/spanien/barcelona/forum/8575.aspx/spanien/barcelona/forum/8575.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2/18/2013 14:19
Det är inte bara dåliga köp vi har gjort. Senaste säsongerna har vi gjort riktigt bra värvningar såsom Alba, Adriano, Mascherano(ja, det är en bra värvning) och delvis Villa. Om vi går längre tillbaka i tiden, spelare som Yaya, Dani Alves och Cesc(som iofs var ett rätt säkert köp). Det är fel att säga att vi bara gjort floppvärvningar, vi har gjort en del absolut, men vilken klubb gör inga floppvärvningar?
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/18/2013 14:10
Jag tycker inte att Sanchez ska få någon mer chans från start så länge vi möter ett topplag. Det räcker nu! Vi har inte råd med hans missar mot ett topplag som Milan eller Real Madrid. Han har fått för många chanser och han är jävligt kass. Det räcker inte att vara bra var fjärde match i Barcelona för det finns alltid de som kan göra det bättre än honom, sen om det är spelare utifrån eller från B-laget är en annan femma.

Jag är förbannad på honom och jag mår nästan illa när jag ser honom på plan. Han har börjat filma som in i bäng, han missar oerhört många lägen och han kan ju för fan inte ens utamana längre. Tello gör fan mer nytta än honom. Jag säger inte att Tello är en bättre spelare jämfört med Sanchez, men Tellos stil passar in mer hos Barcelona än vad Sanchez gör.

Barcelona B-Guden
2/18/2013 14:10
Alexis tänker så mycket när han kommer fri, nästan så han vill ha öppet mål för att våga skjuta.
Skulle ledningen gör så här skulle hans målskytte 4 dubblas.
Om han inte skjuter när han kommer fri blir han utan lön. för hur många gånger har han inte kommit fri och sen tagit för lång tid på sig och inte ens fått iväg ett skott ?
Barcelona Gabriel
2/18/2013 14:01
el Flaco - Loco-Motive

Det blir så, folket förväntar sig att en spelare levererar när han spelar. Minns när jag var på Camp Nou och såg matchen mot Valencia under dubbel säsongen, Villas första år. Det var en helt annan ton kring Villa då. Då var det massvis med kritik från människor som satt runt omkring mig. Både det ena och det andra sades om honom, att han inte var värd pengarna, att man köpte honom för sent, att han inte är samma spelare som han var i Valencia, att klubben gjorde ett misstag som köpte honom, att han bara springer offside hela tiden osv. Att fansen reagerar så är inte så konstigt direkt, det är så fans fungerar. Det kan man ju även se på hur det här forumet fungerar.

Tidningarna får ju göra vad de vill, de måste ju också sälja. Det är helt normalt att de försöker komma i underfund med varför han bara gjort 4 mål hitills. Bara de inte startar en (som du kallar det för) häxjakt på honom så bör det inte vara något som stör Alexis.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/18/2013 13:58
"Man behöver inte vara en nobelpristagare för att inse att Eusebio och Zubi sitter där de sitter pga. deras relation till Rosell och att de är lojala mot honom, inte pga. deras kompetens".

Där håller jag med dig till 110%!!!!! Det är bara kolla på en som Txiki tex, hur många sportchefer i världen köper spelare utan att ens använda de, eller köpa de för att sportchefen själv tycker om de? Tex Keirrison och Henrique. Jag har aldrig tagit våra sportchefer på allvar och kmr inte göra det heller så länge vi har sånna som Txiki och Zubi. Det är skam att ens kalla de för sportchef.

Vi har gjort alldeles för många dumma köp de senaste åren. Och det är inte lite pengar vi pratar om. Casceres, Henrique, Keirrison, Sanchez, Song, HLEB, Zlatan, Chygrynski och de här värvningar har vi gjort på typ fem år ungefär. Det är ALLDELES för mycket, för mycket. Det är egentligen bara Real Madrid som kan mäta sig med oss här. Det finns säkert flera spelare till som har floppat som jag har glömt...

Det är okej att göra dåliga köp , men det är inte okej att göra lika många som vi och Real gör på så kort tid. Vi har behövt en mittback i snart tre år och ledningen är så trångsynta och har knappast kunnat hämta hit ngn mittback. Hela världen vet att vi behöver en mittback men inte ledningen...
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2/18/2013 13:54
Hetfield/

Även om det finns olika anledningar till varför man sålde de spelarna som du nämnde så läste jag någonstans en fras som sammanfattar det ganska bra: Ingen klubb i världen är bättre än Barça när det gäller att välkomna en ny spelare och ingen annan klubben i världen är sämre på att göra sig av med dem.

Gabriel/

Fast de senaste veckorna har tidningarna börjat skriva mer och mer om Alexis dåliga form och försökt komma till underfund med hur han endast gjort fyra mål hittills under säsongen. Även om det inte rör sig om en häxjakt känns det som att såväl medierna och Camp Nou inte har någon feeling med honom. Minns när Villa värmt upp på kanten och bytts in hur publiken ger el Guaje ett varmt mottagande, medan man är mer eller mindre likgiltig när Alexis bytts in. Men jag håller med om att det lönar sig inte heller att ”döda” Alexis nu med tanke på att de närmaste matcherna är livsviktiga och vi behöver en Sánchez med bästa möjliga självförtroende.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:52
Gio Style

Håller med dig. Förbättrar han sitt målskytte kan han bli hur sjukt bra som helst, för han kommer till fler lägen än någon annan i vårat lag (bortsett från Messi då). Problemet är att han missar alla lägen...
Barcelona Gio Style
2/18/2013 13:50
Som jag tidigare nämnt, anledningen till att Alexis fortfarande har klubbens förtroende är just för att han faktiskt passar in i vårt spel. Jag tyckte inte det i början när han började kritiseras, men nu när man har studerat situationen lite djupare så ser man att det inte är där felet ligger.
Alexis rörelseschema är outstanding och passar helt perfekt hos oss. När Messi har så mycket boll som han har så måste vi ha någon som löper, ex. Pedro/Alexis.
På vilket sätt skulle inte Alexis passa in i vårt spel? Han kommer ju till lägen just för att våra mittfältare och Messi är så pass passningsskickliga att mackan kommer att komma om du söker rätt yta.

IMO är det enbart Alexis målskytte som måste förbättras. Ingen spelare bidrar med ALLT på plan. I hans position så bidrar han just nu med allt han ska, bortsett från mål.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:49
Sen håller jag absolut med om att köpet av Alexis och prislappen på 30 mille för honom än så länge måste ses som en misslyckas värvning. Det är ändå inget man kan blunda för. Han har inte levererat till det pris han köptes för.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2/18/2013 13:48
Sälj Sánchez i sommar. Varför ska han få så många chanser. Till och med publiken i Camp Nou har börjat bua ut honom och om man ska tro spanska sport kanaler och kommentarerna på Mundo och Sport så vill folket ha honom så långt ifrån Barcelona som möjligt
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:44
Hetfield

"De här personerna tränare varje dag och tjänar stora pengar för att spela fotboll, om man inte kan prestera så måste man ifrågasätta och kritisera. Det här är en miljardindustri som rullar på, inte en liten klubb i 6:e divisionen. Man måste ibland sluta vara så "snäll" och vara realistisk."

Vad föreslår du att man gör? För just nu går det inte att sälja honom, fönstret är stängt. Ville du att vi skulle sälja honom i fönstret som nyss var? Vill du att tidningarna ska kritisera han mer? Att klubben ska gå ut offentligt och förklara att man inte är nöjda med hans prestationer? Vill du att han ska säljas nu till sommaren som kommer?

Jag vet inte, personligen så ser åtminstone inte jag hur det hade hjälpt varken honom, eller oss som klubb ifall tidningarna eller klubben började kritisera honom offentligt. I det läge som vi befinner oss i nu, att vi leder ligan överlägset och går som tåget tycker jag att klubben och tidningarna gör helt rätt i att låta Alexis vara. Helt rätt att stötta honom och försöka få honom att komma igång istället. Sen kan man diskutera en försäljning till sommaren som kommer om inget ändras till våren, men det är en helt annan femma. Det kanske också diskuteras bakom stängda dörren, men det är det ingen som vet.

Men som det är just nu, ser jag ingen som helst poäng med att kritisera en spelare som uppträder klockrent både på och utanför planen och verkligen gör allt i sin egna makt för att hjälpa klubben. Man kan också diskutera vare sig man ska ge han så mycket speltid som han får, för trots allt är det viktigaste inte att få igång en spelare, utan att vinna matcher och titlar. Och man måste vara medveten om att sånna målchanser som han missat kan komma att kosta dyrt i viktiga utslagningsmatcher i CL. Men det är också en annan femma. Man kan göra en bedömning där och välja att förpassa han till bänken, en uppfattning jag isf hade delat.

Men jag säger det igen and I can't stress this enough. Att tidningarna eller klubben ska gå ut och kritisera honom, det lönar sig inte alls...
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:44
el Flaco

Jag tror att Pep insåg misstaget i att köpa Chyg och gömde sig bakom Rosell. Hur kan man annars vilja köpa en mittback för 25 miljoner och sen aldrig låta honom få spela?

Låt oss vara ärliga. Klubben har inte världens bästa trackrecord när det gäller att behandla spelare. Vissa spelare har gjort det svårt av egna misstag, men klubben är inte heller felfria. Rivaldo skickades ut ur klubben efter bråk med Van Gaal. Ronaldinho fick försvinna i smyg utan att ens ha ett värdigt slut, Deco fick göra likadant. Eto'o målades upp som ett problembarn trots att han alltid presterade och sprang för laget, och han fick försvinna. Det verkar ha blivit lite av en grej att ibland så baseras mycket av klubbens beslut på personlighet, och inte på kompetens (Eusebio och Zubi).

Gabriel

Jag skrev ju klart och tydligt att det var en faktor, men med tanke på Eto'o kropp och professionalitet så var inte åldern en avgörande faktor.

Det är klart att en ung spelare ska få fler chanser, men inte kan man blunda för prislappen? Han köptes som en storstjärna (prismässigt) och presterar i samma nivå som Tello och Cuenca (som inte har kostat klubben något i övergångssumma), är det bara jag som tycker att det är bisarrt?
Barcelona Barcaholic
2/18/2013 13:40
Rolig diskussion, det här med Sanchez situation är något speciellt. Han presterar faktiskt inte alls, åtminstone denna säsongen och ändå backar klubben upp honom mer än vad dom gjort på dem flesta andra spelarna som presterat såhär.
Förutom att hans vilja att lyckas & hans beteende kan det faktiskt också vara att klubben vill verkligen få honom att lyckas så att inte ännu ett dyrt köp misslyckas, vilket det har hittills.

Men det är något speciellt med Sanchez trots att han totalt sugit iår, och även om han gör det 2-3 år till hade jag velat att han stannar kvar. Man ser hur gärna han vill lyckas, och gör det mesta rätt ''bara'' det att han missar lägena. Klippet på mitt länktips förklarar verkligen Sanchez situation.
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2/18/2013 13:37
Hetfield/

Även om Tito ger Alexis förtroende i flera matcher är chilenaren långt ifrån untouchable och ordinarie startspelare i varje match. Han måste kriga för sin plats som nästan alla andra anfallare- Är väl bara Messi och Pedro som är givna och med all rätt. Men jag tycker ändå inte att man kan jämföra Alexis situation med varför Zlatan och Eto'o såldes, som jag nämnde i tidigare inlägg. Sen lär ju Alexis automatisk gå ner ett steg i hierarkin om en ny anfallare skulle köpas in i sommar.

När det gällde Chyg ville Pep inte sälja honom, utan det var Rosells beslut och Guardiola gick motvilligt med på det. I Bojans fall försökte Pep hjälpa honom och hade ett möte med honom tillsammans med ynglingens föräldrar i hopp om att få igång honom men inget hjälpte. Så i de två fallen har inte jag känslan av att Guardiola bara sket i de och slängde de åt sidan. Fallet med Eto'o håller jag däremot med om, men Samu var inte bara missnöjd med hur Pep hade behandlat honom, utan även Laporta och andra folk inom styrelsen mot slutet.

"Man behöver inte vara en nobelpristagare för att inse att Eusebio och Zubi sitter där de sitter pga. deras relation till Rosell och att de är lojala mot honom, inte pga. deras kompetens".

Så här det nästan alltid varit i Barça. Tråkigt nog ska tilläggas. All politik, särintressen och ismos har varit ett problem inom klubben t.o.m. innan Núñez kom in i bilden.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:33
Hetfield

Haha, men nu får du ge dig. Hur kan du totalt skita i min poäng när jag gjort det så klart och tydligt som man bara kan. Vadå gammal man? När har jag sagt det?

Verkar det verkligen så främmande att klubben resonerade på det sätt att Eto'o faktiskt ändå var 30-31 år (?) med ett år kvar på kontraktet och därför valde att göra sig av med honom (självklart pga personligeten och Peps feeling). Jag säger inte att klubben ansåg att han var slut, men pga det jag nyss nämnt så tog man ett beslut som man då ansåg vara bäst - ett beslut jag inte tror man hade tagit OM han hade varit lika ung som Alexis. Då hade man antagligen snarare försökt att jobba på hans personlighet.

På samma sätt tvekar jag på att man hade gett Alexis lika många chanser och förtroende om han var äldre.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:32
Sen så vill jag bara tillägga att jag hoppas att det går bra för Sanchez och att han börjar göra mål match efter match.

I slutet av dagen så vill jag att det går bra för Barcelona.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:29
Gabriel

Du får ju Eto'o att låta som en gammal man. Han hade ett exemplariskt sätt att sköta sin kropp, han hade kunnat klara sig i klubben ett par år till.

Jag förstår vad du menar med att åldern är en stor faktor, och jag köper det. Men jag tycker inte att det ska vara en ursäkt. De här personerna tränare varje dag och tjänar stora pengar för att spela fotboll, om man inte kan prestera så måste man ifrågasätta och kritisera. Det här är en miljardindustri som rullar på, inte en liten klubb i 6:e divisionen. Man måste ibland sluta vara så "snäll" och vara realistisk.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:27
Hetfield

Han hade ett sjukt lyckat år med Inter året vi sålde honom, men sen då? Visst, man kan inte klandra honom för att Inter gjorde en "Titanic" men han började fortfarande komma till åldern om du förstår vad jag menar. Ignorera inte det uppenbara i mitt argument, vilket är att han inte direkt var en ung spelare som man hade kunnat jobba med för att ändra på. Förstår du nu? Han var väl 30-31. Det var dags att gå skilda vägar, så man resonerade, även om dealen med Zlatan var den sämsta i klubbens historia.

Säger det igen, hade Eto'o varit lika ung som Alexis och levererat på det sätt som han gjorde så tvekar jag starkt på att han hade blivit såld. Man hade försökt att ändra på hans personlighet och "barcelonisera" honom, haha.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:23
Gabriel

Eto'o slutet å sin karriär? Han vann trippeln med Inter när han flyttade. Låt oss inte gå till nivån att påstå att Eto'o var på något sätt nära slutet.

Sanningen är att Eto'o var för frispråkig och tog för stor plats. Sen så var kanske en del av det taktiskt då Pep vill ha en större centerspelare. Poängen kvarstår, varför gav man bort en av klubbens bästa målgörare pga. personligheten, medan en annan spelare som inte ens gör en tiondels av det Eto'o gjorde och får stanna kvar?

el Flaco

Men då är det väl klubbens jobb att sitta ner och prata med spelare, innan man vänder ryggen?

Jag kommer alltid att respektera Pep, men sättet Pep behandlade spelare som han inte ville ha kvar i laget var inte acceptabelt. Jag utgår inte ifrån Zlatans "jag är bäst, älska mig" boken, jag utgår ifrån hur t.ex: Eto'o, Chyg och Bojan behandlades. Jag tycker att hela "du är en trevlig person, så du får 100 chanser till" börjar gå till överstyr. Det här speglar inte bara fotbollsspelare, men även i ledningen och val av tränare. Man behöver inte vara en nobelpristagare för att inse att Eusebio och Zubi sitter där de sitter pga. deras relation till Rosell och att de är lojala mot honom, inte pga. deras kompetens.
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2/18/2013 13:22
Hetfield/

Om man ska ta två spelarna som du jämförde så var Zlatan en oändlig mer problematisk personlighet utanför planen och en tickande bomb i omklädningsrummet. Han respekterade inte normen inom gruppen och kom även försent till träningarna. Alexis har än så länge inte uppfört sig på något tveksamt sätt. Så i det fallet tycker jag inte klubben agerar inkonsekvent.

Sen när det gäller Eto'o ville Pep bli av med honom från dag ett och när han ändrade om i anfallstrukturen och gjorde om Messi till en falsk 9:a var kameruanens dagar räknade. Här handlade det mer om hurivida en spelare hade kunnat anpassat sig till en viss position, även om hela den där feeling-förklaringen kändes lite väl flummigt för mig.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:20
Hetfield

Tycker inte man kan göra en sån jämförelse så svart och vitt som du gör. Det finns flera saker man måste ta hänsyn till när du gör den jämförelse. Till exempel var Eto'o i slutet av sin karriär när man valde att sälja honom, medans Alexis fortfarande är i början. Det samma gäller Zlatan (ok, slutet av karriären kanske är att ta i men han var inte direkt en ungdom heller). Tror det handlar mycket om att de ser potential hos spelaren och väljer att arbeta med han i hopp om att han tillslut kommer att leverera.

Hade tex Eto'o varit i Alexis ålder och levererat på det sätt som han gjorde samtidigt som han ändå hade den "problematiska" personlighet som han hade, så tvekar jag på att man hade gjort sig av med honom. Förmodligen hade man försökt att jobba bort hans dåliga sidor för att göra han mer anpassningsbar till klubbens principer. Men eftersom Eto'o var i slutet av karriären, och dessutom bara hade ett år kvar på kontraktet så tog man det beslutet.

Alexis hade aldrig fått det här förtroendet, trots sin snälla personlighet, om han hade varit äldre. Han är ung, man har tro och hopp på honom. Det blandat med att han vill det här så förbannat mycket och verkligen ger allt han har gör att man väljer att satsa på honom och ge honom mer chanser. Han hade aldrig fått det om han var äldre...

Det är åtmistonde vad jag tror.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:16
el Flaco

Jag tyckte bara att man kunde ta diskussionen till ett större perspektiv. Vad får en spelare att få flera chanser, medan andra inte får det?

Sen så köper jag argumentet att man inte ska sparka på en som redan ligger ner (hehe Pepe), men man kan väl ändå inse att det är professionella fotbollsspelare som får stora pengar för att spela fotboll, inte kan man ursäkta så många misstag med "det sitter i huvudet"?
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/18/2013 13:14
Det här med Adriano.. Jag tycker att han är bra truppspelare och har blivit mycket bättre sen Tito Vilanova blev Coach. Och han kan spela på flera positioner. Men jag börjar bli jävligt trött på alla hans skador, liksom han gör en bra match så är han borta i tre omgångar sen. Han är fan jämt skadad. Det var likaså med Jeffren och tillslut fick han lämna. Klubben funderar på att förnya hans kontrakt men jag hoppas att läkarna kan gå genom alla hans skador och se om de kan hjälpa honom lite med vissa program. Killen har inte turen på sin sida, han försöker verkligen men de här jävla skadorna tar kål på honom. Frågan är hur länge han pallar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2/18/2013 13:13
Hetfield/

Fast Alexis blir ju kritiserad här inne varje dag nästan. Tycker inte att folk har varit blinda för hans usla målform. Och så länge kritiken är konstruktiv och inte går över gränsen är den befogad.

Till en början var jag lite tveksam om Alexis skulle passa in i Barça med tanke på att vi spelar helt annorlunda jämfört med Udinese. Med den senaste tiden tycker jag att Alexis visst passar in i systemet. Han jobbar hårt i defensiven och kommer till lägen i offensiven. Hans problem sitter i skallen och hans dåliga självförtroende.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 13:11
Min poäng är att Barcelona är inkonsekventa i sina agerande när det gäller spelare. Vissa spelare skickas ut pga deras personlighet, andra får stanna kvar för andra saker.

Vad är det som avgör hur många chanser en spelare ska få? Om en spelare har ett problematisk sätt att bete sig, men gör mål i vartenda match, ska han få stanna kvar i klubben? Eller en spelare som aldrig gör mål, men som är en "trevlig" person? Det är sådana frågor som jag tycker att klubben måste fråga sig själv. Man skickade ut Eto'o pga. att han tog för stor plats i omklädningsrummet, men han presterade alltid när han fick spela. Sanchez som har kostat över 30 miljoner och gör knappt mål, han verkar få flera chanser. Det är bara en diskussion som är intressant, vad avgör hur många chanser en spelare ska få?
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2/18/2013 13:10
Official: David Villa, recovering from kidney stones, won't travel to Milan for the CL game on Wednesday #fcblive #ucl F a n
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2/18/2013 13:09
Ingen Villa eller Adriano mot Milan..

Official: Xavi, recovering from a thigh injury, will travel to Milan. Adriano, with thigh discomfort, stays in Barcelona #fcblive #ucl

Official: David Villa, recovering from kidney stones, won't travel to Milan for the CL game on Wednesday #fcblive #ucl
Barcelona Napao
2/18/2013 13:08
Vilka /vart ska han kritiseras för här på forumet har han fått ganska mycket kritik.

"Fast att Etoo skickades ut med huvudet före och att Sanchez är kvar för att han är en trevlig person är ju helt felaktigt" Det kan tolkas du vill Sanchez ska bli såld.
Barcelona Gabriel
2/18/2013 13:00
Själv tycker jag att Alexis om någon har kritiserats här inne. Det är väl antagligen bara Mascherano som fått mer skit än honom men men. Sen är det inte direkt konstigt att han inte kritiseras av "de egna" (fansen/medierna/klubben) i Barcelona när laget går så bra. Varför sparka på en liggande spelare. Det hjälper inte Sanchez på några som helst sätt att komma i bättre form. Han har redan dåligt självförtroende som det är, det hade knappast blivit bättre att ständigt kritisera hans spel. Han om någon är medveten om att han inte gjort eller gör det särskilt bra för tillfället. Då gör man istället allt i sin makt för att hjälpa honom, vilket inte är annat än rätt. Aldrig hade jag velat se att man började hitta "fel" när laget ändå går så bra, ser ingen som helst mening med det. Sedan kanske man ändå tar ett beslut om att sälja honom till sommaren, men sådana saker ska pratas bakom stängda dörrar.

Att skapa en "kritisera sanchez"-kampanj ser jag absolut ingen mening med. Tycker det är helt rätt och förståligt varför man försöker att inte göra en så stor sak av hans dåliga form, framför allt när laget ändå vinner.
Barcelona Hetfield
2/18/2013 12:50
elbraco

Vart skrev jag att han skulle säljas? Jag sa att han ska kritiseras, och jag tycker att han kommer undan med en hel del bara pga. att han är en "trevlig" person.

Jag tycker att Sanchez är en bra fotbollsspelare, men han är helt fel för Barcelona. I ett lag som Bayern Munchen (eller liknande) så hade han kunnat passa. Sanchez kommer ju aldrig att peta Pedro, och om han ska spela på vänsterkanten så förväntas det att han ska göra mål, vilket han inte heller klarar av. Så varför betalade man över 30 miljoner för en spelare som bara springer och kämpar när både Cuenca och Tello klarar av den uppgiften? Sen så pratar jag inte bara om vad folk säger här inne, jag pratar med om vad folket i Barcelona och vad journalisterna säger. Sanchez kommer undan för att laget går så bra, om hans "missar" hade varit avgörande i t.ex: CL så hade han väl skickats bort från klubben med första flyget till Grönland.
Annons: