/spanien/barcelona/forum/887.aspx/spanien/barcelona/forum/887.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-09-08 10:18
[QUOTE=papillon]Kan man verkligen bli glad/nöjd/stolt över att Barca's färger pryder/hedras i ett land som begått/begår överlägset flest krigsbrott av alla världens länder? [/QUOTE] Ja det kan man!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-09-08 09:12
@Shanghai:


Allt är en uppgång efter nollan Dunga. Helt otroligt att Brasilien återanställde Dunga trots att han floppade första gången. Luktar korruption och gentjänster tvärs över Atlanten. Hoppas han aldrig får sätta sin fot i det brasilianska landslaget - någonsin.
Barcelona Fuerza
2016-09-08 09:09
Reymar fortsätter trolla. Otroligt.
Barcelona papillon
2016-09-08 08:16
Kan man verkligen bli glad/nöjd/stolt över att Barca's färger pryder/hedras i ett land som begått/begår överlägset flest krigsbrott av alla världens länder?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Blaugrana91
2016-09-08 07:56
Empire State Building lyser upp i Barcelonas färger, se länktips! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-08 07:25
Blir mörkrädd när jag ser vad folk skriver om Scholes. Förlåt, alla åsikter är väl subjektiva men det får finnas en gräns. Antingen har man inte sett i hans bästa dar eller så kan man fan inte mycket om fotboll om man påstår att Scholes var dålig eller överskattad. Det var en helt underbar fotbollsspelare och utan tvekan en av de bästa mittfältarna de senaste 20 åren. Hade för övrigt älskat att se honom i Barcelona nån gång innan han avslutade sin karriär. Scholes var en helt underbar fotbollsspelare, sjukt att man påstår något annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-09-08 03:14
IBLAND förstår jag varför les rambles är ett av dem mest hatade forumet i svenska fans..... Seriös att folk sågar Scholes är bara löjligt. Scholes är inte bara en av Engelska landslagets bästa mittfältare genom tiderna utan en av de bästa mittfältaren som spelat i premier league på modern tid. Jag förstår mig inte på er helt ärligt.... När en City,Real, Man U osv fan kritiserar en Barcelona spelare blir ni tokiga och börjar använda löjliga kommentarer men jag har aldrig skådat ett forum som sågar fler spelare än les rambles. Scholes må inte vara som xavi, Ronaldo är inte på messis nivå men att kalla dessa två spelare för medelmåttor är väl att ta i? Det har bara funnits 3 dagar de senaste 3 åren som Messi har vart huvudämnet i Reals forum och det är hans tre finaler med Argentina annars är det sällan de ens nämner honom medan härinne nämns det Ronaldo mer än 80% av våra egna spelare och då är frågan till er som ständigt har ett behov av att nämna hans namn i vårt forum, mår ni bra? Det sjukaste var när vi hade en match förra säsongen och Messi gjorde mål, läste jag kommentarer som "Jaaaaa messsiii, hoppas Ronaldo kollar på matchen!!!"...... Kan vi inte ens njuta utav ett Messi mål utan att läsa Ronaldos namn i forumet? Räcker det inte med att vi har 6 av de senaste 8 liga titlar samt Är alltid nr 1 favoriter till Champions league? Kan vi inte njuta utav vårt spel och vara lyckliga än att hela tiden poängtera varför Ronaldo är si och så. Nu förväntar jag mig spärr och kommentarer om att jag är ett troll. Tills dess hoppas ni njuter utav Scholes. Sorry om texten inte är lätt att läsa, skriver från luren såhär sent på natten.....
Barcelona Shanghai
2016-09-08 01:18
@Reymar:När blev du supporter? Jag tror du har missat Messis tidigare säsonger, när han serverade sina lagkamrater med genialiska passningar. Du kan söka på Youtube när han gör två fina genomskärare till Villa som ledde till båda målen mot Real Madrid när vi pulveriserade de med 5-0 på Camp Nou år 2010.

En annan läckerbit är när han gör en sinnessjuk pass mellan 4-5 spelare mot Real Zaragoza år 2011-12. (Se länktips).

Att du tar Pirlo och Scholes säger en hel del om dig. Alltså man ska ej ta dig på allvar. Båda hade fina långpassningar och inga sjuka genomskärare likt Messi. Förut rankade jag Xavi som etta men Messi tog över för längesen.

Hade du tagit upp exempelvis spelare som Iniesta, David Silva, Özil, dessa spelare har fina genomskärare men ingen av de är som sagt i närheten av Messi när det gäller passningar och genomskärare.
Barcelona AndreD
2016-09-08 01:01
@Reymar:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH SCHOLES. Vem är Scholes? Vilken random bottenlagsspelare i La Liga som helst är bättre än det träbenet.
Barcelona Reymar
2016-09-08 00:36
@MessiLionel:

Att säga att Messi är den bästa passningsspelaren någonsin är att ta i, visst han har utvecklat sitt passningsspel dom senaste två åren men Xavi, Pirlo, Scholes är alla bättre passningsspelare.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-09-07 20:40
Hej kollat statistik på Bayern ,Real och oss. Glädjande är att Real har flest poängförluser i september och mars. Sen 2012 har de tappat 7 gånger i ligan i september. Av 47 tappade matcher så sker 7 och 9 alltså i sep och mars. Kul
Barcelona MessiLionel
2016-09-07 17:58
Messi är den bästa Målskytten någonsin, bästa passningsspelaren någonsin, bästa dribblern någonsin. Han är helt enkelt bäst någonsin.
Barcelona papillon
2016-09-07 17:53
Katalano

Det räcker att Messi är verksam en säsong efter att Cristiano lagt skorna på hyllan för att gå om honom på antalet mål.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-07 17:26
Man börjar bli trött på dessa människor här inne. Ronaldo hit och ditt. De räcker för helvete. Dags för MOD att ta hand om detta. Gör något och se till att de bara snackas eller skrivs om Barca och inget annat. Har folk verkligen svårt att endast hålla sig till Barca?? Är Real intresset så stort så då ska man hålla sig till smuts forumet istället. Jag vill läsa om Barca och det ska eller bör skrivas om Barca de är mitt intresse. Snälla gör det annars kommer jag radera mitt konto. Orkar inte komma in här och läsa om Real eller Ronaldo. Ibland undrar hur gamla är folk här inne. Jag är 27 men jag tror att folk är yngre här och folks intresse är större för Real än för Barca. Det ser man här och de syns och detta man inte blunda för. Pinsamt är namnet. Skärp er! Mod borde spärra alla gäller även mig om vi skriver ett ord om Ronaldo eller Real. Vi ska hålla oss till Barca och spelare som tillhör Barca. Hoppas att ni förstår mig. Detta är andra gången jag skriver såhär men folk fortsätter. Bara Barca gäller för mig inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-07 17:26
Rambla Haha! Tänkte inte ens på att idioten endast är utlånad. Hur korkad får man vara?!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-07 17:25
Vi har väl historia....vi kan väl genom historia konstatera att Romarriket var en av dem största riken som har funnits....inte behöver jag ha levt under den tiden för att bekräfta den teorin. Detsamma gäller det för Maradona, Pele osv....det räcker med att kolla i historieböckerna och på deras karriärer för att förstå vilka spelare dessa var....behöver inte ha upplevt det med egna ögon för att bekräfta det.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-09-07 16:54
*och guldskatten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2016-09-07 16:53
Kan vi inte sluta tjata om Madrid och framförallt Ronaldo? Vore extrem tacksam för de så tack på förhand!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-09-07 16:52
[QUOTE=Katalano]Mdawg Jo, men statistik kan vridas och vändas som man vill för att stärka sitt syfte. Ronaldo har gjort flest mål av de 2 så ur det perspektivet är Ronaldo bättre målskytt. Statistik säger inte allt. [/QUOTE] Statistik säger kanske inte allt, men korrekt statistik säger jävligt mycket. Där är Messi bättre och 2 år yngre dessutom. Men kollar du bara på statistiken så säger det inte så mycket om hur och vem spelaren är, lägg statistiken åt sidan och Messi är bättre där oxå. De inflytandet han har på plan kommer inte CR i närheten av. Enda stället CR kan mäta sig någorlunda med Messi är just statistik, annars är han en ganska färglös spelare medans Messi är hela jävla regnbågen guldskatten vid slutet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-09-07 16:34
Mdawg Jo, men statistik kan vridas och vändas som man vill för att stärka sitt syfte. Ronaldo har gjort flest mål av de 2 så ur det perspektivet är Ronaldo bättre målskytt. Statistik säger inte allt.
Barcelona Mdawg
2016-09-07 16:27
Tiki-Taka

Hur man ens kan påstå att han definitivt är den bästa målskytten genom alla tider är absurt.. Då han även där är överglänst av Messi, som inte bara är effektivare målskytt sett till utdelning per skott, men även har ett övertag med antalet mål per match...

Länktips säger väl sig självt?
Barcelona Katalano
2016-09-07 16:25
Tiki-Taka

Hur mycket har du sett majoriteten av de spelare du nämner. Jag tänker på Pelé, Maradona, Di Stefano och de som var aktiva före 2000-talet. Enligt din profil på SF så är du född 1990 så jag tror du gör din bedömning på vad du läst och hört om spelarna och på enstaka videoklipp. Om folk gör så i framtiden också så skule Ronaldo hamna på top 5 listan utan tvekan med tanke på statistik och highlights på honom.

Jag är 31 år och anser inte att jag har några direkta minnen av många av de spelare du nämner och därför avstår jag att nämna dem i sammanhang som detta. Jag instämmer med att Ronaldo inte ska vara med i top 10, men ifrågasätter ditt sätt att göra den listan.
Barcelona Rambla~
2016-09-07 16:16
Man kysser fan inte märket när det bara är ett lån. Är dessutom ganska säker på att han skulle hysa några speciella känslor för Valencia som klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-07 16:13
Munir ---- ej välkommen tillbaka! Lite stolthet får man ha i kroppen, man har ju för fan egen vilja att säga NEJ !
Barcelona Rambla~
2016-09-07 16:12
Sorry, men nu är du död Munir. Tycker han borde kunna stå emot fotografernas tjat om att kyssa klubbmärket.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-07 16:11
Glömde såklart Wolfsburg....världslaget......och sist men inte minst Malmö....ojojojoj vilka lag han har presterat mot.....
Tiki-Taka
2016-09-07 16:09
Ronaldo är defintivt den bästa målskytten genom alla tider....men spelare!?!? Inte ens top 10 i min lista....fan vad tråkigt det hade varit för fotbollen att ha C Ronaldo som den bästa genom alla tider...en spelare som snubblar på sina meningslösa överstegsfinter och som längre inte kommer förbi någon spelare....han lever som sagt på sina tap ins och straffmål. Messi är tillsammans med Maradona och Pele dem tre bästa genom alla tider....detta är mina top 10: 1. Maradona 2. Messi 3. Pele 4. Ronaldo (DEN RIKTIGA) 5. Zidane 6. J.Cruijff 7. Di Stefano 8. Garrincha 9. Eusebio 10. Franz Beckenbauer C RONALDO INTE I NÄRHETEN! Lever på Eders mål och Ramos nickmål. Osynlig i alla stormatcher i år.....eller räknas Ungern och Wales som storlag plötsligt!? Patetisk av media att höja upp en spelare som har presterat noll!
Barcelona Vampíro
2016-09-07 15:55
Raúl är ambassadör för La Liga i USA så det är väl ganska förståeligt men visst fan är det kul att se honom stå där under Barcelonas klubbmärke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-07 15:09
Munir kysste valencias klubbmärke? Haha wtf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-07 14:58
Gabriel Ingen aning om vad han gör där, men det måste svida för Madrid fans. Deras största legendar är med och inviger Barcelonas nya kontor.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: