/spanien/barcelona/forum/8436.aspx/spanien/barcelona/forum/8436.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona elbraco - CP5
2013-02-06 16:33
påfågeln haha, jag har alltid tyckt att Keite hade en dold talang som kreativ spelfördelare. not.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-02-06 16:23
läste på puertan att enligt Albanska medier så ska man kolla på 5 utav våra matcher i Cl, och många andra matcher. Nu tror jag inte alls på det här att dom ska kolla på matcherna med tanke på att det är AM...

Chelsea - Barcelona 09 - Abidal utvisning innan handssituationerna!.
Barcelona - Inter 10 - Bojans felaktigt borddömda 2-0 mål, Militos 3-1 offside på san siro.
Barcelona - Arsenal 11 - djoru tackling på Messi som borde resulterat i straff i första halvlek, Messis 0-2 som blev felaktigt bortdömt på Emirates, och även en hands på djoru inne i straffområdet...
Real Madrid - Barcelona 11 När självaste Collina går ut och säger att det var utvisning på Pepe så kan inte ens högre makter säga så mycket mer, utan då är det utvisning.
Barcelona - Milan 12, i första mötet som slutar 0-0 så uppstår det 2 straffsituationer varav minst en är solklar.

Kan inte förstå hur man kan glömma bort domsluten som går emot oss medans bara komma ihåg dom som vi har flyt med. Antecknar folk ner det elr vad fan är det frågan om?
Barcelona Barca King -
2013-02-06 16:19
GAGO fan gör han i argentinska landslaget. Så länge de tänker på det viset så är det kört för deras del!
Barcelona påfågeln
2013-02-06 16:08
Keita i nummer tio roll i Mali nu :)
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-02-06 15:42
Jag tycker det är synd att Song spelar i Barca när det finns så många andra lag som han skulle kunna fullborda. Masch i Barca alla gånger i veckan före Song. Song är förvisso en bra bollvinnare men ingen kan kötta som Mascherano på mittfältet. Det skulle kännas betryggande att ha Masch som reserv till Busquets till sklillnad från Song som inte passar in. Song är liksom en tvåvägsspelare som är bäst högre upp i banan där han får öppna upp spelet. Förra året slog han 90 st genomskärare men i Barcelona är han en begränsad bänkspelare som inte används på rätt sätt. Slöseri..
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-02-06 15:41
Btw, Barca har en träningsmatch mot Bayern München i Tyskland i sommar! Oväntat att de skulle bli första laget som vi gjorde klart med ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-02-06 15:40
El Pasillo Tycker att du har fel. Mascherano är en riktigt bra fotbollsspelare. Han spelar alltid med pondus, är en riktig lagspelare, och han är dessutom den enda i laget som kör klassiska glidtacklingar och brytningar (förutom Puyol) vilket bryter vårt mönster. Våra spelare är utbildade i att undvika dessa tacklingar snarare än att stå för dom. Dessutom slår han upp riktigt bra långbollar emellanåt. Sist men inte minst har han räddat laget fler ggr än vad han har gjort självmål. Tycker du att han är en dålig fotbollsspelare så bedriver du endast en kampanj.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-02-06 15:29
Masken behövde också ett halvår på sig att komma in i det. Jag ser Song som en ungefär lika bra spelare och tiden får utvisa vem som är bäst att ha kvar. Men om, och det får vi verkligen hoppas, Hummels ansluter, är det kanske överflödigt med båda två städgummor på mitten. Likaså är spelarna själva för bra för att konkurrera om en sådan roll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-02-06 15:23
It is at this moment unlikely that AC Milan will use 14M buy option they have on Bojan Krkic (22), who joined on loan from Roma. [milannews]

note: if roma nor milan pay the buy (back) options they have on bojan krkic, the player will return to barcelona in the summer #fcblive

Så det kan alltså bli så att vi får tillbaka Bojan i sommar..hmm
Barcelona el Flaco - Loco-Motive
2013-02-06 14:58
Måste hålla med Hetfield. Väljer också Masche före Song sju dagar i veckan. Men samtidigt är det inte en rättviss jämförelse då argentinaren har varit i klubben under en längre tid och har därmed en större tyngd inom omklädningsrummet. Hans ledaregenskaper ska man inte underskatta.

Tycker att el Jefecito ändå har anpassat sig till rollen som mittback, medan värvningen av Song känns inte särskilt uttänkt. Han passar bäst som en tvåvägsspelare och han lär knappast få många minuter på den positionen. Tror inte han blir långvarig i Barça.

Sen måste man älska Mascheranos inställning och uttalanden: "Den här klubben tränar, spelar och lever för Tito". Respekt.
Barcelonistas
2013-02-06 14:56
Självklart vill Masken stanna vem vill inte stanna i en klubb som Barcelona? Vem vill inte stanna i tidernas bästa klubb lag där han har privilegiet att kunna spela med spelare som Xavi,Messi,Iniesta, samt att kunna vinna stora titlar varje säsong?.

Han tjänar flera miljoner, pengar som han inte är värd med tanke på hur dålig han faktiskt är.
Barcelona Katalano
2013-02-06 14:54
Barcelonistas
Jonas - tots units fem força

Kun spelar ytter i landslaget och passar utmärkt ihop med messi. Han skulle peta alla våra nuvarande anfallare utom iniesta. Pedro hade fått kämpa ordentligt för en plats och om Aguero hade utfört ett bra deffensivt jobb så skulle han ha sin plats given så länge han presterar. Alexis och Villa hoppas och tror jag lämnar efter denna säsongen. Alexis för att han inte är tillräckligt bra och Villa för att han vill lämna och inte får förstoende att spela.

Tror inte att ryktet stämmer dock. Kommer Neymar och/eller hummels så finns det inte ekonomi för Aguero också.

Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-06 14:51
Jag tror att Mascherano stannar. Läser man intervjun med honom i EMD så vill han inget hellre än att stanna så länge som möjligt.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-02-06 14:50
@-SAMI-:

Barcelona Hetfield
2013-02-06 14:47
Är det så många mittbackar? Även om Hummels köps så har man bara Pique som är en renodlad mittback.

Puyol blir inte yngre, Bartra är långt ifrån klar. Därför är det viktigt att ha Mascheranos rutin, även om det innebär att han startar efter Hummels och Pique. Mascherano är fortfarande en världsklasspelare som är given i landslaget och som har många matcher under bältet. Om man säljer Mascherano så förlorar man en viktig bit av rutin och bra egenskaper som Song inte kan väga upp på långt håll. Mascherano passar bättre in i Barcelonas spel än Song, och det är ingen kritik mot Song som spelare, men han dominerar när han får sätta raka passningar och får spela lite högre upp, vilket inte kommer att hända i Barcelona. Jag skulle föredra Mascherano i laget än Song, och som sagt, det är inte att Song är en dålig spelare. Den sociala aspekten är bara en faktor.
Barcelona -SAMI-
2013-02-06 14:47
Jonas - tots units fem força
Länk?
Barcelonistas
2013-02-06 14:45
Jonas - allt det där är bara BS finns inte en chans att Aguero kommer till Barca. Han platsar inte i detta klubb laget, vem ska han peta?. Lägg därtill att Neymar har skrivit ett förtidskontrakt och kommer anlända till klubben nästa år.

Iniesta och Messi är säkra på sina positioner, däremot är det mer tveksamt vad gäller Pedro. Neymar kommer vara sugen på att redan från början visa vad han kan, och då har vi även Sanchez och Pedro, samt (Villa om han inte säljs). Det finns ingen plats för anfallare i Barca längre...
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-02-06 14:40
Officiellt: Bayern Munchen möter FC Barcelona i en vänskapsmatch 24 juli.

Fantastiskt!
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-02-06 14:39
Det florerar rykten om att Barca ska vara redo att punga ut 45 miljoner euro för Kun Agüero. En fantastisk lirare, oerhört Messi i sin bollbehandling och dessutom en krigare som sällan filmar. Frågan är dock vart han skulle lira, han är ju knappast en kantspelare?
Barcelonistas
2013-02-06 14:34
Det viktigaste den här säsongen är att ta hem både Cl och ligan, vi har ju i stort sett redan säkrat liga titeln. Och i Cl så finns det inte många lag som kan stoppa oss.

Neymar och Hummels kommer köpas in nästa säsong då det absolut viktigaste blir att försvara Cl titeln. Jag är sten säker på att det blir en framgångsrik säsong där vi tar hem både ligan och Cl. Vad gäller CDR så är det ingen titel som klubben prioriterar, det sköna vore ju att slå ut Madrid men annars att vinna själva titeln är inget jag kommer och fira så där jätte mycket över.

CDR är mer en titel där man tar plåster över såren efter en fiasko säsong.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-06 14:29
Då spelar det ju ingen roll att Masch kan spela mittback, eftersom vi kommer ha tillräckligt med folk på den positionen också.

Ingen av dem är någon Busquets, så personligen spelar det mig ingen roll att Mascherano en gång tiden var en bra def mittf och spelar på positionen i landslaget en gg/månad.

Antar att vi helt enketl resonerar olika, och utifrån olika parametrar.
Barcelona Grande Barca
2013-02-06 14:25
Någon som kan säga eller länka någon sida om arg trupp ikv te matchen o eventuella startelva? tror ni messi spelar mer än 45 minuter ?
Barcelona R10 Gaúcho
2013-02-06 14:24
YYEA

Jag tror inte att vi behöver någon forward eller släpande forward i laget. Vi har ju Messi som en falsk 9:a. Tror heller inte att de hade passat in i det spelsystem som vi spelar. Däremot saknar vi yttermittfältare, om man nu inte ger Villa eller någon annan chansen att komma igång igen och lyckas komma i form.

Men vi får även tänka på att Santos inte släpper Neymar förrän 2014 efter VM. Enligt kontrakt så ska han inte säljas innan.
Barcelona Hetfield
2013-02-06 14:12
Det spelar ingen roll att Song kan spela som offensiv mittfältare då laget har gott om offensiva mittfältare, han kommer inte att få spela där.

Mascherano är en bättre defensiv mittfältare och hans egenskaper passar bättre i Barcelona. Song ser bara förvirrad ut och han passar inte i possessionfotbollen.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-06 14:11
Njae, Song och Masch fyller lika många funktioner på planen.

Song kan spela som både off och def mittfältare, medan Masch kan spela som pivote och mittback.

Nej, casha in på Mascherano om Hummels köps in.
Barcelona YYEA
2013-02-06 14:10
Är det bara jag som vill se Aguero/Teves istället för Neymar i Barca?
Barcelona YYEA
2013-02-06 14:10
Är det bara jag som vill se Aguero/Teves istället för Neymar i Barca?
Barcelona påfågeln
2013-02-06 13:37
Klarar Song av att vara nöjd med att vara Busquets ersättare så är det väl inget att klaga på så länge han gör det bra där. Busquets roll är extremt viktig så en bra ersättare är nödvändig. Men varför inte Mascherano dög som den ersättaren är en bra fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-02-06 12:54
Jag tror vi alla tycker att Song var ett dåligt köp, inte för att han är en dålig spelare för det är han inte, men för att han inte har en roll i dagens Barca. Kan inte lira mittback och kommer inte kunna spela högre för där har vi flera andra som aspirerar på att vara andrefiol. Han kan få ersätta Busquets som mest.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-02-06 12:44
Mojito

Jag tog upp hans personlighet som en faktor, inte en avgörande faktor. Det är en viss skillnad där, och då är det lättare att förstå, därav "lägg till".

Jag tycker att Mascherano är en bättre defensiv mittfältare och han fyller fler funktioner i laget än Song.
Annons: