/spanien/barcelona/forum/890.aspx/spanien/barcelona/forum/890.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-12 00:09
Har ni sett Luan eller ....., man bara undrar.
Barcelona The Octopus of Badia
2016-08-12 00:04
Jag undrar hur många av dem här inne som förspråkar Gabigol över Luan faktiskt har sett bägge herrarna spela under en längre tid? Jag följer inte sydamerikansk fotboll ö.h.t. så kan inte uttala mig över hur bra någon av dessa två är mer än att Luan såg ut att passa in betydligt bättre hos oss endast på basis av gårdagens match mot Danmark. Inte alls lika spektakulär som varken Gabigol eller Gabriel Jesus, men bra mycket mer intelligent i sitt spel och visade prov på ett ganska brett register (som självfallet kan ha göra med att han är några år äldre). Jag låtsas dock inte kunna bedöma endera spelares potential utifrån en enda match, som dessutom spelades i OS, men det är intressant att en mängd olika personer härinne redan har det bestämt för sig själva vem som är den bättre.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-12 00:01
[QUOTE=Gabriel]Fast det där är väl mer av en gissning från din sida, eller? För jag har inte läst något om att han ska ha sagt att han vill ha garanterad speltid. Hur som helst bör både Mario Gomez och Lucas Perez gå före Luan i rangordningen. [/QUOTE] Jo det är min gissning, han verkar ju gå till Inter trots intresse från både Juve och Barca. Antar då att han tänker att han får mer speltid där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-11 23:59
Blaugrana91

Exakt då borde man gå efter en billigare eller en Rutinerad, varför kasta pengar bara. Skum tränare och ledning.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-08-11 23:58
vem har 17 nu i laget henke hade den när jag började titta på barca?
Barcelona Visca el Barca 17
2016-08-11 23:57
OjOj är nickspärrad ni på alla engelska forum. Har skrattat för mkt åt dem..
Barcelona Gabriel
2016-08-11 23:57
@Blaugrana91:


Fast det där är väl mer av en gissning från din sida, eller? För jag har inte läst något om att han ska ha sagt att han vill ha garanterad speltid. Hur som helst bör både Mario Gomez och Lucas Perez gå före Luan i rangordningen.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-11 23:46
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Allstå om vi värvar luan för 25-30 och Gabigol går för det priset till nåt lag så kommer jag spy. Helt ärligt, är folket i barca störda i huvet? Köp Gomez billig och rutinerad. Vill man ha ung talang köp Gabigol. [/QUOTE] Problemet med Gabigol verkar vara att han vill vara garanterad speltid, vilket han ej får i Barca. Den här Luan verkar acceptera en mindre roll. Men som sagt vi bör gå för Lucas Perez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-11 23:45
Och om inte den här Twitter incidenten vore tillräckligt så ska man inte heller glömma att Arda för bara några dagar sedan rejält irriterade ett Barça fan på plats när denne vägrade stanna sin bil för att skriva autografer, något som de andra spelarna på plats gjorde. Man kan nog konstatera att Arda är ute på hal is och balanserar minst sagt på gränsen hos fansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-11 23:41
När man knappt trodde att man kunde bli mer less på Arda så får man precis reda på att han likat en bild på Twitter gällande Real Madrids 11 CL vinster. Liksom, vad är det han försöker uppnå? Karriärssjälvmord? Han var redan innan försäsongen en spelare som många culés kritiserade, och hans EM var långt ifrån en succé. Om något behöver han vara extra känslig, diplomatisk och politiskt korrekt för att åtminstone på det sättet få en del culés på sin sida och för att sen sakta men säkert ändra uppfattningen folk har om honom med bra prestationer på plan. Men istället drar han en sån här kanin ur sin hatt. Jag förstår inte hur han tänker. Nu ska man väl som alltid ta sociala medier med en nypa salt men all världens culés över Twitter går bananas på honom och det med all rätt. Han verkar inte vara den vassaste kniven i lådan den gode turken. Vissa tar sånt här med en klackspark men en hel del personer, mig inkluderat, glömmer inte sånt här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-11 23:40
Allstå om vi värvar luan för 25-30 och Gabigol går för det priset till nåt lag så kommer jag spy. Helt ärligt, är folket i barca störda i huvet?

Köp Gomez billig och rutinerad. Vill man ha ung talang köp Gabigol.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-11 23:34
[QUOTE=Barca - Puyol]Jaha nu blev det bekräftat faaaaan. Vi har lagt ett bud på Luan som ligger på €25 Miljoner men Gremio vill ha €30 Miljoner. Jag vill ha Gabriel Barbosa men men [/QUOTE] Hur kan det vara bekräftat när vi erbjuder €25M och dem vill ha €30M? Bartomeu har sagt att klubben kommer investera totalt €100M på värvningar denna sommar. Vi har nu lagt ut €80M, kvar har vi €20M. Jag hoppas vi inte slänger upp €30M för den här Luan... Vi kan få Deportivos anfallare Lucas Perez för hans utköpsklausul på €20M. Betydligt bättre spelare som dessutom kan ligan. Enligt hans agent väntar han dessutom på Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 23:26
Jaha nu blev det bekräftat faaaaan. Vi har lagt ett bud på Luan som ligger på €25 Miljoner men Gremio vill ha €30 Miljoner. Jag vill ha Gabriel Barbosa men men
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-08-11 23:24
Vilken tur att man har två världsklass målvakter. Var är dessa pappskallar som påstod att man bör sälja Bravo för att behålla en misstags och skadebenägen Ter Stegen? Killen klagar på speltid men blir skadad när säsongen ska börja för andra gången och när han väl fick chansen förra säsongen släppte han in fyra mål mot Sevilla, Bilbao och Celta.
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-08-11 23:15
[QUOTE=El Pistolero #9]For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta. [/QUOTE] Vilken jävla idiot om detta stämmer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-11 23:02
Bosketts

en option som gör att Barcelona har förtur om man vill värva den grekiske mittbacken, och om Roma vill sälja.
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 23:02
Barca have to first option to buy on Roma center back Kostas Manolas as part of Vermaelen deal [ Diario Sport ] Vi gjorde en deal med Roma och vi är först så om vi vill ha honom så kan ingen annan klubb köpa honom eftersom Roma har lovat att vi är först på tur med tanke på Vermaelen affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-11 22:21
@Barca - Puyol:


Förlåt. Men jag förstod verkligen ingenting av det här inlägget.
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 22:04
Kostas Manolas är hur mkt som helst i Roma, nu har Barca satt ett ultimatum på Roma. Om alla klubbar vill ha Manolas men skulle Barca vilja ha honom då kan Barca få honom detta är pga Vermalen affären. Hoppas att Barca köper honom nästa år :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-08-11 21:15
Så här hade jag gjort med högerbackssituationen i dagens Barca då jag varken vill se Roberto eller Vidal där . Dom har tyvärr inte de kvalitéerna en högerback ska ha i ett lag som Barca . Det måste (!) vara en Alves typ där !! Köp bruno peres (Torino) eller mariano (Sevilla).. Sälj Arda och låt Roberto ta hans roll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-11 20:35
New national team coach Edgardo Bauza has finally met with Lionel MESSI and Javier MASCHERANO in Barcelona today. Neither Messi nor Mascherano have made any comments to the press after the meeting, which lasted for more than an hour.

Bauza stated after speaking with the Argentine newspaper Ole as: “We didn’t speak about his return. We just had a little talk about football…I’ll be calling him in a few days.” He then said…”Let’s see if this chat has helped.”

He also stated: “I am naturally an optimist because in my life I am like that, but it’s a personal decision and I don’t want to interfere.”
Tiki-Taka
2016-08-11 20:35
Plus att Marlon Santos finns som 5:e alternativ....inget behov av en mittback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-11 20:34
Istället för att köpa en dyr anfallare borde vi gå efter Gomez. Och cashen vi har kvar borde vi lägga på Bruno Peres från Torino. Killen är sjukt grym!

Tyvärr litar jag inte på Roberto och vidal.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-11 20:27
@Deulofeu:
Kan inte direkt säga att jag är ett särskilt stort fan av Mathieu men som fjärdeval är han helt ok, finns inget direkt behov av en mittback och Mascherano ser jag mycket hellre i backlinjen än på mittfältet. Bättre att lägga pengarna på en anfallare eller en högerback(osannolikt dock men hade behövts mer än en mittback imo).
Barcelona Smogen
2016-08-11 20:14
[QUOTE=El Pistolero #9]For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta. [/QUOTE] Det kan väl omöjligen vara sant?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2016-08-11 20:01
Efter att ha sett matchen i repris så måste jag bara få säga några ord om Ivan Rakitic. Han är en spelare som är otroligt viktigt för Barcelona, offensivt som defensivt.. Alla han uppoffrande löpningar som öppnar upp enorma ytor för hans lagkamrater, hans fina passningsspel och skott.. Raktic är fundamental för Dagens Barcelona. Kan vara en av de bästa värvningarna vi gjort de senaste tio åren. Grande Ivan!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-11 19:50
For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-11 19:42
The arrival of a fourth forward is getting closer. The squad could be finalized before Sunday's game against Sevilla [sport]

Snart så
Barcelona Andresito
2016-08-11 19:41
Tello lånas med all säkerhet ut till Fiorentina i ytterligare ett år. Köpoptionen som Viola inte ville betala denna sommaren ligger alltså kvar, €8M. En riktigt usel deal om nu inte Gomez går åt motsatt håll, för man ska kunna få mer för Tello än en förlänging av föregående lån.

Nästa sommar kommer Tello ha ett år kvar på kontraktet. Blir inte förvånad om man river det för att slippa leta efter en ny klubbadress.
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-11 19:37
Mustafi är mer eller mindre klar för Arsenal för cirka 330 miljoner. Står i varje tidning. Tråkigt om detta stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: