/spanien/barcelona/forum/8576.aspx/spanien/barcelona/forum/8576.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-03-22 20:42
Andresito Bra sammanfattat. :) Nu är det match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2013-03-22 20:40
Till er som pratar om Ramos, det är samma äckliga spelare som i varenda el clasico medvetet går in och försöker skada Messi. Har ni glömt alla hans fula efterslängar mot våra spelare? Han och Pepe är i samma kategori för mig, skillnaden är bara att Ramos är polare med grabbarna i landslaget. Visst behöver vi en mittback men Terry? Ramos? Så desperata är vi inte, lägger hellre in Pinto framför dessa svin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 20:40
Westinho

Förutom att han har satt på sin lagkamrat, så är han ändå en respekterad kapten gentemot Ramos.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-03-22 20:40
Hetfield Allt kan hända inom fotbollen, det är jag den första att erkänna. Dock tror jag att dessa rapporter är grovt överdrivna och framhävs extra mycket pga att det är landslagsuppehåll nu. De måste ha något att skriva och fylla tidningarna med. Vill du ha min gissning så stannar Alexis i Barça så länge de själva vill ha kvar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-03-22 20:36
Alexis kommer inte lämna i sommar 1. Inget lag i världen kommer lägga 25m på en spelare som Alexis. Okej om han hade gjort en del mål, men nu för tillfället så har han inga egenskaper värda den summan, han är inte heller längre en 'talang', även om han fortfarande har potential. 2. Barca kommer inte vilja sälja honom. Han gav upp mycket för att komma till Barca och han visar även på planen att han inte är en spelare som ger upp. Det enda negativa med honom är att han inte gör mål, annars är han en unik spelare med både sitt offensiva och defensiva spring. Som sagt, OM det släpper för Alexis med målen, så kommer han vara given i elvan då han näst intill är en perfekt spelare för vårt system.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 20:35
Exakt!

Det finns folk som har dåligt minne på detta forum. Har ni glömt vad han (Ramos) gör varje gång stackars Messi har bollen ? Han vill bara skada honom med flit, han fular sig mot alla spelare när det är El Clasico och sist men minst, har ni glömt vad han gjorde med Puyol ? Xavi ? Bojan ?

Det sjuka är att dessa spelare gjorde så han vann VM tack vare dem och han går och slår på folk.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-03-22 20:34
Går de för Reina tappar helt förtroendet för den här ledningen. Jag hoppas på att Reina trivs så bra i Liverpool att han inte vill flytta på sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-03-22 20:33
Rambla

Så du köper det spanska tidningar säger, men inte italienska? Dessutom så har även Vidal välkomnat Sanchez till Juventus.

Jag säger bara att med alla dessa rykten så är det inte särskilt konstigt om det skulle hända. Jag förstår inte heller varför Sanchez skulle vilja stanna i Barcelona och vara en truppspelare när han kan gå till Juventus eller Inter och bli deras stjärna. Dra inte heller upp att han har hjärta för Barcelona, för det köper jag inte.


elbraco

Jag säger inte att han är klar för något lag, bara att det inte är så konstigt om det skulle hända.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-03-22 20:33
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Även om jag håller med dig här måste jag påpeka att DU ville ha hit Terry. Usch.
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2013-03-22 20:31
Ramos ska aldrig komma nära Barcelona. Han må vara en duktig spelare men han är bland det smutsigaste de har i huvudstaden. Fattar inte hur folk vill eller tror att han kommer spela i Barça, det kommer aldrig hända. Iker däremot har jag respekt för men vill inte se honom i heller, låt han stanna i sin klubb. Hoppas Tito lyckas motivera Valdés till att stanna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-03-22 20:30
Hetfield Tror du på fullaste allvar att snåla Inter lägger 25m på bordet? De tror säkert att de ska göra ett klipp. Jag skiter vad dessa tidningar skriver, jag tror ändå inte att Barça givit hans agent tillstånd att förhandla med andra klubbar om en transfer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 20:29
Casillas kan jag förstå att man vill ha, men Ramos ? Ramos ? Ramos ? Jag vill för fan spy. Det är bara att hoppas att få Pepe också.
Barcelona elbraco - CP5
2013-03-22 20:18
fan, jag börjar få erotiska drömmar om att Ramos och Casillas anländer i sommar. Nu vet jag att det ALDRIG kommer att hända, absolut inte, men hans down så är ju Ramos världens just nu bästa mittback samt den perfekta värvningen för våran backlinje och Casillas som ersättare till Valdés.... hade ju inte skadat. Hetfield det låter som om du tror att Alexis redan är klar för Inter. Tycker mest det låter som vanligt bull från typ Rai Sport eller något... Personligen har jag fortfarande ganska höga förväntningar och stort hopp om honom även om han statistiskt sett inte bidrar med så mycket. Sen ska vi inte glömma att någon inom tränarstaben bara för några dagar sedan sa att Alexis är en del av Barcas framtid och att man bara väntar på att målen skall komma. Att få igång Alexis och Pedros målskörd var väl på Titos "to-do-list" när han kommer tillbaka från NY?
Barcelona Hetfield
2013-03-22 20:12
Rambla

The agent of Alexis Sanchez is expected to meet with representatives from Inter, according to reports.

Sportitalia have claimed that Fernando Felicevich will discuss with the Nerazzurri about the possibility of joining the club in the summer.

Varför skulle Sanchez agent träffa Inter om han bara ska säga nej? Det låter ju bara dumt. Hur du än vrider och vänder på det, jag har svårt att se att Barcelona tackar nej till 25 miljoner för en spelare som lär mest sitta på bänken och roteras. Det Sanchez gör kan även Tello göra.

Lägg till att Barcelona ska köpa tre spelare som kommer att kosta stora summor, så man måste få pengarna från ett annat håll.

Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-03-22 20:05
Hetfield Du ska inte ta vad italienska subjektiva tidningar skriver under ett landskampsuppehåll på för stort allvar. Alexis agent har tydligt sagt ifrån.att Alexis inte ska någonstans och att han trivs alldeles utmärkt i Barça. Det går också att läsa i spanska tidningar att både Inter och Juve har fått "no thanks" från Alexis. Förresten, hur kan de bestämma att han ska kosta €25m? Dessutom, han har hittills kostat Barça €26m. De andra 11m är fördelade på flera olika klausuler vilket innebär att klubben måste vinna en massa titlar och troféer innan de träder i kraft. Om Barça själva inte vill göra sig av med honom så stannar Alexis, det har han själv sagt. Visst, det är enligt tidningar som Sport och MD men i det här fallet väljer jag att tro på dom. Förresten, även i Italien kan man idag läsa att Alexis inte vill lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-03-22 19:55
både Iniesta och cazorla i mittfältet låter sjukt obalanserat. Det hade varit mer logiskt om det såg ut såhär; Cesc Iceman Iniesta Cazorla Villa Silva Fabregas kan ju åtminstone göra ett defensivt jobb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-03-22 19:47
Sen borde villa få spela också, han har ju gjort det bra! Han är ju en bättre anfallare än cesc så
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-03-22 19:45
Tycker verkligen att dom borde starta med Pedro! Blir så jävla grötigt med Silva eftersom han söker sig till mitten hela tiden och att Pedro är mer av en striker än Silva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 19:41
Att man ens startar med Arbeloa är en gåta som jag kommer aldrig lösa och sedan startar Vicente med David Silva som har varit dålig i City är konstigt. När man har en Pedro som öser in mål i landslaget. Han är i princip deras bästa målskytt med Villa.
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2013-03-22 19:37
Line-up Spain (official): Valdes - Arbeloa Pique Ramos Alba - Iniesta Busquets Cazorla - Villa Cesc Silva Pedro blir konstigt nog bänkad, han levererar alltid i landslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-03-22 19:37
Spain XI vs Finland: Valdés - Arbeloa Piqué Ramos Alba - Busquets Silva Iniesta - Cazorla Cesc Villa.

7 av 11 från Barca.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 19:35
Kovacic, vilken lirare. Han kommer bli en av dem bästa i framtiden. Han och Modric trollar.
Barcelona petersays
2013-03-22 19:08
Dubbel!
Barcelona zick9
2013-03-22 19:03
Ronaldo är vänsterytter vilket gör att han inte kan göra lika många mål som Messi. Dessutom filmar han aldrig, det ser man här. :P
Barcelona petersays
2013-03-22 19:03
" Portugal har dock en spelare jag gillar och det är Moutinho. Älskar hans spelstil, otroligt kvick och teknisk och en riktigt duktig spelfördelare. Känns som en typisk La Masía-spelare." Kan bara instämma, i en annan tid och med en lite annorlunda spelidé hade jag gärna sett honom i Barcelona. Nu har jag svårt att se honom platsa eller enkelt smälta in. Men visst, att om ett år se Moutinho som ankare på ett tremannamittfält med t.ex. Thiago och Inesta framför hade ju varit högst intressant. Det ska jag inte förneka. Edit: Värt att poängtera är att jag inte tror Moutinho haft en enda skadeperiod på sin åtta år långa proffskarriär och det har väl inte hört till ovanligheterna att han startat kring 50 matcher per säsong.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-03-22 19:00
Kroatien är inte bara ett snäpp utan flera snäpp bättre än Serbien just nu. De första minuterna var jämna men efter det har Kroatien haft initiativet och speciellt efter första målet fullständigt kontrollerat tillställningen. Ser inte hur Serbien ska vända på detta, de egentligen en seger men oavgjort hade naturligtvis varit så mycket bättre än en förlust. De måste spela bättre i andra halvlek, jag vet inte vad de ska ändra på men något måste göras.

Sen är inramningen som väntat helt fantastiskt, och det lyfter säkerligen Kroatien rejält. Snacka om hemmaplansfördel. Jag säger inte att det är därför de leder men det gör en enorm skillnad.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-03-22 18:55
Shanghai - SHOOT ME $12 (Barcelona) Håller med dig och jag håller på Kroatien denna match:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-22 18:53
THIAGO ALCANTARA

Ja, dem har ett hyggligt lag pappret, men dem presterar skit. Serbien kommer ingen vart med deras tråkiga spel, däremot Kroatien som har också namnkunniga spelare pappret spelar fint.

Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-03-22 18:47
Shanghai - SHOOT ME $12 (Barcelona) Serbiens backlinje är namnkunnig men resten av laget är inte lika bra. Deras starkaste lagdel är backlinjen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-03-22 18:45
Off topic, men på Youtube streamas alla kvalmatcher för de intresserade.
Annons: