/spanien/barcelona/forum/8533.aspx/spanien/barcelona/forum/8533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King -
2/24/2013 01:27
Håller med Falsk 9a ska inte behövas slopas helt men lite variation är alltid nyttigt. Överaskning ska alltid vara en del av spelet och det har det alltid varit under Gurdiola. Pep började ju redan under sin sista säsong spela mer med en central anfallare och där shinade Alexis även om han missade lägen. Även Messi shinade som offensiv central mittfältare, släppande forward - kalla det vad ni vill. 50 något ligamål under Pep.

Hädanefter borde Messi tillbaka till högerkanten med friroll och droppa ner till mittfältet, röra sig centralt och byta positon till vänster kanten. Ronaldinho tiden var det oftast positionsbyte mellan anfallarna.

En sak jag vill se mot Milan är olika typ av anfall även distansskott. Inte en enformigt spel där Milan spelarna blir mer och mer bekväma för att samma sak utspelar sig som en hackad videoband.

Forca Barca och ge oss en Magisk kväll mot Madrid och speciellt mot Milaaaaaaaaaaaaaaaan!
Barcelona MESSI.CORLEONE
2/24/2013 01:21
Leo!EtsUnic!SosGrande!

Du har rätt. I Argentina har Leo Pipita framför sig och visst funkar det utmärkt?
Barcelona Leo!EtsUnic!SosGrande!
2/24/2013 01:15
Någon mer än jag som tycker det är dags att släppa det här med falsk nia? iallafall när det kör fast som det gjorde mot milan och även idag i första halvlek. Det känns som motståndarlagen har läst sönder det och messi får minimala ytor.

Tror det skulle gynna alla om barcelona skulle gå tillbaka och spela med en renodlad anfallare med messi i en fri roll bakom lite åt högra kanten, så som det såg ut stundtals i andra halvlek idag. Tänk ändå vilka ytor messi skulle få om mittbackarna får en anfallare att tänka på istället för att nästan bara kunna fokusera på messi.

Tror det hade kunnat bli succé faktiskt och jag hoppas verkligen Tito och Roura la märke till det idag och VÅGAR göra den ändringen om det kör fast mot Milan i returen. Annars tror jag tyvärr det blir riktigt svårt att ta sig vidare.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2/24/2013 01:14
Bara jag som njuter av att se Messi spela på kanten som han jag gjorde ibland idag?
Tycker han borde spela där mot Milan faktist, blir inte lika låst då.

Tello/Pedro------Villa-------Messi
Barcelona Barca King -
2/24/2013 00:58
Har ni tänkt på en sak? Utan Xavi på plan blir det ett galet böljande spel fram och tillbaka. Fabregas, Xavi och Iniesta tillsammans på plan kan ibland bli för statiska när det inte funkar som i början av säsongen. Fabregas och Xavi tillsammans skapar för lite fart i spelet. Det ska finnas en Iniesta som driver fram bollen som kan vrida och vända bort sin gubbe som även driver in bollen centralt. Och en Tello/villa på vänster kanten med ett öga för mål och vara rakare i spelet som en anfallare är. All ära åt iniesta på kanten och visst tar han sig förbi sin gubbe men när motståndar laget backar ända in i målet som Milan, Kan inte självaste Iniesta komma runt på kanten därför gör han mer nytta centralt.

Framför Busquets ska det antingen vara Xavi/Iniesta eller Fabregas/Iniesta mot Milan! Mot Madrid gör det aldrig något om laget spelar mer kontrollerat! Då kan det vara Xavi/fabregas och Iniesta på kanten! I 60e Minuten kan man ta ut antingen Xavi eller Fabregas och flytta ner Iniesta för att ge plats åt Tello.
Min startelva mot Madrid i bägge mötena.
Pinto

Dani Pique Puyol Alba

Sergio

Xavi - Cesc/Iniesta

Pedro/Tello in 60e minuten - Messi - Villa/Tello in 60e minuten

Tello är bäst som inhoppare just nu och behöver mer rutin innan han startar matcher. Sista klivet till världsklass kommer om han fortsätter som han gör. Risken är den att han startar och gör en plattmatch. Låt han dribbla och löpa sönder trötta lag som är mentalt utmattade.
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
2/24/2013 00:51
Tycker behandlingen av Tello vart väldigt märklig den här säsongen. Runt augusti-oktober var han en stabil rotationspelare och fick starta många matcher också, sedan har han av någon konstig anledning helt tappat status och fått betydligt mindre speltid senaste 3-4 månaderna. Hade ersättarna stänkt in mål hade det vart en annan femma men vi alla vet hur Alexis och Pedro spelat i år och det gör Tellos frånvaro från startelvan/truppen konstig i mina ögon. Hoppas kvällens insats ger honom förnyat förtroende för han har egentligen aldrig slutat leverera utan helt plötsligt bara försvunnit under säsongens gång. Spelar ingen roll vad man heter, den som presterar ska få spela och Tello förtjänar betydligt mer tid på planen, han kan bli en nyckel kommande matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2/24/2013 00:41
Det verkar vara någon slags tävling i Madrid om vem som kan få 2 gula kort snabbast haha.
Först Kaká på ca 6 min, sen Ramos under 1 minut och nu Di María som fick på ca 10 sek! Fan den blir svår att slå men med Pepe i laget är allt möjligt.
Barcelona Linus Wennerlund
2/24/2013 00:40
Undrar om det är någon som har planer på att åka ner till Milanmatchen. Hade varit kul att ha sällskap?
Barcelona Messi_theONE
2/24/2013 00:38
om vi ska vidare i CL .. så ska det spelas 2 exakt samma halvlekar som den siste nu mot Sevilla..
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2/24/2013 00:36
Det var tre månader sedan Montoya startade en match. Hur fan kan man begära mer av honom när han inte tillåts få någon som helst form av kontinuitet i sitt spel? Efter de förutsättningarna tycker jag han gjorde det förhållandevis bra. Visst, Navas kom förbi några gånger men då är han också en av ligans svåraste yttrar att försvara sig mot. Dessutom så lämnades Montoya ofta helt ensam mot Navas utan understöd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/24/2013 00:35
Är Affelay skadad i schalke?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2/24/2013 00:26
Sevilla skapade mera ikväll mot Barcelona än vad Milan gjorde men så blev det två olika resultat, fotbollen är märklig !
Barcelona påfågeln
2/24/2013 00:25
Afellay gjorde det okej, men kom aldrig riktigt upp i toppform, och är nu sen en tid tillbaka skadad tills vidare, kanske hela säsongen har inte helt koll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2/24/2013 00:21
Mer Tello! :P

Barcelona have won all 12 Liga games in which Tello has taken part this season #fcblive [via md]
Barcelona koeman92
2/24/2013 00:21
På tal om Afellay, vet någon hur det går för honom i Schalke? Spelar han bra? Kanske man borde ta tillbaka honom till nästa säsong.
Barcelona Barca-nist
2/24/2013 00:20
*
Barcelona Barca King -
2/24/2013 00:18
Messi såg som pånyttfödd ut när han dribbla in i Sevillas straffområde och passa snett inåt bakåt.
Barcelona Barca-nist
2/24/2013 00:18
för en gångs skull var det krut i Jordi Roura;) gött och se!

Alves verkade gå på absint ikväll , han , Iniesta och Pique var bäst på plan.
Barcelona Barca-nist
2/24/2013 00:17
*
Barcelona Barca-nist
2/24/2013 00:16
*
Barcelona enkos
2/24/2013 00:16
Ikväll hade vi ett skott mer på mål än mot Milan och vi gjorde två mål :)
3 Shots on Goal
Barcelona enkos
2/24/2013 00:11
57 629 såg matchen..

Barcelona FCB_Messi
2/24/2013 00:09
Våran första halvlek finns inte mycke att säga om . Katastrof . Andra halvlek fick vi se riktiga Barcelona . Montoya hängde inte med. Det är bara att erkänna . Navas kom runt många gånger och med lite flyt så hade dom fått in 2 bollar till men slog dåliga inlägg . Hade dom fått in 2 bollar så vet jag inte vad folk hade sagt om montoya. Ni hade viljat sälja honom . Mot Madrid vill jag se tello, villa, Messi . Villa längst fram !! Älskar när han spelar där. Tello är ett stort hot hela tiden på sin kant . Med sitt skott, snabbhet (!), och inspel så är han given för mig .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/24/2013 00:04
Måste även säga att Alves var grym idag! Han sprang konstant
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2/24/2013 00:03
Andra halvleken och Tellos inhopp gör att man kan sova rätt gott trots allt. Och jag hoppas villa byttes ut för att han ska starta på tisdag. En liten eloge till våra tränare - om det nu var Roura på bänken eller Tito i New York - som agerade snabbt och gjorde tre byten. Framförallt att sätta in Tello redan i halvtid och sedan stabilisera med Song/Busquets tillsammans på mitten var viktigt. Jag tror inte vi hade vunnit utan dessa byten. Saknaden av tito lever kvar men det är som det är. Nu tar vi med oss det positiva och bygger vidare på dem! Bona nit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2/24/2013 00:02
@DM1982:


Kanske formulerade mig lite dåligt. Att jag tappat hoppet om honom helt berodde kanske till 0.01% på dagens match. Det är någonting han byggt upp under typ 1.5 år nu. Han var inte dålig men det är fortfarande NOLL förbättring. Helt ärligt. Affellay hade gjort det bättre och han var 10 gånger billigare. Bokstavligen. 10 GÅNGER BILLIGARE.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2/24/2013 00:01
Jag tyckte att montoya gjorde helt ok på vänsterkanten! Killen hade en av la ligas snabbaste spelare att handskas med och dom fick dessutom stor yta att väggspela mot montoya
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
2/24/2013 00:00
dubbel!
Barcelona Barca-nist
2/23/2013 23:59
Montoya fick inte in en enda nick duell och det ledde till Sevillas mål!

säkerhetsrisk
Barcelona DM1982
2/23/2013 23:58
@grande jw:


Om man ska vara helt ärlig så var de ett helt annat lag i andra så det är lite missvisande att dra för många slutsatser efter den här matchen. I andra halvlek så spelade Barcelona fotboll, i första lullade de omkring och ingen hjälpte någon.

Men med det sagt så är Tello ändå ett bättre alternativ för tillfället. Skulle inte förvåna mig om Cuenca också går före om han kommer tillbaka.

Som jag ser det så spelar Alexis i Juventus nästa säsong och i vanlig ordning kommer det vara ett vrakpris eftersom vår styrelse aldrig har lärt sig att ta betalt.
Annons: