/spanien/barcelona/forum/8627.aspx/spanien/barcelona/forum/8627.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2013-01-06 14:15
Helvete vad jag längtar till matchen idag!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-01-06 14:13
Att köpa startspelare från Barcelona måste nog vara det svåraste som finns :-) Endast en sann fotbollsälskare vet hur jävla grym Busi är. Har många kompisar som inte är barcafans men som tycker att han är väldigt grym, smart och ett taktiskt geni. Han gör sitt jobb så pass bra att man knappt märker att han är på plan. Enda gången du märker Busi är när han inte spelar och det är då man inser hur bra han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2013-01-06 13:14
Arsenal coach Wenger called Villa three weeks ago, but although he wants to play more, Villa doesn't consider a transfer this month. [sulia]
Barcelona koeman92
2013-01-06 13:01
LeoMessi

För ett par år sedan ville Perez även ha Puyol, några år senare ville han ha Iniesta och Xavi, något år sedan ville han även ha Messi som han har varit på två gånger, andra gången för några veckor sedan och nu vill han ha Sergio... Bevisar ju bara hur mycket bättre än de vi är med tanke på hur mycket de suktar efter våra spelare! :)
Barcelona Barca King -
2013-01-06 13:01
Om ni gilla mentalitet inlägget då ska ni bli medlemmar i Barca Hjärtat på facebook. Det dyker upp sådana godbitar hela tiden om inte bättre.
Barcelona koeman92
2013-01-06 12:56
Grimaldo

Jag är själv 15 men blev bara lite förvånad på killens väldigt unga ålder. Trodde själv att medelåldern här var någonstans mellan 17-24 år.
Barcelona LeoMessi
2013-01-06 12:55
Mojito - Culé (un estilo de vida) (Barcelona) Lycka till att värva Busquets :-) Var det inte City som ville värva honom i somras? Och för något år sen så ryktades det att något PL hade bjudit ca 300 miljoner för honom haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-01-06 12:36
Real Madrid president Perez, who has to be re-elected this year, considers trying to sign Sergio Busquets (24). [elconfidencial sport] ....hahaha....

Adriano kunde inte fullfölja träningen igår så det är tveksamt om han ens blir uttagen i truppen i kväll. Cesc gör också sen test för att kontrollera att allt är okej inför matchen och om han till och med kan starta om Tito så önskar.
Barcelona Smogen
2013-01-06 12:32
Baronen Kul, men jag tror det finns hockeyforum där man bryr sig mer om det där?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
2013-01-06 12:19
Lockouten över!
Underbart att få se Sidney Crosby spela igen. Ishockeyns svar på Lionel Messi.
Barcelona Mäktiga Messi
2013-01-06 07:02
papillon (Barcelona) 2013-01-06 02:28 ¡Barca! - Crèma Catalana

Vad är det för fel på Qatar Airways? Qatar är en stor diktatur o FCB ska inte sälja sig hur som helst till vem som helst
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2013-01-06 02:28
¡Barca! - Crèma Catalana

Vad är det för fel på Qatar Airways?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Grimaldo
2013-01-06 02:18
Sentaury och Hetfield

Styckindelning tack! Och höj nivån, inga förolämpningar mot varandra!

Koeman92

Jag är inte heller så gammal. Jag är 16 år.
Barcelona Barca King -
2013-01-06 01:36
All prat om Villa, Alexis och Pedro har blivit för mycket. Därför ska jag sätta in lite lättande skön läsning för våra cule hjärtan.

MENTALITET

Mentalitet är allt i fotboll, om du inte ger 100 procent i en match kommer det kosta dig. Det räcker med en enda procent ifrån 100% för att laget ska vackla,10 procent för att laget ska kryssa och 20 procent för att laget ska förlora.

Säsongen innan med Pep Guardiola kändes den glädjande, sprakande Barca inte igen. Det låg i magen på fansen, spelarna och Pep själv att det var hans sista säsong. Det var som att luften var slut ur spelarna och att de behövde en knuff.

Den säsongen med lite tur hade kunnat vara annorlunda men mentaliteten låg på 90 procent och det kunde gå hur som helst i Barcas matcher. Med 10 poäng efter Madrid var en comeback väldigt nära i slutet och Champions league final var en match borta ifrån Nou Camp. Tyvärr räckte det inte till, inte ens tur kan hjälpa dig om du saknar mentaliteten.

Många Madridistas pratade om El Pasillo (klappa in mästar laget), Barcas era är över osv. Men oj, oj, oj vad fel dem hade. Spelarna gav allt de kunde till Pep även om det endast var 90% och det trodde vi var dåligt. Ändå pressade vi de till att en historisk liga seger för Madrids del. Bara kolla in antagonisterna nu som har tangerat sin klubbs sämsta säsong någonsin. De har inte kraften att utföra samma bragd.

Barcas styrka visas i alla aspekter. Den finns inte bara i spelarnas fötter (skicklighet), huvudet (taktiskt) utan det viktigaste hjärtat! Detta är bara en prov på denna underbara klubbens enorma vinnarmentalitet och våra spelares enorma hunger på att alltid komma tillbaka starkare mentalt.

Med Tito som har givit den extra knuffen som spelarna var i behov av ser slutet av tunneln väldigt ljust ut för Barca!Barcelona koeman92
2013-01-06 01:03
@~Més que un club~:


Lite för ungt...
Barcelona LeoMessi
2013-01-06 00:45
petersays (Barcelona) Träben är han nog inte :-) Han har bra passningsspel och är i grund och botten en defensiv mittfältare om jag minns rätt. Jag tycker att han är duktig och gör sällan bort sig. Nu påstår jag inte att vi ska värva honom haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2013-01-06 00:37
Hetfield

Buhu, avbryter du diskussionen? Jag gråter, förolämpar du nån så får du det tillbaka.

Villa är en bättre fotbollsspelare än Sanchez och Pedro. Villa har gjort fler mål än båda denna säsong, och hur många matcher har respektive spelare spelat? Har jag inga vettiga argument, där får du några. Dessutom är han landslagets bästa anfallare, och målskytt genom tiderna. Bra att du bryr dig om Barcelona som lag, det håller jag med om, det gör jag med, men jag måste bara hoppa in när du säger att Sanchez och Pedro gör mer jobb än Villa, det håller inte. Vi såg hur mycket jobb de gjorde mot Chelsea förra säsongen, vilka fina titlar vi vann med all deras slit. Vi såg hur mycket de drog isär deras försvar. Men ja, vi får väl återkomma med denna diskussion efter denna säsongen, då får vi se om Villa ens fått chansen eller om det har lönat sig med Sanchez och Pedros jobb. Vad är det tragiska med att han inte vet vem jag är? Vet Messi vem du är när du jublar åt alla hans mål eller? Jag drar mig också ur diskussionen då du börjat tro att du är en lärare eller något
Barcelona petersays
2013-01-06 00:34
Jag tycker det är lite oklart att tala om Villas förmåga att avgöra viktiga matcher. Han har ju inte spelat så mycket fotboll alls det senaste året. Jag vet verkligen inte alls i vilken form han är eller vilken förmåga han besitter. Känns väldigt wildcard.
Barcelona petersays
2013-01-06 00:30
" Bara jag som tycker att Demichelis är en duktig försvarar ändå? Han kanske inte är världens snabbaste men det är inte Puyol heller :-) "

Alltid haft ett gott öga till honom. Men när jag nämnt hans namn här inne tidigare säsonger har det oftast haglat glåpord om "träben" hit och "träben" dit. Jag tycker att han är en skön försvarare att titta på, punkt.
Barcelona Hetfield
2013-01-06 00:25
Sentuary

Jag väljer att avbryta diskussionen med dig, du verkar inte klara av att hålla en diskussion utan att förolämpa.

Men det sista jag skriver till dig är att du har fortfarande inte kommit med ett enda argument till varför Villa ska få starta. Barcelona leder ligan med stora siffror och man är favoriter till att vinna CL, du verkar mer intresserad över att Villa ska få spela än för Barcelonas bästa. Jag bryr mig inte om individen, jag bryr mig om Barcelona som lag. Dessutom så håller jag inte heller Villa som någon som ska favoriseras av känslomässiga skäl då han helt enkelt inte är en ikon i laget. Det enda jag hör ifrån dig är "buhu, Villa får inte starta", men du kan fortfarande inte rationalisera eller komma med vettiga argument till varför du tycker det, för de stannar just med att du favoriserar Villa. Dessutom så faller argumentet då Barcelona gör bra ifrån sig med väldigt lite Villa. Jag vill göra klart en sak, jag bryr mig om Barcelona som lag, om Villa kunde bidra med något så skulle jag vilja ha honom från start, men i dagsläget så ser jag samtliga anfallare före honom i laget då de helt enkelt bidrar med rörlighet och drar isär försvarare. Sen så tycker jag att det är rätt så tragiskt att säga "personliga relation" till en fotbollsspelare som inte ens vet vem du är och som inte heller bryr sig om vem du är, så det blir bara tragiskt i slutändan när du ska förolämpa en. I fortsättningen så ARGUMENTERA för det du tycker utan att förolämpa, så kan man diskutera om ämnet, och försök ha lite nyans än "jag tycker så, och allt du tycker är korkat och jag ska förolämpa allt du säger." Du låter bara som en bitter douche, och det är väl inget som är särskilt trevligt. I slutändan så är väl diskussionen meningslös då Villa försvinner till nästa säsong, och då spelar det här ingen större roll.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-01-06 00:25
Våra matchtröjor nästa säsong i länktips.. Helt okej förutom Qatar Airways
Barcelona Sentuary
2013-01-06 00:16
Hetfield

Håller med om att de båda gör mer jobb än Villa, men tycker bara att Villa har kvaliteterna som krävs för att avgöra stormatcher när vi går in sent på säsongen. Men ja, Villa är en av världens mest rörligaste spelare, så förstår inte vad du menar med att Barcelonas spel bygger på rörelse, det är inte ett problem. Och ja, som du säger så vill du bara att Barcelona ska vinna, det vill alla, tycker bara att vi hade blivit bättre med Villa på plan och giftigare, du får tycka som du vill. Försvarar jag Villa inbitet? Han är en av mina favoritspelare så varför inte, du verkar inte ha någon, du måste ha blivit dumpad eller nåt, verkar ha svårt med personliga relationer och lägg ner dina små fjortis ord man kan tro att du fotfarande hänger på Lunarstorm
Barcelona Hetfield
2013-01-05 23:57
Sentuary

Du kan börja med att läsa det jag skriver, sen börja förolämpa. Låter det bra? Det är ju grunden till varje diskussion.

Jag har aldrig påstått att Villa står still, jag påstår att Sanchez och Pedro gör mer jobb utan boll än vad Villa klarar av och orkar göra. Det kan nog de flesta hålla med, även de som verkar favorisera Villa. Sen kan vi båda hålla med om att Sanchez filmar, men så länge Barcelona vinner så bryr jag mig inte särskilt mycket om vem som spelar vart eller hur mycket, och med tanke på lagets säsong hittills (med väldigt lite Villa) så ser jag ingen vidare anledning till hans funktion eller syfte i laget. Sen verkar du inte ha förstått att Barcelonas spel bygger på rörelse, inte på att en striker ska få alla bollar och göra mål. Om du vill föra en diskussion med mig så lägg ner med din attityd och håll dig till saken. Jag förstår inte heller varför du väljer att försvara Villa så inbitet, låter nästan som att han har räddat ditt liv, eller så är det bara pubertal ilska som väller över, men man behöver väl inte bli otrevlig.
Barcelona Sentuary
2013-01-05 23:52
Hetfield

Du kan få mitt nummer så kan du ringa mig när jag ska skratta, ingen har sagt att Villa står still, det är bara du som vill få till det och dina andra tragiska argument, han är gammal så därför borde vi sälja han, och ja det är målen som räknas och inte Sanchez ständiga rullningar på marken
Barcelona BarcaChris
2013-01-05 23:51
Jag hoppas Villa stannar. För god forbid om Messi inte gör mål vem ska göra det i dagsläget? Villa är en världklass anfallare används väldigt sällan. Ge han lite mer speltid och låt han löpa mot mål för avsluta är han en av de bästa i världen på. Pedro älskar han 2010 var han som grymmast. Men han har inte i närheten av samma meriter som Villa i varken klubb eller landslag.
Barcelona Hetfield
2013-01-05 23:44
Sentuary

Åh, vad trevligt att du kom tillbaks. Jag vet inte hur jag ska klara mig igenom de här tuffa vinterdagarna utan din eviga kunskap om fotboll.

Om bara målen räknas så kan vi värva Heskey och låta honom få stå i straffområdet, sen kan vi lägga in bollar på honom. Eller varför inte ringa den gamle Köller, han är väl runt 2 meter? Fast det vore ju kanske slöseri, så varför inte bygga ett slott kring deras straffområde, så har vi en cementerad plats där. Fast då blir ju problemet om hur man får ner slottet efter matchen, fast det är ju därför man har maskiner och sånt till, de kan ta sönder slottet. Ja, som du ser, fotboll är klurigt.
Barcelona Sentuary
2013-01-05 23:40
Haha, Hetfield är tillbaka med gnällandet, du verkar inte fatta ett skit om fotboll. Sanchez och Pedro jobbar mer utan boll, haha är det jobbet eller målen som räknas i slutändan när vi står i kvartsfinal eller semifinal i CL? Utan Villa kommer vi aldrig vinna CL
Barcelona elbraco - SiamoCalcio
2013-01-05 23:31
Ironiskt att Villarreal bara för några år sedan var sånt jobbigt lag att möta (typ Espanyol eller Sevilla) och idag förlorade dom med 1-3 mot Barcelonas B-lag.
Barcelona Henric
2013-01-05 23:28
Sevilla har inte marginalerna men dem spelar riktigt bra just nu.
Barcelona ~Més que un club~
2013-01-05 22:48
@koeman92:


Aaa.. ;)Ungt? :)
Annons: