/spanien/barcelona/forum/846.aspx/spanien/barcelona/forum/846.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-07-06 13:36
Även om Messi inte får guldbollen pga detta politiska och i nte sportsliga skäl så ska Ronaldo aldrig få guldbollen fören Suarez som har varit mycket bättre än Ronaldo . Ska Ronaldos straff i straffsparksläggningen och tur i EM dör han trots skit motstånd gått mållös i 4 av 5 matcher vara mer betydelse än Suarez som har presterar hela året och tom blivit hela Europas bästa målskytt.
Barcelona Vronskij
2016-07-06 13:31
@Barca - Puyol:
Sitt ner i båten. Ronaldo tar sin sista Ballon D'or i januari. Blir inga fler sen.
Barcelona enkos
2016-07-06 13:31
Enligt Messis advokat Enrique Bacigalupo har spelaren själv inte haft någonting med affärerna att göra, utan allting ska ha skötts av hans pappa.
– Han visste inte att det fanns externa företagsstrukturer specifikt för att undanhålla intäkter, säger försvarsadvokaten enligt El Periodico.
Barcelona LennyRomario
2016-07-06 13:30
@enkos:
Jag menar inte Messis inblandning alltså (den varken har jag några bevis för, eller vet om den är olaglig), utan Panama-affären generellt. Som du inte alls förstod vad det var så märkvärdigt med. Alla verkar ju ha sina pengar i Panama, och verkar ju inte alls vara omoraliskt eller märkligt. Tänkte om Islands premiärministers avgång kanske fick dig att ändra uppfattning där?
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-06 13:30
Detta var de bästa som kunde hända Messi varför för att han tvungen få detta emot sig. Han kommer vara hungrig på plan de kan ni räkna med. Pengar är inga problem för honom men att hans pappa har lurat honom kommer göra honom starkare. Folk kommer få äta sina ord efter allt de har sagt om magikern Messi. Messi dont fall down do not fall down.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-06 13:29
[QUOTE=neymar JR]Vänta lite, straffas Messi för något som påstås har hänt när han var 17 år? Hahaha wtf, ska väl inte ens gå att straffa honom. Och tror dom verkligen att Messi hade något med det att göra? [/QUOTE] Brotten begicks under de år han var 17-19.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 13:29
@LennyRomario:
Tror ingen sätter sig emot det du säger, men många reagerar på att det pågår en kampanj mot just våran klubb och våra spelare medans andra klubbar och andra spelare i dessa klubbar kommer undan för samma sak. Varför har man knappt fått läsa något om Real Madrids transferban? När det var oss det hände var det nästan det enda som skrevs och talades om. Varför kom både Casillas och Alonso undan "fängelsestraff" för samma brott som Messi? Vet folk ens om att Casillas och Alonso också begått skattebrott, tvivlar på det. Snarare det som folk här inne reagerar på.
Barcelona neymar JR
2016-07-06 13:27
Dm1982 Jo samma här, dom har hoppats nu i snart 1 år att han ska sitta in och helt förstörda nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-06 13:26
Vilken Panama? Har du någon bevis ?
Barcelona LennyRomario
2016-07-06 13:24
@enkos:
Ja, och Panama var inte heller nåt att bry sig om, enligt dig. Alla är korrupta utom vi, men ändå döms vi både som klubb och enskilda spelare. Bevisen är väl förstås fabricerade? Jag tror faktiskt det är närmare sanningen att han och hans far klarar sig från fängelse (dömd till 24 månader) för att de är Messi och hans far. 4.1 miljoner euro, där sitter du i finkan ett par år i Sverige utan snack.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 13:21
[QUOTE=The black Messi ]Om Portugal går till final (och kanske vinner?) så lär ju han vinna det oavsett prestation under hösten. Det är så det funkar, kommer man långt i en turnering så räcker det med att man har gjort en OK insats och så är man med i snacket om årets spelare. Särskilt målvakterna brukar glida på det väldigt mycket tycker jag, fastän det funnits målvakter som varit bättre i sämre lag. [/QUOTE] Varför sågs det som misslyckande då att Messi kom till final i VM 2014? Det målades upp som något dåligt i media. Varför skulle då Ronaldo vinna Ballon D'or om han går till final i EM o förlorar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The black Messi
2016-07-06 13:17
@Lionel "Rey" Messi:

Om Portugal går till final (och kanske vinner?) så lär ju han vinna det oavsett prestation under hösten. Det är så det funkar, kommer man långt i en turnering så räcker det med att man har gjort en OK insats och så är man med i snacket om årets spelare. Särskilt målvakterna brukar glida på det väldigt mycket tycker jag, fastän det funnits målvakter som varit bättre i sämre lag.
Barcelona DM1982
2016-07-06 13:16
[QUOTE=neymar JR]Nej detta är en sorgsen dag, men trots allt inte för oss cules. Utan för Madrid fan som trodde dom skulle få slippa Messi i 2 år haha! [/QUOTE] Det var en maräng som talade om för mig att Messi hade fått fängelse, killen var överlycklig för han trodde att det var skaka galler som gäller. Ville inte förstå när jag förklarade att det inte handlade om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-06 13:16
Allt för att förminska FC Barcelona, madrid lyckas inte... :) måste vara hårt att barca är större än Real madrid idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-06 13:13
[QUOTE=El Pistolero #9]Messi är en MYCKET bättre fotbollsspelare idag. Ser inte hur Ronaldo ska kunna ha en chans. [/QUOTE] Du glömmer vilka som röstar. Blandningen av vänner och sådana som inte kollar på matcherna utan bara statistiken. Kaptener, tränare, journalister osv som alla är partiska. Går man efter statisk dock, så är Messi överlägsen alla under 2016 och Balon D'or ska delas ut för kalenderåret 2016. Jag tror att Ronaldo vinner, inte för att han förtjänar det men för att folk är så jävla blinda och partiska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 13:11
En sak jag inte förstår är hur Messi kan dömas på samma premisser som hans far när allt detta tydligen ska ha utspelat sig medans Messi var 17 år gammal. Man är ju minderårig som 17 årig och bör därför inte dömas som en vuxen i lag? Fattar ingenting. Kanske jag som är ute och cyklar men I really don't get it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-06 13:08
Messi får något som kallas samhällstjänst i 2 år. Dvs Messi spelar fotboll som vanligt men han kan köpa sig ur detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-06 13:07
Domen mot Messi är inget annat än politisk. Han hade aldrig dömts om han spelade för Real. Dessutom använder sig korrupta domstolen av Messis namn helt kostnadsfritt i syfte mot korruption. Killen spelar fotboll och har anlitat andra att skötta hans ekonomi liksom alla företag gör. Vad är annars revisorer till ?!
Barcelona neymar JR
2016-07-06 13:04
Nej detta är en sorgsen dag, men trots allt inte för oss cules. Utan för Madrid fan som trodde dom skulle få slippa Messi i 2 år haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-06 13:02
Vänta lite, straffas Messi för något som påstås har hänt när han var 17 år? Hahaha wtf, ska väl inte ens gå att straffa honom. Och tror dom verkligen att Messi hade något med det att göra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-06 12:54
Helt sjukt att man går så hårt åt något Messi gjorde som 17-åring och dömer honom i samma nivå som hans pappa som skötte allt.

Casillas behövde bara betala tillbaka (visserligen en mindre summa än Messis, men ändå) - och det är rätt klart att det är skillnad på folk och folk, även om det är en katalansk domstol som dömer. De vill bara ha publicitet, inget annat.

Samtidigt finns det då presidenter i klubbar i huvudstaden som skapar 100-tals företag för att komma undan att betala skatt - men som går fri. Messi betalar betydligt mer i skatt i Spanien än vad Perez gör.

Well well, skönt att det är över, men vi vet ju att svensk media kommer skylta med stora rubriker om att Messi är dömd till fängelse.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 12:52
[QUOTE=Barca - Puyol]Ronaldo vinner Ballon D'or och kommer ikapp Messi så jävla orättvist [/QUOTE] Messi är en MYCKET bättre fotbollsspelare idag. Ser inte hur Ronaldo ska kunna ha en chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 12:51
Eftersom Messi inte har något vridningar record sedan tidigare och eftersom domen är på mindre än 2 år kommer varken Messi eller hans pappa att få spendera någon tid i fängelse. De får en "suspended sentence" vilket är samma som det Mascherano fick. Det innebär i princip att de får tid att bättra sig och om de tar domen på allvar och bättrar sig försvinner oftast straffet. Messi får också böta 2M€ och hans far får böta 1,5M€ om de uppgifter jag läst stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-06 12:49
Ronaldo vinner Ballon D'or och kommer ikapp Messi så jävla orättvist
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2016-07-06 12:48
@El Pistolero #9:


Om det är något som hänt när han var 17 år gammal så kan de ju inte döma honom till fängelse då han inte var vuxen. Eller är det andra regler i Spanien?

Det är ganska säkert en kampanj mot just FC Barcelona och Katalonien som provins.
Barcelona Gabriel
2016-07-06 12:47
El pistolero Klart som fan att det inte hade hänt. Messi har gjort fel för sig och det ska hak kritiseras för, alla måste betala skatter och ingen står över lagen. Ja, men vad hände med Alonso och Casillas som också hade betalat för lite skatt? Inte ett skit för att de spelade för Madrid. Men Messi är Messi och spelar för Barcelona så där är det annat som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2016-07-06 12:47
Det sägs att Messi och hans pappa fått 2 års fängelse... Jag tror ej de behöver sitta i fängelse men att han blir dömd är ganska sjukt i sig.

Sen så vetefan alltså, allt detta mot Barcelona som klubb i Spanien.. Känns som en kampanj mot klubben från Madrid och regeringen pga att Katalonien vill bli självständiga. Om så fallet är, vill jag spy på det! Görs inga kontroller etc. på Real spelare? Kan det vara så att ingen av de gjort fel eller fifflat?
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-06 12:46
Messi döms till 21 månaders fängelse!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 12:45
Messi kommer få böta som Mascherano o så är det med det. Sjukt att man får det för något som hände när Messi var 17 år, klart som fan att han inte fatta något o lita på sitt team. Vill inte dra det kortet men hade han spelat för RM så hade detta inte hänt, you all know it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-07-06 12:44
Tur att det inte blev 25 månaders fängelse.
Annons: