/spanien/barcelona/forum/868.aspx/spanien/barcelona/forum/868.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2016-10-06 20:14
[QUOTE=Gabriel]...för av resultat med hans snabba utspring innebar det också att ofta de lite bättre fotbollsspelare med begåvning och kyla förmådde att utnyttja det stora hål Valdes lämnat bakom sig med antingen snygg chip mål över honom eller genom att bara enkelt runda honom för att passa in bollen i tom kasse. [/QUOTE] Ramires och Torres, hemska minnen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-10-06 17:44
@neymar JR:


Håller med. Ter Stegen fegade rejält där och hade låtit anfallaren komma till bollen först om Mathieu inte vore i vägen. En ytterst osäker utrusning av Ter Stegen. Vid det första målet rusar han också ut långt från målet trots att det är dålig vinkel för avslut. Ännu en felbedömning. Naturligtvis kröner han med att göra bort sig totalt. Nej, skärpning.
Barcelona Iniesta70
2016-10-06 17:38
Jag har funderat på Luchos plan. Han har nog haft viljan men han har nog helt enkelt varit naiv och haft för stort förtroende för våra nyförvärv,lite förskole mentalitet,"alla ska få vara med " alla ska vara kompisar". Det funkar inte riktigt så Mr Lucho,Barcas spelstil är svår att anpassa sig till. Jag är gammal nog att gnällt på Decco när han lirade i Barca,jag har velat hängt Oleguer när han tappade markeringen på Terry i 4-2 förlusten på Stamford Bridge( uuuuuruusel start med tyo 3-0 efter en kvart) jag tror i alla fall det var Oleguerr. Jag skyllde det mesta på honom i alla fall. Jag har velat boka resor till ex antal arenor för att ställa tränare och spelare till svars( kommer nån ihåg när vi åkte ut mot Getafe i Copa trots en stor ledning från hemma mötet). Nåja,kontanta av vad jag vill ha sagt är att jag har nog aldrig sett Barca ha en så låg lägsta nivå. Vi är defenetivt inte konsekventa och det är Luchos fel. Förr backade vi inte för nåt,0-3 mot Chelsea ,inga problem vi ökade bara takten och vips med vårt grundspel så lekte vi dit ett par baljor. Nu tycker jag ,detta är en åsikt inte skrivit i sten,att spelare som egentligen inte har bevisat att dom ska starta en Barca match gör det . Arda,Rafhina,Gomes.okej. Men start spelare i Barca? Nix,inte enligt mig. Att hoppa in i en match med inget att förlora är en sak,att bära ansvaret att ta serieledningen innan ett uppehåll är en helt annan sak! Gomez har visat att han kan jobba hårt och kriga,haft lite oflyt med att Barca inte varit i form. Rafhina vet jag att många vill se i start elvan men jag kan inte se riktigt varför!försvinner låååååånga stunder i matcherna kan ofta oxå fasta vid kanten och tappa fart men visst han kan blixtra till helt klart men start spelare? Nja D Suarez har blixtrat till vid sina senaste inhopp så visst han har visat framfötterna . Men det har skett när man inte har nåt att förlora. Paco...Paco. Stackarn,bra coachat Lucho,det är så man fixar en skyttekung. För mig så har Lucho trott att man behöver ett par starter så kan man gå in i Barcas startelva med ett mittfält och spelsystem som han tagit fram med tärningskast. Umtiti har ju cokså gått bäst enligt mig,men har ju spelat med de bästa också,så det gör skillnad när och med vilka man lirar. Paco lär ju aldrig hämta sig...jodå låt han liarna ett par matcher med Messi så är han snart med på banan och i målprotokollet igen. Skärpning Lucho! Du kan bättre. Ursäkta stavningen,är ute och går med hundarna och skriver från mobilen:)
Barcelona neymar JR
2016-10-06 17:37
Darmian från man u och billigt, inte ens något snack om vi ska värva en back up högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-10-06 17:22
@El Pistolero #9:


Kort och gott; Cancelo är en sämre version av Aleix Vidal.

Helt ärligt så föredrar jag Bellerin framför portugisen, åtminstone kan den förstnämnde iallafall försvara sin kant.

Dessutom har Cancelo använts som högerytter för Valencia.
Barcelona Blaugrana91
2016-10-06 15:18
Intressant lista i länktips. Den visar vilka klubbar som drar in mest pengar från arenan. Barcelona först på 3e plats, känns inte helt ok. Vi har trots allt den största arenan. Notera att man även räknat med inkomster från restauranger och barer i arenan. Här har vi ju en stor anledning till dem fördelar Espai Barca för med sig. Vi behöver klart mer restauranger och barer osv. i arenan för att på så sätt öka intäkterna än mer. Vad gäller biljettpriserna så bör man kanske överväga en höjning, men samtidigt tror jag det snarare skulle påverka publiksnittet negativt. Däremot Vip-biljetterna kan höjas, andra klubbar tar ut högre priser och dessa platser tycks ändå säljas ganska bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-10-06 14:47
Nu är det väldigt tidigt in på säsongen innan man kan börja dömma spelare inklusive tränare. Spelarna räddade sig ifrån en total kollapts och pinsamheter mycket tack vare andra halvlek och jag är rätt säker på att vi hade plockat med oss minst en poäng om inte Ter stegen tabbat sig vid 4-2 målet. För när det stod 3-2 så hade 3-3 kommit och Celta skulle få panik, det är inte alltid lätt att hålla undan när man har en 3-0 ledning och laget kommer ut till andra halvlek och sakta men säkert äter sig in i matchen, fråga AC Milan. När Pique gjorde 4-3 så var han ytterst nära att att lyckas med ett hatrick och sätta 4-4, även Neymar hade bud på 4-4. Att spelarna visar en jädra anama även vid 4-2 målet och försöker komma tillbaka är helt klart det ända positiva vi kan ta med från matchen. Paco har fått väldigt otacksamma uppgifter, han har inte fått agera som en riktig 9a mellan Neymar och Messi samtidigt som han har Iniesta och Rakitic bakom sig. Det har varit b-betonad/reserv spelare på plan som inte heller är helt vana med Barcas spelssätt. Andre Gomes, Denis Suarez, Arda var i startelvan när Paco fick starta en match. En annan var när han fick spela typ en högerytter vikarierande 9a mot Munchengladbach. Inte direkt tacksam uppgift. Precis som Iniesta70 nämnde, så hade Roberto varit en helt outstandning mittfältare, en ersättare åt Rakitic och Iniesta. Han är alldeles för bra för att spendera sin tid som högerback, han bör finnas på mittfältet. Köp in en riktig högerback och flytta upp Roberto, han sköter både mittfältet och även anfallsrollen som han gjorde i el classico betydligt mycket bättre än Arda. Jag vet inte om jag nämnt det här förut, men jag personligen känner jag avsaknaden av en riktig ytter som kan vikariera åt Neymar och Messi. Då dom är helt klart våra mest kreativa spelare frammåt så måste vi ha en fult duglig ersättare för dessa. Nu när Messi är borta har våran högerkant dött ut helt. Jag hade gärna börjat se över att sälja Arda och hämta in någon riktig ytterforward. Mahrez/Carrasco typen, behöver inte just vara dom men någon liknande. Precis som jag nämnde i stycket över, så är Roberto bra som högeranfallare men vill att han i framtiden ska vara våran mittfältsgeneral och inte en högerback. Av den anledningen måste vi börja söka för en riktigt ytterforward om inte det finns en riktig juvel i La Masia. Avslutningsvis, när vi vann trippeln med LE, så satt Pedro och Xavi på bänken. Det är två spelare som har extremt mycket erfarenhet från den stora scenen, med CL, VM och EM finaler i benen. Det kanske inte märktes av sådär extremt mycket på planen med det är ganska tryggt för Neymar, Suarez, Messi, Iniesta, Piquet, Mascherano t o m Mathieu och veta att nu kommer det in två spelare med massa erfarenhet in på plan. Det ger en helt annan trygghet än när Arda, Andre Gomes eller Denis byts in. Visca Barca, Visca Catalonia
Barcelona Gabriel
2016-10-06 14:42
Och när man ändå passar på att berömma Valdes och hans frilägesräddningar, där han faktiskt var en mästare med att komma ut snabbt och göra sig stor så kanske det också trots allt är på sin plats att ändå uppmärksamma och kolla ihåg att inte ens han var felfri, för av resultat med hans snabba utspring innebar det också att ofta de lite bättre fotbollsspelare med begåvning och kyla förmådde att utnyttja det stora hål Valdes lämnat bakom sig med antingen snygg chip mål över honom eller genom att bara enkelt runda honom för att passa in bollen i tom kasse. Men ja, ter Stegen behöver bli bättre på att rädda frilägen och 1 mot 1 situationer. Ville bara upplysa om att Valdes faktiskt också hade sina brister även han, för att inte tala om hans tavlor som var en hel del - eller vem glömmer inte alla hans straffar han brukade dra på sig i hans yngre dagar vid hans utspring? Tålamod med ter Stegen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-06 14:27
Neymar Jr Att ter Stegen skulle vara en feg målvakt håller jag inte med om alls, han räddar skott med ansiktet utan att röra en min och slänger sig för att rädda bollen på mållinjen och åker in i stolpen med mera, så nej, absolut inte. Däremot tycker jag att han har fel teknik när det kommer till mycket vad gäller att förhindra mål. Exempelvis så känns det inte riktigt som att han har någon spänst när han slänger sig, vilket ofta resulterar i att det istället ser ut som att han lägger sig ner och sträcker ut på sin kropp för att på det sättet försöka rädda istället för att verkligen få en ordentlig fart på kroppen sidleds när han slänger sig. Sen gör han sig inte heller tillräckligt stor frilägen, det känns som att hans urspring vid frilägen och att göra sig så stor som möjligt måste bli mycket bättre. Du jämför med Valdes, och ja Valdes var en mästare på att rädda sånna typen av målchanser, men Valdes var också i särklass en av de bästa målvakter jag någonsin bevittnat vad gäller 1 mot 1 situationer. Kanske inte speciellt rättvist att jämföra en relativt ung och oerfaren ter Stegen med Valdes i den aspekten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-06 14:06
Kommer ihåg en situation mot Bilbao när Ter Stegen räddar med ansiktet utan att röra en min.
Feg? Knappast.
Dåligt agerande mot Celta vid fjärde målet,absolut!
Sen tycker jag att det börjar gå till överdrift angående Terr Stegens kritik.
Hörde inte mycket när vi vann trippeln.
Det finns 10 andra utespelare som släpper till frilägen ,halkar,snubblar passar fel,står fel,slår hål i luften,missar lägen.

Lucho bär huvudansvaret....inte Ter Stegen. Låt grabben ta revanch innan ni plockar fram tjära och fjädrar.
Jag blev inte ens speciellt förbannad vid fjärde målet mot Celta ,jag hade redan nått kokpunkten under första halvlek,tack och lov att forumet var stängt annars hade jag åkt på en spärrning for life:)
Barcelona neymar JR
2016-10-06 13:46
Gabriel Både han och bravo kändes/känns som fega målvakter. Dom gör halvdana försök vid frilägen och säljer sig alldeles för enkelt. Valdes kom utrusande och gjorde allt i sin makt för att rädda, offrade huvudet, händer och fötter. Situationen där matheiu gör självmål, han hade utan tvekat hunnit offra sig och förhoppningsvis rädda. Han läser situationen tidigt, tar 2-3 steg snabbt ut sen stannar han upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-10-06 13:09
Mitt problem med ter Stegen handlar inte om hans spel med fötterna, för trots misstag så är han världsklass när det kommer till den biten. Mitt problem är det som bland annat Neymar Jr här inne noterat, att han behöver förbättra sig i delen att faktiskt rädda målchanser, och framför allt frilägen - vilket i slutändan borde vara en målvakts främsta uppgift, även som Barcelona spelare. MaTs kan stå för ett par enastående och näst intill spektakulära räddningar när det kommer till skott och nickavslut, men jag hade nog ändå bytt ut den delen till en högre räddningsprocent vad gäller frilägen. Där har han definitivt något att förbättra sig på, inte bara lite utan faktiskt en hel del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-10-06 10:09
Jag för min del vill se S. Roberto på mittfältet,,låt Digne ta vänterbacken och Alba högerbacken. Förra gången vi saknade Messi så spelade ju Roberto en huvudroll till det positiva. Neymar höll sin position och fladdrade inte omkring,Suarez kom till sin rätt. Neymar och Suarez har Lucho inte fått igång. Mittfältet har varit splittrat och knapptast dominerat,i alla fall inte under minsta press,låt Roberto spela med Iniesta och Busques,så kommer det lösa sig. Det blir tryggare och vi kan kombinera oss ur press och krångliga situtioner, och Roberto har tekniken och passnings förmågan att hota framåt plus att han är bra defensivt. Alba är ju ytterback så positionen är ju inte speciellt annorlunda,för väl träna högerfoten under träning,ja menar,det är ju en hel del folk som snurrar runt på plan där dom inte spelar eller brukar spela,så varför nte låta Alba spela lite högerback. tyvärr så har folk slutat prata om S Roberto so den mittfältsgeneralen han.enligt min åsikt,skulle kunna bli. Herregud han flyter ju fram och glider igenom motståndarnas press,iskall med bollen och teknist nästan som Iniesta. Ingen som håller med? Om nån undrar om mitt tips mot Barca så motiverar jag det så här. Jag har tippat stor vinster till Barca senaste gångerna och det har varit uuuselt spel,så nu vill jag inte jinxa nåt,eftersom jag aldrig tippar rätt så ....
Barcelona neymar JR
2016-10-06 09:55
Förväntade du dig att dom skulle hänga ut honom media? Hans misstag/passningsfötter i all ära, men när ska våra målvakter börja rädda oss när vi behöver det som mest? Så fort motståndarna får ett bra läge så vet man att det blir mål... Jag hatade sättet valdes lämnade på, men jisses vad man saknar honom. Så många gånger han räddade oss när vi behövde det som mest. Nej värva tillbaka honom, det var tider då motståndarna fick frilägen och man visste att han skulle rädda oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-10-06 09:38
Jose Edmilson (ex-Barça): "Neymar should be natural, he already has his space at Barcelona. He shouldn't try and be Messi." [sport] Kunde inte ha sagt det bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-10-06 09:36
Enrique: "Barcelonas målvakt måste ta risker. Jag tänker inte kritisera individuella misstag. Han måste slå passningarna och när det blir fel, då kommer vi inte att döda honom. Det är lätt att kritisera och säga att han han inte borde tagit risken, men det är lätt att säga i efterhand."

Piqué: "Vi vet att Marc är bra med fötterna och många anfall startar hos honom. Han kunde ha tagit färre risker, men andra gånger drar vi nytta av de riskfyllda passningar han klarar. Alla gör misstag, jag tycker Marc måste fortsätta att spela på detta sätt."

Iniesta: "Mål som detta är situationer som inträffar. Han spelar på vårat sätt."

Busquets: "Ter Stegen spelar med underbara fötter, vi älskar honom."

(Goal, SkySports)
Barcelona Shanghai
2016-10-06 09:30
Kröjff

Det jag indikera i mitt tidigare inlägg angående katalanen var ändå positivt och försökte enbart ge supportrarna tålamod att de skall ha tolerans gentemot tysken, då vi hade en viss målvakt tidigare som gjorde bort sig otaliga gånger och spelade upp sig markant senare. Förmodligen är det inte tabu att ta upp Váldes försumlighet när man förmedlar det i forumet?

FC Barcelonas fotboll är alltid sammankopplad med Peps spelfilosofi, även om katalanen inte är dirigenten. Med det sagt, är ter Stegen den optimala Barça-målvakten och att Guardiola hade dreglat för å få honom i sitt lag.

Barcelona Blaugrana91
2016-10-06 07:37
[QUOTE=Bosketts]Lion24 Absolut. Det är inte så att jag enbart beskyller spelarna för den dåliga inledningen. Lucho har helt enkelt misslyckats med många detaljer, i synnerhet att motivera spelarna och att få till ett fungerande rotationsschema. Jag tror dock att en del av dessa skitmatcher grundas i en slags mättnad. Spelar man Champions League-finaler och hyperviktiga El Clasicos år efter år så blir liksom Alaves hemma bara en seg dag på jobbet. Och visst kan man beskylla spelare för att vara överbetalda divor i dessa fall, men i grunden är det ju bara ett mänskligt beteende. Det är svårt att hitta motivationen när man skördat så manga framgångar. Det här är ju även en tränares uppgift. Vissa spelare lyckas trots allt stå över detta. Då tänker jag främst på Puyol, vilket är en ledartyp vi saknar å det grövsta i dagens Barcelona. Med det sagt så kan man inte lägga all vikt på Lucho som trots allt visat hög klass när det väl fungerat (jag tycker precis som dig att trippeln var mer än bara MSN. Någon måste ju få det att fungera också, menar jag). Hade exempelvis Ter Stegen inte klantat till det vid 3-2 så hade kanske matchen slutat med en bragdartad vändning, och då kanske vi alla hade hyllat spelar och ledare istället. Med andra ord så går det inte att lasta Lucho för allt elände som sker, men inte heller enbart spelarna. En rejäl uppryckning behövs från båda håll. [/QUOTE] Jag håller med i mycket, men samtidigt ställer jag mig lite frågande till att man lastar främst Enrique vad gäller motivationen. Visst är det hans jobb att på träningar och inför matcher motivera spelarna, men någonstans ligger det väl även i spelarens intresse att faktiskt plocka fram det när det behövs? Exempelvis en chef/lärare ska motivera sina anställda /elever och ge dem rätt verktyg, men sedan är det upp till dig vad du gör med dem verktyg du fått. Ingen av oss här vet hur det ser ut på träningarna, Enrique kanske jobbar mycket på att försöka motivera spelarna, kanske inte, vem vet? Men under matcherna tycker jag att han brukar vara ganska aktiv allafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-10-06 00:00
@Shanghai:
För att få tyst på oss kritiker av ter Stegen så långt, hjälper inga hänvisningar till Valdes flerfaldiga fadäser i det förgångna. Det är upp till tysken själv att bevisa för oss att han är ödmjuk nog, att lära sig av sina misstag. För övrigt är det i sig ingen nyhet för mig m fl att Pep vill ha målvakter som är duktiga på fötterna och delaktiga i uppspelsfasen. Men Pep är mig veterligen också en stor supporter av snabb passningsfotboll med ett tillslag utan fördröjande extravaganser, mot vilka han visat sig smått allergisk.Troligtvis är det därför vare sig John Hart eller ter Stegen står i Man Citys mål utan Bravo; ja, jag tror nog "budgivningen" på ter Stegen var en skenmanöver med bl a ekonomiska incitament. Sen bör man heller inte förglömma att det inte längre är Pep utan Lucho, som är "filosofen" bakom spelupplägget i dagens Barcelona. Och att en stillastående triangel i vilken ter Stegen och två försvarsspelare levererar bollen sinsemellan, varvat med tyskens långa och välriktade bollar i brösthöjd till felvända spelare med en motståndare i ryggen utmed kanterna, inte alls liknar de riskfyllda men fan så mycket mer effektiva centrala genomskärare som Valdes vågade sig på gång efter annan; förvisso med såväl stor framgång som en hel del misslyckanden som följd. Är bra sugen på att "baka" in Busquets i sammanhanget, eftersom skillnaden på passningsvägar och lagets rörelsemönster mellan idag och hur det såg under Pep, i hög grad sannolikt kan förklara varför Sergio inte kommer till sin rätt som förut. Fast det lär väl dyka upp fler tillfällen att titta lite närmare på den saken.Tyvärr.
Barcelona Bosketts
2016-10-05 22:25
Dessvärre så var det snordyra att boka om, så jag fick nöja mig med att se en träning. Vilket var helt okej det också då Messi var typ 17 och var helt makalös (han spelade inte matchen sen).
Barcelona Barca4life98
2016-10-05 21:18
Bosketts Okej då är jag med, missade du matchen ändå eller bokade du om flyget? Tack så mycket för svaret!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-05 20:51
Barca4life98 Jag brukar nästan alltid köpa på plats (om det inte rör sig om en stormatch). Det kryllar av små turistinfon över hela staden där du kan köpa biljetter för mer eller mindre samma pris som på hemsidan. Brukar alltid kännas säkrare för mig att få prata med någon och få biljetterna i handen. Billigaste jag fått på kortsidan är runt 60 euro ganska högt upp. Vill du sitta längre ned får du punga upp runt 100. Edit: Bör tillägga att matcher IBLAND flyttas, vilket gör köp på plats är betydligt tryggare. En match kan flyttas fram till tio dagar innan start, något som händer två-tre gånger per säsong. Har gått i den fällan förr, när de flyttade Barcelona-Villareal från en lördag till söndag - två timmar före mitt flyg gick...
Barcelona Barca4life98
2016-10-05 20:41
Jag och två kompisar tänkte åka ner och kolla på matchen mot Granada den 29;e. Vågar man vänta tills man kommer ner innan man köper biljetter? Hur mycket skulle biljetter på långsidan kosta ungefär? Mycket tacksam för svar. Mod, ursäkta om jag bryter mot några regler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-05 19:50
Lion24

Absolut. Det är inte så att jag enbart beskyller spelarna för den dåliga inledningen. Lucho har helt enkelt misslyckats med många detaljer, i synnerhet att motivera spelarna och att få till ett fungerande rotationsschema. Jag tror dock att en del av dessa skitmatcher grundas i en slags mättnad. Spelar man Champions League-finaler och hyperviktiga El Clasicos år efter år så blir liksom Alaves hemma bara en seg dag på jobbet. Och visst kan man beskylla spelare för att vara överbetalda divor i dessa fall, men i grunden är det ju bara ett mänskligt beteende. Det är svårt att hitta motivationen när man skördat så manga framgångar. Det här är ju även en tränares uppgift. Vissa spelare lyckas trots allt stå över detta. Då tänker jag främst på Puyol, vilket är en ledartyp vi saknar å det grövsta i dagens Barcelona.

Med det sagt så kan man inte lägga all vikt på Lucho som trots allt visat hög klass när det väl fungerat (jag tycker precis som dig att trippeln var mer än bara MSN. Någon måste ju få det att fungera också, menar jag). Hade exempelvis Ter Stegen inte klantat till det vid 3-2 så hade kanske matchen slutat med en bragdartad vändning, och då kanske vi alla hade hyllat spelar och ledare istället.

Med andra ord så går det inte att lasta Lucho för allt elände som sker, men inte heller enbart spelarna. En rejäl uppryckning behövs från båda håll.
Barcelona Lion24
2016-10-05 19:16
Blaugrana91 & Bosketts

Om en spelare har haft en formsvacka någon/några veckor så är det fullt förståeligt. Ingen spelare kan vara bra 52 veckor om året. Men om i stort sett nästan alla spelare har haft svårigheter under hela 2016, då måste det väl vara mer än spelarna? Jag säger aldrig att spelarna inte har något ansvar, men när det har pågått så här länge så måste man verkligen fundera i hur spelarna blir motiverade och tränade? Vi har de senaste åren vunnit så många titlar att jag inte kan räkna upp antalen titlar, med det har vi alltid haft spelare som presterar, kanske undantag något år med Tata men med all respekt, Tata är Tata.

Att spelarna skulle vara mätta är också något som jag förkastar. Faktum är att vi har vunnit titel på titel. Vi har vunnit trippeln två gånger på sex år, vissa lag har aldrig gjort det en gång. De här spelarna har sen 2008-2009 aldrig tröttnat på framgångar, sen har vi haft svårigheter något år men det är fotboll. Det är egentligen bara Barca som har såna krav på sig att vinna alla titlar varje år.

Jag beskyller på Lucho för hela det här året. För det vill jag inte att han ska sparkas även om jag börjar tröttna på dessa ologiska massrotationer och deltids professionella fotbollsspelare. Det finns vissa som menar att det var/är MSN som gav Lucho trippeln och alla dessa titlar, vilket är ren skitsnack. Inget lag kan vara framgångsrik om man inte har en bra tränare. Men Lucho är/har blivit alldeles för slapp. Jag vet inte om det finns några regler inom truppen förutom de som står på kontrakten. Jag vill ha en tränare som är stenhård och extremt disciplinerad, som också får spelarna känna att dom är heltidsproffs. Ett lag speglar alltid tränaren. Tränaren bestämmer allting inom laget, eller han ska göra det. Tränaren ska motivera laget och helt ärligt verkar inte dessa spelare tillräckligt motiverade. Men jag tror att det blir bättre, bara vi får jaga nu i höst. Jag tar inte höstterminen med Lucho på så stor allvar om jag ska vara ärlig. Jag bara väntar in vårterminen.
Barcelona Blaugrana91
2016-10-05 18:09
[QUOTE=Bosketts]Blaugrana91 Ja, där slog du allt huvudet på en rostig och böjd spik. Givetvis är det så att vi emellanåt har en tvivelaktig taktik. Lucho är långt från att vara något taktiskt geni, men samtidigt är det ju knappast hans fel om Busi eller Ter Stegen gör ett misstag som resulterar i mål. Det gjorde spelare under Peps tid också... [/QUOTE] Ja det är för mig ganska logiskt att problemet den senaste tiden ligger dels hos dem enskilda spelarna men också på Enrique. Men återigen vissa här tror att allt löser sig bara man byter tränare.... Säg hej till Real Madrid och Chelsea, där har vi två utmärkta exempel på att allt löser sig bara tränaren sparkas eller inte...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-10-05 17:58
Blaugrana91

Ja, där slog du allt huvudet på en rostig och böjd spik.

Givetvis är det så att vi emellanåt har en tvivelaktig taktik. Lucho är långt från att vara något taktiskt geni, men samtidigt är det ju knappast hans fel om Busi eller Ter Stegen gör ett misstag som resulterar i mål.

Det gjorde spelare under Peps tid också...
Barcelona Blaugrana91
2016-10-05 17:52
Varför ska det vara antingen eller hela tiden?? Kan ju också vara så att anledningen till det ojämna spelet beror på en kombination av spelare och tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-05 16:59
[QUOTE=Amo.38]Är det bara vi som ger ut ledighet till våra spelare mitt under brinnande säsong? Detta precis efter vi blivit utskåpade av Celta. Värför känns det som att våra spelare får ledigt titt som tätt? Känns verkligen som att LE tappat greppet, det som verkade så lovande när vi tog trippeln hans första säsong är som bortblåst. För det var länge sen jag såg Barca vara så genom usla i sitt spel. Utan en Messi i toppform är vi inte bättre än 4:a i ligan. [/QUOTE] Allt är spelarnas fel förstår du väl? Precis som det var Messis fel (oj vad han blev sågad här) under Tata Martino så är det nu Busquets och Ter stegens fel att det går skit, inte Luchos. Inte mycket snack om att vi som ETT LAG spelat usel fotboll hela 2016 och förlitar oss på individuell briljans, nä det ska pekas ut syndabockar när vi inte ens har ett bra presspel längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-10-05 16:24
Johan Cruyff in his autobiography - 'My Turn': "I follow with interest the evolution of Sergio Busquets, he will be a good manager." [SPORT] :D
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: