/spanien/barcelona/forum/861.aspx/spanien/barcelona/forum/861.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-02-26 08:06
Tänk om Barça forum haft folk som Atletico och skriva lite mera om presskonferenser och intervjuer.
Barcelona La Ronaldo9
2017-02-26 02:07
Har precis kommit hem från krogen och vill tacka alla för all information man fått angående biljetterna =) Nu går vi mot seger idag och med hopp att att göra historia mot PSG!
Barcelona Soko
2017-02-25 23:59
Barcelona mot Valencia spelas den 19 mars kl. 20.45. Förstår inte dessa tider alls. Den 12 mars ska Barca spela sin match mot Deportivo och varför ska de behöva vänta i hela 7 dagar på nästa match med tanke på att MSN ska sedan flyga iväg till Sydamerika och spel i landslaget bara några dagar senare?!
20.45 dessutom!! De sena tider brukar normalt sett betyda mycket mindre publik än tex 16 eller 18 tiden . Inte för att jag ska vara på plats och se den matchen och hoppas på mycket folk men ändå !
Barcelona Skurhink
2017-02-25 23:42
Capita: Du kan lätt och ledigt köpa biljetter på plats 1-2dagar innan match! Luckorna säljer på Camp nou, men även vid turist infon 1trappa ner på Plaza Catalunya!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan
2017-02-25 21:39
Ronaldinho10yElFenomeno9

Tack för svar!
Barcelona Meeesssii10
2017-02-25 21:27
Tjena grabbar. Jag ska åka iväg & titta på Barca - villareal den 7/5! Jag behöver ett billigt hotell/vandrarhem (centralt). Vi är 5 personer! Tacksam för svar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-02-25 21:11
Capitan Ja, det finns folk som säljer biljetter utanför arenan. Sen om priset är högre eller lägre vet jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-02-25 20:37
@El Pistolero #9:


Faktiskt! Barca b känns som ljuset i mörkret just nu. Skulle vara sjukt bra om de tog sig upp igen. Steget till A-laget blor inte lika stort pch svårt.
Har inte stenkoll på truppen men tror tyvärr att en hel del är äldre spelare som köptes just för att ta upp laget igen, som en gång cameroonians skrev.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 20:10
Barça B flyger högt, Juvenil A likaså. Fantastiska tider för La Masia. Hoppas verkligen nästa tränare satsar på dom o inte köper o köper. Så mycket talang.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-02-25 19:58
Off topic men angånde hur viktigt ett mittfält är kom bara tänka på hur mkt jag störde mig på att Mahrez och Vardy kom 7:a och 8:a i Ballon d'or. Medans den alla pratade om och nu har bara förlorat en handfull matcher och leder erövraboll-statistiken på 3 säsonger efter bara 1 och en halv inte kom med topp 20. Tycker han är PL bästa spelare jag hoppas han stannar där och inte går till Real eller Bayern.
Barcelona Capitan
2017-02-25 19:55
Undrar även jag om matchbiljetter. Jag ska ner till Barcelona under sportlovsveckan och funderar på att se Sporting matchen. Kan jag bara gå till arenan och köpa biljetterna där?
Barcelona Bentley King
2017-02-25 19:14
[QUOTE=Eliot]Hoppas ni kan hjälpa mig . Har för 3 veckor sen beställt matchbiljetter via Barcelonas hemsida Barca -Valencia men nu när jag försöker beställa mer så kan man endast beställa VIP biljetter någon som vet varför eller vart med om det innan ? För det kan väl knappast vara Fullsatt ? Tacksam för svar [/QUOTE] Agenturer köper upp biljetterna som de sedan säljer vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2017-02-25 19:12
[QUOTE=La Ronaldo9]Tänker åka ner till Barcelona den 5 Maj för att se matchen mot Villareal den 7 Maj. Min två frågor. 1: kommer det att finnas tillräckligt med biljetter för att köpa på plats eller ska man vara på den säkra sidan och köpa i förväg. 2: Blir det billigare att handla i tid eller kan priset vara detsamma som att handla på plats?. Uppskattar svar från mina medlemmar =) [/QUOTE] 1. Jag köpte biljetter till senaste elclassico utanför arenan 15 min innan matchen började. Man får fråga runt lite innan man hittar biljetter med bra platser. 2. Det är billigare att köpa utanför arenan. Man skall absolut inte köpa från de som står och säljer på Ramblan, de tar alltid överpris. En match mot Villareal kan du få biljetter för ett bra pris, beroende på vart du vill sitta förstås. Tomma platser finns det gott om på Campus Nou. Jag har bott här i 3 år och har alltid köpt mina biljetter utanför, förutom när polaren med säsonskort inte skall gå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-02-25 18:16
15 - Sevilla have benefited from more goals from substitutes than any other team in the La Liga this season. Reaction. Tar emot Sampaoli med öppna armar nästa säsong. En bra match coach, till skillnad från Enrique....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-02-25 18:09
Jag är faktiskt trött på alla som hela tiden säger "Barca är trots allt världens bästa lag", varje gång Barca förlorar. Nu läste jag att Simone ska ha sagt det. Låt oss vara ärliga, vi är inte världens bästa lag. Varken truppen på pappret eller våra resultat vittnar om det. Vi må ha världens bästa trio, vi må ha två mittfältare och kanske 2 backar som skulle platsa i vilket lag som helst. Men i sin helhet skulle jag inte påstå att vi har världens bästa trupp i dagsläget, speciellt inte om vi räknar med tränaren och tupparna som sitter där ovan. Inte heller vår speciella spelstil kan vi skryta om längre, då den inte ser ut som tidigare. Skulle dessa herrar komma med samma påstående om det inte vore för Messi? skulle inte tro det. Jag vill att Barca ska anses vara bästa laget i världen, och att alla lag ska vara vettskrämda när de möter oss. Men vi måste förtjäna detta också, ska vara något som vi kämpar för hela tiden. Vi kan inte anses vara bästa laget för alltid pga. gamla meriter. Vi måste leverera hela tiden. Vi måste inte vinna trippeln varje säsong, men låt det iallafall se ut som att vi strävar för det.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:42
L.Enrique ended his presser in 11 minutes to answer all questions. He normally takes 20 to 25 minutes. Journos spoke more than him. [sport] Why?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:31
Vilken passion från Sampaoli vid Sevillas kvittering. Love it!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 17:12
neymar jr Varför tror du någon som Ronaldo fortfarande gör så många poäng trots att han är spelmässigt bedrövlig? Han blir serverad av ett välfungerande mittfält gång på gång. Suarez har knappt fått skjuta ett avslut mot mål senaste matcherna, varför det? för att han får noll att jobba på. Ett bra mittfält öppnar upp ytor för övriga. Neymar hamnar ofta en mot tre lägen pga vårt icke existerande mittfält som inte öppnar upp ytor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-25 16:33
Damn the logic, anfallarna hade gjort fler mål med ett fungerande mittfält bakom sig. Haha! Nu gör inte lucho detta medvetet utan han har hamnat i kvicksand där allt han gör får han att sjunka ännu mer. Men likt förbannad behöver både Neymar och Suarez all yta och inte låsa sig till ett possesionspel. Dels så brister bägge i passningsspelet och så blir deras egenskaper bortblåsta mot lågt försvarande lag av naturliga skäl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 16:07
[QUOTE=Treyh]Jag har funderat på hur en dålig och bra ledare tänker kring trion MSN. En dålig ledare, som jag ser det, låter världens bästa trio lösa dennes problem. Denna ledare låter dessa tre ta bollen till sista tredjedelen och även avsluta i sista tredjedelen. Det gör man genom att ligga lågt med lagdelarna och när vi vinner boll ge den till Neymar, som springer över 50 meter för att ta sig till målinjen. Eller Messi som kommer ner långt i banan och levererar den vidare till antingen Suarez eller Neymar. Man litar på att dessa tre ska göra jobbet. Slutsats: Laget anpassar sig efter dessa tre En bra ledare, som jag ser det, maximerar och få ut och det bästa av dessa tre. Laget kämpar för att dessa tre ska får så mycket boll som möjligt i sista tredjedelen. Det gör man genom högpress och tidig återerövring av boll. Backlinjen och mittfältet ligger högre upp på plan och lagdelarna är närmare varandra. Det gör ont att se när både Messi och Neymar bli nedsparkade i mittlinjen utan att det resulterar i någon farlighet. Är dessa två närmare mål så är motståndarna mer försiktiga och det leder mer till farligheter för laget Slutsats: Laget får ut det bästa av dessa tre [/QUOTE] Precis. Vissa verkar tro att vi spelar till MSNs styrkor, snarare tvärtom, dom räddar oss från tränarens taktiska inkompetens. MSN hade gjort många fler mål o assists med ett välfungerande mittfält bakom sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Ronaldo9
2017-02-25 15:56
Tänker åka ner till Barcelona den 5 Maj för att se matchen mot Villareal den 7 Maj. Min två frågor.
1: kommer det att finnas tillräckligt med biljetter för att köpa på plats eller ska man vara på den säkra sidan och köpa i förväg.
2: Blir det billigare att handla i tid eller kan priset vara detsamma som att handla på plats?. Uppskattar svar från mina medlemmar =)
Barcelona Treyh
2017-02-25 15:27
Jag har funderat på hur en dålig och bra ledare tänker kring trion MSN.

En dålig ledare, som jag ser det, låter världens bästa trio lösa dennes problem. Denna ledare låter dessa tre ta bollen till sista tredjedelen och även avsluta i sista tredjedelen. Det gör man genom att ligga lågt med lagdelarna och när vi vinner boll ge den till Neymar, som springer över 50 meter för att ta sig till målinjen. Eller Messi som kommer ner långt i banan och levererar den vidare till antingen Suarez eller Neymar. Man litar på att dessa tre ska göra jobbet.

Slutsats: Laget anpassar sig efter dessa tre

En bra ledare, som jag ser det, maximerar och få ut och det bästa av dessa tre. Laget kämpar för att dessa tre ska får så mycket boll som möjligt i sista tredjedelen. Det gör man genom högpress och tidig återerövring av boll. Backlinjen och mittfältet ligger högre upp på plan och lagdelarna är närmare varandra. Det gör ont att se när både Messi och Neymar bli nedsparkade i mittlinjen utan att det resulterar i någon farlighet. Är dessa två närmare mål så är motståndarna mer försiktiga och det leder mer till farligheter för laget

Slutsats: Laget får ut det bästa av dessa tre
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 14:43
Cancelo måste vara bland dom sämre högerbackarna i La Liga. Hans försvarsspel... Douglas gör det bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-25 14:24
@A good coach is everything!:

Hyfsat svårt att näta när man spelar Vänstermittfältare i ett 4-4-2. Snubben är ju närmare sitt eget mål än motståndarens i majoriteten av matchen dock kan ingen försvara hans ineffektiv när han väl får ett läge.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-25 14:10
Ni får vara beredda på att alla möjliga tidningar kommer komma med tränaralternativ till Barça nästa säsong. Sampaoli, Blanc, Pochettino, Koeman och Valverde är några som redan nämnts. Gäller att ta allt med en nypa salt fram till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Eliot
2017-02-25 13:42
Hoppas ni kan hjälpa mig . Har för 3 veckor sen beställt matchbiljetter via Barcelonas hemsida Barca -Valencia men nu när jag försöker beställa mer så kan man endast beställa VIP biljetter någon som vet varför eller vart med om det innan ? För det kan väl knappast vara Fullsatt ? Tacksam för svar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-02-25 13:31
Deulofeu// Förvänta dig inget från Ney han gör alltid mål när vi dominerar. Länge sen man såg Ney avgöra eller hjälpa laget när det behövs inte när man leder med 3-0..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-02-25 12:06
Ett inlägg till om våra möjligheter som plötsligt uppstått inte minste genom Munir i Valancia!

Om vi är med från matchen från start och spelarna är taggade och vi skulle ta en vinst då är det plötsligt rejält liv i ligan och nästan fördel oss.

Tänk er pressen på Madrid om vi vinner och de ska åka och möta de gula ubåtarna som har två raka 1-0 matcher.Dessutom vilade de 10 spelare till matchen borta mot Roma.

I morgon vill man se glöd i ögonen.

Vinner vi vinner vi ligan tror jag.Förlorar vi är det nog kört...Upp till spelarna nu knappast coachen.

Det är min åsikt.

Vi har fått ett lillfinger hoppas vi tar chansen slit loss hela armen.

Dags att kliva fram nu Neymar!
Barcelona Deulofeu
2017-02-25 11:59
Han har sabbat så mycket för Messi och jag tror innerligt att han är hemskt sugen på att ställa saker och ting till rätta, jag pratar givetvis om Sampaoli.

Där kanske vi skulle kunna få den offensiva versionen av Simeone.En tränare som förmodligen skulle lyfta Messi till oanade höjder och kanske en av få tränare han har respekt för och skulle vilja bli tränad av? ( Egna spekulationer)

Tycker Blanc gjorde det rätt ok i PSG och att han förmodligen har bra kolla på franska ligan gör mig inget där finns talang i överflöd.

Det viktigaste är också att vi får in en tränare som tittar på vad vi har i b-laget.

Hur svårt är det att när Vidal går sönder att testa Palencia på den positionen? En match iallafall.Han är 20 år och kapten i b-laget.Stoppar man in en spelare ifrån b-laget får de en rejäl chans att smälta in och inte en chans när det är a-lagets b-lag som spelar.

Alena som har gjort en match med a-laget räddade oss i copa del rey och har inte syns till efter det?

Koeman är väl en tränare som förmodligen inte alla gillar men jag fullkomligt älskade honom som spelare och någon dag kommer han nog coacha oss.Kanske ska det inte ske under Messis tid då han förmodligen vill ha en annan typ av tränare.

Men det jag bla gillar med Koeman är att han släpper in en 18 åring på innermittfältet i en tuff match och han har spelat sedan dess.dessutom vågar han flytta på en av de tyngre pjäserna och ger honom en ny position och även han har höjt sig.

Koeman skulle titta i la masia och jag skulle inte ha något emot det.

Barcelona Bollinnehavet
2017-02-25 10:43
Eftersom jag har förälskat mig i Sampaoli de senaste månaderna så är det ett extra spännande Sevilladerby 16.15 idag. Att någon spelare då och då flirtar med Barca är alltid kul men jag har aldrig upplevt att någon flirtar så mycket med oss som Sampaoli, och då är han tränare dessutom. Jag älskar det. Men dagens (mest obvious) tips är alltså Betis - Sevilla 16.15 idag, ett av Europas hetaste och mest underskattade derbyn.
Annons: