyframspelningen till Alexis (?) han gjorde, med mera....
Barcelona Smogen
2012-10-23 23:14
Bàckis I Anims Puyol y Abidal!

Det låter lite tråkigt att inte bry sig så mycket om matchen man tittar på för att man sitter och tänker på nästa match istället. Lev i nuet och tänk på nästa match efteråt istället.
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-10-23 23:09
AndreD

Jublade knappt skrev jag, vem sa att jag inte jublade då? Ingen grej att göra den diskussion av, matchen var iaf ganska oviktig, hur dåligt vi än spelar resterande matcher så kommer vi troligtvis att vinna gruppen. Tycker ofta Champions-matcherna är mindre intressanta än Ligan, då vi ofta hamnar i allt för enkla grupper för att de skall vara något att jubla över.

Istället för att sitta och gapa och leva sig in i sådana matcher sitter jag och försöker bedöma spelare och därefter tänka ut en startelva för kommande matcher. Vilka som spelat bra, vilka som bör få starta igen osv.

Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-10-23 23:09
Smogen

You beat me to the punch, har själv velat veta hur vi ligger till med våra skadade.
Vill fan inte se Masken som mittback mer
Barcelona Vampíro
2012-10-23 23:08
Konstigt att de fastnat på hörnvarianten när det i själva verket är en väldig vanlig variant i Barcelona. Oftast är det Alves som gör löpningen Iniesta gjorde ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-23 23:08
Dem tre bästa idag enligt mig:

1. Xavi - Idag eller snarare sagt som alltid är han ett geni. Är kreativ och står för det mesta.

2. Alba - Som han sprang den lille katalanen. Belönades med ett mål i slutet vilket resulterade segern.

3. Bartra - Lugn i försvaret, dem gånger han sattes på prov. En bra passningsfot bör också tilläggas.

Dem tre sämsta/underkända :

1. Iniesta - Är besviken på honom. Han slog fel pass gång på gång och försökte med att dribbla förbi, men misslyckades.

2. Pedro - Gör ingen vidare match. Totalt osynlig!

3. Mascherano - Han fortsätter med sina idiot tacklingar. Det är nog dags att vila Masken också.
Barcelona Smogen
2012-10-23 23:07
Kan någon med lite koll vara snäll och berätta hur skadeläget ligger till?
Puyol 3 veckor kvar kanske?
Abidal siktar på december?
Pique?
Alves?
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2012-10-23 23:06
Corazon

Vad pratar du om?
Bartra överglänser Masken idag på hur man spelar försvarsspel, synas så lite som möjligt gällande onödiga fouls, men samtidigt vara på rätt plats och spela enkelt. Celtic på pappret är ett fysiskt starkt lag som gillar att ställa om, det betyder att försvaret kommer få och göra med snabba omställningar, en av våra mittbackar var inte bra idag, jag tror alla vet vem det är.

Song spelar stabilt matchen igenom, till skillnad från våran offensiva trio försöker han även fylla på i boxen, något vi är otrolligt dåligt på för tillfället, förstår inte ens varför vi försöker oss på inlägg när vi har max 1-2 mot 5-6 celtic spelare på rätt sida. Att du inte ser något i honom beror snarare på din brist på fotbollskunskaper om något.


Var det någon annan än jag som saknade Fabbe och Villa från start idag?
Blir alltmer orolig över Herr Tito sätt och match coacha laget, visst vann vi men vi måste kriga oss igenom match efter match och det kommer ta på laget i längden, Behöver det verkligen vara så svårt, vet Tito vilken konstellation som funkar bäst än?

Alba man of the match?
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-23 23:06
Shanghai

Du överdriver rejält. Däremot hade jag inte haft något emot om Messi fick vila till helgen, han behöver det. Men kan lika gärna smälla dit ett hattrick mot Rayo också, och då lär han bli rejält hyllad som vanligt.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-23 23:04
Den här säsongen har vi betydligt större problem med att vinna matcher "enkelt" som vi kan göra ibland på Camp Nou. Premiären mot Real Sociedad var en säker 5-1-vinst, men annars har det bara varit jämna matcher i stort sett. Det är mycket försvaret som är felet, men även på Camp Nou har vi haft stora problem att skapa chanser. Mot Valencia och Spartak såg det väldigt likt ut, rulla runt runt utan att det händer så värst mycket. Och då hjälper det inte att backarna ger bort mål varje match heller, då är det klart att det inte går att övertyga spelmässigt. Det är bara våra sena segermål och sjuka vändningar som räddar oss från riktig krisinledning. Förra säsongen hade vi garanterat förlorat mot Osasuna, Sevilla och Spartak medan vi knappast hade fått in ett segermål mot Celtic och Granada. Vilket är ett styrkebesked på ett sätt, men ändå inte om man tänker på hur dåligt spelet faktiskt ser ut ibland. Jag är övertygad om att poängtappen lär börja komma ganska snart om vi inte skruvar upp tempot, fixar försvaret och om inte Alexis och Pedro kommer igång.
Barcelona Essienesque
2012-10-23 23:03
Shanghai - SHOOT ME $12

Du är medveten om att Messi gjorde hattrick för tre dagar sen? Herregud, man får ha sämre insatser även om man heter Messi. Hur skulle vi ha råd att spela utan vår klart bästa spelare i en månad? Nej, nej...
Barcelona LeoMessi
2012-10-23 23:02
Alba, han gör mig mållös. Killen har varit vår bästa värvning på ett jävla tag. Han slutar aldrig springa och han tycks inte ens bli trött
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-23 23:01
Messi behöver vila i en månad eller nåt. Killen såg rostig och trött ut. Jag kan förstå honom av olika anledningar som exempelvis med att frugan har fött ett barn, han har matchats otroligt mycket osv. Nästa match skall han bänkas, annars vore det ett grovt brott man begått mot mänskligheten. Killen är fan inte robot.
Barcelona L.A.M Nr 10
2012-10-23 22:56
Song var faktiskt riktigt säker. Spelar väldigt enkelt. Idag var det tro det eller ej trion Xavi, Iniesta & Messi som svek. Ingen av dem hade någon vidare dag. Xavi och Iniesta slarvade bort bollar till höger och vänster och Messi kom inte förbi sin back allt för ofta. Sen hade faktiskt Cesc varit bra idag, ibland blir det verkligen för mycket rull. Cesc kan slå den avgörande passen från ingenstans och väldigt duktig på att komma till målchanser själv. Idag var det Xavi, Iniesta och Messi i mitten som bytte lite platser men det var för lite rörelse på yttrarna också. Tyckte speciellt Pedro var riktigt dålig idag. Alexis var okej, men båda bör enligt mig bänkas till nästa match.
Barcelona Corazon
2012-10-23 22:54
Kan alla lugna sig med batra enda anledningen till att han fick lufta å spela ikväll var ett elva manna försvar till motståndare, han kommet inte få spela annars, jagtycker inte han är redo än visst när vi leder matcher.

Song ser inte en enda kvalité i honom

Sanchez omg
AndreD - General Pardon
2012-10-23 22:54
Bàckis I Anims Puyol y Abidal!

Hur kan man som Barcafan inte jubla vid 2-1? Själv skrek jag sönder mig själv och har knappt någon röst kvar.
Barcelona Alvés - Por Que?
2012-10-23 22:53
Jordi Alba is the Barcelona player who ran most tonight: 12,477 kilometres #fcblive [via @dsaura]


Nya alves .
Barcelona Guat
2012-10-23 22:52
@Rambla~ el chico dorado:


Rednecks eller? :P
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-10-23 22:51
Jag skriver bara Marc Bartra! som jag har skrivit 124345 gånger om att Tito ska starta med honom. Och titta hur han spela idag. :)
Fais
2012-10-23 22:50
Såg nu hur farlig Villa var?
Synd att träbenta Alexis var kvar i planen mer än nödvändigt.

Masken, masken, masken. Jag älskar killens kampglöd men jag måste tvyärr konstatera att att till och med Adriano imponerar mer än honom på mittbackspositionen. Sorgligt att se. Ja jag vet att det är inte hans beslut att spela på den positionen trots allt är han Dm.

Annons: