/spanien/barcelona/forum/8421.aspx/spanien/barcelona/forum/8421.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2013-02-21 16:39
s.eto Han spelade fram en viss Fabregas i en final om jag inte missminner mig...

Det duger för mig men han var ovanligt blek igår.
Barcelona Deulofeu
2013-02-21 16:38
påfågeln den gamle Abidal kunde man minsann lita på hoppas han är minst hälften så bra då petar han masken.

Du har pm förresten.

s.eto
2013-02-21 16:36
Fabregas är ingen spelare för stora matcher, han viker oftast ner sig när det vankas stormatch. Det hade varit bättre att starta med Thiago än Fabregas på mitten då Thiago visat förr att han kan prestera i sådana här matcher.
Barcelona påfågeln
2013-02-21 16:30
Med Abidal i backlinjen hade gårdagens fiasko aldrig hänt. Välkommen tillbaka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-02-21 16:26
Man blir lite orolig när man läser uttalanden av typen " jag flyttar hem för att avsluta min karriär där" som Fabregas ryktas ha sagt.

Klart han blir glad när han kommer hem och inte kommer spela för någon annan men håll med om att han låter bekväm och mätt hur han nu kan vara det.

Jag vill se mycket mer av Thiago och det nu.Han leker fotboll de andra spelarna är för sönderlästa av alla matcher vi gjort de senaste åren.
Barcelona Deulofeu
2013-02-21 16:23
Mäktigt om Abirey får ett par minuter mot Sevilla om det är läge.

Vilket mottagande han lär få!
Han är 33 år och har en riktigt atletiskt kropp så kommer han i matchorm och kroppen svarar på ett positvit sätt kanske han håller ett par år till vem vet?

Det kan också vara så att han inte längre platsar och varit borta för länge.Hur som helst skulle det vara underbart att se honom på plan om det så bara är ett par miinuter.

Välkommen tillbaka.

Stackars sevilla det lär komma en reaktion mot dom.Det viktiga är att vi from nu börjar jobba hårt för att hålla nollan och att i alla matcher sträva efter att göra minst 4 mål.

Snart el classico också en snabb chans för revansch för truppen där moralen nog gått ned en del.

Att Abidal får grönt ljus är det bästa som kan hända på alla sätt inte minst får det spelarna att glömma gårdagen.
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-02-21 15:53
Acrobat Det var inte gräsmattan det var fel på igår. Fattar inte varför folk letar med ljus och lykta efter ursäkter. Problemet igår var mentalt och inget annat. Jag köper inte ens Fabregas ursäkt om trötthet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S91
2013-02-21 15:52
@Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!:


3-4-3 i returen är ett taktiskt självmord. Om Ramires kunde näta förra året så kan Milan också. Jag skrev igår om att Barcas spelidé befinner sig någonstans mellan tiki-taka och rak fotboll. Jag föredrar tiki-takan. Jag vill se den sedvanliga fyrbackslinjen med Xavi-Busquets-Iniesta på mitten. Som forwards vill jag ha den berömda MVP-formationen, alltså skall inte Fabregas spela returen enligt mig. Inte första gången han är under isen (minns ni hans klackpass till Iniesta för två år sedan?).
jawwa
2013-02-21 15:38
Abidal, Tack gode Gud så är han tillbaka. Jag vågar påstå att han var top 3 i världen som mittback och var emellanåt Barcas bästa spelare innan sjukdomen. Välkommen tillbaka vår hjälte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-02-21 15:35
Nu har Barcelona tre veckor på sig att analysera vad som inte fungerade igår och vad som behöver ändras inför returen. Inställningen kommer att vara betydligt bättre på Camp Nou, eftersom man förmodligen insett allvaret och att en starkare offensiv behövs. Man kommer inte heller underskatta Milan igen! Är det något lag som kan vända ett underläge med 2-0 så är det Barcelona! Om man dock startar med samma elva som igår så tror jag det är kört! Det är, som jag har nämnt tidigare, inget djupledsspel när Iniesta går upp på topp och Alexis, Villa och Tello bänkas! Vågar inte Vilanova/Roura starta med Villa på bekostnad av Fabregas så blir det riktigt tufft om tre veckor! Men som sagt... Ett mål i första halvlek... Ett mål i andra halvlek... Ett mål i förlängningen och Barca är vidare! Det är långt ifrån omöjligt! Jag tror inte Milan gör en lika bra match igen! Nu spelas matchen på Camp Nou och på en bra gräsmatta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2013-02-21 15:07
Abireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! Släng dig i väggen cancer!

Tito, kom tillbaka, we neeeeeeeed you!

Remontada!!
Barcelona DM1982
2013-02-21 15:05
Official: Eric Abidal, who underwent a liver transplant in April, has been given the medical green light #fcblive

Mycket glädjande!
Barcelona enkos
2013-02-21 14:56
Vad tycker ni om denna elva och systemet 3-4-3.


-----------------------Valdes---------------

---Mascherano-----Pique----------Puyol---

-----------------------Busquets-----------------

Alves ---------------Iniesta---------Alba------

Pedro/Tello ----------Messi------------Villa---
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-02-21 14:55
Hoppas Abidal påminner spelarna om hur de fick kriga för att vinna CL 2011. Denna säsongen känns det som att man inte ens behövt gå på full fart för att vinna. Laget kämpar inte lika hårt på planen som man gjort tidigare och det straffar sig nu när man möter tuffare motstånd.

Puyol och Abidal ska väcka spelarna inför dessa tuffa veckor. Remontada!
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2013-02-21 14:52
R10 Gaúcho

Ja precis, det är därför det ser så tomt ut när vi ska ställa om med endast Messi och Pedro som ska ställa om och gå till anfall. Är ingen fan av denna uppställning, jag förstår varför vi spelar så men jag gillar den inte. Blir snarare 4-5-2 än 4-3-3, för mycket klotter och grötigt.

Beror på andra faktorer som att ha vilja och inställning också, men fan att man inte kunde agera tidigare med tanke på hur uddlösa och fantasilösa vi var. Undantag för ett par sekvenser där laget höll på skapa något.

Nä men ska inte älta om detta "should of could of would of" vi blev slagna av det bättre laget denna kväll!
Nu blickar vi fram och hoppas på en Deportivo vändning som heter duga!

Mina frågor är då följande.
Ska man lira Iniesta,Busq,Thiago på mittfältet för att lira med Villa(om han är kry) eller Tello,Messi,Sanchez för att få igång rörelse och ständigt hota i djupled?

Eller ska man köra sedvanliga spelarna i en 3-4-3 och bara köra all in?
Barcelona R10 Gaúcho
2013-02-21 14:32
SoN_Un

Håller med fullständigt! Varje gång Iniesta spelar på kanten så letar han sig in i mitten trots allt. Kanske en "arbetsskada" han har då det egentligen är han riktiga position, att spela i mitten. När han letar in sig i mitten så blir Alba helt ensam på vänsterkanten och denna kanten utnyttjas inte till sin fulla potential. Inga överlappningar sker och vi har som sagt endast en person där!

Låter man Villa spela där istället och Iniesta i mitten så kommer vi bredda ut spelet mycket mer. Det kommer behövas då planen i Camp Nou är så mycket större än de flesta planerna. Gör vi detta så kommer de ha svårt att täppa igen alla ytor.

EDIT: Vi ska även komma ihåg att vi inte har gått mållösa från Camp Nou sedan 2009 (!). Hoppas att denna statistik håller i sig.
Barcelona Piquénbauer
2013-02-21 14:08
Försöker smälta matchen men det går verkligen inte.. Jag kan inte minnas seriöst när jag såg Barca så uddlösa och totalt värdelösa. Det var inget som fungerade, jag kan inte säga att enskilda spelare var dåliga utan tycker hela laget var ett stort jävla skämt.

Hur svårt kan det vara att motiveras inför en sån här match? Mot Milan? Den som hade hand om matchplanen, förberedelser mm borde lämna sitt jobb omedelbart.

Vet inte om ni också märkte det men det var nog första gången det kändes som att Barca gick in i matchen en inställning som inte är värdigt Barca...

Vi måste för fan ha en tränare på riktigt vi kan inte ha Roura, precis som Rambla skrev här nedan han är en scout!! Han kan inte motivera spelarna för 5 öre och spelarna är inte heller på tårna.

Busi gjorde sin sämsta match någonsin igår och det säger en hel del.
Cesc ska inte spela när det inte finns utrymme att vägga med Messi eller lag som parkerar bussen.
Tjänstefel att spela Iniesta på en kant och inte i mitten när motståndarna backar hem som Milan igår. Kolla Iniesta mot slutet när han kom igång lite och tog sig förbi mittfältet (även om det aldrig blev riktigt farligt)

Återigen Messi, han lyckas klumpa till det i mitten och anfaller själv mot 3 mittfältare.. blir av med bollen.. Milan tar bollen .. 2-0. Deja vu Chelsea när han tappar den i mitten.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-02-21 14:08
Ton/

Du skriver att inte Messi presterat mot Madrid under de senaste matcherna.

På de 4 senaste mötena mellan Barça och Real Madrid ha Messi gjort 4 mål och 1 assist....

Om inte det är att prestera så vet jag inte riktigt vad jag ska säga.


Barcelona DM1982
2013-02-21 14:05
@zigazaga:


Skön inställning som jag håller med om. Även om det blir tufft att vända mot Milan så finns det i alla fall en ärlig chans skulle jag säga. Ligan och cupen ser bra ut och Abidal tillbaka.

Det som jag är mest kritisk till är spelarnas inställning igår men plattmatcher händer, kanske gör Milan det i returen?

Matchen mot Sevilla kommer bli mest intressant för att se inställningen hos spelarna. Är det samma som igår så finns det fog för att vara orolig men jag tror inte det.
SoN_Un
2013-02-21 14:01
så ska vi spela i returen
snälla spela iniesta i mitten för resten av säsongen
SoN_Un
2013-02-21 14:01
V.V
Alves piique puyi alba
busi
xavi iniesta
Messi
alexis villa
Barcelona Deulofeu
2013-02-21 13:53
Rambla~ el chico dorado

Som svar på din fråga från i förmiddags så borde Barca juvenil laget ha avgjort i första.

Chelsea var bra men fick en utvisad och det är inte alltid så bra precis de backade hem som vanligt och barca trillade bill hände inte mycket de saknade Sandro Ramirez skyttekungen dessvärre.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-21 13:51
Även Sergi Roberto har fått el alta médica. Både han och Muniesa är disponibla för Eusebio.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-02-21 13:42
Tredje gången måste det bli giltig mot såna försvar. Om inte torsken, Abidal och Titos sjukdomar kan MOTIVERA de så är det något som är fel på riktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
ragnarök
2013-02-21 13:39
Jag tycker inte att Pedro gör så mycket nytta just nu. Frågan är om inte han bör bänkas till returen. Han utmanar väldigt sällan och passar istället bara till närmsta lagkamrat, dessutom är han dålig i djupledsspelet och inger ingen rädsla alls hos ytterbackarna verkar det som. Jag hoppas att Villa kan spela till returen. Där har vi en mer oförutsägbar och målfarlig spelare.
Barcelona NoGo™
2013-02-21 13:32
Tänk om spelarna hade haft samma inställning igår som Abi i klippet. Det är sånt man saknat..

Muniesa tillbaka också!

Official: Marc Muniesa, who was recovering from injury since July and returned to B-team last month, has been given the medical green light
Barcelona zigazaga
2013-02-21 13:29
Okej, vi gjorde en skitmatch igår. Men är säsongen slut eller? Har vi åkt ut ur CL? Visst kommer det blir svårt, men våra spelare kan göra det. Vi kan fortfarande ta oss vidare i CL, ligan har vi, Copa del rey lever.

And so what om vi åker ut ur CL, ta det inte så hårt grabbar, det är bara fotboll. Sometimes you win, sometimes you lose. Så funkar livet.
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-02-21 13:24
@L.A.M.10: Jag måste bara säga att jag håller med dig om allt som du skriver! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-02-21 13:23
Jag tyckte Messi var bra igår, men vad ska han göra när han har bollen på mittplan ingen spelare löper ? så fort vi kom upp runt deas straffområde var det tack vare messi.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-02-21 13:22
Abireeeeeey :) Det är ju nära till tårarna när man tänker på vad han gått igenom de senaste två säsongerna.
Annons: