/spanien/barcelona/forum/8576.aspx/spanien/barcelona/forum/8576.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 14:35
Vampíro De hade troligtvis fått stryk även av Spurs idag som verkligen började bra. Så jävla irriterande att en korkad Adebayor och en omringad Webb ska förstöra matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2012-11-17 14:32
Jag accepterar att en del tycker illa om sponsorreklam på tröjorna. Jag var emot de första dagarna, men sen svalde jag bara hela grejen med ett enkelt resonemang, för min egen skull.
Allt annat är så kommersiellt så vad gör det om tröjan också är det.

Skitsamma - det är ju pengarna som styr överallt inom sporten på den här nivån. Vill man komma tillbaka till det gamla gräsrot nivå så bör man gå nere flera divisioner för att se "Mer hjärta och mindre pengar".

Barcas nuvarande modell med kombination av egna produkter och cracks räcker gott och väl för mig. Jag har ingenting emot att qatarierna kommer föra in mer än 150 milj euro under en fem års period. Klubben behöver pengarna.
Barcelona Vampíro
2012-11-17 14:31
Bryr mig inte om loserklubben Arsenal, de må vinna mot 10 man på hemmaplan men får pisk så fort de möter ett topplag.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 14:29
Fy fan vilka fördelar Arse får av Webb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 14:25
Speciellt när Spurs var bättre än Arsenal och hade tagit ledningen. Hade säkert vunnit matchen. Jävla korkad satsning av Adebayor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2012-11-17 14:19
F** va jag stör mig på att spelare gör som adebayor, att det ens blir utv i sådana matcher!!

Matchen blir så mycket sämre att man tappar lusten att titta på den(som neutral supporter)
Barcelona FC Barcelona - 1899
2012-11-17 14:18
¡Barca! - Crèma Catalana (Barcelona) Behöver du ens en källa herre Gud hahahhaha. Chelsea vann matcherna så mot Barca och att du ens behöver källa för det hhahhahaha. Gå och sov.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 14:06
Tycker fortfarande inte det är rött. Skenheliga jävla Arsenal, de är på domaren så pass mycket att det nästan urartar i bråk blan spelarna. Ännu en intressant match förstörd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2012-11-17 14:03
Tottenhams gamla legender måste gråta över att Adebayor får bära nr.10 i Tottenham. Vilken totalt korkad spelare.

Wilshere är en riktigt skön typ av spelare, teknisk och hård. En Rooney, fast som mittfältare.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 14:02
Arse omringar aldrig domaren va? Eg, Nu fick se Adebayor utvisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2012-11-17 13:58
@Jordi Alba Ramos #18:

Källa. Väldigt tveksamt att Pep skulle uttala sig påmdet viset
Barcelona Hetfield
2012-11-17 13:54
Det med att Laporta var fläckfri och att han ska komma tillbaks och lösa alla problem är bara naivt och aningen dumt.

Laporta är en av de bästa presidenterna klubben har haft, men man kan inte blunda för att han ger av sig en väldigt oseriös bild av sig genom att dejta en porrskådis och åka runt i en yacht. Laporta skapade en bubbla som förr eller senare skulle spricka, klubben kunde inte gå igenom sådana ekonomiska förluster utan att det på något sätt fick konsekvenser genom mindre budget och möjligen spelarförluster. Man kan tycka att Rosells metoder är lite drastiska, men han gör det han ska göra. Klubben går äntligen i vinst och man börjar dra ner på skulderna, även om det är på bekostnad av reklam. Lura er inte att andra företag är bättre än Qatar Foundation, bara för att det står "Qatar" så är det per automatik inte sämre än spelföretag eller andra företag. Det känns lite som att Laporta hade en fest, och Rosell får städa efter honom och får en massa kritik för att han städar slarvigt.
Barcelona Essienesque
2012-11-17 13:48
Fan vad alla gnäller över tröjsponsorerna. Jag kan erkänna att jag var starkt emot det innan vi hade det men såhär i efterhand känns det bara idiotiskt att klubben inte ska stärkas ekonomiskt genom något så enkelt som att han tröjsponsorer, nästan löjligt. Speciellt när alla världens fotbollsklubbar har det, varför ska vi alltid försöka vara så jävla speciella för? Jag vet att Barca gärna målar upp en bild av sig själva som "mer än en klubb" och allt det där snacket, och visst det finns många skillnader mellan vår klubb och andra MEN i grunden är vi ändå en klubb som försöker konkurrera med andra och därför behöver vi även inkomstflöden som de har.

Sen det här med att Rosell pissar på katalaner och deras historia med att vilja bygga en ny arena, herregud.. Så ni menar att Barca aldrig ska ha en modern arena? Aldrig bygga nytt? Snälla, det finns oerhört mycket jag ogillar med Rosell men att han försöker föra klubben framåt är en av de få grejer han gör bra.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2012-11-17 13:44
Uttalande av Guardiola:

- Jag vet inte hur man kör en buss, därför tror jag inte att jag kommer vara tränare för Chelsea.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2012-11-17 13:43
Ars-Spurs, härlig start på en lördagseftermiddag. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2012-11-17 13:29
LeoMessi

Du har ingen aning om vad du pratar om. Vi var inte mittenlag utan tröjsponsorn, vi var CL-mästare. Vi behövde inte släppa våra bästa spelare innan det och vi behövde inte kämpa för att behålla dom. Man behöver inte vara katalan för att förstå att vissa Barca-traditioner gör klubben unik jämfört med andra.

Inte nog med att Rosell gör klart affärerna först och frågar sen, det börjar också märkas varför Laporta körde ut honom. Laporta är mer av en supporter och även katalansk politiker som verkar värna om klubbens traditioner och historia.
Barcelona Barca King -
2012-11-17 13:20
Gör inte Laporta till ett helgon. Anledningen att man hade unicef som tröjsponsor från början var för att vänja Cules vid tanken. Det hade skett för eller senare. Laporta kan säga vad som helst för att komma till makten igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2012-11-17 13:14
CR7 skojade säkert med en av hans kompisar i klubben och tejpade säkert, sedan fångade kameran honom, eller så är det photoshop som vanligt dem vill göra så att han får ännu mer dåligt image.
Barcelona ardan
2012-11-17 13:11
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

Really? Lägg ner mannen
Barcelona LeoMessi
2012-11-17 12:49
Vi skiter i sponsorsavtalet. Vi säljer en del stjärnor varje år och vi blir en mittenklubb som kämpar för att behålla spelare. Eftersom vi på detta forum är riktiga katalaner. Vi är inte alls intresserade av fotboll, vi är intresserade av politiken. Att Rosell vågar förbättra vår ekonomi, så dumt att försöka dra in pengar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2012-11-17 12:46
Titta vad Ronaldo gjorde med Reals klubbmärke efter matchen i söndags. Han tejpade över det med sitt nummer! Det kanske inte är världens största grej, i alla fall inte i den klubben, men nog är det ganska respektlöst och egoistiskt? Jag hade åtminstone inte gillat det alls om någon i Barca hade gjort sådär. Ingen är större än klubben!

Vad tycker ni?
Barcelona Bàckis I Anims Puyol y Abidal!
2012-11-17 12:42
Snart byter la Rosell ut den engelska flaggan i vårt klubbmärke och smäller dit Qatars. Synd att vi tappar så mkt som är förknippat med Barca :(
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-11-17 12:35
Papillon

Häftigt? Nej, men en känsla av solidaritet och en respekt för klubbens historia.

Något du och Rosell verkar ha mindre av.
Barcelona Basuuka
2012-11-17 12:18
Myrran.

Om du menar att Nunez var en president som inte tänkte långsiktigt och "shoppar för att han kan" så har du verkligen inte koll på Barcelonas historia.


Nu är jag inte medlem i klubben men jag tar gärna ett par titellösa år för att få ekonomin i skick igen än tröjsponsor, men det är som sagt en smaksak och ingen fakta. Tycker en så lång historia och framgångsrik klubb utan tröjsponsor är en så unik sak som väger tyngre än vissa titlar.
Barcelona papillon
2012-11-17 12:15
Mojito - Culé (un estilo de vida):

Jag tyckte också att det var "häftigt" och unikt att inte ha något tröjsponsor. Men om detta är en del i att kunna hålla sig kvar på toppen så är det ett måste med tanke på dagens ekonomi. Detaljerna kring avtalet har jag ingen vidare koll på faktiskt.

Sen när det gäller rosell och att han kör över medlemmarna så kan vi väl vänta och se hur det blir med det. Inget är väl bestämt än angående nybygget?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2012-11-17 12:03
koeman92:

"(United Madrid Emirates)". Seriöst hur gammal är du? Att du ens orkar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2012-11-17 12:00
Fais

Om klubben gör en vinst på €49 miljoner och minskar skulden med €85 miljoner, är då €30 miljoner (som sponsoravtalet ger per år) skillnaden mellan att leva och dö?

Att man sen väljer att till och med ge sponsorn rätt att sätta vilket namn som helst på tröjan gör det hela än mindre vettigt, då självständighet, dvs att inte vara bunden av vad någon annan extern part vill/tycker, är en av fundamenten i klubben.

Det är det här som inte går ihop och jag personligen, och en del andra också verkar det som, inte gillar.
Barcelona Myrran
2012-11-17 11:57
Sponsor avtal är skit men tycker ju det är bättre med en president som tar oss upp ur skiten och är lite långsiktstänkande än presidenter som får en stor pengasäck (figo affären) och shoppar för att dem kan (Nunez, Gaspart). Sälja sin själ? Mycket möjligt men jag gissar på att många här skulle skita i klubben när man inte har råd att ha kvar La Masia, Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Alves, Busquets etc. Tänk om vi skulle behöva sälja av en stjärna varje år för att gå runt i ekonomin? Tror faktiskt inte folk skulle vara så glada på det. O glöm Neymar också utan det.
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
2012-11-17 11:39
Värst va alla är emot dessa sponsorer.

Jag förstår att ni är emot Shell. De är en av världens smutsigaste och mördare i världen. De ligger bakom folkmord i varje kontinent.

Men vad jag inte förstår är att varför är ni emot Qatar foundition/airways/airlines?

Ni som säger att vi inte behöver sponsorer.
Välkommen eller vakna till 2012. I dagens fotboll är de stor vargarna ekonomisk dopade så att de ser ut som vandrande belgiska blå tjurar. Jag tycker att Sandro Rosell gjorde jättebra val med att välja Qatar familjen för om ni/du granskar vad de har för affärer så lär ni upptäcka att de är en av de få lite renare företag i världen.

Ni som inte vill ha Qatar, Vilka vill ni ha som sponsorer då??
Barcelona petersays
2012-11-17 11:07
@H.Alavi - Magico!:

Deppigt värre :(

Fast jag antar att det är enligt den gamla devisen "Först kommer maten, sedan kommer moralen".
Annons: