/spanien/barcelona/forum/8732.aspx/spanien/barcelona/forum/8732.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2013-02-26 17:21
@Hetfield:

Där har du fel, Alexis var en stöttepelare sista säsongen innan han gick till oss. Han fick en specialsydd roll i laget där han, trott eller ej nu något år senare, skulle vara med i uppbyggnadsfasen samt göra den sista avgörande passningen. Han dominerade sitt sista år. Udinese hade många viktiga spelare, Isla var en betydligt jämnare spelare än Armero som du räknar upp och betydde mer för Udinese. Han såldes i ett paketpris med Asamoah, trots att han hade varit borta från fotbollen länge pga skada, som är lättare att lägga på minnet då han briljerar i Juventus just nu. Handanovic var otroligt viktig, även om han är målvakt då.

Presidenten höll i Alexis hårdare än Inler. Men fortfarande, frågar du Udinesefan så var Alexis top 3 i deras lag i en säsong där den lilla klubben kvalade till CL.

Alexis hade även högst snittbetyg av ALLA spelare i Serie A den säsongen. Om man går efter högt ansedda Gazzetta dello Sport betygsättning.
Det ska även tilläggas att han rankades som Sydamerikanska vm-kvalets bästa spelare under samma period. Och få finns det gott om offensiva spelare att mäta sig med i den kontintenten.

Du förringar hans insats och placerar honom långt under många andra i samma klubb. Det låter mer som om det är du som fastnade för överstegsfinterna och såg inte vad han bidrog med utöver det, no offence :)

Barcelona Culé - Messi y Alexis
2013-02-26 17:18
AndreD

Herregud, såna spelare ska man stötta inte såsom du säger. Han är en i laget...

Skäms på dig..
Rivaldo Ferreira
2013-02-26 17:06
@Illusionista:

Oj haha :) Får ej glömma Iniesta
Barcelona AndreD
2013-02-26 17:04
L.A.M Nr 10

Sanchez hade inte platsat i Osasuna.
Barcelona Illusionista
2013-02-26 16:54
@Rivaldo Ferreira:Alltså Cesc före Iniesta? Eller har det hänt något med Iniesta som jag missat?

Barcelona Sang Blaugrana
2013-02-26 16:47
Mallenco dömde den historiska 2-6 matchen, så alla please! Håll käften med domarsnack, det är bara ursäkter, låt mourinho syssla med sånt istället
ForçaBarca!!!
Rivaldo Ferreira
2013-02-26 16:43
BARCA! Shit son amigo. Sorry ville få ut det bara.
Hoppas vi har en bra match idag.
Jag hoppas att vi dominerar spelet också. Jag vill ej få en hjärtinfarkt igen.
Jag tänker mig denna elva.
Pinto
Alves Pique Puyol Alba
Busquets Xavi
Iniesta
Pedro Messi Villa

Med dom två löparna vid sidan. WOWAWIAH.
Messi och Iniesta kommer mata Villa och Pedro.
Men mot Milan så löpte Pedro inte mycket på grund av Milans back linje.
Åtta i försvar. Dayum.
Men Messi kommer nog göra mycket och Villa med.
Försvaret med Xavi och Busquets i defensiva förhållanden.
Xavi har visat sig vara bra på att tackla.
Alla i barca tacklar väl. Nåväl. Xavi har hjärnan och kan plocka bra passningar djupt. Samt Busquets. Han har grymma tacklingar och är mycket teknisk.

OBS! Jag har säkert fel på en sak.
Säkert någon skada eller något.
Har ej varit så aktiv senaste tiden.
Barcelona MQUC
2013-02-26 16:28
@The Reporter:


ojojoj viken video, fick små rysningar och ser nu fram emot kvällen ännu mer.

SOM UN!
Barcelona >The Reporter<
2013-02-26 16:27
Som un, vamos!!
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-02-26 16:26
Vårt spel har visat sig kunna vara självdestruktivt i CL slutspel då vi har för många spelartyper som liknar varandra och ingen som kan bryta mönstret och avlasta Messi med målen. Därav behöver vi en spelare som är bra på att ta sig förbi motståndare och är bra på att göra mål och bla bla bla. Det har det tjatats om på forumet länge, och det finns ingen som passar in bättre i profilen än Neymar.

Att brassen skulle vara överskattad håller jag inte med om för fem öre då han visar hög nivå även i passningsspel och spelintelligens. Han har inga direkta svagheter och att brasseligan skulle ha dåligt försvarsspel är endast en ursäkt för de som inte gillar Neymar. Jag är själv inte jätte förtjust i honom heller (eller i brasselirare överhuvudtaget), men jag blundar för den skullen inte för hur jävla bra han är. Barca fans vill ha sprudlande och underhållande fotboll och ett köp av Neymar skulle inte vara emot våra principer. Om vi köper honom och gör honom till världsstjärna så gör vi bara vårt uppdrag i egenskap av FC Barcelona och det som har varit signifiktativt för oss som klubb tidigare år.

Jag säger inte att jag absolut vill ha honom, men om man är positiv till en värvning så finns det definitivt fog för det. Huruvida han sedan skulle passa in på planen och i omklädningsrummet låter jag vara osagt. Det man kan säga är i alla fall att han definivt skulle göra det bättre än Sanchez gjort hittills. Match efter match får vi erfara Sanchez bristande touch, bollkontroll, avslut och psyke. Tillslut når det en gräns som inte är värdigt en 40m värvning.
Barcelona Walee
2013-02-26 16:26
koeman92 // Tyvärr så går vissa efter youtube klipp och skvaller blaskor. Jag tror Neymar är en hårt arbetande spelare som är en vinnar skalle och alltid går för mål. Det är de vi behöver just nu spelare som går för mål vid varje boll kontakt. Det är för mycket boll daltande när spelet låser sig Neymar kan tillföra en annan dimension där. Med sin splitvision och sin precision vid skott och alltid leta efter avslut. Så ser jag Neymar som väldigt behövlig. Hoppas bara att han kommer överens med Messi för det är A&O om det ska bli bra. Ja mena att vara första val i Brasiliens offensiv måste betyda något. Edit: Ursäkta vid stavfel skrivet från mobilen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2013-02-26 16:26
Som un! Vamos !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-02-26 16:25
Det finns ingen i fotbollsvärlden som passar bättre på vänsterkanten i världen ingen just nu hans potential och hans samarbete får mig att mysa och alla andra försvarare att rysa.

Jag är samtidigt ledsen över hur snett det gått för Alexis för han gjorde ett bra jobb till höger i förra säsongen.

Tekniken och potentialen som skulle finnas i vårt sydamerikanska anfall vore inte att leka med i sina bästa stunder.

Neymar---------Messi---------Sanchez men nu kanske det aldrig blir så utan att Sanchez försvinner.

Men ersätts han av vår egen Deulofeu gråter jag inte ihjäl mig då finns det ännu mer potential där.Ruskigt.

El classico nu 4.5 timmar bort...
Barcelona MQUC
2013-02-26 16:25
@Riiio!!:


Om det endå fanns en kommande Ronaldinho, men det fanns bara en sån :)

jag vet inte om Thiago har den riktiga snabbtheten, rycket och löpförmågan för att ta en ytterplats, dock är din tanke om att spela en sån kille högt och offensivt.
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 16:22
Vet inte om det här har länkats förr, men rekommenderar starkt Adam Pinthorps artikel om Eric Abidal. Otroligt väl skrivet.
Barcelona Riiio!!
2013-02-26 16:21
En lite crazy tanke: skola om Thiago till vänsterytter och där har vi en ny Ronaldinho. In med Banega som tillsammans med Fabregas tar över efter Iniesta och Xavi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-02-26 16:20
Vad som helst ikväll bara inte Real får första målet.

Jag vill se Madrid utspelade frustrerade som de bara kan bli av Barca och Bayern.

Men för att det ska bli så krävs inga misstag och att alla är på tårna.Är vi inte i rätt sinnesstämmning ikväll vid matchstart när det finns revansch sedan Milanmatchen är det något som är allvsrligt fel.

Match idag mot Madrid och match på lördag mot Madrid underbart.Tänk om vi vinner båda kul att heta Mou då.Sådana här kvällar saknar man Pep helt klart.

Hoppas att våra katalaner verkligen jobbar tröjan av sig ikväll då är vi orubbliga högt boltempo,mycket skott,bollar i djupled och se till att döda alla kontringar då jäklar.

Man U var ritkigt vassa på att döda kontringar den matchen borde vi studera för där kan man lära sig en del kombinerat med vårt spel blir vi riktigt vassa.
Barcelona koeman92
2013-02-26 16:15
Walee

Jag som följer Neymar väldigt noga instämmer till 100%, kunde inte ha sagt det bättre själv. Neymar kommer att tillföra en ny dimension i vårt spel, en dimension som vi har saknat sedan Ronaldinhos glansdagar och som kommer att vara hur nyttig som helst, både för vårt spel och för omgivningen. Jag välkomnar Neymar med öppna armar, han kan komma precis när han vill för mig.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 16:14
el Flaco

Återigen, Ronaldinho festade mer än någon annan spelare, men när han kom till Barcelona så anpassade han sig snabbt och vi såg vad som hände.

Förövrigt så var det Rosell som tog hit Ronaldinho, trots allt snack om att Ronaldinho skulle vara ett problembarn. Ibland så går det bra.
Barcelona Walee
2013-02-26 16:06
Neymar är 10 gånger bättre än Alexis att ni ens jämför dem är en gåta.. Förutom sin teknik har Neymar är grym splitvision han kan slå dem galna passningarna som vi har sakna sen Dhinho lämna. Neymar har ett förjävla bra tillslag på bollen också ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 16:05
Hetfield/

Det är aldrig positivt när presidenten köper in spelare bara att få sina minuter i rampljuset. Det är huvudanledningen till varför jag är emot en hypotetisk värvning av Neymar. Sen huruvida han är som person och det faktumet att han gillar karnevaler är en annan diskussion. Men rent sportsligt har jag svårt att se honom dra det defensiva lasset som en ytter måste göra i dagens Barça.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-02-26 16:01
Om Neymar kan ändra sin spelstil lite och bli lite mer av en lagspelare i Barcelona så anser jag att han kan göra stor nytta. Dagens Neymar, med alla tricks och sånt, tror jag inte hade passat in så bra.
Ronaldinho showade också, men han gjorde det effektivt.

Nog om detta, vi har ett el clásico framför oss.
Jag hoppas, likt många andra, att Cesc förpassas till bänken och att Villa tar hans plats samtidigt som Iniesta flyttar ner på sin naturliga position.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 16:00
el Flaco

Det gick ju rätt så bra med Ronaldinho sist. Jag ser inte varför Neymar har fått stämpeln som problembarn när Ronaldinho festade under hans tid i PSG.

Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 15:51
L.A.M Nr 10: "Är jag den enda som inte förstår hypen kring Neymar?"

Nej, jag är också likgiltig till en hypotetisk värvning av brassen, även om det finns folk, som har bättre koll på Neymar, som har försökt övertyga mig om att vi behöver honom.

Hetfield: "Neymar är mer än en PR trick från Rosell..."

Det är exakt det jag befarar vad Neymar handlar om för Sandrusco. Han har en chans att slå två flugor på en smäll. Dels sno brassen mitt framför näsan på Florentino och utnyttja sina kontakter i Brasilien för att presentera en spelare som har Rosells stämpel över sig, lik Ronaldinho i 2003.
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-02-26 15:47
Tycker att folk misshandlar ordet "dominerade" lite grann. Tycker inte att Sanchez dominerade i Serie A, men inte heller Neymar i brasilianska. Ska tilläggas att det är en enorm skillnad på dessa två ligor/världsdelar sett ur en defensiv ståndpunkt. Det Neymar gör med försvarare i hemlandet blir mycket jobbigare i Europa. Här står dom inte och tittar på dig och ger dig tid att trixa och spexa. Håller med om att Alexis är bättre som fotbollsspelare just nu. Han är inte ens i närheten av Neymars talang. Men han behärskar bra många fler delar av spelet än vad Neymar gör. men brassen lär gå om när han väl kastar sig ut i Europas shark-tank.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-02-26 15:42
Neymar i nuläget är inte så bra som folk tror, men killen har potential till att bli väldigt stor. Frågan är bara vilken klubb som kan få ut de ur honom.

Hans vilda personlighet kan bli svårt för Barcelona att tämja.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 15:37
LAM

En spelare kan vara överskattad, men det betyder inte att hans talang inte finns. Neymar har dominerat i ligan sen han var 18 år och är Brasiliens största stjärna.

Sen så ska man väl knappast säga att Sanchez dominerade i Serie A. Om något så är Sanchez överskattad, folk tittade på hans överstegsfinter och glömde bort att spelare som Di Natale, Inler, Armero och Asamoah var de spelarna som stod för grundspelet. Man kan tycka vad man vill om Neymar, men det finns få spelare i den åldern som har lika många bra egenskaper. Han har de egenskaperna Barcelona behöver, kreativitet och en spelare som kan göra mål. Neymar är mer än ett PR trick från Rosell, det är en riktigt bra fotbollsspelare.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-02-26 15:32
Hetfield

Sánchez har haft en dålig säsong men i grund och botten är han en bättre spelare. Han har dominerat Serie A och har stundtals, speciellt förra säsongen gjort det riktigt bra för Barca.

Är jag den enda som inte förstår hypen kring Neymar? Fan, han har presterat grymt i brasilianska ligan där det visserligen är bra fotboll men verkligen långt ifrån Europa. I landslaget har han varit bra ibland men har inte spelat VM än och när jag har kollat kan han vara rejält ojämn i sitt spel. Jag är överygad om att han kommer bli en grum spelare men för tillfället ser jag verkligen inte honom som en av de bästa, tycker han är en av de mest överskattadee spelarna just nu.
Barcelona Hetfield
2013-02-26 15:25
LAM

Really? Sanchez är bättre än Neymar?
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-26 15:02
Bilder från dagens träningspass.
Annons: