/spanien/barcelona/forum/8570.aspx/spanien/barcelona/forum/8570.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona socccerfan1
2/17/2013 21:18
Fy vad det suger med hands / gult i Spanien.. Och domarna är sämst.. :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2/17/2013 21:00
varför spelar real på hemmaplan igen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 20:20
Och vissa har mage att påstå att Pirlo borde ha haft hans plats i guldbollenomröstningen och att Pirlo förtjänade att bli em:s bäste spelare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2/17/2013 20:15
Iniestas magnifika prestation i CL-finalen 2006 mot Arsenal i länktips. Det här han hann alltså med under den andra halvleken efter att han bytts in. Att tänka sig att det inte är förrän på senare år som fotbollsvärlden börjat acceptera Iniesta som en av dem absolut bästa spelarna i världen, när han som 22-åring dominerade och var helt avgörande i en CL-final.
Barcelona enkos
2/17/2013 19:25
Då jag är övertygad om att Atletico inte kan hota Barcelona så vill jag gärna att de vinner sina matcher bara för att hålla Real bakom sig...
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 19:18
Där stängde falcao käften på mig :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Grimaldo
2/17/2013 19:13
Börjar bli mer svag för Agüero. Och när man tänker på Messis och Agüeros samarbete i Argentina så börjar man tveka lite ifall man ska värva Neymar eller om man ska värva Agüero...

Vem av Neymar och Agüero tycker ni borde komma till Barcelona?
Barcelona Gonzalez_Barca
2/17/2013 19:10
THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)

Bara för det gjorde han mål nyss. :D
Barcelona barca_joe
2/17/2013 18:52
THIAGO ALCANTARA

Kan inte hålla med mer!
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 18:46
Diego Alves har varit riktigt bra idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 18:42
Okej, känns bara som att han inte gör mål lika ofta längre. Sen så kanske han är i em svacka och Atletico är väl också i någon form av svacka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2/17/2013 18:36
I förra ligamatchen, mot Rayo.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 18:15
Förresten när var det sist falcao målade i ligan? Känns som hans målproduktion har avtagit på senare tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 17:44
barca_joe (Barcelona) Killen lägger sig vid varenda kontakt och skriker som en bitch på domaren så han ska varna motståndaren. Faller fan lika lätt som Lavezzi. Sen så är han överskattad. Killen gör 3 mål på en match för att sen inte göra mål 6 matcher och sen gör han 2-3 mål på en match igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
2/17/2013 17:42
@THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket):


Har sagt det i åratal. Hans beteende är vidrigt emallanåt.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/17/2013 17:26
Slå på fyra sport. Det är halvtid i Ajaxs match och Christian Eriksen har ett drömmål, Cuenca lär komma in snart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2/17/2013 17:18
Det finns ingen anledning att stressa fram försäljningen av Alexis. Vi har andra anfallare som levererar, vi har rätt bra med pengar, Alexis vill säkerligen stanna. Den här säsongen har inte blivit som vi ville med Alexis, men jag är säker på att han kan komma tillbaka. Han har haft sina stunder i Barcatröjan, det gäller bara att bli jämnare för hans egen del.

David Villa hade jag gärna behållt, men något säger mig att han vill något annat. Han har fått på tok för lite speltid sett till hur han har presterat, jag kan ärligt säga att han blivit behandlat dåligt den här säsongen. Visst att han inte måste vara ordinarie men mer speltid bör han definitivt få, skulle vara kul att se honom i någon stormatch. Onsdag är ett ypperligt tillfälle även om jag också gärna hade sett Thiago starta.

Vi får heller inte glömma Cuenca och Tello. Jag har en dålig känsla att Tito inte riktigt har Cuenca med i sina planer längre, vilket jag tycker han bör ha. Han har haft jobbigt med skador men är en riktigt duktig och mångsidig spelare, till skillnad från Tello känns han bra mycket mer komplett. Tänk nu att vi har Messi och Pedro som de enda anfallarna som känns helt givna i truppen, sedan även Iniesta som förmodligen kommer fortsätta spela där ett tag. Alexis hoppas jag stannar som avbytare men förhoppningsvis senare som en spelare som krigar för startelvan. Lägg till Cuenca och Tello på det, och möjligen men troligen inte Villa. Det enda jag kan komma fram till är att vi knappast behöver Neymar. Kanske tidigare men när Iniesta gjort det så bra som ytter så ser jag inte var Neymar ska spela. Jag hoppas rykterna stämmer om att Tito föredrar en liten trupp nästa säsong, jag vill inte ha fler världsstjärnor på bänken som vi vägrar utnyttja. Tänk er Neymar och Alexis på bänken, det är en skam mot fotbollen egentligen.

Messi och Iniesta som ordinarie. Pedro och Alexis som kämpar om högerytterpositionen medan Tello och Cuenca får sin speltid de också. Samtidigt gör Deulofeu sitt sista år i Barca B och får speltid i cupen och lite i enklare ligamatcher. Mitt drömscenario nästa säsong när det gäller anfallet.
Barcelona enkos
2/17/2013 17:16
Messis målfacit i CL, 56 mål

Germany 12
England 8
Ukraine 5
Ryssland 4
Greece 4
Scotland 4
Italy 3
Denmark 3
Czech Rep 3
France 3
Belarus 2
Switzerland 2
Spain 2
Portugal 1

Och då ska Messi belackarna komma med ursäkter om att "Messi gör bara mål mot dåliga försvar i La ligan" :))
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 17:13
Bara jag som tycker att soldado är en gnällig tönt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2/17/2013 17:11
Gabriel

Önsketänkande från min sida. Gillar Guaje skarpt och tycker det vore bättre att ge honom förtroendet något år till, trots att han är äldre än Alexis och sitter på utgående trakt. Men i verkligheten tror jag, precis som du, att han säljs i sommar.
Barcelona R10 Gaúcho
2/17/2013 16:51
Jag skulle förmodligen aldrig kunna komma fram till vem som var den viktigare spelaren för Barcelona i dagsläget, Messi eller Ronaldinho. Många kanske inte riktigt håller med mig nu och tycker att Messi är den självklara, men min "kärlek" till Ronaldinho kanske får mig att framstå lite som enögd.

Ronaldinho var och är "one of a kind" och älskad av flesta. Den mest mångsidiga spelaren genom histiorien i mina ögon. Han var en artist och jag tycker att han var den viktigare spelaren ur den aspekten att han tillförde med underhållning som ingen annan. Han tog fotbollen till annan nivå och gjorde saker som inget tidigare hade sett eller ens kunnat föreställa sig att man kunde göra. Han är en utav de legender som tagit fotbollen till den nivå som den är idag. Det var som att se Harlem Globetrotters på plan med honom, davids, gio, deco mfl. och är trots allt underhållningen som får oss att fortsätta att kolla på fotboll.

Lionel Messi är klart den viktigare spelaren när det kommer till framgång och resultat, vilket i sin tur bidrar med mycket lycka hos oss cules. Alla rekord som han håller talar för sig självt. Jag menar dock inte att Messi inte står för underhållning, för det gör han absolut. Att ta sig förbi ett hela Real Madrid försvaret samt några mittfältare och dessutom lägga bollen i nät bakom Casillas kan endast han göra. Men det var något speciellt med Ronaldinho.

För att sammanfatta allt så tycker jag att båda bidrar med olika saker och det är svårt att bestämma vem som var viktigast. Messi bidrar med oerhört mycket framgång till klubben som får oss att bli lyckliga och stolta och Ronaldinho med underhållning av högsta nivå som fick mig och andra att att räkna timmar en vecka innan nästa match skulle spelas.

Men en sak att lägga på tanken är att Messi har många år framför sig.
Barcelona Gabriel
2/17/2013 16:49
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

Hur tänker du när du vill behålla Villa ytterligare en säsong när han inte får någon speltid för tillfället? Tror knappast att han är villig att ruttna bort en säsong till på bänken. Det vore misshandel på honom av klubben om man inte gör sig av med honom. Personligen älskar jag honom och tycker att han ska få mer speltid, men faktum är att det blivit väldigt tydligt att man inte vill satsa på honom.

Villa kommer att försvinna till sommaren, allt annat är en stor skräll.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2/17/2013 16:16
I grunden gillar jag verkligen alexis, men det känns som att både han och Barca gör bäst i att gå skilda vägar i sommar. Tråkigt då killen har en skön inställning och verkligen vill lyckas här... Men Alexis behöver ett miljöombyte och intresse från storklubbar finns fortfarande för honom. Med tanke på hans ålder och långa kontrakt finns det pengar att håva in. Sälj Alexis och behåll Villa till 2014. Någonstans här emellan tas Neymar eller en annan klassforward in. Den andra lediga platsen till säsongen 2014/2015 får våra talanger slåss om... Det är mitt förslag i alla fall
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2/17/2013 16:12
301 mål av en 25 åring alltså! Och som han gjorde sina mål, folk som säger att han bara gör med vänster fot, men i länken nedan kan man se hur många mål som helst som Messi gjorde med höger och en del med huvudet. Han som gör mål på alla sätt och viss..
Barcelona zigazaga
2/17/2013 16:08
Ja, of course. Finns ingen diskussion. Men R10 kommer alltid vara älskad i Barcelona, folket pratar om honom och kommer göra det många år framöver.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 16:00
zigazaga (Barcelona) Håller med dig! Ronaldinho kan vara den mest underhållande men det betyder inte han var bättre än Messi. Jag tror att om folk fick välja mellan Ronaldinho och Messi när dom är som bäst så hade majoritet valt Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2/17/2013 15:56
Självklart har Ronaldinho betytt mycket för oss, och att han var mycket underhållande att se på. Men Messi har en kontinuitet som världen aldrig skådat innan. Kolla Messis statistik genom åren. Blir ju bara bättre och bättre. De som påstår något annat om Messi kan inte fotboll eller är haters.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/17/2013 15:49
zigazaga (Barcelona) Det är sinnessjukt hur bra Messi är och hur mycket han betyder för oss. Har en kompis som inte hejar på något lag och inte kollar på fotboll ens. Men han har ändå mage att säga att Messi inte är så bra egentligen utan att Ronaldinho (detta inkluderar spelare som Zidane, brasseronaldo och carlos av någon jävla anledning) var mycket bättre bara för att han var mer underhållande. Såna argument är bland det värsta jag vet, du får tycka att Ronaldinho var bättre men gör det inte för att du tycker att han var mer underhållande. Ronaldinhos poängskörd kan inte jämföras med messis, tyvärr. Det gör ont att säga det med tanke på att han är en av mina favoritspelare, men så är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/17/2013 15:43
Intressant och läsa era kommentarer om Tevez. En annan grej som är dåligt med Tevez är hans attityd..

Jag tror endå det blir Neymar som får sista ordet. Det kan inte bli tydligare. För det första så är han Brasse och för det andra så har han Nike, ni som känner till Rosells historia vet vad jag menar. Det som är bra med Neymar är att han kan spela även på kanten, det har han redan bevisat några gånger i landslaget. Sen är han nära vän med Alves.

Att Villa lämnar känns ju självklart men Sanchez borde också ligga illa till. Han får gärna lämna, jag har absolut inga problem med det. Han har fått många chanser iår och det blir bara värre och värre. Visst han gör ju någon bra match här och där, men det räcker absolut inte för att vara ordinarie i Barcelona. Han är våran egna Fernando Torres. Det komiska är att han var mycket bättre under hans första år jämfört med den här säsongen.

Att Pedro inte får lika mkt skit som honom är en annan femma. För det första så får Pedro absolut inte lika många lägen som Sanchez får, han missar som alla andra men han sätter en hel del också. Sen jobbar han oerhört mycket för laget och är nästan alltid pigg. Sist men inte minst så kostade han inte 35 milj euro till skillnad från Sanchez.
Barcelona zigazaga
2/17/2013 15:31
Alla 301 mål Leo har gjort för oss. Rekommenderar er alla att se det. Många fina minnen som dyker upp. Man blir nästan gråtfärdig när man ser hur mycket han har gjort för oss.
Annons: