/spanien/barcelona/forum/8420.aspx/spanien/barcelona/forum/8420.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/3/2013 00:24
Nesto Tänkte mer på att hämta in honom till just sommaren för att sporra laget, med tanke på hans historik med klubben känns det inte alltför omöjligt att han ställer upp med tanke på att klubben lider och att hans närvaro säkert hade eldat upp dem. Den enda som står i vägen för det är Rosell pga deras dåliga relation. En dos inställning hade gjort mycket för dagens Barcelona känner jag. Men det kommer nog bli så att dem först i sommar dem går efter någon, och El locos hade nog passat in perfekt. Kan inte kommentera om Oscar då jag inte vet tillräckligt mycket om honom.
Barcelona Occi
3/3/2013 00:24
Massa luft Realfansen fått nu när de vunnit mot ett lag utan tränare och i stor formsvacka som även spelat uselt mot mittenlag i Spanien. Helt plötsligt är Ronaldo flera nivåer bättre/presterar bättre i stormatcher senaste åren än Messi. Detta som också är en gåta för mig då Real inte ens spelat några stormatcher senaste 2-3 åren förutom mot oss. Men även mot oss har Ronaldo varit usel och totalt osynlig men endå lyckats trycka in mål när vi tabbar oss, med undantag i cupmatchen senast där han hör och häpna faktiskt syntes på plan i mer än bara frisparkssituationer.
Barcelona Nesto
3/3/2013 00:10
Ride_The_Big_One(6) Äsch.. Det är för lite tid för vilken tränare som helst att försöka göra laget till något bättre än det redan är tills Milan matchen och att spela bort så pass många poäng i ligan är ju enormt dåligt. Från att spela så pass bra till att tappa allt? Roura och spelarna borde kunna hålla det fram till sommaren. Är det så att Tito inte kan komma tillbaka så ser jag Bielsa eller Oscar Garcia som de hetaste alternativen. El locos taktiska kunskaper tillsammans med sina offensiva vapen är bland de bästa en tränare kan ha. Oscar har väl gjort riktigt bra ifrån sig i Israel också?
Barcelona -SAMI-
3/2/2013 23:58
Barca behöver en ny tränare. Tito har Cancer och hälsan går först av allt. Hälsan är nummer 1.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 23:48
Barca King

Med Tito borta känns det hopplöst för truppen att reagera, och dem kommer inte ut ur sin funk känns det som. Jag menar Tito har inte haft samma effekt som Pep hade gentemot truppen gällande inställningen, men en viss effekt hade han ändå. Det går bara spikrakt neråt med honom borta.

Vi har en bra trupp, men vad gör det när vi inte har någon som kan leda dem nu när dem behövs som mest. Tycker Rosell ska svälja sin stolthet och anlita Crujff, för vi behöver någon kunnig och tillgänglig innan vi tappar allt denna säsong.

Step up Rosell visa att du bryr dig om laget och ta in Barcelonas gudfader, någon truppen respekterar nog att följa kampen mot ligan samt CL.

Rosell dont be a suit, be one of us!
Barcelona Barca King -
3/2/2013 23:31
Tito har cancer, CANCER! Det är inte någon förkylning man få bort av penicillin precis. Tito behöver vila i ett helt år. Må Gud och dagens medicin hjälpa honom! Om han kommer tillbaka i april har en mirakel skett men vem vet om Real inte är 4 poäng bakom oss efter mars. Om det är säkert att han kommer tillbaka, okey! Jag kan svälja det. Om inte ta in Luis Enrique kortsiktigt! Med Roura vid sidlinjen vet inte ens en spågumma vad framtiden har att erbjuda. Jag hade inte låtit honom styra mitt fartyg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 23:31
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 23:28
Sentuary

Tack videon hjälpte!
Barcelona Sentuary
3/2/2013 23:24
Skön video, kan vara något gott för denna skitdagen
Barcelona Barca King -
3/2/2013 23:24
Innan längtade jag efter Milan matchen och hjärtat slog för revansch. Nu undrar jag bara om laget kan underprestera värre än vad man har lyckats med. In Roura we trust.... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.May God have mercy on us.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 23:23
Vampíro - Ànims Tito / Mojito - Culé (un estilo de vida) Tackar så mycket för match info. Känns som en lång och jobbig mardröm, en sån där jobbig dröm som vägrar ta slut. "Never give up for even rivers someday wash dams away"
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/2/2013 23:11
Ride_the_big_one

Sista halvan av första halvlek var relativt godkänd. Första halvan var ungefär lika dålig som den i tisdags.

Andra halvlek är svår att bedöma pga de många avblåsningarna, men våra spelare vek ner sig en hel del och när Real fick en del offensiva fasta situationer på raken i mitten av halvleken kändes det som att andan gick ur och att ett ledningsmål bara var ett ögonblick ifrån att hända. Och hände.

Så, en något pyttelite bättre prestation, men problemen kvarstår.
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
3/2/2013 23:07
@Ride_The_Big_One(6) Nej om man ska svara kort. Det såg lite bättre ut i första halvlek men det var långt ifrån bra spel och man ska lägga till att de ställde upp utan flera givna spelare. I andra så var det samma loja spel igen och vi hade knappt något att komma med, tyvärr. Bara att försöka gå vidare nu, efter tre rakar knocker så måste man resa sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
3/2/2013 23:01
Grejen är att Ronaldo inte ens behöver filma i den situationen, och inte direkt förstärker supermycket heller - Lasa praktiskt taget bara slänger upp kortet ändå.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 23:01
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
3/2/2013 22:55
Man har läst lite av det som sagts om matchen, så lite har man att gå efter efter ha missat matchen pga flytt. Men kan någon berätta om det såg lite bättre ut än dem andra värdelösa matcherna?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/2/2013 22:49
zick9

Lägg till det faktum att deras ikon och största hjälte endast 10 sekunder efter att han bytts in filmar till sig en frispark i farligt läge.

Sedan Raul lämnade och Mourinho tillkom finns det ingen ödmjukhet kvar varken bland spelarna eller fansen.

En madridista känns numera igen på att fortsatt vara en dålig förlorare men nu även en ännu sämre vinnare.
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
3/2/2013 22:47
Vilket jävla sexigt mål av soldado
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
3/2/2013 22:41
Som om det inte vore nog så vinner Milan komfortabelt hemma mot Lazio efter två mål av Pazzini. Den här dagen är inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
3/2/2013 22:36
Jag är så fruktansvärt trött på allt hyckleri inom fotbollen, med madridistas i spetsen. Att vara så fruktansvärt enögda och inse att de också har spelare som filmar jäkligt mycket går mig bara på nerverna. Enligt deras senaste artiklar så är filmningar typiskt Barca, men vi såg t ex idag hur mycket de filmade.

Exempelvis här: http://www.youtube.com/watch?v=4Ucw6C8oufs

Dessutom har de en spelare som filmar mest i hela fotbollsvärlden, se länktips.

Jag säger inte att Barca heller inte filmar, för det gör vi också. Men att sitta och skriva i sina rapporter att Barca filmar när ens egna spelare gör precis samma sak är bara löjligt.

Jag saknar den tiden då man faktiskt kunde respektera Real.

Det är också roligt hur de försöker håna Valdés och kalla Barca för dåliga förlorare. Vem minns inte hur Pepe och Ramos ironiskt applåderade domaren efter deras senaste uttåg i CdR och hur Casillas bad domaren att fira med oss? Eller hur Marcelo av frustation brutalt glidtacklade Fabregas bakifrån och fick rött direkt, eller hur Ramos fällde Messi och bitchslapade Puyol och fick rött i 5-0-matchen. Hyckleri är bara förnamnet.

Ingen är någon ängel, även om vi culés och madridistas försöker få våra egna lag att framstå som några.

Visca el Barca!
Barcelona grande jw
3/2/2013 22:20
Domaren tyckte väl att det var ett utmärkt tillfälle att dryga ut pensionen veckorna innan han slutar genom att ta emot lite smutsiga Madrid-mutor från Perez. :-)
Barcelona Rambla~ el chico dorado
3/2/2013 22:05
@barcastuff: Today's referee Perez Lasa, who retires in June, didn't yet give any penalty against Madrid, in 30 Liga games #fcblive [via... No shit! Det blir väl någon gåva sen från Perez efter sista arbetsdagen kan man ana.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/2/2013 22:02
Eusebio har chansen att täta med en defensiv spelare efter Gerards 3-2 mål, men i stället byter han ut just Deulofeu mot en annan anfallare (Dongou) när han kunnat ta in Gustavo Ledes.
Men man har slutat förvånat sig över den tränaren, totalt taktiskt värdelös.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
3/2/2013 21:56
Hur svårt kan det vara att hålla ut i några minuter efter ett ledningsmål. Det är fan något man får träna på redan i unga år känns det som för problemen verkar finnas i alla åldrar. Koncentration, fokus och organisation i försvarsspelet. Det är något klubben suger totalt inom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/2/2013 21:56
Apropå utvisningar så går det hett till i det korsikanska derbyt mellan Bastia och Ajaccio. 5 utvisningar den sista kvarten. Crazy.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/2/2013 21:52
3-3 efter en smått galen tillställning.

B-laget förnekar sig inte, fortsätter göra många mål framåt, och släppa in nästan lika mycket bakåt.

Verkar inte spela någon roll att Lombán inte spelar, Eusebio kan ändå inte styra upp försvarsspelet, eller som jag anser - balansen i laget.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
3/2/2013 21:51
Men vad i helvete då. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
3/2/2013 21:51
Mojito - Culé (un estilo de vida) (Barcelona) Haha jag sa det men dom kan knappast vara sämre än a-laget på det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
3/2/2013 21:51
Dags att skicka iväg Oier trots allt? Hur många säsonger har han varit i klubben nu? Det känns inte som att hans utveckling går framåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Barcelona #10
3/2/2013 21:51
Haha 3-3..
Annons: