/spanien/barcelona/forum/859.aspx/spanien/barcelona/forum/859.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-08-16 16:01
Enligt MD så insisterar Granada om Samper. Det är deras nya tränare Paco Jémez som vill ha Samper. Han ville först ha Javi Fuego man han har nyss skrivit på för Espanyol. Valencias intresse lär också ha svalnat lite då de troligtvis får in Mario Suarez på lån. Paco Jémez får gärna ta hand om Samper en säsong eller två enligt mig. :)
Barcelona Bosketts
2016-08-16 15:51
Även om jag gärna ser Gomes, Paco och Alves hos oss känns det lite trist att tömma Valencia. Framförallt på spelare som Paco, som vuxit upp och blivit symboler för klubben.

Tyvärr är ju Valencia så vansinnigt misskött att spelarna hade lämnat för andra klubbar om inte Barcelona nappat. Men det känns ändå trist för ligan. Valencia lär få det svårt de kommande säsongerna, vilket lämnar ett hål i La Liga som inte är helt lätt att fylla för andra klubbar.

Förhoppningsvis kan lag som Celta Vigo, Villareal och kanske även Sociedad stärka sina föreningar inom de kommande åren.
Barcelona Rambla~
2016-08-16 15:46
Jag vill fan inte släppa Munir till helveteskaoset i Valencia alltså. Både la Real och Celta är intresserade av honom. Låt han gå helst till Celta, på lån eller köp, spelar ingen roll bara det blir en rimlig återköpsklausul. I Valencia kommer han få fansens vrede över sig så fort han missar en mottagning. Hans karriär kommer ruttna bort i Valencia.
Barcelona Rambla~
2016-08-16 15:43
@El Pistolero #9:


Sevilla igen, fan alltså. Fast de erbjuder ju bara 3m för Alves. Det kan väl Valencia aldrig gå med på? En direkt konkurrent till Valencia dessutom.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-16 15:05
[QUOTE=Andresito]Den övergången känns ologisk. Sevilla kan som mest erbjuda honom spel i cupen eftersom att man har Spaniens kanske mest lovande målvakt i Sergio Rico. Och om Alves får välja mellan reserv i Sevilla eller reserv i Barcelona så tror jag valet blir väldigt enkelt för brassen. [/QUOTE] Visst känns den ologisk, tycker jag med. Ursprungskällan är från en av Valencias mest trovärdiga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-16 15:04
Och vad vill du ha sagt med det? Att folk här inne snart kommer spy galla över spelare som Xavi och Puyol?
Barcelona enkos
2016-08-16 15:02
Jag hade också väldigt fel om Enrique och folk här ville hänga mig för att så småningom börja hålla med mig...
Barcelona Bosketts
2016-08-16 14:59
Jag accepterar din åsikt, jag tycker bara att du har väldigt, väldigt, väldigt fel.

Och det är min åsikt.
Barcelona enkos
2016-08-16 14:55
Tappade människor skulle jag säga är de människor som inte accepterar andras åsikter och oliktänkande och har således sin plats i en diktatur.
Barcelona Bosketts
2016-08-16 14:47
@Andresito:


Tror på en blandning av båda. Jag är bara så innerligt less på skribenter som honom. Spärra mig om ni vill, men blir så jävla less av att läsa hans drabbel dag in och dag ut.
Barcelona Andresito
2016-08-16 14:43
[QUOTE=enkos]Valdes ville bort från världens bästa klubb trots att han hade given plats allt för att ytterligare fylla på sin plånbok utomlands och söka "utmaningar ". Hans arrogans kostade honom fotbollen och jag tyckte inte synd om honom en sekund. [/QUOTE] Troll eller bara väldigt dåligt koll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-16 14:42
Enkos

Haha vilken tappad människa.
Barcelona Andresito
2016-08-16 14:39
[QUOTE=El Pistolero #9]Sevilla försöker göra sitt yttersta för att värva Diego Alves före oss. Först Vietto o nu Alves detta fönster. [/QUOTE] Den övergången känns ologisk. Sevilla kan som mest erbjuda honom spel i cupen eftersom att man har Spaniens kanske mest lovande målvakt i Sergio Rico. Och om Alves får välja mellan reserv i Sevilla eller reserv i Barcelona så tror jag valet blir väldigt enkelt för brassen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-16 14:36
@enkos:


Ja.
Barcelona enkos
2016-08-16 14:34
Skulle du tycka samma sak om Messi efter så många år i klubben ville bort och söka nya utmaningar ?
Barcelona Bosketts
2016-08-16 14:32
@enkos:


Men fy fan. Nu är jag fan trött på dig alltså. Victor Valdes är en legend i klubben och spelade i A-laget tolv säsonger. En La Masia-produkt. Att han efter att ha spenderat i stort sett hela sitt liv i en klubb, gjort drygt 400 matcher och vunnit precis allting flera gånger tycker jag att han har rätt att söka nya utmaningar.

Att det inte gick som han ville är en annan femma. Men att bara såga en spelare som Valdes och anklaga honom för att vara girig och arrogant mot Barcelona förtjänar en spärr bara i sig. Herregud alltså...
Barcelona enkos
2016-08-16 14:25
Valdes ville bort från världens bästa klubb trots att han hade given plats allt för att ytterligare fylla på sin plånbok utomlands och söka "utmaningar ". Hans arrogans kostade honom fotbollen och jag tyckte inte synd om honom en sekund.
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-08-16 14:17
[QUOTE=enkos]Fabregas sägs ha erbjudit sig till Real. Vill han bara hämnas Barca och hur tror ni blir relation mellan honom och Pique bland annat om han verkligen hamnar i Real. i så fall hoppas jag att han fastnar på deras bänk och blir förödmjukad liksom Valdes. Pique skulle sedan bomba med sina hån på sociala medier. [/QUOTE] Vad har Valdes med Fabregas eller Madrid att göra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-16 14:14
Manchester United ska vara beredda att betala ”Gabigols” nuvarande klubb Santos, hela 30 miljoner pund. Ett belopp som ingen annan klubb ska vara sugna på att lägga.

Herregud kan vi inte bara f*cking värva han.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-16 14:09
Sevilla försöker göra sitt yttersta för att värva Diego Alves före oss. Först Vietto o nu Alves detta fönster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-08-16 13:36
Enkos

Han tillhör en av ligans äckligaste målvakter. Det är heller aldrig optimalt,i min mening, att ha två unga keepers som etta och tvåa.
Optimala vore en något äldre keeper med mycket erfarenhet och som möjligtvis skulle kunna bidra med bra stämning. lex Pinto.

Alternativ för Diego Alves skulle kunna vara Valdes eller Reina.
Valdés skulle dock säkerligen kämpa för en första plats men den sistnämnde skulle nog tillföra en mycket god stämning. Tycker inte han är allt för kass heller.
Tiki-Taka
2016-08-16 13:36
Kan vara bra för Munir att han går till Valencia...med Paco i laget så kommer han få minimalt med speltid....lika bra att han går till ett bra lag som Valencia, där han kommer få betydligt mer speltid samt där utvecklingspotentialen är högre. Samper är jag lite mer kluven över....vill gärna att han stannar kvar och får visa upp sig bakom Busi...men som sagt....om inte Busi skadar sig så får han knappt med speltid han med....vad säger ni alla andra? Med Tello, Bravo, Douglas, Munir samt Samper borta så har vi en trupp om 22 spelare, med Paco och alves inkluderat. 19 utespelare och 3 målvakter....men med en Marlon Santos i B laget, som jag hoppas får fler tillfällen detta år, så har vi en 23 mannatrupp att ha tillgodo. Grym bredd på laget!!!
Barcelona enkos
2016-08-16 13:25
Fabregas sägs ha erbjudit sig till Real. Vill han bara hämnas Barca och hur tror ni blir relation mellan honom och Pique bland annat om han verkligen hamnar i Real. i så fall hoppas jag att han fastnar på deras bänk och blir förödmjukad liksom Valdes. Pique skulle sedan bomba med sina hån på sociala medier.
Barcelona enkos
2016-08-16 13:16
Barca kommer slippa Pau Lopez som lämnat Espanyol för Tottenham för bara ca 5 miljoner euro. Han är tänkt att vara backupp för Loris trots att han bara är 21 år gammal. Han kunde ju stannat i Barcelona och vår bänk ? Eller så ska Loris till Real?
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-16 12:57
ter Stegen Roberto-Piqué-Masche-Alba Rakitic-Busq-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Bänk: Alves, Umtiti, Vidal, Digne, Gomes, Denis, Alcacer Utanför: Arda, Rafinha, Masip, Mathieu Inte dålig bredd här inte :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-16 12:50
Bosketts Jag skulle vilja påstå motsatsen gällande konkurrensen. ter Stegen har jag svårt att se gynnas av den nuvarande situationen. Bravo spelar i ligan och får regelbunden speltid varje vecka där han samtidigt spelar varje landskamp. I tyskens fall kan det dröja flera veckor innan en match och det hjälper inte heller av att sitta på bänken i landslaget. Sedan vet de båda målvakterna vilka matcher de kommer spela vilket kan leda till att man tar det lugnare på träningarna när man vet att man ändå inte kommer spela oavsett hur bra man presterar. Upplägget kan dessutom skilja där målvakten som ska spela får lite mer specialträning där andra- och tredjemålvakten till större delen får hjälpa målvaktstränaren. Dessutom är det ingen slump att målvakter är som bäst i en senare ålder av den enkla anledningen att de spelat många matcher när de närmar sig 30. Mats ligger back med cirka 60 matcher i sin utveckling efter att ha missat två års ligaspel. Så att Bravo lämnar tror jag kommer gynna ter Stegen både gällande hans rutin och hans självförtroende. Ser bara positiva följder av att chilenaren lämnar, enda nackdelen är eventuella skador.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-16 12:09
[QUOTE=Ribohn Fan]DM1982 Den utmaningen har han inte i Barca eller... [/QUOTE] Den sportsliga utmaningen är stor men han kommer knappast vara så välkommen av många fans. Hart har varit en favorit hos fansen, de är mer den utmaningen jag pratar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-16 11:55
Det blir ännu värre om City får mer för Hart än de ger för Bravo, då City vill ju värva än bättre målvakt och bli av en sämre.
Barcelona Bosketts
2016-08-16 11:29
Fasiken vad splittrad man är inför Bravos flytt. Å ena sidan är man glad över MatS chans att blomma ut till en av världens absolut främsta målvakter, men man får inte heller glömma bort att vi släpper en helt komplett målvakt.

Bravo har varit helt strålande sedan han köptes in, och jag tror nog också att konkurrensen varit riktigt givande för MatS och Bravo.

Alves från Valencia har jag alltid tyckt om. Blir ett bra tillskott på bänken.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-16 10:23
DM1982

Den utmaningen har han inte i Barca eller...
Annons: