/spanien/barcelona/forum/884.aspx/spanien/barcelona/forum/884.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-14 01:11
Valencia supporters show their appreciation for Paco Alcacer (Sport)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-14 01:00
Nej skillnaden är Luis Enrique. Han favoriserar Bravo helt klart. Hela världen VET att Stegen är bättre men har man favoriter så kan inget annat komma o stoppa det. Stegen är en Neuer typ fast någon sämre. Ärligt talat så är Stegen mkt bättre än Bravo. Varför??? Svar..... Stegen ser till att vi inte får så mkt kontringar emot oss medan Bravo inte kommer ut och står kvar i målet för att låta våra backar sköta all kontring som får emot oss. Detta inte bra. Idag måste man ha en målvakt som kan läsa av spelet snabbt precis som Neuer och vi har vår egen Neuer om man ska dra jämförelser. Stegen måste bli favorit i sig för att Luis ska ta honom på allvar. Borde ha sålts och de pengarna kunde vi ha lagt på Bellerin. Stegen har en snabb reaktionsförmåga och han är snabbt nere när det gäller att rädda skott som kommer från olika vinklar. De låter som jag är anti Bravo men jag måste vara ärlig och i mitt tycke så är Stegen mkt bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-14 00:01
Skillnaden mellan Ter stegen o Bravo i länktips. Tror det är detta the octopus of Badia syftar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2016-08-13 23:48
Bravo begår inte färre misstag än ter Stegen. Varje gång Bravo väljer att stå klistrad vid målet istället för att komma ut och möta/rensa så är det ett direkt misstag och en potentiell bakåtchans.
Barcelona Gabriel
2016-08-13 23:45
Känns inte så värst rättvist att bedöma ter Stegen på samma premisser som Bravo med tanke på den stora åldersskillnaden mellan de båda. Marc-André ter Stegen är 24 år gammal vilket i fotbollsår kanske är då man ska börja visa början på sin mognad och framsteg för att bli en världsspelare (om man utgår från att spelaren i fråga har den potentialen), men om man däremot pratar om målvakter (som faktiskt brukar ha helt andra matematiska förutsättningar vad gäller mognad och ålders-peak) så är det ju oftast en helt annan sak och målvakter i 24 års ålder är inget annat än nykläckta fågelungar redo att börja testa sina vingar. Så att Claudio Bravo, med 9 års mer erfarenheter med sina vingar, begår mindre misstag än en fågelunge kanske inte är så värst konstigt, snarare förståligt. Och även om Barcelonas scoutingsverksamhet och förberedelser på marknaden ofta lämnat mig med ett stort frågetecken i pannan så är känslan från åtminstone mig att man hade räknat med en och annan "blunder" från den idag 24 årige tysken med förhoppningarna om att det helt enkelt blir värt mödan i längden. Sen får Pep göra som han vill och han har absolut inga som helst obligationer gentemot Barcelona längre men jag som fan och culé har likväl all rätt (utan att för den delens skull vilja påstå att någon här inne eller någon annanstans försökt frånta mig den rätten) att ogilla det vår store klubblegendar "håller på med" när han står och rycker i en spelare som dels jag rankar högt, kanske av personliga skäl, men också en spelare som klubben mer än tydligt visat att man räknar med och inte vill göra sig av med. Det kliar åtminstone mig illa i nacken och jag gillar det minsann inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-13 23:42
Har Espanyol bestämt sig för att värva halva jordens befolkning eller vad är det frågan om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-13 23:37
Säsongen drar igång på allvar imorn o vi har fortfarande inte värvat en jävla back-up striker. Frustrerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-08-13 23:28
Ja tänk om det fanns ett sätt att ta reda på sånt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-13 22:39
Är Adriano såld eller utlånad till Besiktas? Han hoppade in i 106 matchminut i supercupen mot Galatasarsy som hans lag till slut förlorade på straffar efter att hans alla lagkamrater missade sina straffar!
Barcelona Kröjff
2016-08-13 20:14
Pep är och förblir en professionell tränare och gör sitt jobb, för en lön som inte står storstjärnors efter. Så varför skulle han nöja sig med näst bäst? Som betald av de arabiska intressenter som äger City, så måste det vara hans förbannade plikt att vinna titlar. Och om han nu tror att ter Stegen är det närmaste man kan komma Neuer, för att ta ytterligare ett kliv och den förstnämnde tysken dessutom så flitigt återkommande uttrycker missnöje med att få spela andrafiolen i FCB, så vore det ju tjänstefel att inte försöka få honom som förstemålvakt i Manchester City istället. Inte minst som det med tanke på hur situationen ser ut, skulle bli positivt för båda parter. För FCB klarar sig bra utan det där ständiga bråket om vem som ska stå eller sitta vid sidan om. Dessutom är jag inte så tvärsäker som vissa på att ter Stegen verkligen besitter den utvecklingspotential, som kommer att göra honom till världens bäste på sin position. Det brukar ofta framhållas hur bra han är på fötterna. Men jag vill nog mena att just den styrkan också visat sig vara hans stora svaghet. Helt enkelt eftersom det överdrivna självförtroende detta verkar ha fört med sig, gör att han gärna ger sig ut på långa utflykter som försätter skeptiker under stor stress och lämnar laget med hjärtat i halsgropen. Kort sagt kan bra självförtroende och bristfälligt omdöme, ibland vara en direkt förödande kombination. Och att ter Stegen visat sig mer misstagsbenägen än Bravo, kan nog inte bara skyllas på att han inte får spela tillräckligt ofta för att få fylla på sin rutinryggsäck, med fler erfarenheter. Kanske en flytt till Manchester City med en coach som skolats av Johan Cruyff och ser på målvakten mer likt en libero än en stoppkloss mellan stolparna och baserar försvarsspelet utifrån den tankegången, skulle vara ter Stegen till gagn? För att han agerar som en libero i FCB av idag, bådar inte gott för någon.
Barcelona Rambla~
2016-08-13 19:59
Hah, vi borde fan värva Defoe. Klinisk när han väl får en chans. Tänk med våra instick och han som löper så smart mellan backarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-13 19:42
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Gerard fick en chans efter sin fenomenala säsong med B-laget under 2012-13 säsongen, men Tito lånade ut honom och Gerard var inte direkt en hit exakt. När Lucho kom, fick Gerard genomföra sin försäsong hos oss och den sistnämnde lyckades inte bevisa att han hade att göra i ett lag som ville revanschera sig med tanke på att vi vann 0 titlar säsongen innan. Det fanns en plats för honom och Munir tog det då. Enklare än så är det egentligen inte.
Barcelona Gabriel
2016-08-13 19:39
Rambla Lucas Perez hade jag sett som ett väldigt bra alternativ, vi håller med varandra om det. Synd att man inte lyckades hålla förhandlingarna hemliga precis som med André Gomes och sen bara göra det offentligt när affären är klar.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-13 19:38
@Josep "Pep" Guardiola Sala:
Adama är rena rama definitionen av Anti-Barca spelare. En spelare som borrar sitt huvud och försöker ständigt dribbla förbi 5-6 spelare längs med sidlinjen. Bara löjligt att kasta skit på Lucho...
Barcelona Rambla~
2016-08-13 19:38
Bravos ålder är inga som helst problem. Kolla Willy som står nu, han är äldre. Van de Saar och Buffon för att nämna några. Dessutom, City behöver lösa målvaktsproblemet de har nu, inte hitta en målvakt för de kommande 10 åren. Det jan de göra sen i lugn och ro.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-13 19:35
@Barcelonistas:


Onekligen så är det alltför hastat slutsats från din sida att döma ut Leicester City helt och hållet efter en match...
Barcelona Rambla~
2016-08-13 19:33
Gabriel Det blir ingen Paco nu, det vet vi båda. Che fans hade gått bananas nere i Valencia. Presidenten var nog sugen, de behöver pengar, men nu vågar han inte gå emot fansen. Håller du med om att Lucas Perez hade varit ett okej alternativ? Det finns inte så mycket annat nu att hämta in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-13 19:32
Inte mig emot om vi säljer Bravo o hämtar in Diego Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2016-08-13 19:31
@Rambla~:


För City och Guardiola är nog Bravo den perfekta målvakten att värva. Bättre målvakt med fötterna är svårt att hitta.

Han är i sin prime och har bevisat att han alltid kan leverera i dom stora matcherna. Enda negativa är åldern. Men Guardiola har nog lämnat innan han når bäst före datumet.
Barcelona Rambla~
2016-08-13 19:25
Pep är ibland lite väl kontroversiell kan jag tycka. Oavsett hur kass Hart är med fötterna så är han ju en bättre målvakt än Willy. Eller? Varför skapa onödig drama och oro bland fansen? Hart är ju trots allt en viktig person i klubben och i omklädningsrummet. Nu börjar det dyka upp smårykten England att City kommer försöka på Bravo istället, men att det har försvårats med tyskens skada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-08-13 19:21
Hart hade väl passat som andra målvakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-13 19:20
Josep Pep Guardiola Vad ska vi med Hart till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-13 19:17
20 miljoner plus Hart på Bravo skulle sitta fint.
Barcelona Gabriel
2016-08-13 19:16
Och så länge varade det roliga ryktet med Alcacer. Synd. Det hade varit ett jätte bra nyförvärv till anfallet. Tillbaks till ryktena om Luan då. Suck...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-13 19:15
Pep kan glömma ter Stegen. Vad håller han på med? När han lämnade lovade han att han inte skulle försöka köpa någon spelare som klubben fortfarande räknar med. Vill han ha någon så kan han ta Bravo men ge fan i våran tysk.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-13 19:09
Valencia's president (at a Penya event): "Paco Alcacer is not for sale, he's a legacy for the club." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-08-13 19:06
Man City coach Pep Guardiola will bench Joe Hart whom he doesn't like. Coach wants a technical keeper and his top target is Ter Stegen. [md] Huh? Fuck off Pep. Han tror Barça är hans farmarklubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-13 18:48
Tyskland leder mot Portugal med 1-0 i halvtid i OS. Brasilien och Tyskland kan mötas i en final och vår Neymar med sitt Brasilien har en jätte läge att revanschera sig för VM fiasko mot just tyskarna.
Barcelona Blaugrana83
2016-08-13 18:40
otamnedi har varit skadad så är nog inte redo för 90 min
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-13 18:35
1-0 Aguero. Bra start för Guardiola. Är lite fundersam varför Pep spelar med Kolarov som är vänsterback som mittback men Otamendi sitter på bänken ?! Hade inte haft något emot att ha Otamendi bredvid Pique. Kanske Pep inte räknar med honom vem vet.
Annons: