/spanien/barcelona/forum/843.aspx/spanien/barcelona/forum/843.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2016-07-07 00:30
enkos

Det stämmer att det var förra årets final, jag hängde med där och som jag förklarade så förstorade du upp den situationen rätt rejält när du uttrycker dig som så att han missade öppet mål.

Sen måste vi komma till en annan grej. Är Argentina verkligen så mäktigt just nu?
Spelare som Aguero, Higuain... ja i princip alla offensiva utom Messi kan inte spela bättre än vad de gjort verkar det som.
Varje gång bra motstånd står på andra sidan så klarar inte dessa övriga spelare av att ta rätt beslut eller göra matchavgörande insatser.
Argentina utan Messi kommer att gå under, mark my words.

De får böna och be att han kommer tillbaka, vilket jag ändå tror att han kommer att göra så småningom.
Barcelona enkos
2016-07-07 00:28
@El Pistolero #9:

Som Ronaldo säger "statistiken ljuger inte" och han har till viss del rätt. Krossar CL rekord år efter år och vinner två CL på tre år. Tar sitt Portugal till final. Killen är 31 år men älskar fotboll mer än sin morsa och ger allt för varenda minut ut han spelar på plan. 31 år och har nu spelat alla 6 matcher från första till sista minut. Andra spelare gnäller men inte han. Respekt. Hade Mesdi ansträngt sig hälften hade ingen kunnat göra jämförelsen och därför säger jag att Ronaldo borde skicka Bloomor till Messi.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-07 00:24
Så var den gamla diskussionen Messi vs Cr7 teman upp igen!

Tröttnar ni aldrig? Jag gjorde det för några år sen.

Om jag nu måste under pistolhot blir illa tvungen att dra mitt stå till den här höga skiten så säger jag.

CR7 kommer vinna hela skiten.

Det är skrivet i mina stjärnor av en enda orsak. Nej, jag skojar inte.

Om ni tittar tillbaka alla stora turneringar vare sig det är VM eller EM.
Laget som börjar osäkert och skakigt brukar alltid vinna. Om ni inte tror på mig kolla upp det.

Bara acceptera det ;.P
Barcelona Gio Style
2016-07-07 00:23
@enkos:
Att Argentina alltid spöat Chile är inte så konstigt då Chile alltid har vart ett litet fotbollsland utan framgång. Argentina må ha vunnit senast mot Chile i VM-kvalet men Chile saknade då sina två bästa centrala mittfältare (Vidal och Diaz) samt sin bästa nr 10 (Valdivia). På det så skadades han som ersatte Valdivia på 10-positionen i 7e minuten och Celta Vigos Diaz som va den som fick ta över det kreativa ansvaret tvingades byta i 21 minuten. Chile spelade större delen av den matchen med en ung kille som inte ens blev uttagen till Copa för han är usel och med en rådefensiv mittfältare till. Vi pratar om ett landslag som inte har samma bredd som stornationerna utan som förlitar sig mkt på 11 max 13 spelare. Så nej, den vinsten var inte direkt oväntad när Chile tvingas spela med 5 6 och 7 valet på dem positionerna och det säger väldigt lite om vart landslagen står. Väldigt OT nu men kände att det behövde påpekas när du använder det som argument.
Barcelona enkos
2016-07-07 00:23
Jag pratar om finalen i Chile förra året. Då brott väl inte Lavezzi foten? Och jag de graderade mig när jag skrev Higuain eller Lavezzi. .
Oavsett vad finns inga ursäkter att en så mäktig Argentina inte lyckas vinna Copa två år i rad. Flr mig är det pajaser som inte bör bära Argentina ska tröja mer. Att de inte skärper sig när det gäller som mest. Fyra förlorade finaler och utan att göra ett enda mål. Medan Portugal med gamla gubbar går till final och Ronaldo som behöver er ett skott för att höra mål ..
Barcelona Lionel12
2016-07-07 00:18
Asså att inte veta att Lavezzi bröt benet redan innan finalen är bevis nog på hir mycket fotboll du ser enkos. Att gå in på forza dan efter och även kolla highlights gör dig inte till en allvetare. Just sayin. Argentina fick inte andas i sitt passningsspel. Dom hade inte råd med fler än 2 tillslag innan en chilenare var framme och störde. Som dom brukar säga, kunskap är makt. Du pratar för pratandets skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-07 00:13
Ronaldo är självsäker inför finalen. Att han kommer att gråta av lycka när han lyfter pokalen. Och förstås hyllar sig själv då han säger att han spelar på toppnivå i 13 år och att statistiken inte ljuger. .

Barcelona El Pistolero #9
2016-07-07 00:12
[QUOTE=enkos]Att Ronaldo har blivit så framgångsrik med så många gamla individuella utmärkelsen är Messis förtjänt. Medan Messi latar sig och tar en av fem matcher seriöst så tar Ronaldo varenda minut ut på plan på största allvar. Messi briljerar trots allt matcher genom men ibland inte ens får göra mål medan för Ronaldo räcker att vara bedrövlig i 93 m7 uterum och ändå lyckas göra mål i 94. Ronaldo bör skicka blommor till Messi. [/QUOTE] Men va... Nä håller inte med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-07 00:05
@Gabriel:

Island
Österrike
Ungern
Kroatien
Polen
Wales.

Barcelona enkos
2016-07-07 00:01
@El Pistolero #9:

Att Ronaldo har blivit så framgångsrik med så många gamla individuella utmärkelsen är Messis förtjänt. Medan Messi latar sig och tar en av fem matcher seriöst så tar Ronaldo varenda minut ut på plan på största allvar. Messi briljerar trots allt matcher genom men ibland inte ens får göra mål medan för Ronaldo räcker att vara bedrövlig i 93 m7 uterum och ändå lyckas göra mål i 94. Ronaldo bör skicka blommor till Messi.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-07 00:01
[QUOTE=Reymar]Besattheten av Ronaldo härinne har tagits till en helt nivå, nästan varenda inlägg handlar om just honom. Jösses! [/QUOTE] Snarare ilska då han inte borde jämföras med Messi men ändå gör det pga media. Hade världen varit rättvis o han inte jämförts med Messi så hade vartenda Culé knappt brytt sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-07-06 23:59
@enkos:

Det var i den 92a minuten som Higuain missade och det var inte ett öppet mål.
Den var en passning mot bortre stolpen där han har kontakt med bollen när den är typ 30 cm ifrån kortlinjen höger om stolpen. Öppet mål är en överdrift.

Alltså hur kan man bara skylla på att Argentina sket ner sig?
Chile spelar ett intensivare presspel än Barca för fan, spelarna får inte en lugn stund och slår förr eller senare långt.
Argentinas mittfält klarade inte av det presspelet och skapade således väldigt lite. DET är anledningen till att Argentinas fantastiska spel va bortblåst.
Det är skillnad på att möta Chile som inte låter dig ha boll och att möta USA som inte klarar av att diktera spelet på samma nivå som Chile.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-06 23:57
[QUOTE=Gio Style]Så mkt snack om Ronaldo, jag vet. Men det är svårt att låta bli, handlar inte om en besatthet av honom. Handlar om att man stör sig så mkt på folks okunskap. Han gör 1 mål och 1 assist mot WALES av alla landslag och vips så är han kung. Folk är så förblindade av propagandan de ständigt utsetts för att en spelare lyftes till skyarna för minsta lilla. [/QUOTE] Hade jag varit Messi så hade jag blivit helt galen haha. Att vara så mycket bättre än Ronaldo men ändå jämföras med honom, fi fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-06 23:56
@Barca - Puyol:

Även mot Kroatien får han assist efter målvakt returen. Något aldrig andra spelare får. Undrar så ofta om gud älskar honom.
Barcelona Lionel12
2016-07-06 23:52
enkos, gudshand har inget med det hela att göra. Dina genförelser är för långsökta. Chile vann 2 finaler på 2 år mot argentina. Det kanske är så att Chile är ett bättre lag även fast Messi är den bästa spelaren, kan även vara fråga om inställning samt laganda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-07-06 23:52
Så mkt snack om Ronaldo, jag vet.
Men det är svårt att låta bli, handlar inte om en besatthet av honom.
Handlar om att man stör sig så mkt på folks okunskap.
Han gör 1 mål och 1 assist mot WALES av alla landslag och vips så är han kung.

Folk är så förblindade av propagandan de ständigt utsetts för att en spelare lyftes till skyarna för minsta lilla.
Barcelona enkos
2016-07-06 23:52
Glo style jag såg finalen i Chile. Higuain eller Lavezzi missar öppet mål från två meter i 120 minut. Den lotttteri och skit. Nu var Argentina rädda att förlora och all perfekt fotboll de spelat fram till final blev bortblåst då laget sket ner sig
Barcelona Gio Style
2016-07-06 23:48
Det är också där du har skillnaden.
Wales är ett skitlag, Chile är nåt helt annat.
Barcelona Gio Style
2016-07-06 23:47
Enkos

Missade öppna mål, såg du ens finalerna?
Higuain hade ett gratisläge som kom på en försvarstabbe, i övrigt var Messi helt ensam där uppe. Andra halvlek hade Argentina inte mkt att komma med.

Lite nivå får man väl ändå be om.
Tiki-Taka
2016-07-06 23:46
Ska bli så skönt att se när Portugal åker på däng i finalen. Mot Tyskland blir det stopp, för jag förväntar mig en Tyskland seger imorgon!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-07-06 23:46
Besattheten av Ronaldo härinne har tagits till en helt nivå, nästan varenda inlägg handlar om just honom. Jösses!
Barcelona enkos
2016-07-06 23:46
Och jag har sagt och säger igen. Portugal har stulit Greklands seger recept. De spelar otroligt fegt fotboll där de bara väntar på att motståndarna ska göra fel och ta sin chans på fasta situationer m ikväll var det i get nytt. Inte ett enda skott på mål fram till minut 50 och så hörna pang.
Vi får nu bara se om Portugal är som Benfica och har trots allt förbannelse och förlorar finalen. Eller som Argentina med sin guds hand fusk förbannelse..
Barcelona enkos
2016-07-06 23:40
@A good coach is everything!:

Det är många fler. Bank tokhyllar honom också. Andra utländska medier gör det samma och har alla rubriker om att superstjärnan Ronaldo knockade Wales.
Barcelona Lionel12
2016-07-06 23:27
Chile var det hungrigare lager och spelade stundtals bättre än argentina. Att argentina sket ner sig kan ha mer med vilket lag Chile är än vad argentina är. Chile är ett bra lag med bra spelare. Alexis Aranguiz Medel Vidal Vargas. Snälla säg du ens final matchen. Biglia och Higuan förstörde för messi. Argentina var inte mer värde vinst än Chile.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-07-06 23:27
Alltså den där Eklund är en sån Real älskare så man mår illa !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-06 23:20
Chile är inget annat än ett skitlag jämfört med Argentina. . De vann Copa hemma på straffar och okunniga argentinare som missade öppna mål. Nu skulle man bara ta hem det och ta revansch men laget sket ner sig på nytt . Argentina alltså som slår Chile gång på gång hemma och borta och gjorde det även i kvalet nyss i Santiago men nu sker sig alltså när det gällde som mest.
Barcelona Lionel12
2016-07-06 23:07
enkos när du säger skitlaget chile vad menar du då. På vilka grunder känner du att du kan ge detta uttalande utan att skämmas. Tydligen så är du bitter på nå vänster men snälla, skärp dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-06 23:05
@BARCA-més que un club:


Real Madrids CL väg var enklare dock.
Barcelona enkos
2016-07-06 23:04
Och läser man lite här och där så har Ronaldo redan fått guldbollen. Han hyllas enormt efter att har blivit historiskt. Det räckte det han är magnet för. Att nå högst på en hörna och få dessutom en assist för ännu ett misslyckat skott.
Barcelona Junta Dimision
2016-07-06 23:01
@enkos:

Gör en spelare ett mål och en assist (som inte var medveten i detta fall) i en match som slutar 2-0 är det så är chansen ganska stor att spelaren blir matchens lirare oavsett om spelaren heter Cristiano Ronaldo eller Marcus Berg.
Annons: